♨️ چرا در ایام محرم باید گریست و نباید به شادمانی پرداخت⁉️
🔻جستاری پیرامون نگاه روشنفکرانه به عزاداری امام حسین (ع)
✍ دانیال معمارکاشانی
عده ای میگویند نباید در محرم گریه و زاری کرد بلکه باید شیرینی پخش کرد!
نباید ناراحت بود باید شاد بود!! چون امام حسین (ع) به هدفش رسید!
علت اینکه دشمن از گریه ی ما بر ابی عبدالله و اهل بیت میترسد چیست؟ چرا مدام شبهه پراکنی میکنند که گریه بس است؟ بس است دیگر، این ماجراها 1400 سال پیش بوده و...!
اما جواب: حتماً شنیده اید که پس از رحلت رسول خدا عده ای از مردان به امیرالمومنین (ع) میگفتند به همسرت فاطمه (س) بگو یا شب گریه کند یا روز! چرا این درخواست را داشتند؟ چون وقتی حضرت زهرا(س) در خانه میگریستند؛ همسایه ها (زنها و به تبع آن، بچه ها) نیز می گریستند، دیگر آنجا خانه نبود، عزاخانه بود!
حضرت زهرا (س) فرمودند: باشد! به این ها بگویید من چند روز دیگر بیشتر بین شما نیستم و از پیشتان میروم، میرفتند بیرون شهر و در کنار قبر رسول الله (ص) و در کنار درختی و در آنجا گریه میکردند! یک عده همین درخت را هم قطع کردند!! (جل الخالق) واقعاً چرا؟!
چون گریه ی حضرت زهرا(س) مفهوم داشت، به خاطر فقدان پیغمبر (ص) بود، به خاطر ظلمی بود که آن ملعون ها به «امام زمانش» (دقت کنید، امام و ولی زمانش، نه فقط شوهرش!) کرده بودند و حقش را غصب کرده بودند!
نمونه ی دیگرش در سیره ی امام سجاد(ع) فراوان است؛ نقل شده است موقعی که ایشان بچه ی کوچک می دیدند گریه میکردند، آب می دیدند گریه میکردند و میگفتند پدرم حسین(ع) را بین دو نهر آب، با لب تشنه شهید کردند. گاهی گوسفندی سر میبریدند، ایشان گریه میکردند، می پرسیدند: آقاجان چرا گریه میکنید؟ می فرمودند: در کربلا به پدرم حسین(ع) آب ندادند و سرش را از تنش جدا کردند، خوبه که حداقل شما به این گوسفند آب می دهید! کسانی که گریه ی ایشان را می دیدند، برایشان سوال ایجاد می شد که علت گریه چیست؟ و حضرت بلافاصله جریان کربلا را بازگو می کردند و این چنین به تبیین و روشنگری در خصوص واقعه عاشورا و ظلم ستیزی می پرداختند.
طبیعتاً اگر شما یک نفر را ببینید که دارد گریه میکند، دلتان به حالش میسوزد. گریه، علامت سوال در ذهن ایجاد میکند و برایتان سوال ایجاد میشود که چه شده و ماجرا چیست؟! علت گریه چیست؟ و اینجاست که مُشت ظالم باز میشود!
عده ای می گویند چرا بر سر و صورت تان میزنید؟! شادی کنید، چرا که امام حسین (ع) که به هدفش رسید! شیرینی پخش کنید!!! بله! شیرینی پخش کنید ای کوته فکران کم سواد! ای روشنفکران خاموش فکر! در زیارت عاشورا میخوانیم «اللهم ان هذا یوم" تبرّکت" به بنو امیه»....«و هذا یوم "فرحت" به آل زیاد و آل مروان بقتلهم الحسین صلوات الله علیه»
آری؛ بنی امیه این روزها را مبارک می دانند وبه شادی میپردازند و امویها در محرم و روز عاشورا شادی میکنند و جشن های عروسی شان را روز دهم محرم، روز عاشورای ابا عبدالله الحسین (ع) میگیرند!
حال باید از این جماعت منورالفکر پرسید، آیا شما بیشتر از ائمه ی هدی متوجه ی واقعه ی کربلا و اتفاقاتِ گذشته بر اهل بیت هستید؟!
