eitaa logo
مدرسه تربیت محور امام جواد علیه‌السلام
299 دنبال‌کننده
179 عکس
50 ویدیو
2 فایل
مدرسه امام جواد علیه‌السلام با بهره‌گیری از الگوهایی تربیتی_اسلامی به دنبال رشد و توسعه مهارت‌های فرزندان شماست. رجایی‌شهر(گوهردشت)، بلوار موذن، روبروی شهرک سپهر راه‌های ارتباط با ما: تماس 09129338663 09034650117 ایتا @imamjavadhighschool
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷استقلال طلبی در نوجوانان 📌استقلال طلبی در نوجوانان بخشی از سفر آنان در گذر از دوره کودکی به جوانی است. برای طی کردن موفقیت آمیز این سفر، فرزندتان باید در انجام برخی امور آزادی داشته باشد. در عین حال، او به راهنمایی و هدایت شما نیز نیاز دارد. 🔹استقلال طلبی در نوجوانان به چه معناست؟ برای تبدیل شدن به یک جوان بالغ و عاقل، فرزندتان باید: 🔸مسئولیت بیشتری بپذیرد و کمتر به اطرافیان خود وابسته باشد. 🔸تصمیم گیری کند و مسائل را حل کند. 🔸به یک سیستم جامع در ارزش ها و باورهای خود برسد. 🔸هویت خود را شکل دهد. 🔻اما معمولا در مورد مرزهای استقلال بین والدین و نوجوانان اختلاف وجود دارد. 🔷 چقدر باید استقلال داشته باشد و چه زمانی باید مستقل شود؟ طبیعی است که اگر استقلال زیادی، زودهنگام، به فرزندتان بدهید، او درگیر رفتارهای پرخطر می شود. بنابراین، حفظ مرزها تا سن به خصوصی برای ایمنی او اهمیت دارد. ▫️از سوی دیگر، فرزندتان باید اشتباه کند، کشف کند و تجربه‌های جدید کسب کند. این امر به او کمک می کند که از زندگی درس بگیرد و به رشد عقلی و منطقی بیشتر برسد. ✅ایجاد تعادل بین استقلال طلبی در نوجوانان و مرزهای حفظ امنیت آنان مسئله مهمی برای والدین است. داشتن یک رابطه مثبت با فرزندتان شروع خوبی برای این کار است، که به ایجاد ارتباط مثبت و باز در خانواده کمک می‌کند.
📌سامانه سفارش آزاد و تک جلدی کتب درسی فعال شد. https://azad.irtextbook.ir
مدرسه تربیت محور امام جواد علیه‌السلام
🔷استقلال طلبی در نوجوانان #دبیرستان_تربیت_محور_امام_جواد_ع 📌استقلال طلبی در نوجوانان بخشی از سفر آ
🔰راهکارهای پرورش استقلال در نوجوانان 🔸به فرزندتان عشق و احترام زیادی نشان دهید. ▫️عشق و حمایت شما از فرزندتان برای عزت نفس او ضروری است. جوانانی که حس خوبی نسبت به خود دارند، اعتماد به نفس بیشتری برای پیشرفت و رسیدن به اهداف خود در زندگی دارند. ابراز عشق همیشه از طریق تماس جسمی و در آغوش کشیدن نیست، چه بسا که نوجوانان از این نوع ابراز عشق استقبال چندانی نیز نمی کنند: ✅به علایق، تفریحات و دوستان او علاقه و توجه نشان دهید. ✅به او گوش دهید. ✅برای او فضای حریم شخصی قائل شوید. ✅به طور مرتب به او بگویید که دوستش دارید. ✅به احساس و نظر او احترام بگذارید. 🔸به فرزندتان مهارت‌های تصمیم گیری را آموزش دهید. ▫️تصمیم گیری بیشترین کمک را به پرورش حس استقلال طلبی در نوجوانان می کند. این مهارت به او کمک می کند که با عقاید مختلف آشنا شود. ▫️در مورد مزایا و معایب یک اقدام فکر کند. این مزایا و معایب را سبک و سنگین کند و بهترین تصمیم را بگیرد. ▫️در مورد مواردی که احتمال دارد برنامه طبق پیش‌بینی پیش نرود، فکر کند. ▫️از بازخورد دیگران برای تصمیم گیری بهتر استفاده کند. ▫️در مورد مسائلی که در زندگی فرزندتان اهمیت دارند، سعی کنید با او تصمیم گیری کنید، نه برای او. از جمله در انتخاب مدرسه، رشته تحصیلی یا مواردی از این قبیل. 🔸استقلال مالی به نوجوانان بدهید.  ▫️فرزند شما باید ارزش پول را بداند و درک کند که با یک منبع نامحدود روبرو نیست. به همین دلیل، به آنها ماهیانه مبلغ ثابتی بدهید و ‌از ‌آنها بخواهید بودجه بندی کنند. او باید یاد بگیرد چیزهایی را بخرد که قادر به پرداختش است و از‌ هزینه‌های اضافی دوری کند. اگر این پول را بابت لباس یا تفریح خرج کند، خود او با عواقب آن روبرو خواهد شد و مجبور می شود تا آخر ماه از بسیاری از خواسته‌هایش بگذرد.
