eitaa logo
آموزش مقالہ نویسے
3.2هزار دنبال‌کننده
931 عکس
226 ویدیو
267 فایل
اینجا بهت یاد میدیم چطورے مثل اب خوردن یک مقاله استاندارد بنویسی✍️ ارتباط با مدیر ⬇️ @maghalenevis1401 لطفا اگه مطالب براتون مفید هست یک بار دعای فرج رو قرائت کنید🤩🤲
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلیت فوق العاده نرم افزار گوگل برای تبدیل دست نوشته و مطالب روی کاغذ به متن تایپی در گوشی با این ترفند حتی دست نوشته های معمولی خودتون رو تبدیل به متن قابل ویرایش کنید و در ورد ذخیره کنید.
معرفےسایت های دانلود رایگان مقالات (خارجی)👇 1- سایت www.sciencedirect.com اولین سایتی که برای دانلود رایگان مقالات معرفی میکنیم، سایت نام آشنای www.sciencedirect.com است. این سایت برای دانلود مقالات انگلیسی رایگان در نظر گرفته شده است. صفحه ی اصلی این سایت را می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.
پس از مشاهده مقالات و پیدا کردن مقاله مد نظرتان، برای دانلود آن باید به سایت http://sci-hub.tw، مراجعه کنید و عدد doi مقاله مد نظر خود را، که در ابتدای این مطلب طریقه به دست آوردن آن را توضیح دادیم، در این سایت وارد کنید. سپس با ورود به صفحه ی مقاله و کلیک بر روی دکمه ی save می توانید به صورت رایگان آن را دانلود کرده و از آن استفاده نمایید. ناگفته نماند که، این روش را برای استفاده از تمام سایت های دانلود مقالات رایگان قابل استفاده بوده و برای دانلود پایان نامه رایگان نیز، کاربرد دارد.
۲.سایت core👇 سایت core یکی از بهترین سایت های دانلود مقاله و دومین سایتی است که در این مطلب خدمت شما معرفی می کنیم. پس از ورود به این سایت و جستجو موضوع مقالات مورد نیاز خود، لیستی از مقالات موجود در بانک اطلاعاتی این سایت برای شما نمایش داده می شود. پایین تمامی این نتایج یک گزینه بعنوان دریافت فایل pdf مقالات قابل مشاهده است که با کلیک بر آن، به راحتی می توانید مقالات را دانلود کنید.
۳.سایت Citationsy👇 این آرشیو شما امکان جستجو و دانلود مقالات ژورنالی و رساله را می دهد و شما می توانید در پروژه های خود از نقل قول این مقالات بهره ببرید. این پلتفرم یک ابزار رایگان است اما نسخه رایگان آن محدودیت هایی دارد. با پرداخت ماهیانه 9.99 دلار (برای دانشجویان 4.99 دلار) می توانید به صورت نامحدود از نقل قول، رفرنس ها، کتاب شناسی، استخراج کلمه و ... استفاده کنید. آرشیو فقط برای سه روز آزمایشی تمام امکانات را در اختیار شما قرار می دهد اما اگر از کد هدیه GAURAVTIWARI استفاده کنید به مدت یک ماه می توانید به طور رایگان از نسخه پرمیوم آن استفاده کنید. برای استفاده از این کد هدیه کافی است که یک اکانت بسازید و در قسمت institutional code عبارت GAURAVTIWARI را وارد کنید. البته به این نکته دقت داشته باشید که شما بدون داشتن اکانت هم می توانید از آرشیو سایت Citationsy استفاده کنید.
تنها کاری که لازم است بکنید وارد کردن یک علامت سوال در پایان جستجو است، سایت در تمام دنیا مقالات مربوط را بررسی می کند و نزدیک ترین نتایج را به شما نمایش می دهد. برای مشاهده جزئیات بیشتر می‌توانید روی هر یک از نتایج فوق کلیک کنید و بلافاصله به آن از همانجا لینک شوید. این پلتفرم همچنین امکان دانلود مقاله را از میان سرویس های دسترسی آزاد به صورت کاملا قانونی فراهم می کند. برای دسترسی به آرشیو citationary می توانید از طریق لینک https://citationsy.com/archives اقدام نمایید. ادامه دارد...
