📣 نخستین جشنواره بینالمللی تمدن نوین اسلامی
(در مسیر شبکه تجارب تمدن نوین اسلامی)
💡پیش نشست اول : مروری بر اندیشهها و رویکردهای تمدنی در ۸ کشور اسلامی
🕗 یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰
📍تهران؛ بزرگراه رسالت، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
📱آدرس حضور مجازی :
https://www.skyroom.online/ch/alhoda_1401/icro_culture
@icro_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران از فراز دماوند
(سامانه دماوند در بیان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)
سامانه دماوند:
📲 سکویی در اختیار همه کنشگران معرفی ایران عزیز
🇮🇷 بستری در دسترس همه علاقهمندان شناخت ایران در تمام نقاط جهان
🌐 Damaavand.net
@icro_ir
اینفلوئنسرهای کشور چین از آرامگاه فردوسی بازدید کردند
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی:
🔹۱۱ «اینفلوئنسر» (فرد تاثیرگذار ویژه تبلیغات در فضای مجازی) اهل کشور چین از آرامگاه فردوسی در مشهد بازدید کردند.
🔹معرفی این ظرفیتها میتواند در آینده نه چندان دور خراسان رضوی را به عنوان یکی از کانونهای اصلی ورود گردشگران بین المللی بدل کند.
🔸بازدید از جاذبههای گردشگری شهرستانهای داورزن، سبزوار، نیشابور، مشهد و طرقبه شاندیز از برنامه های دیگر این گروه اینفلوئنسر است.
@Icro_ir
ایمانیپور: «تمدن» در برنامه تحول سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مثابه «رویکرد» دیده شده است نه «موضوع»
حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور:
🔹جشنواره بینالمللی تمدنی نوین اسلامی، سه بخش اصلی خواهد داشت. بخش نخست به تمدن پژوهان و تمدن پژوهی اختصاص دارد. مسأله آموزشی در حوزه تمدن نیز بخش بعدی این رویداد است و همچنین، به موضوع هنر تمدنی و آثار هنری در این عرصه نیز خواهیم پرداخت.
🔹این موضوع، به معنای آن نیست که گام نخست، در مسیر تمدن سازی حرکت نکرده است. انقلاب اسلامی ایران که بن مایهاش از آموزههای اهل بیت(ع) است به دنبال تمدن سازی بوده. از سوی دیگر، وقتی از مهدویت صحبت میکنیم انتظار داریم در دوران ظهور منجی، تمدن اسلامی شکل بگیرد.
🔹این گفتمان، در برابر ظلم و استکبار و نظم ناکارآمد جهانی است. ما به فکر تفکر جدیدی هستیم که ناماش «تمدن نوین اسلامی» میگذاریم.
🔹کشورهای بسیاری به این جمع بندی رسیدهاند که نظم امروز جهانی را باید عوض کرد. دوره فراگیری ویروس کرونا هم این موضوع را ثابت کرد و نشان داد که نظم کنونی، پاسخگوی دغدغههای امروز بشر نیست.
🔸شایان ذکر است، در راستای برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی تمدن نوین اسلامی با محوریت (در مسیر شبکه تجارب تمدن نوین اسلامی)، پیش نشست اول آن با موضوع «مروری بر اندیشهها و رویکردهای تمدنی در ۸ کشور اسلامی» صبح امروز، ۲۰ اسفندماه به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با همکاری مشترک جامعة المصطفی(ص) العالمیه، حوزه هنری انقلاب اسلامی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.
@icro_ir
مسیر ایجاد شبکه تجارب تمدن اسلامی هموار شد
🔹 خلجمنفرد، مدیرکل همکاریهای علمی و دانشگاهی: سابقه مباحث تمدنی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از سالها قبل شروع شد. اما در دوره کنونی مدیریت سازمان موضوع تمدن اسلامی یکی از مهمترین و نخستین برنامههای مهم، در نظر گرفته شد. بر همین اساس، شورای سیاستگزاری این جشنواره شکل گرفت و دبیرخانه آن شروع به کار کرد.
