🔹قدرت الله سعیدیمجد، معاون کشاورزی کشت و صنعت امام خمینی(ره) شد
به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره)، در حکمی از سوی جمال سعودی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره) ، قدرت الله سعیدیمجد، به عنوان معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره) منصوب شد.
در مراسمی که با حضور معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیر عامل، معاونین و مدیران ارشد شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره)، روز دوشنبه مورخه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار شد، از خدمات ارزشمند هادی دلفیه در دوران تصدی معاونت کشاورزی این مجموعه قدردانی شد و از سوی جمال سعودی، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره) مورد تجلیل قرار گرفت.
جعفر آل کثیر؛ معاون شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این مراسم با تأکید بر اهمیت نقش معاونت کشاورزی در پیشبرد اهداف توسعهای شرکت، از سعیدیمجد خواست تا با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، روند رو به رشد تولید و بهرهوری را با قوت ادامه دهد.
قدرت الله سعیدیمجد پیش از این معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی بوده و از نیروهای با تجربه در این حوزه به شمار میرود.
گفتنی است، هادی دلفیه نیز به عنوان معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی، منصوب شد.
https://www.ik-sugarcane.ir/site-show-akhbar/180
🔸 گزارش تصویری
*بازدید کارگروه خاک شناسی و تغذیه گیاه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی از شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره)،کارخانه کیمیا اسانس توسعه و کارخانه کیمیا کود توسعه*
🔹صفحه اینستاگرام شرکت
https://www.instagram.com/ikaisugarcane?igsh=ZDVyOGhtMWVrMHZr
62.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹آغاز عملیات برداشت چغندر قند در سطح ۹۸ هکتار از مزارع کشت و صنعت امام خمینی(ره)
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت امام خمینی(ره) گفت: عملیات برداشت چغندر قند از تاریخ ۲۸ فروردینماه ۱۴۰۴ در سطح ۹۸ هکتار از مزارع کشت و صنعت امام خمینی(ره) آغاز شد.
جمال سعودی در ادامه افزود؛ این کشتها بهعنوان کشت واسط و در اراضی آیشی شرکت صورت گرفته و هدف از آن، اصلاح و بهبود ساختار خاک و آمادهسازی زمین برای کشت اصلی یعنی نیشکر است. بر همین اساس، اگرچه این مزارع به طور خاص برای تولید اقتصادی چغندر قند برنامهریزی نشدهاند، اما پیشبینی میشود متوسط برداشت این محصول به حدود ۵۰ تن در هر هکتار برسد.
وی در پایان خاطر نشان کرد؛ امید میرود عیار قند چغندر برداشتشده حداقل ۱۶ درصد باشد تا امکان استحصال مطلوب فراهم گردد. اجرای این نوع کشتهای واسط، بخشی از برنامههای کشاورزی پایدار شرکت در راستای افزایش بهرهوری و استفاده بهینه از منابع موجود به شمار میرود.
https://www.ik-sugarcane.ir/site-show-akhbar/181