eitaa logo
سازمان قضایی نیروهای مسلح
2.8هزار دنبال‌کننده
31هزار عکس
1.1هزار ویدیو
610 فایل
آرمان سازمان قضایی نیروهای مسلح، تحقق عدالت کیفری و پشتیبانی ازحقوق جامعه،افرادو دفاع از امنیت آنان از راه مقابله با جرائم نظامی وانتظامی می باشد. مارا در سروش و ایتا دنبال کنید splus.ir/imjiran eitaa.com/imjiran
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️ معاون مالی، اداری و پشتیبانی سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان شمالی ✳️ جلسه شورای اداری سازمان قضایی خراسان شمالی با حضور ناظمی، رئیس اداره استخدام و تأمین نیروی انسانی و خادمی کارشناس امور استخدام و اداره امور کارکنان نظامی از مهمانان مدعو سازمان قضایی نیروهای مسلح، برگزار شد. ✅ این نشست با هدف معرفی و ابلاغ حکم ارتقاء جایگاه شغلی سعید حسینی فخرآبادی از مدیر مالی _ اداری و پشتیبانی به معاون، تشکیل شد. در جریان این مراسم، ضمن ارائه حکم مسئولیت، مسائل مرتبط با بهینه‌ سازی امور اداری و نیروی انسانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ✅ پس از اتمام جلسه، ناظمی و خادمی با حضور در میان کارکنان سازمان، ضمن گفتگو با آنان، به رفع ابهامات، بررسی مشکلات جاری و پاسخگویی به سوالات تخصصی و اداری کارکنان پرداختند. ✅ این جلسه نشانگر عزم سازمان قضایی نیروهای مسلح در تقویت زیرساخت‌های اداری و پشتیبانی، بهبود تعاملات درون سازمانی و ارتقای خدمات به کارکنان و مخاطبان است. ✅ شایان ذکر است در پایان، احکام شغلی و ابلاغ ترفیع درجه دیگر کارکنان سازمان، کارنامه قضایی قضات دادگاه ها و دادسرا، اهداء و به مناسبت هفته بسیج، لوح تقدیر احدی از کارکنان به عنوان کارمند بسیجی نمونه تقدیم شد.
📌 سر زده دادستان نظامی استان سيستان و بلوچستان از کلانتری ۱۳ شهرستان زاهدان 🔹حسینعلی میر دادستان نظامی استان در راستای رعایت حقوق شهروندی از کلانتری ۱۳ زاهدان بازدید کرد. 🔹دادستان نظامی استان در جریان این بازدید اظهار داشت:مجموعه انتظامی کشور باید طوری رفتار کنند که در رسیدن به اهداف از جمله بهبود کیفیت خدمات و انجام وظایف، افزایش سطح اعتماد عمومی، افزایش سطح رضایتمندی از عملکرد پلیس و کاهش مراجعات مردمی، بیش از پیش موفق باشیم. 🔹میر افزود:پیشگیری از جرایم و رضایت مردم در مراجعات، وظیفه اصلی کلانتری‌هاست که رؤسا باید در این خصوص اقدامات مؤثر و مفیدی انجام دهند و در تحقق این مهم تلاش کنند. 🔹این مقام قضایی بیان کرد:افزایش میزان رضایتمندی مردم و اقتدار پلیس باعث می‌شود، امنیت و احساس آن در جامعه افزایش یابد. 🔹درادامه این بازدید تعدادی از پرونده‌های مفتوح در کلانتری توسط ایشان مورد بررسی قرار گرفت و دستورات مقتضی در این زمینه نیز صادر شد. 🔹در پایان حسینعلی میر به صورت چهره به چهره با متهم تحت نظرگاه گفتگو کرد.
📌 رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان سیستان و بلوچستان در مراسم تشییع پیکر شهید مدافع امنیت 🔹 ابوالفضل ماه گلی رئیس سازمان به همراه مسئولین استانی، نظامی و انتظامی و جمعی از مردم شهید پرور زاهدان در مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید والا مقام ولی الله زاهدی شرکت نمودند. 🔹شهید ولی الله زاهدی در مورخه 28 آبان سال جاری در شهرستان سراوان مورد تیراندازی تروریست‌ها قرار گرفته و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
📌 سرپرست ناحیه چابهار در افتتاحیه حوزه مقاومت بسیج حمزه سیدالشهدا 🔹مهدی قلی زاده در مراسم افتتاحیه حوزه مقاومت بسیج حمزه سیدالشهدا شرکت کرد. 🔹به‌مناسبت هفته بسیج آیین افتتاحیه حوزه مقاومت بسیج حمزه سید الشهدا و گردان ۱۰۸ امام حسین ناحیه کنارک با حضور مسئولین نظامی و انتظامی و جمعی از مردم افتتاح شد.