اسرائیل از خانه عنکبوت هم سست تر است
🔷جلسه اولیا و مربیان🔶
ناجی العلی كاريكاتوريست نماد كودك فلسطيني كه خود ترور شد،در رابطه با حنظله گفته : «حنظله امضاي من است. و به مردم تقديمش كردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقيقت نبيند و نگويد. من او را به شكل كودك نا زيبايي رسم كردم، موهايش شبيه جوجه تيغي است. حنظله چاق نيست، شاد نيست، آرام نيست و هرگز شبيه كودكان ناز پرورده هم نمي باشد. او پابرهنه است، مانند تمامي كودكان مهاجر به اردوگاهها. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند كه شايد نشاني از عدم پذيرش باشد در زماني كه راه حلها به شيوه آمريكايي آماده و در اختيار ما هستند. حنظله 10 ساله به دنيا آمد و همچنان هم ده سال بيشتر ندارد. قوانين طبيعت بر او صدق نمي كند. او منحصر به فرد است. همه چيز براي او به حالت عادي در خواهد آمد وقتي كه سرزمين اش آزاد شود. من او را به تمامي تهيدستان تقديم مي كنم و نامش را به نشانه تلخي «حنظله» مي گذارم. ابتدا او تنها يك كودك فلسطيني بود، اما اكنون احساس مي كنم متعلق به تمام كودكان جهان است. او يك كودك ساده ولي عذاب كشيده است و به نظر من همين باعث مي شود كه مردم او را به عنوان نماينده آگاهي هايشان انتخاب كنند.
غيبت كردن آخرين تلاش افراد زبون و ناتوان است. اميرالمومنين علي (ع)- نهج البلاغه
🔰۴ الگوی فرزندپروری ۱-والدین مستبد 🔸این والدین تمام رفتار و علایق فرزند را کنترل می‌کنند، استانداردها و قوانین سفت و سختی برای فرزندان قرار می‌دهند، میزان صمیمیت آنها با فرزند پایین است، و در صورت عدم اطاعت فرزندان آنها را تنبیه می‌کنند. 📌فرزندان والدین مستبد معمولا عزت نفس پایینی در آینده دارند، زیرا فکر می کنند نظرات آنها ارزشمند نیست. ۲-والدین آسانگیر 🔹این والدین کنترل کمی روی فرزندان دارند. میزان صمیمیت با بچه در این شیوه بالا است. در نحوه یادگیری آنها دخالت نمی‌کنند، بنابراین فرزندان بدون هیچ گونه ساختار یادگیری، شروع به کسب تجربه در زندگی می‌کنند. این بچه‌ها برنامه‌ها و اولویت‌های خودشان را دارند و نظم و انضباط در چنین خانواده‌هایی معنا ندارد. 📌فرزندان والدین آسانگیر معمولا از نظر تحصیلی دچار مشکل می‌شوند. ۳-والدین بی توجه و طرد کننده 🔸میزان کنترل در این شیوه یا نیست یا کم است. والدین صمیمیتی با بچه ندارند و اصلا اهمیتی به کار و تکالیف و مدرسه او نمی‌دهند. این والدین معمولا اطلاعات کمی از کارهایی که فرزندشان انجام میدهد دارند. معمولا قوانین کمی در خانه وجود دارد. کودکان معمولا راهنمایی، تربیت و توجه خاصی از طرف والدین دریافت نمی‌کنند و والدین وقت و انرژی خاصی به فرزند اختصاص نمی‌دهند. 📌فرزندان والدین طرد کننده معمولا،عزت نفس پایین،عملکرد ضعیف در مدرسه،و مشکلات رفتاری متعددی دارند. ۴-والدین مقتدر 🔹این والدین قبول دارند که در روابط والدین و فرزند، خودشان قدرت بیشتری دارند اما به این دلیل که فرزندان هم حق و حقوقی دارند، دیدگاه‌های آنها هم در نظر می‌گیرند. والدین مقتدر انتظارات زیادی از فرزند خود دارند ولی به جای کنترل شدید و تحت فشار قرار دادن و تنبیه فرزند، از ارتباطات باز و صریح به همراه آموزش استفاده می‌کنند. این والدین با مجبور کردن فرزندات برای اطاعت از آنها استرس وارد نمی‌کنند و تفکر انتقادی و مسئولیت پذیری فرزندان را تسویق می‌کنند. 📌فرزندان والدین مقتدر معمولا به بزرگسالانی مسئولیت پذیر، شاد و موفق تبدیل می‌شنود.
اطلاعیه بزرگوارانی که تمایل دارند کاندید انجمن اولیا و مربیان مدرسه باشند، لطفا به آیدی زیر اطلاع دهند @afshinrasooli
اولیاء محترم سلام و عرض ادب لطفاً نسبت به پرداخت اقساط شهریه مدرسه تا ✳️ پایان هفته جاری ✳️ حتماً اقدام فرمائید. لازم به ذکر است مهلت پرداخت قسط هرماه، تا ✅ پانزدهم هرماه ✅ می‌باشد. شماره کارت:(کپی خودکار با کلیک روی شماره کارت)
6063731085599752
حسین زارع کار پس از پرداخت فیش واریز را ارسال فرمایید.