یه سوال🤔⁉️ برای فردا انتخاب موضوع رو توضیح بدیم یا منابع مقاله رو❓ نظرتون👇 @maghalenevis1401
🌐 سوال: چگونه عنوان کوتاه شده مجلات را به دست آوریم⁉️ 🔵 جواب: چهار وبسایت زیر میتوانند در یافتن عنوان خلاصه شده کمک کنند. ✅http://cassi.cas.org/http://www.abbreviations.com/jas.asphttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog/journalshttp://www.issn.org/2-22661-LTWA-online.php نکته: مجلاتی که عنوان یک واژه ای دارند معمولا خلاصه عنوان ندارند. مثلا Nature, Science
هدایت شده از L
2_1152921504617896032.pdf
283K
⚫️ خطبه فدکیه... 🔴 تا به حال چندبار خوندیم؟؟ 🟢هر روز نیم صفحه رو مطالعه کنیم تو ایام فاطمیه یه بار خطبه خونده میشه... 🔵 سعی کنیم فاطمیه متفاوتی داشته باشیم....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
بزرگواران پیام هر کس بی جواب مونده لطفا دوباره پیام بده🌸🌸
ممنون از افرادی که نظرات شونو فرستادن ان شاءالله امروز راجع به منابع مطلب میزاریم☺️
🔴هدف فهرست منابع👇 هدف از آوردن فهرست منابع، ارائه دادن صورت دقيق و كامل همه مراجعي است كه در متن مقاله به آنها استناد شده است. هدف از ارائه اين فهرست، نشان دادن ميزان تلاش پژوهشگر و محقق در بررسي و استفاده از منابع گوناگون، احترام به حقوق ساير نويسندگان و مؤلفان و نيز راحتي دستيابي خواننده به منابع موردنظر است .
🔴پنج بخش اصلی در فهرست منابع👇 علاوه بر اين تمامي مراجع و مآخذي كه در متن به آنها استناد شده است، بايد در فهرست منابع ذکر شود، پس در نحوه نوشتن منابع در مقاله، فقط منابعي آورده مي شود كه در متن به آنها استناد شده است. در ذكر هر منبع، حداقل پنج دسته اطلاعات، ضروري به نظر مي رسند كه در همه ارجاعات مشترك اند: 1 .نام مؤلف يا مؤلفان؛ 2 .تاريخ انتشار اثر؛ 3 .عنوان اثر؛ 4 .نام شهر (ايالت)؛ 5 .نام ناشر. در نحوه نوشتن منابع در مقاله ، جداسازي اين اطلاعات از هم با نقطه (.) و جداسازي اجزاي مختلف هر يك از آنها با ويرگول (،) صورت مي گيرد.
🔴ارجاع کتاب در فهرست منابع👇 الف)ارجاع كتاب با يك مؤلف نحوه نوشتن منابع در مقاله در مورد ارجاع كتاب با يك مؤلف، اطلاعات ضروري ذكر شده در بالا ذكر مي شود ، در صورتي كه اثر تجديد چاپ شده باشد، پس از عنوان كتاب، شماره چاپ آن مي آيد، مانند: جوادي آملي، عبداالله (1372). هدايت در قرآن (چاپ سوم). تهران: مركز نشر فرهنگي رجاء. در ارجاعات انگليسي در صورتي كه چاپ جديد مجددا ويرايش شده باشد، علامت اي دي (ed) با شماره با شماره ويرايش آن، داخل پرانتز آورده مي شود، مانند: Belmont. An introduction to the history of psychology (2ed). ،Wadsworth: CA . Hergenhahn ،(1993). R. B ب)ارجاع منابع داراي دو مؤلف يا بيشتر نحوه نوشتن منابع در مقاله داراي دو مؤلف يا بيشتر، اسامي مؤلفان به ترتيب نام ذكرشده در كتاب، ذكر مي شود و بين نام و نام خانوادگي آن ها ويرگول و بين اسامي مؤلفان نقطه ويرگول (؛) مي آيد؛ مانند: سرمد، زهره؛ بازرگان، عباس و حجازي، زهره(1379). روش هاي تحقيق در علوم رفتاري (چاپ سوم). تهران: نشر آگاه. ج)معرفي كتاب هاي ترجمه شده در معرفي كتاب هاي ترجمه شده، پس از ذكر نام مؤلف و تاريخ اثر ، نام مترجم و تاريخ انتشار ترجمه ذكر مي شود. در آثاري كه تاريخ نشرشان مشخص نيست، داخل پرانتز به جاي تاريخ نشر، علامت سؤال (؟) مي آيد؛ مانند: صدرالدين شيرازي، محمد(1375). شواهد الربوبيه، ترجمه جواد مصلح. چاپ دوم، تهران: انتشارات سروش. د)كتابهايي كه با عنوان سازمانها يا نهادها منتشر شده اند در معرفي كتابهايي كه با عنوان سازمانها يا نهادها منتشر شده اند، به جاي نام اشخاص، نام مراكز ذكر مي شوند: مركز اسناد و مدارك علمي، وزارت آموزش و پرورش، (1362). واژه نامه آموزش و پرورش: فارسي- انگليسي، انگليسي- فارسي. تهران. نشر مؤلف. ر)كتاب هايي كه به جاي مؤلف، ويراستاري يا به صورت مجموعه مقالاتي بوده كتاب هايي كه به جاي مؤلف، ويراستاري يا به صورت مجموعه مقالاتي بوده كه به وسيله افراد مختلف نوشته شده است؛ اما يك يا چند نفر آنها را گردآوري كرده اند، بدين صورت مي آيند: شفيع آبادي، عبداالله (گردآورنده)، (1374). مجموعه مقالات اولين سمينار راهنمايي و مشاوره. تهران. انتشارات دانشگاه علامه طباطبائي.
