💠#برگزاری کارگاه آموزشی امداد و نجات در سازمان قضایی نيروهای مسلح گیلان
💠به منظور آشنایی کارکنان و سربازان سازمان قضایی نيروهای مسلح گیلان با اصول اولیه امداد و نجات و در پی تفاهم صورت گرفته با جمعیت هلال احمر استان، مبنی بر ارائه آموزش کمک های اولیه به کارکنان سازمان، یک دوره آموزشی با حضور مربی و کارشناس آموزش جمعیت هلال احمر استان برگزار گردید.
💠گفتنی است در پایان این دوره، گواهینامه آموزشی معتبر برای دانش پذیران صادر شد.
#روابط_عمومی_گیلان
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
✳️دیدار فرمانده یگان امنیت سپاه با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مرکزی
📌فرمانده یگان امنیت سپاه با حضور در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مرکزی با رئیس سازمان #دیدار و گفتگو کرد.
🔸رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مرکزی ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری اهل بیت(ع) گفت: سپاه پاسداران نهادی انقلابی است که در اجرای عدالت نقشی محوری داشته و نیاز است در حوزه عدالت هم افزایی که امروز بین دستگاهها و دستگاه قضا وجود دارد بیش از گذشته شود و باید از همه ظرفیتها برای تحقق عدالت در جامعه اسلامی استفاده شود .
🔸محمدی با اشاره به اهمیت موضوع پیشگیری از وقوع جرم در یگان ها گفت : با تعامل خوب و سازنده سپاه با سازمان قضایی می توان شاهد کاهش جرایم در بین کارکنان باشیم .
#روابط_عمومی_مرکزی
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
✳️#دیدار تعاملی فرمانده مرزبانی استان اردبیل با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اردبیل
🔶️فرمانده مرزبانی استان اردبیل با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اردبیل دیدار و گفتگو کرد.
🔶️در این دیدار در راستای برنامه ریزی دقیق و بازدید قریب الوقوع ریاست محترم سازمان قضایی نیروهای مسلح کل کشور از مرزهای استان اردبیل، هماهنگی و رایزنی های لازم با سردار اسمعلی فرمانده مرزبانی استان اردبیل انجام شد.
#روابط_عمومی_اردبیل
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
🇮🇷 نشست صمیمی اعضای هیات اندیشه ورز بسیج حقوقدانان استان خراسان جنوبی با نماینده ولی فقیه این استان بمناسبت #هفته بسیج حقوقدانان
🖊همزمان با هفته بسیج حقوقدانان ، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان جنوبی همراه اعضای هیات اندیشه ورز بسیج حقوقدانان استان خراسان جنوبی با آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه شهرستان بیرجنددیدار نموده و در نشستی صمیمی از رهنمودهای ایشان بهره بردند.
#روابط_عمومی_خراسان_جنوبی
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
☑️#سخنرانی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح فارس در یادواره ۲۱ شهید حقوقدان استان فارس به میزبانی شهر شیراز
🔴یادواره ۲۱ شهید حقوقدان استان فارس ۱۴ مردادماه با حضور رئیس سازمان قضایی فارس، دادستان نظامی استان، رئیس کل دادگستری فارس و فرماندهان ارشد نظامی با سخنرانی دکتر قوام کریمی، در مرکز فرهنگی شهید قدوسی دادگستری برگزار شد.
🔵رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح فارس با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه «مردم همه در خوابند اما پس از مرگ بیدار میشوند»، افزود: ارواح مطهر شهیدان در مجالسی که به نام آنهاست، حضور دارند چرا که سیطره شهید بر افق و آفاق و در ملک و ملکوت بیش از سایر انسانها است و خداوند این قدرت را به آنان داده است.
🔴دکتر قوام کریمی با تأکید بر اهمیت رابطه انسانها با یکدیگر، رابطه انسان با خدا و خانواده، گفت: در حدیثی توصیه شده که «با اهل دیانت و اهلالله مشورت کن و اهل تقوا را دوست بدار»؛ شهیدان کسانی هستند که اهلالله شدند و انسان میتواند به آنان متوسل شود.
