🔍رواج مسکوکات طلا ، قانونی یا غیرقانونی !؟
متن مصاحبۀ حجت الاسلام والمسلمین «حسین میرزایی» با خبرگزاری خانه ملت :
https://www.icana.ir/Fa/News/465032/ریال-و-تومان-توان-حفظ-ارزش-کالا-و-خدمات-را-ندارد
🔹گزیدۀ مصاحبۀ نمایندۀ محترم مردم اصفهان :
طرح استفاده از طلا به عنوان پول هنوز در #مجلس مطرح نشده است، اما تصمیم داریم بند «د» ماده 2 قانون پولی و بانکی کشور که گفته شده مسکوکات طلا "رواج قانونی ندارد" را تغییر داده و مصوب کنیم که "رواج قانونی دارد".
این کوتاهترین طرح کل پارلمانهای دنیا محسوب میشود.
🔑اگر #اصفهانی_ها را اقتصادیترین مردم کشور بدانیم، برای حفظ ارزش کالا و خدماتشان از طلا استفاده میکنند. جاهایی هم برای مبادلاتشان از طلا و سکه استفاده میکنند حتی من مجموعههایی را میشناسم که حقوق دستمزد را براساس طلا میدهند و دریافتهایشان هم همینطور است.
✍️توضیح متا :
شوربختانه، طبق قانون پولی و بانکی کشور؛ دلار به عنوان ابزار سلطۀ شیطان بزرگ رواج قانونی دارد، ولی طلا به عنوان #پول_خلقت رواج قانونی ندارد!!!
🆔@MataNevesht
🆔 @huseinmirzaie
🔰 #تصویب_شد
گزارش کمیسیون صنایع و معادن مبنی بر تصویب تقاضای #تحقیق_وتفحص_از_شرکت_فولاد_مبارکه_اصفهان در نشست علنی امروز چهارشنبه (24 در ماه 99) مورد بررسی وکلای ملت قرار گرفت.
نمایندگان نهایتا پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان طرح، با 198 رای موافق، 28 رای مخالف و 8 رای ممتنع از مجموع 245 نماینده حاضر در جلسه نماینده تحقیق و تفحص موافقت کردند.
🆔 @huseinmirzaie
حجت الاسلام مهندس میرزایی
🔰 #تصویب_شد گزارش کمیسیون صنایع و معادن مبنی بر تصویب تقاضای #تحقیق_وتفحص_از_شرکت_فولاد_مبارکه_اصفه
🔗 متن و علل طرح تحقیق و تفحص
🗒 به گزارش خبرگزاری فارس، متن طرح تحقیق و تفحص مجلس از فولاد مبارکه به شرح زیر است:
هیأت رئیسه محترم
خواهشمند است در اجرای ماده (212) آئیننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، درخواست تحقیق و تفحص با موضوع ذیل را جهت رسیدگی به کمیسیون تخصصی ذیربط ارجاع فرمایید.
عنوان تحقیق و تفحص:
بررسی دلایل کاهش حجم صادرات، عملکرد مالی، انتصابات خلاف قانون، افزایش هزینههای تولید،توزیع رانت، انعقاد قراردادهای پرابهام، پرداخت حقوقهای نجومی، مداخلات متعدد مدیریت در فرآیند خرید و ... در مجتمع فولاد مبارکه و کلیه شرکتهای زیرمجموعه از سال 97 تا کنون.
شرح:
مجتمع عظیم فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین مجتمع تولید فولاد در کشور و موتور محرکه دست کم 3 هزار کارخانه و شرکت در کشور از سال 97 با مشکلات بسیاری مواجه شده که علت اصلی آن در سوءمدیریت، بکارگیری مدیران بازنشسته و تبانی پشت پرده و فسادهای احتمالی در انعقاد قراردادها و نادیده گرفتن منافع مجتمع و سهامداران بورسی آن است که تخلفات زیاد شده در این مجتمع در حال رخ دادن است.
این در حالی است فولاد مبارکه به عنوان مولود انقلاب اسلامی ایران طی سالهای قبل رکورددار تحرک برای رشد تولید بوده و جوایز متعددی در یافت کرده و سرآمد رشد و تعالی سازمانی در کشور و منطقه بوده است ولی اکنون عملکرد ضعیف، غیرشفاف، پر ابهام و خلاف قانون مدیران باعث بروز مسائلی شده که بایستی به دقت مورد ارزیابی قرار گیرد.
موضوع اصلی تحقیق و تفحص: دلایل بکارگیری مدیران بازنشسته و فاقد صلاحیت فردی و تخصصی در سطوح مختلف مدیریتی این شرکت علیرغم نص صریح قانون چیست؟ علت دستاندازی به منافع عظیم این شرکت که جزء بیتالمال است برای ماندگاری در مدیریت چیست؟
موضوعات فرعی تحقیق و تفحص:
1- دلیل انعقاد قرارداد با ترک تشریفات با یک شرکت رده چندم چینی برای اجرای طرح نورد گرم 2 با قیمت گزاف چیست؟ پشت پرده این قرارداد و عوامل دستاندرکار بایستی مشخص شوند.
