eitaa logo
سازمان قضایی نیروهای مسلح
2.8هزار دنبال‌کننده
31هزار عکس
1.1هزار ویدیو
610 فایل
آرمان سازمان قضایی نیروهای مسلح، تحقق عدالت کیفری و پشتیبانی ازحقوق جامعه،افرادو دفاع از امنیت آنان از راه مقابله با جرائم نظامی وانتظامی می باشد. مارا در سروش و ایتا دنبال کنید splus.ir/imjiran eitaa.com/imjiran
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 معاون دادستان نظامی استان سیستان و بلوچستان از کلانتری ۱۱ شهرستان زاهدان ✳️ بهرام صمدی معاون دادستان نظامی استان در راستای ماده ۶۰۷ قانون آیین دادرسی کیفری به منظور نظارت بر حسن اجرای وظایف ضابطین، از کلانتری ۱۱شهرستان زاهدان بازدید نمود. ✳️ این مقام قضایی در این بازدید ضمن تاکید بر رعایت حقوق شهروندی، از نزدیک بر روند خدمت رسانی مطلوب به مردم نظارت کرد.
🔰 معاون حقوقی و قضایی نهاجا با سید امیر رضوی رییس ناحیه چابهار ✳️در این جلسه در خصوص مباحث مربوط با فرودگاه کنارک بحث و تبادل نظر شد.
✳️برگزاری حقوقی و قضایی در ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان سیرجان ❇️کلاس آگاه سازی حقوقی و قضایی کارکنان پایور فرماندهی انتظامی شهرستان سیرجان با تدریس رئیس دادسرای نظامی ناحیه سیرجان برگزار شد. 🔸محمود اسدی زیدآبادی رئیس دادسرای نظامی ناحیه سیرجان؛ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی و‌ خستگی ناپذیر کارکنان فراجا؛ با اشاره به اینکه کارکنان فراجا در تمامی شرایط محیطی و اجتماعی همیشه آماده خدمت رسانی می باشند؛ به تبیین اهمیت و جایگاه نیروی انتظامی در تامین امنیت همه جانبه در کشور پرداخته و بر لزوم رعایت آرامش در ماموریت های محوله تاکید کرد. 🔹این مقام قضایی با استناد به قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که وظیفه تامین امنیت صندوق ها و حوزه های اخذ رای را برعهده نیروی انتظامی قرار داده است ؛ به تشریح و تبیین جرایم انتخاباتی نیروهای مسلح پرداخت . ♦️وی با بیان اینکه هر گونه استفاده از عِده یا عُده نیروهای مسلح به نفع یکی از کاندیداها و مداخله، شرکت و یا فعالیت در دسته بندی ها و مناقشه های سیاسی و تبلیغات انتخاباتی، ممنوع بوده و جرم محسوب می شود؛ به تشریح ماده ۴۰ قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح پرداخت .
🔰سرهنگ سلحشور رئیس شهرستان چالوس با تورج متاجی رئیس دادسرای نظامی ناحیه چالوس و به گفتگو پرداخت . ✅تورج متاجی در این دیدار گفت : هر چقدر تعامل بین یگانهای نظامی و سازمان قضایی بیشتر باشد ، سودش را خود یگانها خواهند برد و مطمئن باشید در کاهش جرائم یگانها تاثیر بسزایی خواهد داشت . ✅سرهنگ سلحشور در ادامه در خصوص برخی موارد یگانی و پرسنلی مواردی با را متاجی رئیس دادسرا در میان گذاشت .