اگر بنا به شادی بود، مطمئناً آن بزرگواران بیش از شما بلد بودند! آیا شما از امام زمان بیشتر میفهمید؟ مگرامام زمان (عج) در زیارت ناحیه ی مقدسه (که یکی از معتبرترین و مستند ترین ذکر مصیبت هایی است که از زبان معصوم و از طریق یکی از نایبان خاص حضرت مهدی (عج)، به ما رسیده) نمیفرمایند:
«فَلَاَندُبَنَّکَ صَباحاً و مسآءً و لَاَبکِیَنَّ لَکَ بَدَلَ الدُّموعِ دَماً، حسرةً علیک و تاسُفاً علی ما دَهاکَ و تَلَهُفاً حتی اموتَ بِلَوعَةِ المُصابِ و غصةِ الاِکتیابِ» (هر صبح و شام بر تو مویه میکنم و به جای اشک برای تو خون گریه میکنم، از روی تاسف و افسوس بر مصیبت هایی که بر تو وارد شد، تا جایی که از فرط اندوه و مصیبت و غم و غصه و شدت حزن جان سپرم!)؟
حال، شیعه ی اثنی عشری باید از امامان و پیشوایان خود تأسی بجوید و به امامانش اقتدا کند، یا به روش بنی امیه عمل کند؟!!
آری ! اکنون میفهمیم که گریه برای مصائب اهل بیت (علیهما السلام) علاوه بر ارادت ما به ایشان و تأثّی از آن بزرگواران، یک بعد سیاسی از جنس "سیاست افشاگری ظلم و جور" هم دارد.
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@Edalatkhahanekashan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻امروز عاشوراست، غزه هم کربلاست...
🅗🅄🅂🄷🅈🄰🅁🅑🄰🅂🄷🄸🄼
به کانال 👈 #هوشیار_باشیم ... بپیوندید.👇
@HushyarBashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اگر اسم این طرح مشکوک، براندازی نرم اقتصادی نیست، پس چیست؟!!
سید جواد هادی اصل؛ کوهنورد حرفه ای و مستندساز محیط زیست: از وقتی دامداران و عشایر را از طبیعت حذف کردند طبیعت به صورت گسترده رو به نابودی رفت.
چند بلاگر و آدم کینه ای هم افتادن به جون دولت ها که ببینید دام داره فلان درخت رو میخوره(؟)، پس مردم بیچاره و عشایر رو از طبیعت بیرون کنید!!
حالا بماند که اگر همین مردم نبودن آتش مهار نمیشد.
🔻به بهانه خوردن شاخه های درختان توسط دام(که خودش نوعی هَرَس کردن طبیعی بوده) دام را از مراتع و جنگل دور کردید.
خب! حالا عدم وجودش که باعث نابودی میلیون ها درخت میشه.
اینجا در این شیب و خستگی از تقابل با آتش ترجیح دادم این ویدیو رو برای روشنگری ثبت کنم.
🔺با توجه به بارندگیهای خوب بهاری و رشد خوب علفها و متأسفانه نبود دام کافی برای کوتاه کردن علفها، اکنون هر روزه در تابستان خبرهای آتش سوزی از مناطق مختلف کشور گزارش میشود: کرخه خوزستان، خوش ییلاق گرگان، خاییز بهبهان و...
«چوپان عادل» زمین را نجات میدهد!
حضور به هنگام دام در مراتع باعث هرس گیاهان و جلوگیری از آتشسوزی، تیمار و انتقال بذرها، غنی سازی خاک، نفوذ بیشتر آب در زمین و در نهایت گسترش پوشش گیاهی میشود.
لذا این چوپان عادل است که با گلهاش، زمین را از گرمایش، فرسایش، آتشسوزی، خشکسالی، سیل، ریزگردها و آلودگیها نجات میدهد و با آماده سازی بهترین غذاها برای ما انسانها، زمینهٔ رشد و تعالی جامعهٔ بشری فراهم میکند.
#آدرس_غلط / #نسخههای_آمریکائی
💠 @Newsrahemardom_ir | رسانه راه مردم 🎙
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۸
۳۱ تیر ۱۴٠۳/ سال چهارم
علم انسان کشی و روضه های مکشوفه مدرنیته در ایران!
پسری را گفتند: پدرت مُرده، رخت عزا بر تن کن به قبرستان رویم. گفت: حتما اتفاقی افتاده که شما نمی خواهید بگویید!!! فی الواقع مرگ پدر را خبر بد نمی دانست و منتظر چیز دیگری بود.
راستش را بخواهید، بسیاری از اوقات این داستان برایم تداعی می شود. انگار خیل کثیری از #انقلابی های عزیز ما منتظر خبرهای دیگری هستند که به مصیبتهای زنده و در جریان نمی پردازند. مگر ما چقدر فرصت داریم که اینقدر راحت درگیر حواشی کم اهمیتی می شویم که به #ظرافت برایمان طراحی می کنند و بازیمان می دهند؟
بیش از ده ماه از نسل کشی شبه انسانهای صهیون در #غزه می گذرد. در این مدت حدود چهل هزار نفر در خاک و خون غلطیده اند. چه زخمهای زهرآلودی که بر قلبها نشسته و چه دیدگانی که بر خون. از آن سوی، داستان غزه میلیون ها نفر در جهان را بیدار کرده و به جبهه مقابل صهیونیستها کشانده.