2- علت پرداخت حقوق کلان به برخی افراد مؤثر بدون اشتغال به کار در مجموعه چیست؟ علت مدیریت ناکارآمد داخلی و پرداختهای نجومی به مدیران چیست؟
3- دلیل کاهش میزان تولید و حجم صادرات نسبت به سالهای گذشته چیست؟
4- نحوه فروش محصولات فولاد مبارکه پرابهام است علت توزیع رانت از طریق فروش اختصاصی و شبکه توزیع (شرکتهای زیرمجموعه) چیست؟
5- علت توزیع قدرت و پول با اهداف سیاسی و از طرق مختلف در این مجموعه چیست؟
6- دلیل برگزاری آزمون استخدامی فاقد شفافیت و اعلام نتایج بدون جزئیات در این شرکت چیست؟
7- دلیل مداخلات متعدد مدیریت در فرآیند خرید که منجر به افزایش شدید هزینههای تولید در مجموعه شده چیست؟
🆔 @huseinmirzaie
#فولاد_مبارکه_زیر_ذره_بین_مجلس
حجت الاسلام حسین میرزایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: طرح تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان که مراحل گردش کار آن در مجلس طی شده بود، امروز به صحن علنی مجلس رسید و با اکثریت قاطع آرای ۱۹۸ نماینده تصویب شد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این اقدام گامی برای بررسی تخلفات خواهد بود و احیاناً اگر فسادی وجود داشته باشد، بررسی شده و حق سهامداران و بیتالمال به دست میآید و به مدیریت ناسالم این مجموعه پایان داده شود.
وی تصریح کرد: پس از تصویب تحقیق و تفحص، گروهی از نمایندگان تشکیل می شوند که شامل کسانی است که طرح تحقیق و تفحص را امضا کردند؛ البته از بقیه نمایندگان مجلس هم میتوانند در تیم خودشان داشته باشند و با گروههای کارشناسی مختلف، در همه ابعاد اوضاع فولاد مبارکه اصفهان بررسی میشود.
🆔 @isffarsna
🆔 @huseinmirzaie
16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرثیه ای برای پرآب ترین رود ایران
🔺گزارش خبرگزاری تسنیم ازوضعیت زاینده رود
+مصاحبه با حجت الاسلام میرزائی
(نماینده مردم شریف اصفهان در مجلس یازدهم)
🆔 @huseinmirzaie
🔺پیگیری های حجت الاسلام میرزائی در مورد مطالبات کارگران بازنشسته و مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی از جمله همسان سازی حقوق از وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی
🆔 @huseinmirzaie
📍سیاستهای کلان شهرسازی در اصفهان،مانع تحقق هوای پاک است
🆔 @huseinmirzaie
حجت الاسلام مهندس میرزایی
📍سیاستهای کلان شهرسازی در اصفهان،مانع تحقق هوای پاک است 🆔 @huseinmirzaie
⭕️ حجت الاسلام حسین میرزایی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جلسات مختلف نمایندگان مجلس پیرامون آلودگی هوای اصفهان اظهار داشت: نمایندگان مجلس به همراه مسئولان دولتی و دادگستری استان اصفهان در سالهای گذشته اجازه ندادند که در پالایشگاههای اصفهان از سوخت مازوت استفاده شود و این پافشاری برای بقیه صنایع نیز باید ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه برخی از سیاستهای کلان در شهرسازی مانع از تحقق هوای پاک میشود، تاکید کرد: با شروع بلندمرتبهسازی در یک شهر، انسانهای بسیاری در یک زمین کوچک محدود میشوند و به شکل طبیعی این امر در ایجاد ترافیک، آلودگی صوتی، مسائل روحی و روانی و هوای ناسالم تأثیر دارد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: پدیده وارونگی در ایام زمستان و هوای سرد تشدید میشود به یقین وزش باد و بارش باران در رفع این آلودگی مؤثر است اما لازم است قوانین مصوب درباره کاهش آلودگی نیز اجرا شده و سیاستهای اشتباه اصلاح شود.
🔗لزوم تغییر سیاست شهرسازی و اصلاح بلندمرتبهسازیها
وی با بیان اینکه تا زمانی که سیاست شهرسازی و بلندمرتبهسازی اصلاح نشود، اوضاع به همین منوال ادامه دار خواهد بود، تاکید کرد: درواقع نباید شهر را در ارتفاع گسترش داد بلکه باید در طول و عرض گسترش داد و در غیر این صورت مسئولان میتوانند شهرکهایی با فاصلههای نزدیک برای مدیریت جمعیت طراحی کنند.
حجت الاسلام میرزایی بیان داشت: تأثیر صنایع آلاینده بر آلودگی هوا مبتنی بر استفاده از سوخت مازوت و نه گاز است و بر این اساس باید بررسیهای لازم در این ارتباط انجام شود ضمن اینکه برنامهریزیهای لازم در ارتباط با کاهش آلایندگی وسایل نقلیه از جمله اتوبوسها، کامیون و تریلی انجام شود.
🆔 @huseinmirzaie