📌سفر دو مدیر کل سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور به استان مازندران ✅ با حضور محمدعلی توکلی ذیحساب و مدیر کل امور مالی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور و جعفر بخشی مدیر کل پشتیبانی و رفاه حکم حسین براری سیاوشکلائی بعنوان عامل ذیحساب و رئیس امور مالی سازمان قضایی مازندران به وی اهدا و از خدمات ارزشمند علی گلپور تقدیر شد و در مسئولیت جدید بعنوان معاون مدیر کل امور مالی کشور برای وی آرزوی موفقیت نمودند. ✅ در ادامه جعفر بخشی و محمدعلی توکلی با حضور در مهمانسرا از مراحل بازسازی و تجهیز سوئیت ها، از نزدیک بازدید نمودند. ✅محمد اسماعیل زارعی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران ضمن تقدیر از اقدامات شایسته صورت گرفته، در خصوص برخی موارد پیشنهاداتی ارائه که مورد توجه مدیران کل حاضر در جلسه قرار گرفت. ✅گفتنی است مدیران کل پشتیبانی و رفاه و مالی در روز دوم سفر به استان مازندران از اماکن رفاهی و ساختمان اداری نوشهر و چالوس بازدید و با تورج متاجی رئیس دادسرای ناحیه چالوس دیدار و گفتگو نمودند.
🔰 دادستان نظامی استان چهارمحال و بختیاری از کلانتری ۱۳ شهر نقنه شهرستان بروجن ✳️ محسن اشرفی دادستان نظامی استان در راستای ماده ۶۰۷ قانون آیین دادرسی کیفری به منظور نظارت بر حسن اجرای وظایف ضابطین، از کلانتری شهر نقنه بازدید نمود. ✳️ این مقام قضایی در این بازدید ضمن تاکید بر رعایت حقوق شهروندی، از نزدیک بر روند خدمت رسانی مطلوب به مردم نظارت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشریح بازگشت به سنگر سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان جنوبی به مناسبت دهه فجر توسط محمدپور؛ رئیس سازمان استان در اخبار شبکه خاوران
☑️ فرمانده مرکز آموزش تخصص های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت با دادستان نظامی استان گیلان 💠امیر دریادار دوم لشنی با حضور در محل کار دادستان نظامی استان گیلان، با وی دیدار کرد. 💠حسین اسماعیل زاده، دادستان نظامی گیلان با عنایت به ماموریت آموزش محور مرکز آموزش نداجا گفت: نیروی انسانی در هر مجموعه ای، نقش والا در پویایی و سرزندگی آن دارد. در سازمان های تخصصی محور، مثل نیروی دریایی ارتش، نقش نيروی انسانی پررنگ‌تر است . تأمین امنیت آب‌های سرزمینی و تخصصی بودن امر کشتیرانی و همه این موارد، نشان از مهم بودن وظایف مراکز آموزشی نداجا دارد. بنابراین در زمینه آموزش و تزریق نیروی جوان متخصص و متعهد به بدنه نداجا، باید برنامه ریزی اصولی تخصصی و اعتقادی داشته باشیم. 💠امیر دریادار لشنی فرمانده مرکز آموزش تخصص های دریایی رشت نیز ضمن برشمردن فعالیت آموزشی مرکز، در خصوص دوره های قضایی و حقوقی و آموزش ضابطان نظامی برگزار شده در طول سال، نقاط قوت و ضعف برنامه‌های آموزشی مطالبی ایراد کرد.
کلاس آگاهسازی حقوقی وقضایی توسط دادستان نظامی استان بوشهر در منطقه دوم دریایی امام حسن مجتبی(ع) سپاه 🔶کریم بحرانی فرد دادستان نظامی استان در این جلسه ضمن تشریح وظایف و اختیارات دادسرا و دادگاه های نظامی؛ برنامه های منسجم آموزشی و برگزاری کلاس های آگاهسازی را گامی مهم در کاهش آسیب ها برشمرد و افزود: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که مخاطب ما فقط کارکنان نیروهای مسلح نباشند بلکه فرماندهان و مسئولان نیز مخاطب قرار گیرند چرا که فرماندهان اولین ضامن اجرای قانون در یگان ها هستند. 🔶وی ادامه داد: فرماندهان یگان ها مکلف هستند جرائم ارتکابی کشف شده توسط کارکنان را به دادسرای نظامی گزارش دهند و از هر گونه تصمیم گیری درون یگانی پرهیز نمایند. 🔶کریم بحرانی فرد گفت: ضابطین ما می بایست به قوانین و مقررات آگاهی داشته باشند چرا که تفکیک صحیح جرم از تخلف می تواند در موارد بسیاری موجب صرفه جویی در وقت شده و از ارجاع بلاوجه پرونده ها به دادسرای نظامی جلوگیری نماید؛ لذا رسیدگی به تخلفات کارکنان در صلاحیت یگان بوده و از این لحاظ موجب تسریع در رسیدگی اداری و بازدارندگی بیشتر می شود. 🔶در پایان کریم بحرانی فرد به توضیح و بیان مصداق تعدادی از جرائم مبتلا به از قبیل خسارت؛ اهانت و جرائم امنیتی و مالی اقدام و به سوالات کارکنان شرکت کننده در جلسه به شایستگی پاسخ دادند.
