7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2086 - اعتراف #منوچهر_گنجی وزیر آموزش و پرورش رژیم #پهلوی درباره تحول عمیق و اساسی #فریدون_فرخزاد در سالهای پایانی عمر!
چه کسانی ممکن است از دست او ناراحت و کشته باشدش؟! 🔪
🆔 https://Eitaa.com/Imam_
امام عاشقان
🎙صوت/محمود صادقی: قاضی که مال مردم را به خورد او میدهند، میتواند با فساد مبارزه کند؟
🔹پزشکیان رئیس جلسه امروز مجلس: مطالبی که از تریبون مجلس گفته میشود نباید کل قضات را زیر سوال ببرد.
🔹وزیر اقتصاد: دیوان محاسبات، شورای پول و مجلس حسابهای قوه قضائیه را قانونی دانستهاند.
🆔 https://Eitaa.com/Imam_Asheghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نماینده آمریکا در سازمان ملل شعارهای هماهنگ شده در #تجمعات را میخواند، یعنی باور کنیم که کاملا اتفاقی و #خودجوش بوده؟
#جنگ_روانی
🆔 https://Eitaa.com/Imam_Asheghan
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ ملتی که تاریخ خود را نداند محکوم به تکرار آن است
▶️ مشاهده کامل فیلم سینمایی یتیم خانه ایران در
http://ofoghtv.ir/shuepisode29818
🆔 https://Eitaa.com/Imam_Asheghan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی که صفحه رسمی اینستاگرام سردار سلیمانی با قطعه اخیر محسن چاووشی به رهبرانقلاب تقدیم کرد و نوشت: اشبهالناس به امام خمینی
🆔 https://Eitaa.com/Imam_Asheghan
🔴روشنفکران قدرت مصیبت مضاعف
📝#عبدالله_گنجی
✅ این روزها کشور و نظام ما به اخذ تصمیمات مقتدرانه، منطقی و تمامکننده نیاز دارد تا شوک ناشی از کارآمدی فضا را آرام کند و اقتدار منطقی حاکمیت و خصوصاً قوه مجریه را به نمایش بگذارد.
✖️عموم مردم خصوصاً نخبگان مؤمن به انقلاب اسلامی نهتنها چنین تصمیماتی را نمیبینند که احساس رهاشدگی میکنند. میخواهند مصائب را به دشمن نسبت دهند، اما میبینند هنوز تحریمها شروع نشده است و دولت مدعی است که سالانه ۹۰ میلیارد دلار درآمد ارزی دارد که بیش از نیاز کشور است.
رهاشدگی را در توزیع ارز، طلا و ورود خودرو میبینند و در چرایی آن نیز آلودگی برخی مدیران دولتی، عدم تشخیص بهموقع و پیشگیری، تنبلی، وادادگی یا تضاد فکری-روشی در نخبگان دولت و حتی خیانت را عامل آن میدانند.
نگارنده ضمن احترام به کسانی که عوامل فوقالذکر را در اختلالات اقتصادی کشور مؤثر میدانند معتقد است نمیتوان عوامل ذیل را نیز نادیده گرفت:
1⃣ ورود روشنفکران به قدرت یا ادای روشنفکران را در قدرت درآوردن یکی از مشکلات جدی حاکمیت در ایران است. روشنفکری که قرار است نقد کند، نق بزند، مدینه فاضله را ترسیم کند و فرمان لنگش کن صادر کند وقتی وارد قدرت میشود مصیبت حاکمیت شروع میشود، زیرا مصلحت را نمیفهمد، بنابراین به اپوزیسیون علیه خود یا حاکمیتی که خود محصول آن است تبدیل میشود. معاون اول مرتب در تریبون عمومی میگوید هر کس توان ندارد برود، وزیری وزارتخانه پرمشغله و پرمخاطره را رها کرده و مقاله تئوریک یا ژورنالیستی مینویسد، مشاور رئیس جمهور در فضای مجازی راز مینویسد و همه و همه در حال نق زدن هستند و پز روشنفکری را جایگزین گرهگشایی و خلاقیت کردهاند و اینچنین میتوان فهمید که جامعه هدف آنان در عوامگرایی، طبقه مدرن جامعه است.
