eitaa logo
حسینیه
391 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.5هزار ویدیو
138 فایل
نشر معارف اهل بیت (ع) ( #عقاید #احکام #اخلاق #سیره_اهل‌بیت #حدیث #قرآن_کریم #حجاب) (معرفی برنامه ها و گزارش عملکرد) مسجد حسینیه مرکز نیکوکاری حضرت سیدالشهدا (ع) قم المقدسه
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در خصائص‌الحسینیه آمده: هرکسی شب جمعه... دلش هوای کند؛ مادر سادات... وقتی به حرم مشرف می‌شوند... جای خالی جاماندگان را نگاه کرده... و به اسم... آنان را یاد می‌کنند! مادرجان! دل‌مان هواییِ حسین‌تان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای رونق ندبه های آدینه بیا ای مرهم دردهای دیرینه بیا تا اینکه به ما شب زدگان نور رسد یک جمعه تو با چراغ و آیینه بیا
چرا پول اربعین رو خرج فقرا نمی‌کنید؟ 🔰 اگر روشنفکری از شما پرسید چرا این‌قدر برای اربعین و امام‌حسین (ع) هزینه می‌کنید؟ چرا این پول را هزینه فقرا نمی‌کنید؟ 🔹 این پاسخ‌ها را در آستین داشته باشید:              1⃣ سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینه‌ کنسرت‌هایی می‌شود که فقرا اجازه‌ ورود به ان را ندارند زیرا توان مالی که شرط ورود به کنسرت است را ندارند چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟   2⃣ سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری می‌شود و ایران هفدمین کشور مصرف کننده‌ لوازم‌ آرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمی‌کنید؟ ۱۰ تریلیون پول کمی است؟ تمام فقرا را می‌توان با آن سر و سامان داد.                3⃣ ایرانیان در سال، ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار می‌کنند که علاوه بر آن، هزینه درمان بیماری‌های ناشی از مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان است. چرا این هزینه را صرف مخارج فقرا نمی‌کنید؟   4⃣ در سال دو میلیون ایرانی به ترکیه می‌روند که اکثر آنها شفر تفریحی دارند. بابت این سفر حداقل ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه می‌کنند. آیا بهتر نیست به جای چنین سفرهایی که ارز را هم از کشور خارج می‌کند، این هزینه را به فقرا بدهند؟            5⃣ بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات می‌روند و بیش از ۵۰۰ میلیارد هزینه‌ سفر ایرانیان به این کشور بسیار کوچک می‌شود. بهتر نیست به جای ریختن پولشان در جیب سرمایه‌داران اماراتی، این هزینه را به جیب فقرا بریزند؟                6⃣ بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند می‌روند و بیش از ۴۰۰ میلیارد هزینه‌ سفر ایرانی‌ها به تایلند است. بهتر نیست این هزینه را به جای گشت و گذار در مناطق ... این پول به فقرا داده شود؟ 7⃣ بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی می‌روند و هزینه‌ سفر ایرانیان  حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟ و جواب‌های نقضی دیگر. 8⃣ علاوه بر اینها باید گفت که بخش اصلی و مهم هزینه‌های هیآت مذهبی از طرف مردم و به ویژه همین افرادی است که بضاعت مالی اندکی دارند اما تلاش می‌کنند حتی به میزان اندکی هم که شده، برای مجالس اهل بیت هزینه می‌کنند. ⁉️ سؤال  چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عده‌ای دین‌ستیز مهم می‌شوند؟!
😇ثبت نام ورکشاپ فیلمسازی فقط برای بچه های قم با نذر ۳۰۰هزار تومان برای هزینه های این برنامه 📺چهار رشته را با اساتید حرفه ای در یک هفته یاد بگیر 🕌در اربعین اولین مستندتو بساز 💷هزینه اصلی این دوره نزدیک ۸میلیون تومان است. 📱بچه های شهرهای دیگه هم پیام بدهند با اسکان، غذا،تفریح و زیارت یک هفته ای همراه با ورکشاپ فیلمسازی خدمتشون هستیم. لینک فرم ثبت نام: https://formafzar.com/form/3fbg7
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه ویژگی مهم شیعه حجت الاسلام
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری جدید از حرکت کاروان های پیاده روی مشهد و کاروان پیاده روی عشاق الحسین(ع) در ایران که جهت حضور در مراسم حسینی به سمت مرز شلمچه در حال حرکت هستند.
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرخ کردن سیب‌زمینی عبادته! بندگی یعنی چی؟ چند درصد بندگی نماز و دعاست؟ دکتر علی غلامی