قسمتی از خطبه حضرت زینب سلام الله علیها در کاخ یزید لعنت الله علیه:
ای یزید آیا گمان می بری این که اطراف زمین و آفاق آسمان را بر ما تنگ گرفتی و راه چاره را بر ما بستی که ما را به مانند کنیزان به اسیری برند، ما نزد خدا خوار و تو سربلند گشته و دارای مقام و منزلت شده ای، پس خود را بزرگ پنداشته به خود بالیدی، شادمان و مسرور گشتی که دیدی دنیا چند روزی به کام تو شده و کارها بر وفق مراد تو می چرخد، و حکومتی که حق ما بود در اختیار تو قرار گرفته است، آرام باش، آهسته تر. آیا فراموش کرده ای قول خداوند متعال را «و کسانی که کافر شدند، گمان نکنند مهلتی که به آنان می دهیم به سودشان خواهد بود، جز این نیست که مهلتشان می دهیم تا بر گناه خود بیفزایند، و برای آنان عذابی خوار کننده است» ( ترجمه سوره آل عمران / آیه 178) - منبع: مقتل الحسین، ابومخنف، ترجمه سید علی محمد موسوی جزایری
در بلاغت چون علی در فصاحت چون حسن
در شهامت چون حسین و در حیا چون مادر است
╭─┈𓏲... بہڪانال👇بپیونـﺪیـﺪ
│ ٍ𝂐 ا̸͟͞م̸͟͞ا̸͟͞م̸͟͞ ح̸͟͞س̸͟͞ی̸͟͞ن̸͟͞ ز̸͟͞م̸͟͞ا̸͟͞ن̸͟͞ م̸͟͞ا̸͟͞
│ ⥏💔 @imam_zaman_aj 🤲⥑
╰────────────────┈┈
امام خامنه ای : حادثهى عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبرا (سلاماللهعلیها) نگذاشت.دو حرکت عمّهى ما - زینب کبرا (علیهاالسّلام) - انجام داد: یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن #روشنگرى ها و آن بیانات که مایهى افشاى حقایق شد؛ یک حرکت دیگر، آمدن به #زیارت_کربلا در اربعین بود زینب کبریٰ (سلام الله علیها) #جهاد_تبیین و روایت را راه انداخت؛ فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه عاشورا غلبه پیدا کند. ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝زینب زینب زینب ...
🎙مداحی ماندگار زنده یاد حاج #سلیم_موذن_زاده بمناسبت وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها
1028_60387415817863.mp3
5.27M
روضه حضرت زینب(س)
دست زینب(س) عبدالله گرفت
#روضه🔊
#سید_مجید_بنی_فاطمه🎙
🔴اهمیت و فضیلت اعمال نیمه رجب و روز
روایتی درباره اهمیت و اعمال این روز
اين روز از روزهاى مخصوص و شريف است: سرور ما در اقبال با استناد به «ابن ابى عياش» روايت كرده است كه گفت:
حضرت آدم عليه السّلام عرضه داشت خداى من چه روزها و اوقاتى را بيشتر دوست دارى؟ خداوند متعال به او وحى كرد: اى آدم محبوبترين اوقات پيش من روز نيمه رجب است. اى آدم در اين روز با فرمانبردارى و ميهمانى كردن، روزه، دعا، استغفار و گفتن«لا اله الا اللّه»به من نزديكى بجوى. اى آدم مشيت من بر اين تعلق گرفته است كه يكى از فرزندان تو را - كهمهربان، كريم، دانا، بردبار و بزرگ بوده و از بد اخلاقى، خشونت و تندخويى بدور است - به پيامبرى برانگيخته و روز نيمه رجب را به او و امتش اختصاص دهم. در اين روز چيزى از من نمىخواهند مگر اين كه به آنها عطا مىكنم و از من بخشش گناهان نمىخواهند مگر اين كه گناهان آنان را مىبخشم. روزى از من نمىخواهند مگر اين كه آنها را روزى مىدهم. از من نمىخواهند جلو لغزششان را بگيرم مگر اين كه اين كار را انجام مىدهم. از من بخشش نمىخواهند مگر اين كه آنها را مىبخشم. اى آدم كسى كه روز نيمه رجب را روزه گرفته و ذاكر و خاشع بوده و از فرج خود محافظت نمايد و از مال خود صدقه دهد، پاداشى جز بهشت نزد من ندارد. اى آدم به فرزندانت بگو خود را در رجب حفظ كنند زيرا گناه در آن بزرگ است.