جلسه ای با عنوان سیره کارگزاران علوی ویژه مدیران نیروگاه سیکل ترکیبی شهید سلیمانی کرمان 📌حجت الاسلام علی توکلی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کرمان در جمع مدیران نیروگاه سیکل ترکیبی شهید سلیمانی با اشاره به بایدها و نبایدهای مدیریت گفت:سلوک فردی و اجتماعی مدیران می‌تواند در موفقیت آنها و سلامت اداری کمک کند. 📌این مقام قضایی در ادامه تصریح کرد اخلاق خوب مدیر ، قانونمندی و‌ نفوذ ناپذیری و صداقت او از شاخصه های یک مدیر موفق است. 📌وی یکی بزرگترین آفت های مدیریتی را عدم نظارت بر مجموعه خواند و تاکید کرد عمل به قانون باید خط قرمز در مدیریت باشد.
✳️ سومین کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح در فرماندهی انتظامی استان ایلام ✅ سومین کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح در فرماندهی انتظامی استان ایلام برگزار شد. ✅دکتر ایوب نوریان دادستان نظامی ایلام در این کمیسیون که با حضور سردار جمال سلمانی فرمانده انتظامی استان و سایر اعضاء این فرماندهی برگزار شد،یکی از مهمترین وظایف سازمان قضایی نیروهای مسلح را اجرائی نمودن راهکارهای پیشگیری از وقوع جرائم نو پدید مرتبط با فضای مجازی دانست و مسئولیت خطیر فرماندهان و سایر نهادهای نظارتی یگانهای نظامی و انتظامی،در شناسایی و شناساندن فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی را زمینه ساز اصلی پیشگیری از وقوع چنین جرایمی عنوان کرد. ✅در ادامه نیز اعضای کمیسیون،گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در حیطه پیشگیری از جرایم حوزه فضای مجازی مرتبط با پرسنل انتظامی را ارائه نمودند. ✅دکتر نوریان در پایان ضمن تشریح راهکارهای پیشگیری از وقوع جرائم نو ظهور در بستر فضای مجازی به سوالات مطروحه حاضرین در جلسه پاسخ داد.
رئیس سازمان قضایی استان تهران با فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) 🔰رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران بهمراه عبدالمحمد فردی قاضی نظامی یک و محمدعلی اکبرپور رئیس دادگاه تجدید نظامی با سردار ولی زاده فرمانده جدید سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران دیدار کردند. ✅رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران در این ديدار تقویت روحیه بسیجی را در مجوعه سپاه بسیار مهم دانست و گفت: اگر انقلاب و دفاع مقدس به نتیجه رسید و این دو اتفاق الهی محقق شد نتیجه روحیه انقلابی و بسیجی بوده که افراد مخلص بدون انتظار و چشم داشت جان و مال خود را در کفه اخلاص گذاشته و به نظام مقدس اسلامی و ملت شریف ایران خدمت کردند. ✅علی افتخاری افزود: بسیج نعمت و ارث خوبی بود که حضرت امام رضوان الله به یادگار گذاشت. ✅این مقام قضایی با بیان اینکه بسیج سرمایه عظیم و تمام نشدنی برای نظام اسلامی است که با فعالیت ها و حرکات جهادی منشا برکات برای جامعه هستند تاکید کرد: بسیج از بطن جامعه و خانواده ها شکل می‌گیرد و این خود دلیل امنیت و آرامش در کشور است. 📍در پایان این دیدار رئیس سازمان قضایی استان تهران با اهداء لوح و هدیه ای انتصاب سردار سرتیپ دوم پاسدار قربان محمد ولی زاده را بعنوان فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تبریک گفتند.