اصولاً دولتی که جامعه هدف خود را (از جهت راضی نگهداشتن) طبقه روشنفکر قرار دهد حتماً سقوط خواهد کرد، زیرا تنظیم خود با نگرش آنان به رهاشدگی و طلبکاری از زمان و زمین منجر خواهد شد.
2⃣ روشنفکران به اقتدار اعتقادی ندارند، نقطه آرمانی آنان نوعی آنارشیزم اجتماعی و اقتصادی است. بنابراین اگر میبینید دولتمان مقتدر نیست و هر کس هر کار میخواهد میکند و عوامل دولت در رانت ارز خودرو و طلا (اثبات شده است) نقش دارند و هیچکس عزل نمیشود و دولت قبل از ورود دستگاه قضا هیچ برخوردی را به نمایش نمیگذارد، علتش این است که دولت اعتقادی به اقتدار و قاطعیت برای گذار از گردنههای سخت ندارد، ثبت شرکتهای یک روزه و صوری، ورود قاچاق از مبادی رسمی، نقش وزارت صمت در قاچاق خودرو و اثبات آن حتی منجر به عزل یک نفر نمیشود و این نشان میدهد که دولت ما مقهور نگاه روشنفکران است و هرگونه برخورد را به مثابه تندروی و عمل غیرعلمی و غیرمنطقی میداند.
3⃣ نگاه کلاسیک یا علمگرایی مفرط در حل مسائل کشور از دیگر مصائب حضور روشنفکران در قدرت است. اقتصاد علم است و عرضه و تقاضا تعیینکننده بازار، اما وقتی دشمن وارد میدان میشود و دستها به کار میافتد تا صدای مردم را دربیاورد دولت چه میکند؟ همچنان بر روشهای کلاسیک که برای روز خوش و خرم است تکیه میکند و خلاقیت انقلابی و تصمیمات ضربتی به میدان نمیآید. علمگراها معمولاً پیشنهاداتی را که میرسد علمی نمیدانند و به روشهای مسکن اعتقادی ندارند، مدیریت بحران نمیکنند، پول خوب به آنان بدهی با کارشناسی پرهزینه ممکن است جایی را آباد یا مسئلهای را حل کنند. آنان دور زدن تحریم را خلاف روشنفکری و عرف بینالملل میدانند و با نگاه کلاسیک آن را فسادزا معرفی میکنند.
4⃣ خوشبینی مفرط به گفتوگو و بدهوبستان از دیگر خصایص روشنفکران قدرت است. این جماعت چیزی به نام دشمن را قبول ندارند و علت اصلی آن در خودشان است. وقتی به خود مراجعه میکنند هیچکس را دشمن نمیپندارند و در نتیجه فکر میکنند در نقطه مقابل نیز دشمنی وجود ندارد، جهان را جهان معامله میدانند و این خوشبینی آنان را گرفتار میکند.
5⃣ روشنفکران به صورت کلی اعتقاد، اعتماد و باور به مدل بومی جهت اداره کشور ندارند لذا به مدلهایی روی میآورند که کلاً با نوع اقتصاد و فرهنگ ما ناسازگار است؛ بنابراین مدلهای مدنظر به چالش و ناکارآمدی میرسد و در نقطه مقابل نیز فاقد خلاقیت بومی هستند و حرفی برای گفتن نمییابند.
💢ملت ما، ملت گردنههای سخت است، اما روزی تن به این گردنهها میدهد که دولت با اقتدار در میدان باشد، در آن روز حتی اگر نتیجه هم نگیرد برای تسلیم شدن به میدان نمیآید بلکه با یادی از باخت قهرمانانه مقابل اسپانیا، متواضعانه مشکلات را تحمل میکند.
🆔 https://Eitaa.com/Imam_Asheghan