بعد از اين كه عاقل فهميد اين روز در نزد خدا چه ارزشى دارد، بايد به خود رحم كرده و نگذارد اين سرمايه بزرگ براى جبران حالتهاى سابق و كوتاهيها و تقصيرات گذشته، از دستش برود. زيرا مىتواند در يك روز گذشته و آينده خود را اصلاح كند. و بايد مانند دوستى دلسوز به خود بگويد: چرا در اين اندرز و نصيحت الهى تأمل نمىكنى اندرزى كه اگر به آن عمل كنى، تو را از آتش جهنم و شكنجه دردناك رها و از تاريكيها به نور مىبرد. متوجه باش خداى بزرگ تو را به مجلس رحمت و امان و بخشش پادشاه و سلطان و عطاى خلعتها و هدايا و اسناد فضل و امتياز فرا خوانده و تو را در مجلس دوستان خود حاضر كرده و تو را براى رفاقت دوستان صميمى و برگزيدگان خود برگزيده و در وعدههاى خود تصريح كرده كه با استغفار تو را مىبخشد. پس در استغفار كوتاهى نكن و بكوش در استغفارت صادق بوده و بپرهيز كه استغفار را تبديل به استهزاء نمايى. براى دعاى تو وعده اجابت داده است. بنابراين به خواندن الفاظ و كلمات دعا بسنده نكرده و حال دعا را نيز در خود بوجود آور. زيرا گاهى انسان فقط الفاظ دعا را مىخواند و خيال مىكند واقعا دعا كرده است.
مهمترين چيز در دعا شناخت خدايى كه به درگاه او دعا مىكنيم و اميدوارى به اجابت اوست. اغلب مردم در شناخت خداوند دچار تنزيه صرف مىشوند كه ملازم با انكار خداوند است. عدهاى نيز خيال مىكنند خداوند چيز تو خالى است كه بر همه چيز احاطه داشته و در بالاى ستارگان قرار دارد و بهمين جهت خدايى را كه در مكان بالايى قرار دارد مىخوانند يا گمان مىكنند كه خود و عالم بىنياز و قائم به نفس هستند. خلاصه اين كه مهمترين چيز در دعا كامل نمودن شرايط آن است و كمال شرايط به اين است كه خداوند متعال را بطور اجمال و بگونهاى شناخته كه در خور دعا كننده باشد. و اين شرط را حتما بايد دارا باشد. و هنگام دعا او را حاضر ببيند بلكه دعاى خود را هم كه بر زبانش جارى شده است از ناحيه خدا بداند، به او خوش گمان بوده و به اجابت او در صورتيكه مضمون دعا بصلاح باشد اميدوار باشد.
در اول دعاى خود تعدادى از اسامى جماليه خدا يا آنچه با دعايش مناسب است را بگويد، مدح و ثناى الهى را بجا آورده و سپس هفت بار«يا ارحم الراحمين»
گفته و به گناهان و عيوب خود و سزاوار نبودنش براى اذن در دعا و اجابت آن اقرار كند. سپس بر محمّد و آل محمّد صلّى اللّه عليه و آله و سلّم صلوات بفرستد، به آنها متوسل شده و خداوند را در اجابت دعا به حق آنان قسم بدهد. و نيز مطلوب خود را جداگانه نگفته و آن را شرط يا قيد يا صفتى براى صلوات آنان قرار دهد. بهتر است مثلا بگويد: بر آنها صلوات بفرست صلواتى كه گناهان مرا بخاطر آن ببخشى. سپس دعايش را با صلوات و با گفتن«ما شاء اللّه لا قوة الا باللّه»به پايان برساند. نيز هنگام دعا گريه كند گرچه اشك او به اندازه سر سوزنى باشد. و حتما تمام اين مطالب را چهار بار تكرار كند. زيرا خدا گداى لجوج را دوست دارد. و براى دعا شرايط ديگرى نيز هست كه در جاى خود گفته شده....
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔹🔹
🔰 مرگ پایان زندگے نیست👇
🔸مرگ پایان زندگے نیست، پایان فرصت است. پایان فرصت مسابقه، فرصت رشد، فرصت پرواز ولے پایان فرصت بودن نیست. ما خواهیم ماند با نتایجے ڪه به دست آوردهایم و فرصتایے ڪه از دست دادهایم و دیگر باز نخواهند گشت. البته پس از مرگ یک فرصت جاودانه خواهیم داشت.
#استاد_پناهیان ✨
#یاد_مرگ
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
امام حسین زمان ما
🔴اهمیت و فضیلت اعمال نیمه رجب و روز روایتی درباره اهمیت و اعمال این روز اين روز از روزهاى مخصوص و ش
🟢 ان شاءالله بهترین دعامون در این روز پرفضیلت و شریف برای امام زمان غریبمون باشه از خدا بخواهیم به حق ذات بزرگوارش و بحق محمد و ال محمد علیهم السلام امسال را سال ظهور امام زمان غریبمون قرار بده و ما را جزو بهترین یاران و کمک کنندگانش از فضل و کرمش 🤲😭
✍️ امام مهدی(عج):
به شیعیان و دوستان ما بگویید که خدا را به حق عمهام حضرت زینب(س) قسم دهند که فرج مرا نزدیک گرداند.