🔵این مقام قضایی در ادامه افزود: ضرورت دارد بسیجیان حقوقدان، دانش حقوقی خود را در جهت تعمیق و ترویج اندیشه های حقوقی برگرفته از فقه و حقوق اسلامی بکار گرفته و با برگزاری نشست های مشترک حقوقی، علمی و عقیدتی در داخل و خارج از کشور خصوصاً با کشورهای اسلامی، ضمن معرفی چهره واقعی دولت های جنایتکار به مردم آزادی خواه جهان، تلاش کنند در جهت تدوین اعلامیه های حقوق بشر در حوزه های مختلف حقوقی و دفاع از کرامت و ارزش های انسانی و جریان سازی بین المللی در حمایت از مردم مظلوم جهان گام بردارند.
#روابط_عمومی_فارس
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
⚖برگزاری نخستین جلسه #شورای_استانی_پیشگیری_از_وقوع_جرم__نیروهای_مسلح_استان_تهران در سال ۱۴۰۳
🔰اولین شورای استانی پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح استان تهران در سال ۱۴۰۳ با موضوع بررسی علل وقوع و راهکارهای جرم سوء استفاده از موقعیت شغلی با تأکید بر جرایم مالی و ضد اخلاق عمومی و همچنین تداوم اجرایی کردن راهکارهای پیشگیری از جرایم مرتبط با فضای مجازی با حضور مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم سازمان قضایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ، دادستان نظامی استان، معاونین رئيس سازمان استان، معاونین دادستان نظامی استان، فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی کشور و استان، روسای نمایندگی ولی فقیه،عقیدتی سیاسی ،حفاظت اطلاعات به میزبانی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.👇
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
سازمان قضایی نیروهای مسلح
⚖برگزاری نخستین جلسه #شورای_استانی_پیشگیری_از_وقوع_جرم__نیروهای_مسلح_استان_تهران در سال ۱۴۰۳ 🔰اولین
دادستان نظامی استان تهران:
در انتصابات باید به انتخاب افراد صالح و توانمند توجه شود👇
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
سازمان قضایی نیروهای مسلح
دادستان نظامی استان تهران: در انتصابات باید به انتخاب افراد صالح و توانمند توجه شود👇
👤دادستان نظامی استان تهران در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح استان تهران گفت: همیشه قدرت می تواند بستر سواستفاده و فساد را ایجاد کند و این قدرت در نیروهای مسلح توام با اقتدار است و باید این مجموعه طوری برنامه ریزی کند که قدرت موجب انحراف از طریق سواستفاده از موقعیت شغلی نگردد، هر جرمی که اتفاق می افتد بستر آن از طریق سو استفاده از موقعیت شغلی فراهم می گردد.
📌محسن کرمی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درباره اینکه نیروهای مسلح وارد مسائل اقتصادی و تاسیس شرکت ها نشوند، ولیکن این کار توسط فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح کماکان انجام می شود تاکید کرد: یک فرمانده به هر علتی شروع می کند به تاسیس شرکت و ورود به مسائل اقتصادی، خلاف دستور فرماندهی معظم کل قوا عمل کرده و هر چه تخلف یا فساد ذیل آن اتفاق افتد؛ شخص فرماندهی با ایجاد این شرکت ها بستر سواستفاده را فراهم کرده و باید پاسخگو باشد و اینجاست که باید به موضوع پیشگیری توجه شود و پیش از بروز اتفاقی صیانت و پیشگیری کنند.
📌دادستان نظامی استان با بیان اینکه در انتصابات باید به انتخاب افراد صالح و توانمند توجه شود گفت: افراد متخصص، توانمند، پاکدست و ولایت مدار واقعی در جایگاه های تاثیرگذار منتصب شوند تا بتوانند به نیرو و جامعه خدمت کنند، وقتی در یک مجموعه ای اتفاق بد یا تخلفی رخ می دهد کل مجموعه شریک هستند.
📌این مقام قضایی با بیان اینکه ما در دادسرای نظامی به سواستفاده فردی و جمعی توجه داریم و مهمتر از آن جایی است که اقدامات در غالب فعل،ترک فعل، انتصابات، تصمیمات و رفتارها بخواهد بستری ایجاد کند که فساد ساز باشد نگاه ما به فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح است تصریح کرد: دیده می شود که فرماندهان از افراد غیر توانمند حمایت نابجا میکنند و این حمایت از افراد ناکارآمد جفا به نیرو های توانمند است و موجب بستر تخلف و استمرار آن در مجموعه می گردد.