اما این تمام ماجرا نیست! شاید بیراه نباشد اگر بگویم: مصیبتهای بسیار تلخ و سنگین دیگری هم وجود دارد. غصه هایی که شاید عمیق تر، سازمان یافته تر و دیرپاتر از قصه غزه باشد.
مثلا طبق اعلام رسمی #وزیر_بهداشت، هر سالی حدود ۳۸٠ هزار نفر در ایران می میرند که از این تعداد، مرگ صد هزار نفر به خاطر #فشار_خون است(اینجا).
تصور کنید: هشت سال با تمام دنیا جنگیده ایم و حدود ۲۵٠ هزار شهید در میدان جنگ داده ایم. حالا در شرایط صلح، سالی فقط صدهزار کشته فشار خون داریم. خود مسئولین هم مکرر اعلام کرده اند که از اصلی ترین عوامل فشار خون، همین #نمک هایی است که اتفاقا بر اساس استاندارد های غذایی خود وزارت بهداشت، تولید و توزیع می شود و #سیب_سلامت هم دارد!
#روضه مکشوفه ی دیگر، وضعیت #سقط جنین در کشور است. باز طبق اعلام رسمی مسئولین امر، سالی حدود یک میلیون و سیصد هزار سقط جنین در کشور اتفاق می افتد (اینجا).
در ظاهر دشمنی به ما حمله نکرده، اما می بینید که چند ده برابر حالت جنگی کشته داریم و چندصد برابرش مجروح.
آیا نباید بر این مصیبتها مانند دردهای غزه گریست؟ آنهم برای کشوری که در وضعیت جمعیتی نامساعدی است.
بر این سیاهه می توان روضه های مکشوفه دیگری هم افزود: آمار حدود چهل درصدی #طلاق، بیست میلیون نفر جمعیت #حاشیه_نشین کشور و ورود سالانه حداقل پنج میلیون پرونده به قوه قضائیه.
حال باید پرسید: ریشه این مشکلات سنگین و عمیق چیست؟ آیا می توان گفت که همه مسئولین در همه دولتها بی سواد بوده اند و علم مدیریت لازم را نداشته اند؟ یا اتفاقا مشکل از همان علم و سواد است که هرجا بیشتر و درست تر عملیاتی شده، کار را خراب تر کرده؟
اکنون که در آغاز فصل جدیدی از جریان مدیریت کشور هستیم، مهم ترین مسئله برای جریان های انقلابی بویژه #تشکل_های_خودجوش_مردمی، توجه به این نکات بنیادین است:
این علم اقتصاد مدرن است که منشا ایجاد بی عدالتی است.
این علم سلامت و پزشکی مدرن است که منشا ایجاد بیماری است.
این علوم تربیتی و روانشناسی مدرنند که منشا بی تربیتی ها و دور ماندن آدمی از فضائل انسانی است.
این علم آموزش و پرورش مدرن است که منشا بیسوادی انسانها در اساسی ترین امور زندگی است.
در این میان فاجعه حقیقی این است که انگیزه #جهادی را ضربدر اجرایی کردن پیشنهادها و طرحهای این شبه علمهای مدرن کنیم. شاید این بزرگترین خطری باشد که تشکل های خودجوش مردمی را تهدید و در نهایت عقیم خواهد کرد که فرمود: اَلْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ اَلطَّرِيقِ لاَ يَزِيدُهُ سُرْعَةُ اَلسَّيْرِ إِلاَّ بُعْداً (الکافی ج۱ص۴۳).
به همین منظور، شورای راهبردی #الگوی_پیشرفت_اسلامی در نظر دارد سلسله جلساتی را برای ارائه پیشنهادهایی کاربردی به دولت محترم و بویژه تشکل های مردمی برگزار کند. پیشنهادهایی برآمده از علم لایزال #قرآن و روایات که عدالت می آفریند و سلامتی. قلوب را زنده میکند، حیات بخش است و بسترساز #مشارکت_مردمی و قیام به #قسط.
اولین آنها برنامه #معیشتی الگوی پیشرفت است که شامل ده سرفصل برنامه ای است(اینجا).
@besalamen_amenin
23.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کفش بهتره یا چادر؟؟
چقدر زیبا منطق حجاب را بیان کرد .
مثالها چقدر به روز .👏👏👏
واقعا تماشای این کلیپ خالی از لطف نیست .👏👏👏
هدایت شده از تا 2030
👆🏻این عکسها مربوط به پست توضیح صحبتهای جهانپور در مورد مقابله پشهء آئدس است که به دلیل محدودیت ایتا، مجبورم آنها را جداگانه بفرستم.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از تا 2030
🔰طبق نقشه رنگآمیزی شده از حضور پشه آئدس در ایران، پررنگترین مناطق حضور این پشه، نوار شمالی کشور، شمال استانهای اردیبل، آذربایجان شرقی و غربی و خوزستان است.این نقشه، تقریباً با نقشهء کشت برنج در ایران منطبق است (اینجا).
