eitaa logo
سازمان قضایی نیروهای مسلح
2.7هزار دنبال‌کننده
30.6هزار عکس
1هزار ویدیو
610 فایل
آرمان سازمان قضایی نیروهای مسلح، تحقق عدالت کیفری و پشتیبانی ازحقوق جامعه،افرادو دفاع از امنیت آنان از راه مقابله با جرائم نظامی وانتظامی می باشد. مارا در سروش و ایتا دنبال کنید splus.ir/imjiran eitaa.com/imjiran
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️ عباس گوهری رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان ایلام در یادمان شهدای قلاویزان و نقطه ایثار شهرستان مهران ✅عباس گوهری رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان ایلام به همراه فرمانده و جمعی از پرسنل مرزبانی شهرستان مهران با حضور در یادمان شهدای قلاویزان واقع در نقطه صفر مرزی شهرستان مهران در فضایی آکنده از عطر ایثار و شهادت یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت و به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
🔰کارگاه آموزشی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح سیستان و بلوچستان 📌با حضور دادستان نظامی کارگاه آموزش قضایی و حقوقی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح سیستان و بلوچستان شد. 📌 حسینعلی میر دادستان نظامی سیستان و بلوچستان در این کارگاه آموزشی ضمن تشریح برخی از مواد قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح، باعنایت به مراجعه اقشار مختلف از جامعه نیروهای مسلح و همچنین خانواده های ایشان به سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح بر تکریم ارباب رجوع تاکید کرد.
⬅️ دادستان نظامی از یگان حفاظت سازمان سیستان و بلوچستان 📌 حسینعلی میر دادستان نظامی سیستان و بلوچستان در این بازدید از نزدیک از نحوه اجرای طرحهای پدافندی توسط سربازان سازمان، پذیرش ارباب رجوع بازدید و تذکرات لازم به جهت پیشگیری و رعایت نکات امنیتی را به یگان حفاظت داد. 📌دادستان نظامی سیستان و بلوچستان آموزش کارکنان وظیفه یگان حفاظت را در مقابل با تهدیدات تاکید نمود و خواستار توجه بیشتر به تکریم ارباب رجوع در ورودی سازمان شد.
✳️ رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان ایلام از پاسگاه مرزی فرخ آباد شهرستان مهران ✅رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان ایلام از پاسگاه مرزی فرخ آباد شهرستان مهران بازدید کرد. ✅عباس گوهری رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ایلام، ضمن بازدید از پاسگاه مرزی فرخ آباد شهرستان مهران به صورت چهره به چهره با پرسنل این پاسگاه دیدار و گفتگو کرد و در جریان مشکلات و خواسته های آنان قرار گرفت، ایشان در پایان از تلاش‌ها و زحمات شبانه روزی پرسنل خدوم مرزبانی ایلام که نقش مهم و اساسی در برقراری نظم و امنیت مرزهای استان دارند تقدیر و تشکر نمود.
✳️ دادستان نظامی گلستان تاکید کرد: تخطی از قانون باعث بی اعتباری پلیس می شود 🔸دادستان نظامی گلستان به منظور نظارت بر رعایت از پلیس راه آهن استان بازدید کرد. 📌 یزدان سالخورده دادستان نظامی گلستان در این دیدار گفت: تامین امنیت توسط پلیس باید در حدود و چهار چوب قانون انجام شود، تا باعث رضایت مردم شود. 🔸وی افزود: مرجع قضایی ضمن حمایت از پلیس قانون‌ مدار بامامورینی که دراجرای قانون وانجام ماموریت مرتکب جرم شوند برخورد قانونی می کند. 🔸سالخورده با بیان اینکه تخطی از قانون باعث بی اعتباری پلیس می شود، تاکيد کرد: تامین امنیت اماکن عمومی و نهادهای خدماتی مانند راه آهن با حضور دائمی پلیس باید کاملا کنترل شده و پایدار باشد‌. 🔸این مقام قضایی خاطر نشان کرد: پلیس در تامین امنیت مردم عملکرد بسیار خوبی داشته و باید تلاش کنیم چهره محبوب پلیس‌ را به مردم معرفی نمائیم.