📌ایشان افزود: نیرویی دچار قصور یا تخلفی می شود فرماندهی با عنوان حمایت از نیرو با استفاده از جایگاه شغلی از وی حمایت نادرست می کند یا اینکه تخلف متخلف را گزارش نمی دهد با این تصور که آبروی مجموعه را حفظ کند، اینها مصداق سو استفاده از موقعیت شغلی است و عنوان مجرمانه دارد.
📌دادستان نظامی استان تهران با بیان اینکه تصمیمات فرماندهی موجب وسوسه یا فرسایش نیرو می شود تاکید کرد: وقتی پرداخت ها یا انتصابات منطقی و بر اساس شایستگی نباشد و آن نیرویی که در کف میدان جهادی کار می کند و نیرویی در ستاد شغل راحتی دارد و بیشتر به آن توجه می شود نیروی میدانی دچار فرسایش می گردد و به دنبال دریافت حق خود از مسیر نادرست می گردد و این را برای خود حق می داند و به این صورت نیرو لغزش می کند و فرماندهی مسئول است.
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
سازمان قضایی نیروهای مسلح
⚖برگزاری نخستین جلسه #شورای_استانی_پیشگیری_از_وقوع_جرم__نیروهای_مسلح_استان_تهران در سال ۱۴۰۳ 🔰اولین
مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم عفو وسجل قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح:
مسامحه و عدم برخورد با متخلفین موجب دلسردی کارکنان ساعی و تجری مجرمین است👇
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
سازمان قضایی نیروهای مسلح
مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم عفو وسجل قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح: مسامحه و عدم برخورد با متخلفین
📌دکتر بزرگی مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم عفو و سجل قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان تهران گفت: هرچندممکن است برخی علل فردی مانند ضعف اعتقادی و تقوا موجب بروز سوءاستفاده از موقعیت شغلی شود ولی نوع و نحوه عملکرد ساختار اداری و سازمانی، ضابطان و سیستم قضایی در میزان رشد نرخ این جرم است.
🔰دکتر بزرگی ادامه داد: عملکرد و رفتار نادرست سازمانی، تصمیمات عجولانه، تبعیض بین کارکنان، فقدان شایسته سالاری مصادیقی است که زمینه ساز اندیشه های سوءاستفاده از موقعیت شغلی است که از طریق جایگزین شدن روابط نامتعارف به جای ضوابط، عدم نظارت های سازمانی کافی و اعتماد و حمایت غیرمتعارف از کارکنان متخلف با بی اعتنایی به قوانین و مقررات رخ می دهد.
✅وی اضافه کرد: در قسمت هایی که به مردم یا کارکنان خدمات ارائه می شود مانند ایثارگران و نظام وظیفه، یا دوایری که قراردادهای مقاطعه کاری منعقد می کنند یا در امر خرید اقلام یا فروش اموال و محصولات فعالیت می کنند می بایست شفافیت را در آیین نامه ها و رویه ها مدنظر قرار دهند و مدیران طراحی دستگاه نظارت و ارزیابی بیرونی بر عملکرد و فعالیت آنها را جدی بگیرند.
✅این مقام قضایی تاکید کرد: تحول در سیستم اداری سازمان و اتوماسیون ها برای تسهیل و تسریع در خدمات به مردم یا کارکنان نباید در حد شعار نگریسته شود چون اثرات زیادی در رضایتمندی مردم و احساس عدالت و اعتمادزایی در بین کارکنان، کارآمدی و سلامت در ساختار سازمانی دارد. این موفقیت سبب از رفتن احساس تبعیض و امید آفرینی در کارکنان و موجب خشکاندن زمینه های سوءاستفاده از موقعیت شغلی است.
