گروه های تکفیری نیابتی رژیم کودک کش اسرائیل که زنان را به بردگی و بچه ها را سر می برند دستور گرفته اند تا با توهین به تمثال امامین انقلاب ویدیو تولید کنند.
برای شما آشنا نیست؟
همان کاری که هرزه های زن زندگی آزادی به دستور رسانه های صهیونیستی مثل ایران اینترنشنال انجام می دادند و ویدیوی آن را به اسرائیل می فرستادند.
ززآ، جیش الظلم، داعش، جبهه النصره و... پروژه های اسرائیل برای هرج و مرج و کشتار در منطقه بودند و برخی هنوز هستند.
🔺خاوران مدیا
🆔 @khavaran_media
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاعیه
📌برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت دهه دوم فاطمیه
📅زمان: از روز سه شنبه مورخه ۱۴۰۳/۹/۱۳ به مدت ۳ شب از ساعت ۱۸ الی ۲۰
🕌مکان: جنب مجتمع فرهنگی مذهبی مسجد امام کاظم علیه السلام مهرشهر
📌ضمنا کمک های نقدی و غیر نقدی جهت مردم مظلوم لبنان و غزه در محل ایستگاه جمع آوری خواهد شد.
🕌 مجتمع فرهنگی مذهبی مسجد امام کاظم علیه السلام مهر شهر
@ImamKazem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبرنگار صداوسیما در دمشق: اخبار فضای مجازیِ ایران در مورد دمشق ما را متعجب کرد
🔹اینجا خبری نیست اما در رسانهها از کودتا حرف میزنند و از چیزهایی میگویند که وجود خارجی ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🔰استاد فاطمی نیا
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سه بچه تو خونه تنها بودن داشتن. دکتر بازی میکردن اومدن هر چی قرص تو خونه بوده جمع کردن تو لیوان ریختن با آب حل کردن خوردن متاسفانه هر سه کودک فوت کردن 😔😔 این کیلپو تو گروها بذارید تا خوانوادها بیشتر مواظب بچه ها شون باشند
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #موشن_گرافیک / قیام میرزا کوچکخان جنگلی، قیامی ماندگار و نمونه مینیاتوری از تشکیل حکومت جمهوری اسلامی در گیلان بود.
🟢 به مناسبت سالروز شهادت میرزا کوچکخان جنگلی در ۱۱ آذر
@ImamKazem
🟡 شایعه
در چند ساعت گذشته، برخی رسانهها با انتشار تصویری مدعی شدند که عکس منتشر شده متعلق ابومحمد جولانی رهبر گروه تروریستی تحریر الشام بوده که طی حملات هوایی سوریه و روسیه کشته شده است
🟢 واقعیت
اگرچه طبق گزارش برخی رسانههای عبری، روسی و... به احتمال زیاد الجولانی کشته شده، اما به هر حال این تصویر متعلق به وی نیست.
@ImamKazem
💢سوریه در اخبار و سوریه در میدان!
🔹از فرمانده میدان پرسیدند که اخبار سوریه نگرانکننده است و برخی منابع نوشتهاند فلان شهر هم سقوط کرد. فرمانده نگاهی کرد و گفت: «ما دو تا سوریه داریم، سوریه در اخبار و سوریه در میدان! آنها در رسانه پیروز میشوند و ما در میدان.» جنگ در سوریه افزون بر میدان، در فضای مجازی هم داغ شده و رسانههای صهیونیستی با روحیه مردم بازی میکنند، در حالی که در میدان آنگونه که آنها روایت میکنند، نیست.
🔸تروریستهای تکفیری با تکیه بر جنگ ترکیبی و ادراکی در تلاش هستند تحرکات خود را بزرگنمایی کنند؛ در جنگ ادراکی آنچه در میدان جاری است، با آنچه اعلام الحربی تروریستها منتشر میکنند، تفاوت چشمگیری دارد. باید دانست که در فرآیند جنگ، عملیات روانی و تولید اخبار غیر واقعی بخشی از جنگ به شمار میآید.
🔹اکنون در سوریه، جنگ روایتهاست و هر کسی فارغ از صحت و سقم خبر زودتر اطلاعرسانی کند، افکار عمومی را در مسیر خود قرار داده است.طی چند روز اخیر، نمونههای نادرستی در بازنشر ویدئوهای سالهای قبل، مانند ورود الجولانی به حلب، تصرف زندان و آزادی زندانیان به دست تروریستها و ... مشاهده شد که نیازمند فراست و تیزبینی در مراجعه به مراجع خبری معتبر است. تجربه بهرهگیری قدرتمند گروههای تکفیری از تکنیکهای عملیات روانی و شبکههای اجتماعی بینالمللی، ضرورت راستیآزمایی اخبار و سنجش صحت و اتقان در گزارشهای جنگ را بیش از پیش میکند.
🔸باید بر این نکته انگشت تأکید گذاشت که رسانهها نمیتوانند به مردم بگویند چگونه فکر کنند؛ اما میتوانند تعیین کنند به چه فکر کنند. از مهمترین کارکردهای رسانه، تعیین اولویتهای ذهنی عموم مردم است. در فضای داخلی کشور نیز مشاهده شده است که گاهی مسابقهای بدون فراخوان و نانوشته برای اعلان خبر و روایت منفی از پدیدههایی که در حال رقم خوردن است یا احتمال وقوع آن وجود دارد، شکل گرفته است!
🔹به نظر میرسد، با سازکارهای موجود و وضعیتی که بر رسانههای امروز جامعه ما حاکم است از یک سو و ماهیت تحولات منطقه، دامنه آنها و سطح بحرانهای حادث شده از سوی دیگر پیادهسازی سناریوهای مطلوب را در ابعاد دفاعی و تهاجمی با مشکل جدی مواجه کند.
🔸نکته پایانی اینکه به تعبیر برخی از اندیشمندان، مانند «ژان بودریار»، تصویر جنگ خلیجفارس در «سیانان» واقعیتر از خود جنگ بود. بدون تردید، باید نگرش دستگاهها به رسانه تغییر کند و سازکارهای اطلاعرسانی در مسائل ملّی باید اصلاح شود. ورود سریع و جذاب به اتفاقات و پدیدهها، مسئلهشناسی قوی، دانستن ادبیات و فنون اقناع، پرهیز از فضاسازیهای گمراهکننده، روایتگری و روایتسازی صحیح در چارچوب الزامات، روشها و تکنیکهای تولید محتوا در فضای مجازی از مهمترین عوامل پیشرفت در این مسئله است.