📚 شیفتگان حضرت مهدی (عج)، جلد۱، صفحه ۲۵۱
╭─┈𓏲... بہڪانال👇بپیونـﺪیـﺪ
│ ٍ𝂐 ا̸͟͞م̸͟͞ا̸͟͞م̸͟͞ ح̸͟͞س̸͟͞ی̸͟͞ن̸͟͞ ز̸͟͞م̸͟͞ا̸͟͞ن̸͟͞ م̸͟͞ا̸͟͞
│ ⥏💔 @imam_zaman_aj 🤲⥑
╰────────────────┈┈
●▬🦋⃝⃡๑ 𝟒𝟏↭مهدی شناسی𔓘🦋⃝⃡๑▬●
💠اسامی و القاب امام زمان (عج الله فرجه)
🌹ابوالقاسم
◀️پيامبر خدا(ص) فرمود: كنيه او مانند كنيه من است. از كنيه هاي مشهور آن حضرت «ابوالقاسم» است؛ اين بدان معناست كه آن حضرت فرزندي به نام «قاسم» خواهند داشت و يا آن كه قبلاً داشته اند.
◀️البته درباره ازدواج حضرت مهدى(عج) دو نظريه وجود دارد و هر كدام شواهدى دارند. بر اساس قواعد كلى، مى توان گفت : آن حضرت ازدواج نكرده و اشكالى هم نخواهد داشت ؛ زيرا آن حضرت هر چيزى را كه با غيبت منافات داشته باشد، انجام نمى دهد ؛ زيرا ازدواج با غيبت منافات داشته و مستلزم آشكار شدن وضعيت امام(عج) خواهد بود ؛ ازدواج با وجود غايب بودن آن حضرت (با توجه به نظر مخفى شدن بدن او از ديده ها)، امكان ندارد و اگر بخواهد ظاهر شود و ازدواج كند، اين همان محذورى است كه بايد از آن دورى كند...
◀️ اگر نظر ديگران (پنهان بودن عنوان و شخصيّت امام)، را مورد توجه قرار دهيم، باز مى گوييم كه ازدواج آن حضرت با شخصيت واقعى خود، امكان ندارد و منافى با اصل «غيبت» است (محمد صدر، تاريخ غيبت كبرى، ص 80 و 81.)
.
◀️از طرف ديگر، هيچ دليل روشن و قطعى، بر وجود زن و فرزند براى آن حضرت نيست ؛ چون مسئله غيبت، مهمتر از ازدواج است و مى تواند براى مصلحت بالاتر، مسئله مهم (ازدواج) را ترك كند و اهم را انجام دهد و عمل به سنت پيامبر«ص» مى تواند بعد از ظهور و قيام انجام گيرد و ايشان تشكيل خانواده دهد و بنابر قولى احتمال دارد، ايشان در زمان غيبت صغرى ازدواج كرده باشد ؛ اما با آغاز غيبت كبرى به دليل مصالح مهمتر ازدواج را ترك كرده باشد.
◀️بعضى از شواهد، دالّ بر وجود همسر و فرزند براى او است ؛ از جمله :
الف. قواعد كلى
احكام كلى شريعت محمدى«ص» ايجاب مى كند كه حضرت بقية اللَّه(عج) نيز مانند ديگر پيشوايان معصوم تشكيل خانواده داده و از سنت جدّ بزرگوارش حضرت محمد«ص» پيروى كند.
◀️ محدّث نورى مى گويد : «چگونه ترك خواهد نمود چنين سنت عظيمه جدّ بزرگوار خود را، با آن همه ترغيب و تحريضى كه در فعل آن و تهديد و تخويف كه در ترك آن شده است! سزاوارترين امت در اخذ به سنت پيامبر«ص»، امام هر عصر است و تاكنون كسى ترك آن را از خصايص آن جناب نشمرده است» نجم الثاقب، ص 224..
ب. روايات
◀️در كتاب الغيبة، از مفضّل بن عمر از صادق«ع» نقل شده است : «لا يَطّلع على موضعه احَدٌ مِن وُلدِه و لا غيره»؛ ؛ الغيبة، ص 102. ؛ «بر مكان ايشان هيچ كس، حتى فرزندى از فرزندانش اطلاع ندارد».
◀️سيد بن طاووس در جمال الاسبوع مى گويد : «روايتى با سندهاى متصل يافتم كه حضرت ولى عصر(عج) را اولاد بسيارى هست كه در شهرهاى كرانه دريا حاكم و والى هستند و در نيكى و بزرگوارى، در رأس نيكان روزگار و در قله صفات ابرار و اخيار هستند» جمال الاسبوع، ص 512..
◀️ابوبصير از امام صادق«ع» نقل مى كند: «گويا مى بينم كه قائم ما با خانواده اش در مسجد سهله اقامت گزيده است. ابوبصير مىگويد : گفتم : فدايت شوم! قائم هميشه در آن مسجد است؟ فرمود : آرى» اثبات الهداة، ج 3، ص 583، ح 776..
◀️البته با بررسى هاى سندى و دلايل اين روايات، به طور قطع نمى توان وجود فرزند را براى آن حضرت اثبات كرد...
#مهدی_شناسی
#قسمت_41
🌦⃟🫧𓆱ᜒ֢ ܰﺻﻟﻭﺍٺبرܩܣࡅࡊ عًٍۧج ܱ𓆱ᜒ֑🌦⃟🫧
402_60401422826091.mp3
6.29M
با تو دل من سامون داره
چشمای ترم بارون داره
بیتو دل من داغون میشه
از دوری تو ویرون میشه
#شب_جمعه 🌙