🔴ارجاع كنفرانس‌ها، سمينارها و گزارش‌ها👇 ارائه گزارش از همايش ها و سمينارها بايد به شكل زير بيان گردد: (سلطاني، 1363 ،ص 19). همايش بين المللي نقش دين در بهداشت و روان (1380) . چكيده مقالات اولين همايش بين المللي نقش دين در بهداشت روان، تهران: دانشگاه علوم پزشكي ايران. 🔴نقل منابع الكترونيكي (اينترنت)👇 امروزه نقل از منابع اينترنتي يكي از منابع ارجاع است كه در ذكر آن، اطلاعات ضروري به ترتيب زير بيان مي گردد. (ترابيان، 1987 ،ترجمه قنبري، 1380). بارلو، جان پي (1996 ).درخت يوشع ميلرزد، در مجله CORE( روي خط اينترنت)، ج8 ، ش 1 ،(1992) ،نقل شده تاريخ 25 مارس 1996 ،قابل دسترسي در؛ Corel. 08. g2. :pub/Zines/CORE-Zine File:Ptp. etext. org Directory
🔴ارجاع فرهنگ نامه و دائرةالمعارف در منابع👇 نحوه نوشتن منابع در مقاله در ارجاع فرهنگ لغت ها نام سرپرست آورده شده و سپس بقيه اطلاعات ضروري، همانند كتاب به ترتيب مي آيد؛ مانند: بجنوردي، سيدكاظم و همكاران (1377 )،دائرةالمعارف بزرگ اسلامي (چاپ دوم)، تهران: مركز دائرةالمعارف بزرگ اسلامي.
🔴ارجاع پايان نامه و رساله در منابع👇 نحوه نوشتن منابع در مقاله در ارجاع رساله ها و پايان نامه ها، پس از ذكر عنوان، بايد ذكرشود كه آن منبع پايان نامه كارشناسي ارشد يا رساله دكترا و به صورت چاپ نشده، است؛ سپس بايد نام دانشگاهي را كه مؤلف در آن فارغ التحصيل شده است، آورد: دانشكده مديريت و اطلاع رساني پزشكي تبريز- دفتر توسعه آموزش چگونه يك مقاله علمي بنويسيم؟ (اصول مقاله نويسي) 13 ايزدپناه، عباس (1371 .(مباني معرفتي مشّاء و اهل عرفان، پايان نامه كارشناسي ارشد، چاپ نشده دانشگاه قم. 🔴نحوه ارجاع مقاله، پایان نامه و رساله در منابع👇 نحوه نوشتن منابع در مقاله برای ارجاع به مقاله هايي كه در مجله هاي علمي- تخصصي به چاپ مي رسند، ابتدا نام مؤلف يا مؤلفان، پس از آن، تاريخ انتشار اثر، بعد عنوان مقاله، و به دنبال آن، نام مجله و شماره آن ذكر مي شود، سپس شماره صفحات آن مقاله در آن مجله با حروف مخفف صص در فارسي و pp در انگليسي آورده مي شود؛ مانند: حداد عادل، غلامعلي (1375 ). آيا انسان مي تواند عيني باشد. فصلنامه حوزه و دانشگاه، ش 9 ،صص 41-35.
پاسخ به چند شبهه فاطمی.pdf
9.73M
کتاب "پاسخ به چند شُبهه فاطمی" ✍استاد نجم‌الدین طبسی در این کتاب مختصر ارزشمند، پاسخ‌هایی مستند به تعدادی از شبهات پیرامون شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها داده شده است.
✅ اهم ها و که قابلیت برداشت منبع علمی از نوع را دارند: ▫️سایت کتابخانه ملی ایران www.nlai.ir ▫️پایگاه اطلاع رسانی کتابخانه های ایران lib.ir ▫️کتابخانه دیجیتال نور noorlib.ir ▫️کتابخانه مدرسه فقاهت lib.eshia.ir ▫️دایره المعارف بزرگ اسلامی cgie.org.ir ✅ اعم هایی که قابلیت برداشت منابع از نوع را دارند: ▫️پایگاه مجلات تخصصی نور noormags.com ▫️پرتال جامع علوم انسانی ensani.ir ▫️پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات irandoc.ac.ir ▫️پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی sid.ir ▫️نشریات مجازی دانشگاه تهران ut.ac.ir ▫️نشریات تخصصی موسسه امام خمینی nashriyat.ir ▫️بانک اطلاعات نشریات کشور mag.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا