رسول خدا (ص) فرمودند:
الْهَدْيُ الصَّالِحُ وَ السَّمْتُ الصَّالِحُ وَ الِاقْتِصَادُ جُزْءٌ مِنْ خَمْسَةٍ وَ أَرْبَعِينَ جُزْءاً مِنَ النُّبُوَّةِ.
رفتار شايسته و قيافه اهل خیر داشتن و ميانه روى يك چهل و پنجم از مقام نبوت است.
📚 الخصال ؛ ج1 ؛ ص178.
🆔 @huoooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرط ملاقات امام زمان در بیان شیخ جعفر آقا مجتهدی(ره)
🎙 سید عباس موسوی مطلق
🆔 @huoooo
امام صادق عليه السّلام مى فرمايند:
وَ اللَّهِ مَا أُعْطِيَ مُؤْمِنٌ خَيْرَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ إِلَّا بِحُسْنِ الظَّنِّ بِاللَّهِ وَ رَجَائِهِ لَهُ وَ حُسْنِ خُلُقِهِ وَ الْكَفِّ عَنْ أَعْرَاضِ النَّاس.
به خدا قسم به مؤمن خير دنيا و آخرت داده نمى شود، مگر به حسن ظنّ و اميدوارى به خدا و خوش رفتارى و آبروی مردم را نریختن.
📚 إرشاد القلوب إلى الصواب (للديلمي) ؛ ج1 ؛ ص109.
🆔 @huoooo
شیخ حسنعلی نخودکی(ره) فرموده بودند:
وقتی مصمم شدم که به نجف اشرف رحل اقامت افکنم، لیکن در آن هنگام که در یکی از اطاقهای صحن عتیق رضوی در مشهد، به ریاضتی سرگرم بودم، در حال ذکر و مراقبه، دیدم که درهای صحن مطهر عتیق بسته شد و ندا بر آمد که حضرت رضا سلام الله علیه اراده فرموده اند که زوار خویش را ببینند.
پس از آن، در محلی جنب ایوان عباسی، در همین نقطه که اکنون مدفن او می باشد، کرسی نهادند و حضرت بر آن استقرار یافتند و به فرمان آن حضرت درب شرقی و غربی صحن عتیق گشوده شد، تا زوّار از در شرقی وارد و از در غربی خارج گردند. در آن زمان دیدم که پهنه صحن مالا مال از گروهی شد که برخی به صورت حیوانات مختلف بودند و از پیشاپیش حضرتش می گذشتند و امام علیه السلام دست ولایت و نوازش بر سر همه آن زوار حتی آنها که به صور غیر انسانی بودند، می کشیدند و اظهار مرحمت می فرمودند.
پس از آن سیر و شهود معنوی و مشاهده آن رأفت عام از امام علیه السلام، بر آن شدم که در مشهد سکونت گزینم و چشم امید به الطاف و عنایات آن حضرت بدوزم.
شیخ حسنعلی(ره) پس از ذکر این واقعه، محل استقرار کرسی امام علیه السلام را برای مدفن خود، پیش بینی و وصیت فرمودند و بالاخره به خواست خدا، قبل از اذان صبح دوشنبه، در همان نقطه مبارک مدفون شدند
📚 نشان از بی نشانها.
🆔 @huoooo
آثار سوره توحید
پیامبر ص فرمودند:
من روز و شب از نزول عذاب می ترسیدم تا اینکه جبرییل سوره توحید را اورد پس دانستم که خدا امتم را بعد از نزول ان عذاب نمی کند پس همانا سوره توحید نسبت خدا است و هر کس بعد از هر نماز بر ان مواظبت داشته باشد خیر از اسمان تا فرق سرش ریزان است و بر او ارامش نازل می شود. وقتی سوره توحید می خواند صدایی حول عرش به وجود می اید تا اینکه نظر می کند خدا به قاری ان و می امرزد خدا او را به طوری که عذاب نمی کند او را بعد از ان و چیزی را از خدا طلب نمی کند مگر اینکه خدا ان چیز را به او می دهد و او را در حفظ خود قرار می دهد و برای قاری ان از روزی که ان را قرائت می کند تا روز قیامت خیر دنیا و اخرت است و به رستگاری و منزلت و بزرگی می رسد و خدا به روزی او وسعت می دهد و عمر او را طولانی می کند و جمیع امور او را کفایت می کند و سختی های موت را نمی چشد و از عذاب قبر نجات می یابد و از امورش نمی ترسد هنگامی که دیگر بندگان می ترسند و هنگامی که خدا در روز قیامت به امور همه رسیدگی کرد برای او اسبی که از مروارید سفید خلق شده می اورند و او سوار ان می شود و حرکت می کند تا این که در برابر خدا قرار می گیرد و خداوند به او نظر رحمت می کند و او را به دادن بهشت گرامی می دارد که هر جای ان که خواست منزل گزیند پس خوشا به حال قاری ان چون احدی ان را قرائت نمی کند مگر این که خدا صد هزار فرشته را موکل می کند که او را از مقابل و پشت سر حفاظت کنند و برای او استغفار کنند و برای او تا روز موتش کارهای نیک بنویسند و به عدد هر حرفی یک درخت برای او کاشته می شود که صد هزار شاخه دارد و بر هر شاخه ای به اندازه شن های بیابان خرما وجود دارد و هر خرمائی به اندازه قله ای است که نور ان بین زمین و اسمان را روشن می کند و ان درخت از طلای سرخ است و خرمای ان از مروارید قرمز و خدا هزار فرشته را موکل می کند که برای او شهرهایی و قصرهایی را بنا کنند و بر روی زمین به خوشحالی راه می رود و می میرد در حالی که امرزیده شده است و هنگامی که از قبر بر می خیزد خدا به او می گوید بشارت باد تو را و چشم تو روشن باد به خاطر کراماتی که برای تو نزد من می باشد و فرشته ها از قرب او به خدا تعجب می کنند.