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
سازمان قضایی نیروهای مسلح
⚖برگزاری نخستین جلسه #شورای_استانی_پیشگیری_از_وقوع_جرم__نیروهای_مسلح_استان_تهران در سال ۱۴۰۳ 🔰اولین
🔰سردار سرتیپ پاسدار علی محمدی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در این شورا در خصوص راه کارها جلوگیری از شکل گیری مفاسد اقتصادی در نیروهای مسلح،آموزش، ارشاد کارکنان و توسعه آگاهسازي در موضوعات مبتلابه و زمينههاي آلودگي را مهم دانست و گفت: از مهمترین اقدامات در این رابطه تشکیل کمیته ای متشکل از نهادهای نظارتی در نیروهای مسلح با کمک افراد متخصص در این زمینه و نظارت آن ها در روند مذاکرات، قراردادها، پیمان ها با تنظیم مقررات خاص برای حوزه های درآمدی نیروهای مسلح توسط ستاد کل و الزام عمل به آن و نظارت مؤثر بر اجرا آن می باشد که در این رابطه بخش های نظارتی ایجاد شده و با انجام بازدیدهای مترقبه و پیش بینی نشده، بهمراه ملزم نمودن بخشهای اقتصادی به ارائه گزارش فصلی و یا سالیانه است تا نظارت کامل بر مسائل مرتبط انجام شود.
📌ایشان با بیان اینکه فرماندهی باید اشراف عميق بر حلقههای آسیبپذیر كاركنان حوزههاي اقتصادي داشته باشد و چنانچه انحرافی صورت گیرد باید به مبادی نظارتی انعكاس و اطلاع دهد تاکید کرد: حتی چنانچه فرماندهی سهمی در شکل گیری فساد اقتصادی داشته باشد با تعیین و اعمال مجازات مناسب با آنان انجام می گردد تا زمینه نظارت موثر توسط فرماندهان قوی و موثر ایجاد شود، به این صورت که هر چه مقام بالاتر باشد به جای ایجاد مصونیت، برخوردهای شدیدتر صورت گیرد تا از سوء استفاده از موقعیت شغلی توسط دیگران جلوگیری شود.
۱۴ مرداد ۱۴۰۳
سازمان قضایی نیروهای مسلح
⚖برگزاری نخستین جلسه #شورای_استانی_پیشگیری_از_وقوع_جرم__نیروهای_مسلح_استان_تهران در سال ۱۴۰۳ 🔰اولین
همچنین سخنران دیگر یعقوب اصلاحی مدیرکل قضایی و رسیدگی به شکایات بازرسی وزارت دفاع در این نشست گفت: سوءاستفاده از موقعیت شغلی، یکی از رایج ترین اتفاقاتی است که نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا اتفاق می افتد. به هر حال موقعیت های شغلی امکاناتی را در اختیار افراد قرار می دهند و این امر باعث می شود که آن ها بتوانند در جهتی غیر از هدف تعیین شده تخلفاتی را مرتکب شوند و سوءاستفاده برای مقاصد غیرقانونی آن است که فرد نظامی، لباس نظامی، موقعیت و عنوان حرفه ای و کارت شناسایی سازمانی خود را وسیله ای برای ارتکاب فعل یا ترک فعلی که قانوناً از سوی مقنن جرم شناخته شده است قرار دهد، این مجازات منحصراً برای نفس عمل وسیله قراردادن لباس و موقعیت و عنوان شغلی و کارت شناسایی با قصد ارتکاب بزه است و در صوت ارتکاب بزه، مجازات آن بزه ارتکابی نیز منظور خواهد شد و مرتکب به مجازات بزهی که شدیدتر از این جرم است محکوم خواهد گردید
📌در ادامه وی راهکارهای پیشگیری از جرم سوء استفاده از موقعیت شغلی را اینگونه بیان کرد: از بین بردن زمینههای وقوع جرم یا تخلف از طریق انتصاب مناسب اشخاص، اعمال نظارت بیشتر بهمراه آموزش و تقویت برنامههای آگاهسازی برای کارکنان با ایجاد عدالت نسبی در پرداختها بین کارکنان است و در نهایت اعمال مجازات متناسب برای اشخاص خاطی و مجرم از طریق برخورد قاطع و بدون اغماض با متخلفین و مجرمین است
۱۴ مرداد ۱۴۰۳