🔹بابایی، رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و علوم تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی: گفتمان تمدن نوین در ایران با گفتمان انقلاب اسلامی گره خورده است. در فضاهای مختلفی که در کشور کارهای مطالعاتی میشود، چالشهایی در مورد تمدن نوین اسلامی وجود دارد؛ همان چالشهایی که در مورد حکومت اسلامی پیش از اینها وجود داشته است.
🔹صفار هرندی،هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی: جایی تمدن ممکن و میسر میشود که همزمان با ظهور و بروز و انباشتی از قدرت، با معنی و زیبایی مواجه باشیم. بدون هر یک از این رکنها و مزیتها و اصل اساسی، کمیت تمدن و مدنیت لنگ خواهد زد.
🔹حسن رضایی از پژوهشگران جامعةالمصطفی: از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی توجه گسترده به پژوهش و آموزش در این حوزه است. این جشنواره میتواند حلقه وصل و عامل هم افزایی مباحث تمدنی در سطح بینالملل باشد.
🔹نوروزی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ دفتر تبلیغات اسلامی در قم:اهمیت کشور ترکیه در این است که این کشور در لبه مواجهه با تمدن غرب است. آنها، تجربیات تاریخی شبیه ایران دارند.
@icro_ir
بهمنی: تمدن نوین اسلامی راه حلی برای تمام بشریت
معاون توسعه همکاریهای علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:
🔹سبک و محتوای برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی تمدن نوین اسلامی، متفاوت از برگزاری روشهای مرسوم جشنواره ها بود. به جای انتشار فراخوان، ما به مطالعات کتابخانهای و بررسیهای میدانی برای انتخاب آثار پرداختیم.
🔹این موضوع، مسیری است که در آینده جشنواره قابل تعیین هست. در این راستا، آثار پژوهشی و مراکز پژوهشی در حوزه تمدن سازی کشورهای مالزی، اندونزی، عراق، عربستان، تونس، مصر و ترکیه در کنار کشورمان مورد بررسی قرار گرفت.
🔹شناسایی الگوها و فعالیتهای آموزشی در کشورهای هدف در دستور کار دوره نخستین جشنواره بینالمللی تمدن نوین اسلامی قرار گرفت.
🔹هنر و هنرمندان همواره از نقش آفرینان مهم در شکل گیری، بقا و استمرار تمدنها هستند، از این رو، بخش سوم جشنواره نیز به این مهم اختصاص یافته است.
@icro_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 اَللّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضانَ الَّذى اَنْزَلْتَ فيهِ الْقُرْآنَ وَافْتَرَضْتَ على عِبادِكَ فيهِ الصِّيامَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْزُقْنى حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرامِ فى عامى هذا وَ فى كُلِّ عامٍ وَ اغْفِرْلى تِلْكَ الذُّنُوبَ الْعِظامَ فَاِنَّهُ لا يَغْفِرُها غَيْرُكَ يا رَحْمنُ يا عَلاّمُ.
🌸 حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن، ماه عبادتهای عاشقانه، نیایشهای عارفانه و بندگی خالصانه را به تمام مسلمانان جهان تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.
🔸️روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
@icro_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جوان گچ کاری که روز بیست و دوم بهمن به دلیل مشغله کاری نتوانست در راهپیمایی شرکت کند به آرزویش رسید
@icro_ir
#گزارش_تصویری | دیدار مسعود حسین پور و هیات همراه با آیت الله نواب برادر شهید مجید نواب به مناسبت روز شهید
@icro_ir
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
خزایی: حفظ و پایداری جمهوری اسلامی به برکت خون شهداست
مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور ایثارگران:
🔹شهدا موجبات پیروزی و سربلندی کشور عزیزمان را فراهم کردند و تلاشهای ارزشمند آنان حفظ و پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته است،
🔹امروزه هرچه داریم و در سطح بینالملل کسب کردهایم، همه را مدیون خون پاک شهدا، صبر و استقامت خانوادههای شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران و آزادگان هستیم و هیچ شکی در آن نیست.