🔶کسب مقام سومی در چهل و سومین دوره مسابقات قرآنی ستاد آجا در رشته اذان توسط آقای وحید خردمندی کارمند سازمان قضايي استان آذربایجان غربی و راهیابی به قرآنی کل آجا
مشترک دادستان نظامی خراسان جنوبی با فرمانده مرکز آموزش ٠٤ امام رضا (ع) نزاجا 🔶محمد رضا کیانیان ضمن ابراز رضایت از هم اندیشی و تعامل فرماندهی ، روسای ارکان و دوایر ستاد مرکز با سازمان قضایی استان، این جلسات را فرصت مغتنمی در جهت تصمیم گیری و برنامه ریزی در راستای افزایش بهره وری نیروی انسانی ، سالم سازی و خوشایند سازی محیط خدمتی و کاهش جرایم پرسنل پایور و وظیفه دانست. 🖋سرهنگ پیاده ستاد داریوش کریمی؛فرمانده مرکز آموزش ٠٤ نیز از تلاش های صورت گرفته در مجموعه سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان جنوبی در برپایی و بسط فرهنگ تعلیم و تعلم و اشاعه تفکر پیشگیری از وقوع جرم ، قدردانی نمود و ابراز داشت وظیفه تمام فرماندهان در رده گروهان و گردان در مرکز، تربیت نیروی انسانی زبده و متعهد است تا فراگیران در تمام ماموریت ها و عرصه های مختلف بتوانند کارا و اثربخش باشند.
✳️ کارکنان سازمان قضایی نیروهای مسلح استان خراسان جنوبی 🔰 کارکنان سازمان قضایی نیروهای مسلح استان خراسان جنوبی با حضور در منطقه گردشگری رزگ شهرستان بیرجند در ارتفاعات کوه باقران این شهرستان کوهنوردی نمودند.
دادستان نظامی خراسان جنوبی از بند نظام زندان بیرجند 🔶محمدرضا کیانیان دادستان نظامی خراسان جنوبی ضمن دیدار با رئیس زندان از بند نظامیان بازدید نمود. 🔸کیانیان به منظور پایش حقوق شهروندی در بازدید خود از بند نظامیان، ضمن ملاقات با مسئولین ندامتگاه به بررسی امور مرتبط با مددجویان پرداخت و ضمن ملاقات ملاقات چهره به چهره با مددجویان، دستورات و ارشادات قضایی لازم را صادر نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آینده‌نگری امام خمینی (ره)از زبان شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزب الله لبنان
🔶 کلاس آگاه سازی حقوقی و قضایی در تیپ۲۶۴ خوی. 🔶 حمزه درگاهی رئیس دادسرای نظامی ناحیه خوی در خصوص جرائم ارتکابی پرسنل وظیفه برای حاضرین سخنرانی کرده و از واحد قضایی تیپ بازدید بعمل آورد.
🔶 دادستان نظامی استان آذربایجان غربی در دومین جلسه کمیته اطلاعاتی قاچاق انسان در منطقه آزاد ماکو 🔶اکبر عبداله پور دادستان نظامی استان آذربایجان غربی در دومین جلسه کمیته اطلاعاتی قاچاق انسان که با حضور جامعه اطلاعاتی استان، فرمانداران شمال استان ، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ، نمایندگان وزارت کشور و مرزبانی شمال استان و فراجا و مقامات محلی و استانی در سالن همایشهای منطقه آزاد ماکو برگزارشده بود با تشریح وضعیت عملیاتی منطقه از حیث قاچاق اتباع خارجی، آدم ربایی و گروگانگیری و چالش‌ها و تهدیدات مرزی به نقش بازدارنده و تاثیرگذار حضور نیروهای مرزبانی در مرزهای استان و ضرورت بهره مندی از مرز هوشمند و توجه ویژه به انسداد مرزی پرداخته و بیان داشت: مبارزه جدی با پدیده شوم قاچاق با لحاظ هم افزاییها و هم اندیشی‌های همه جانبه توسط کلیه دستگاههای مرتبط با این حوزه و مدیریت واحد در مرز از وظایف واحدهای عملیاتی و اطلاعاتی بوده و دستگاه قضایی بانگاه ویژه حمایتی در تحقق این مهم در کنار نیروهای مسلح و ارگانهای دولتی بوده و خواهد بود.