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج89 ؛ ص361.
🆔 @huoooo
امام صادق عليه السّلام فرمودند:
مَنْ أَتَى الْحُسَيْنَ ع عَارِفاً بِحَقِّهِ كَتَبَ اللَّهُ تَعَالَى لَهُ فِي أَعْلَى عِلِّيِّينَ.
هر كس به زيارت حسين عليه السّلام رود و حق آن حضرت را بشناسد (يعنى داراى ولايت آن حضرت باشد و او را اولى الامر بداند) خداوند تعالى جايگاه او را در اعلا مراتب بهشت مقرّر فرمايد، و يا پرونده عملش را در عليّين كه محل بازرسى يا بايگانى پرونده هاى مقرّبان درگاه الهى است ثبت و بايگانى نمايند.
📚 ثواب الأعمال و عقاب الأعمال ؛ النص ؛ ص85.
🆔 @huoooo
پیامبر ص:
أَكْثِرُوا مِنَ الصَّلَوَاتِ عَلَيَّ يَوْمَ الْجُمُعَةِ فَإِنَّهُ يُضَاعَفُ فِيهِ الْأَعْمَالُ وَ اسْأَلُوا اللَّهَ لِيَ الدَّرَجَةَ وَ الْوَسِيلَةَ مِنَ الْجَنَّةِ قِيلَ يَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا الدَّرَجَةُ وَ الْوَسِيلَةُ مِنَ الْجَنَّةِ [قَالَ هِيَ أَعْلَى دَرَجَةٍ مِنَ الْجَنَّةِ] لَا يَنَالُهَا إِلَّا نَبِيٌّ أَرْجُو أَنْ أَكُونَ أَنَا.
روز جمعه بر من بسيار صلوات بفرستيد، زيرا روز جمعه روزي است که ثواب اعمال آدمي در آن دو برابر ميشود و از خدا برای من درجه و وسیله را درخواست کنید.
گفته شد: ای پیامبر خدا درجه و وسیله چیست؟
حضرت فرمودند: ان بالاترین درجه بهشت است که به ان درجه نمی رسد مگر کسی که نبی باشد و من امیدوار هستم که ان نبی من باشم.
📚 جامع الأخبار(للشعيري) ؛ ص60.
🆔 @huoooo
پیامبر ص فرمودند:
مَنْ كَظَمَ غَيْظَهُ وَ هُوَ يَقْدِرُ عَلَى إِمْضَائِهِ خَيَّرَهُ اللَّهُ فِي أَيِّ حُورِ الْعِينِ شَاءَ أَخَذَ مِنْهُنَّ.
هر كس در حال قدرت، خشم خود را فرو برد، خداوند او را در انتخاب حور العين آزاد مى گذارد و هر چه خواست مى تواند انتخاب نمايد.
📚 إرشاد القلوب إلى الصواب (للديلمي) ؛ ج1 ؛ ص117.
🆔 @huoooo
حکایت
يكى از بزرگان رفيقش را در خواب ديد كه در بهترين حالات است از او پرسيد به چه چيز به اين حال خوب رسيدى؟
گفت بوسيله گمان خوب به پروردگارم.
📚 إرشاد القلوب إلى الصواب (للديلمي) ؛ ج1 ؛ ص109.
🆔 @huoooo
امام جواد (ع):
مَنِ اتَّقَی اللهَ أحَبَّهُ النّاسُ وَ إنْ كَرِهُوا .
هر كس تقوای الهی را پیشه كند خواه ناخواه، مورد محبّت مردم قرار می گیرد گرچه مردم خودشان اهل تقوا نباشند.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۵ ، ص ۷۹ ، ح ۶۲.
🆔 @huoooo