🔹ایشان فردی دلسوز و مهربان بود که زندگی خود و خانوادهاش را وقف خدمت به نظام جمهوری اسلامی و امام زمان(عج) کرد.
🔸به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با ۲۲ اسفند سالروز بزرگداشت شهدا، مسعود حسینپور، معاون توسعه منابع انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به همراه با احسان خزاعی، مشاور رئیس سازمان در امور ایثارگران، جواد امینیمنش، مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی و مسرور، فرمانده مرکز مقاومت بسیج سازمان با حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب برادر طلبه بسیجی سرافراز شهید سید محمدحسین نواب، نماینده فرهنگی ایران در بوسنی دیدار و از مقام آن شهید اقتدار فرهنگی تجلیل به عمل آمد.
@icro_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال عراقیها از رویداد فرهنگی کودک و نوجوان ایران
@icro_ir
بخش «گردشگری طبیعت» به زبان یونانی راهاندازی شد
🔹با توجه به رشد روزافزون صنعت گردشگری و تمایل گردشگران به تجربه سفرهای مسئولانه و سازگار با محیط زیست، راهاندازی بخش گردشگری طبیعت در پایگاه ایرانشناسی به زبان یونانی گامی مؤثر در این زمینه تلقی میشود.
🔹بخش «گردشگری طبیعت» پایگاه ایرانشناسی شامل معرفی بیش از 110 مورد از جاذبههای طبیعی ایران، همراه با تصاویر جذاب و توضیحات کامل به زبان یونانی است.
🔹این بخش میتواند به عنوان مرجعی مفید برای گردشگران یونانی که به دنبال کشف جاذبههای طبیعی ایران هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
🔹این پایگاه از طریق لینک اینترنتی https://iranculture.gr/category/oikotoyristika-axiotheata/ در دسترس علاقهمندان است.
@icro_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدایا مرا از کمخردی و بیفکری دور کن
🔸️دعای روز سوم ماه رمضان
@icro_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهایی از آخرین روز رویداد پنجره های فرهنگی ایران در بغداد
@icro_ir
سزای خیانت به مردم غزه
یاداشت رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در روزنامه ی جام جم:
🔹نخست اینکه جنگ غزه سنگمحکی برای شناخت واقعی تمدن غرب محسوب میشود.
🔹سیاستمداران و رسانههای غربی در سایه نهادگرایی اروپایی و دیوانسالاری آمریکایی، خود را مولد تمدنی اصیل با قابلیت انعطافپذیری فرهنگی و مدنی بالا در جهان معرفی میکنند.
🔸نکته دوم، معطوف به تکلیفی است که جهان اسلام در دفاع از مردم مظلوم غزه برعهده دارد. این تکلیف صرفا یک تکلیف «عرفی» نبوده بلکه تکلیفی «شرعی» است که ترک آن مستوجب عقاب و عذاب الهی است.
🔹نکته سوم، معطوف به انذار رهبر معظم انقلاب در قبال بازیگرانی در جهان اسلام است که در طول جنگ غزه مشغول حمایت غیراعلامی اما ملموس از رژیمصهیونیستی هستند. همگان به یاد دارند که در سال ۲۰۱۳ میلادی، زمانی که دستگاههای اطلاعاتی آمریکا، رژیمصهیونیستی و برخی کشورهای منطقه مشغول هدایت تروریستهای تکفیری به خاک سوریه و حوزه شامات بودند، رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند که دشمنان به هدف خود در این منازعه خونین دست پیدا نخواهند کرد و شر گروههای تروریستی (داعش)،گریبانگیربانیانوحامیان اینگروههاخواهد شد.درسال۲۰۱۸میلادی، این پیشبینی مدبرانه تحقق پیدا کرد: خلافت خودخوانده داعش در سوریه و عراق نابود و بخشی از گروههای تروریستی مورد حمایت غرب و رژیمصهیونیستی تبدیل به عناصر خطرناک علیه امنیت جمعی آنها شدند.
@icro_ir