"ولایت"
بالاتر از محبت، دوستی و عشق است!
که عشق علیعلیهالسلام
در دل دشمنان او هم خانه داشت...!
_عینصاد،غدیر
#غدیریام
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
امشب شب نهم شب عرفه هست🤲
شب نهم، از شبهای پربرکت و شب مناجات با خداوندِ برآورندهی حاجات است؛ و توبه در آن شب پذیرفته و دعا در آن مستجاب است و کسیکه آن شب را به عبادت به پایان ببرد، پاداش صدوهفتاد سال عبادت را دارد🌿
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
706_521_1.mp3
7.13M
دعایی که امشب خوانده می شود❤️
این دعا را که روایت شده: هرکه آن را در شب عرفه یا شبهای جمعه بخواند، خدا او را بیامرزد🌿
التماس دعای فرج🤲
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
قرائت هرشب دعای فرج و دعای
سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به نیت ظهور.. 🤲🏻🌱
#دعای_فرج🕊
#شب_بخیر_عزیز_عالم♥️
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╔━═⊰❀🍃🌺﷽🌺🍃❀⊱═━
👆جلســـه پخــــش زنده #دعای_عهـــد
🕌 از حرم مطهر امیرالمومنین علی علیه السلام
*الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلامالله علیها
.╚~•๑❥░ ⃟🌸❥๑•~---------
.
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
زینب شبی که دعای نور حضرت زهرا سلام الله علیها را حفظ کرد.
خواب عجیبی دیده: «یک زن سیاهپوش در کنارش مینشیند و دعای نور را برای او تفسیر میکند. آن قدر زیبا تفسیر را میگوید که زینب در خواب گریه میکند.زینب در همان عالم خواب وقتی تفسیر دعا را یاد میگیرد، به یک گروه کودک تفسیر را یاد میدهد، کودکانی که در حکم انبیا بودند. زینب دعا را میخواند، رودخانه و زمین و کوه هم گریه میکردند.» زینب آن شب در عالم خواب حرفهایی را شنیده و صحنههایی را دیده بود که خبر از یک عالم دیگری میداد.
او از خواهرش شهلا که این خواب را تعریف میکند سفارش میکند که خوابش را برای هیچ کس تعریف نکند🌿
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
درسهایی از زندگی حضرت مسلم علیه السلام
🔷پیشاهنگ قیام حسینی
از ویژگی های بارز حضرت مسلم(علیه السلام)، گام نهادن در راهی دشوار و سخت بود. آن گرامی به عنوان پیشاهنگ قیام حسینی، به سوی مردمی حرکت می کرد که سابقه خوبی در وفاداری به اهل بیت (علیهم السلام) نداشتند، اما بر این باور بود که در راه حق، به کمی یاور و اندک بودن نیرو نباید توجه کرد؛ چراکه خداوند متعال در پیامی کوتاه وحیاتی به پیامبرش فرمود: (قُلْ إِنَّما أَعِظُکمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مثْنی وَ فرادی)«بگو: شما را فقط به یک پند موعظه می کنم این که برای خدا قیام کنید، دونفر، یا تنها».
به طورکلی کار برای خدا، به اراده ای قوی و ایمانی عمیق نیاز دارد. امیرمؤمنان(علیه السلام)، در این باره فرمودند: «اَیها الناس لاتستَوحِشُوا فی طَریقِ الهُدی لِقلَّة اَهلِهِ فَاِنَّ الناسَ قَد اجتَمَعوُا عَلی مائِدَةٍ شِبعُها قَصیرٌ وَ جُوعُها طویلٌ ای مردم، در پیمودن راه حق، از اندکی اهل حق نهراسید. همانا اکثریت مردم بر سر سفره ای گرد آمده اند که سیری آن کوتاه مدت و گرسنگی اش دراز و طولانی است».
خدای متعال در قرآن از انسان های حق جویی سخن می گوید که به تنهایی به مصاف اهل باطل رفته و با ایمانی راسخ، اعتقادات نادرست مشرکین را مورد هجوم قرار داده اند.
#ادامه_پست_بعد
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
پیامبران، اولیاء الهی، مصلحان اجتماعی و رهبران دلسوز، همواره یکه و تنها قیام کرده اند، اما با باورهای عمیقی که داشته اند به اهداف بلند خود دست یافته اند. امام حسین(علیه السلام) نیز به تنهایی و با یارانی اندک قیام کرد. آن حضرت بر این باور بود که اکثریت مردم، و در رأس آنان نخبگان سیاسی - اجتماعی، افرادی عافیت طلب اند و دین خدا را نمی شود به آنان سپرد و به انتظار همکاری شان نشست. آن بزرگوار می فرمودند: «النَّاسُ عَبِیدُ الدُّنْیا وَ الدِّین لَعقٌ عَلَی أَلْسِنَتِهِمْ یحُوطُونَهُ مَا دَرَّت معَایشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلَاءِ قَلَّ الدَّیانُونَ مردم بندگان دنیا هستند و دین لقلقه زبان آن هاست. به دور دین تا آنجا گرد می آیند که دنیایشان در رفاه باشد، اما اگر با سختی و گرفتاری آزموده شوند، تعداد دینداران اندک خواهد بود».
۲۷ خرداد ۱۴۰۳