🌀برگردیم به حرفهای جهانپور: «حذف آب راکد و از بین بردن منابعی که میتوانند آب را در خود نگه دارند، موثرترین راه، بدون استفاده از حشرهکش برای جلوگیری از تکثیر پشههاست.»
🔺این شاید بدان معناست که با بازی ترس پمپاژشونده از رسانه -مشابه آنچه در کرونا دیدیم- مزارع برنج، خشک شوند، چرا که منبع آب راکدند و زایشگاه پشهء آئدس محسوب میشوند! اگر چنین شود، این به معنای از بین رفتن برنجکاری و نابودی آن در کشور و در ادامه، گرسنگی و قحطی خواهد بود (سایر نقاط دنیا نیز احتمالاً چنین میشود، لذا وارداتی هم در کار نخواهد بود).
🔺شایان ذکر است که برخی دستورات برای کاهش تولید برنج، از قبل صادر شده، مثلاً امسال به بهانهء محدودیت منابع آبی، کشت برنج در پارسآباد مغان ممنوع شده است (تولید برنج این منطقه، 2-3هزار تن است). این در حالی است که بارندگیهای امسال در کل کشور نسبت به سال قبل، 21% افزایش داشته و نسبت به میانگین طولانیمدت هم، افزایش نشان داده و این افزایش، شامل استان اردیبل که پارسآباد در آن واقع است هم بوده (اینجا).
🔺امیدوارم اوایل دوران کرونا را به یاد داشته باشید که به واسطهء پمپاژ شدید ترس، مردم به خودروهای مسافر غیر بومی (به خصوص آنهایی که از استانهای ظاهراً کروناخیز! آمده بودند) حمله میکردند و سنگ میزدند، تا به اصطلاح با این کار و ممانعت از ورود ایشان به شهرشان، جلوی گسترش کرونا را بگیرند!
🔺شاید مشابه همین واکنشهای غلط را در موضوع پشهء آئدس هم شاهد باشیم، چرا که آقای دکتر گفتهاند: با همسایگان خود صحبت کنید، کنترل پشه یک مسئولیت مشترک است (= در زندگی همسایه تون سرک بکشید، فضولی کنید و ببینید کجا آب راکد دارد. همسایه اگر کشاورز برنج کار بود که دیگه مسوولیت مشترک، خیلی سنگین میشه!)
🔻البته جهانپور، راه حلهایی مثل سمپاشی وسیع یا مقابلهء بیولوژیک را هم مطرح کرده که در عمل نمیدانم چگونه خواهد شد، اما ظاهراً رهاسازی پشههای اصلاح شدهء ژنتیکی هم کمک خواهد کرد.
❓منظور از اصلاح ژنتیکی پشه چیست؟
🔻برای نمونه، شرکت Oxitec، پشههای نر اصلاح شده ژنتیکی Aedes aegypti -گونهای که تب دنگی را به انسان منتقل میکند- پرورش میدهد. پشههای تراریخته، ژنی دارند که نوزاد ماده را قبل از بلوغ نابود میکند. تب دنگی فقط از پشههای ماده منتشر میشود؛ لذا رها کردن پشههای اصلاحشده در یک منطقه میتواند به کاهش تعداد آفاتی که میتوانند ویروس را به مردم منتقل کنند، کمک کند.
🔻گاه پشههای تراریخته، نوزادانی بوجود میآورند که میتوانند زنده مانده و ژنهایشان را به حشرات بومی منتقل کنند و پیامدهای ناشناختهای دارند. (این یعنی فاجعه، روی فاجعه!) (منبع)
🔺البته در این میان، بازار دارویی کشور هم بی نصیب نخواهد ماند، چرا که جهانپور گفته: «یک دافع حشرات مورد تایید وزارت بهداشت/سازمان غذا و دارو را روی پوست در معرض دید در خارج از منزل بمالید. برای از بین بردن پشهها در محل کار و زندگی هم از اسپریهای حشرهکش تأیید شده استفاده کنید.»
🔺از حالا، اسپری ضد پشه و پشهکش، فروششان بالا خواهد رفت و احتمالاً در مقطعی کمیاب میشوند شاید هم شاهد دزدی محمولهء اسپری توسط کشورها باشیم. درست مثل دزدی ماسک در زمان کرونا!
♨️پ.ن: وضعیت برنجکاری تنها، یکی از جنبههای مربوط به حذف آبهای راکد است. این قضیه، بسیار گستردهتر از اینهاست. حتی کولرهای آبی را هم باید خاموش کرد، چرا که آب راکد دارند. در این حالت باید کولر گازی را جایگزین کرد که این خود یعنی بار اضافه به شبکهء برق و خاموشی بیشتر!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b