💠 نمایشگاه عکس به مناسبت هفته بسیج در سازمان قضایی نيروهای مسلح گیلان 💠به مناسبت هفته بسیج، نمایشگاه عکس با موضوع «بسیج، چشم انداز جهاد مقاومت» جهت استفاده همکاران و مراجعین، در سازمان قضایی نيروهای مسلح گیلان و با همکاری بنیاد شهید انقلاب اسلامی استان برپا شد.
☑️ کارگاه آگاه سازی حقوقی و قضایی در صنایع الکترونیک شیراز 🔴کارگاه آگاه سازی حقوقی و قضایی با حضور دکتر قوام کریمی رئیس سازمان قضایی فارس، در مجموعه حفاظت و اطلاعات صنایع الکترونیک شیراز برگزار شد. 🔵دکتر قوام کریمی‌ با اشاره به آیات و روایات، انسان را در معرض خطا،‌ اشتباه و نسیان دانست و از ضرورت نظارت افراد بر خود و وعده خداوند متعال بر ایجاد سکینه و آرامش در زندگی فرد با تقوا بیان کرد . 🔴وي هدف اقدامات سازمان قضایی نیروهای مسلح را نظارت و پیشگیری از وقوع تخلف دانست و گفت: هرگز به دنبال دخالت در امور نيستيم و هدف ما حفظ و پاسداری از نیروهای مسلح و در صورت بروز تخلف به حداقل رساندن آسیب‌های ناشی از این عمل خطا بر فرد و مجموعه نیروهای مسلح است. 🔵كريمي افزود: اعتقاد داریم در صورت شناسایی سریع تخلفات صورت گرفته و توقف آن در مراحل ابتدایی علاوه بر آن‌که مجموعه نیروهای مسلح بویژه مجموعه های وابسته به وزارت دفاع متحمل آسیب کمتری می‌شود، آسیب وارده بر فرد خاطی نیز کمتر خواهد بود. در پایان به سوالاتی که راجع به اصل ۲۵ مطرح شده، پاسخ داده شد.
کلاس آگاه سازی قضایی و حقوقی ویژه کارکنان پلیس راهور سنندج توسط دادستان نظامی استان کردستان ♦️در این جلسه که با محوریت تیراندازی سهوی برای کارکنان کادر و وظیفه پلیس راهور سنندج برگزار گردید ، بهرام عظیمی فشی دادستان نظامی استان کردستان ضمن تشریح قانون حمل و بکار گیری سلاح ، توصیه هایی در رابطه با حفظ و رعایت حقوق شهروندی در برخورد با تخلفات و جرایم بیان نمود.
🔹 اکبر عبدالله پور دادستان نظامی استان آذربایجان غربی در اجلاسیه سراسری نماز نیروهای مسلح در انتظامی استان آذربایجان غربی
📌 فرمانده انتظامي شهرستان شاهین شهر و میمه و هیئت همراه با معاون دادستان نظامی استان اصفهان 🔸سرهنگ هادی کیان مهر فرمانده انتظامي شهرستان شاهین شهر و میمه و هیئت همراه با حضور در سازمان بامهدی ربیعی معاون دادستان نظامی استان اصفهان دیدار کرد. 🔸مهدی ربیعی معاون دادستان نظامی استان اصفهان در این دیدار از زحمات کارکنان فرماندهی انتظامی شهرستان شاهین شهر و میمه تقدیر کرد و گفت:در محیط کاری حفظ کرامت ارباب رجوع و حقوق شهروندی را مد نظر قرار دهید.
✳️ رئیس سازمان قضایی گلستان: رضایت مسئولین کانون اصلاح و تربیت در برخورداری متهمین و محکومین از نهادهای ارفاقی موثر است ♦️رئیس سازمان قضایی به همراه دادستان نظامی گلستان از بند نظامیان کانون‌ اصلاح و تربیت گرگان کرد. 📌دکتر رحیم یونسی زرینی در این بازدید گفت: متهمین و محکومین باید با مسئولان کانون اصلاح و تربیت همکاری لازم را داشته باشند و دوران حبس را با کمترین حواشی سپری نمایند. 🔸وی افزود: رضایت مسئولین کانون اصلاح و تربیت در برخورداری متهمین و محکومین از نهادهای ارفاقی موثر است و با در نظر گرفتن شرایط قانونی به محکومین جرم فرار از خدمت کمک خواهیم کرد. 🔸این مقام قضایی خاطر نشان کرد: فرار از خدمت هیچ گونه توجیهی ندارد اما برای کاهش جمعیت کیفری و جلوگیری از تبعات حبس برای سربازان فراری و خانواده آنان با توجه به اوضاع و احوال آنان تخفیفات قانونی را اعمال خواهیم نمود. 📌یزدان سالخورده دادستان نظامی گلستان نیز در این بازدید، گفت: وقتی ارتکاب جرم در محکمه احراز گردد قاضی طبق قانون موظف است، اقدام به صدور رای نماید. 🔸این مقام قضایی خاطر نشان کرد: قانون براساس نوع جرم مجازات هایی را برای فرد بزهکار در نظر گرفته است اما تکرار جرم، مجازات به مراتب سنگین تری را به همراه خواهد داشت. 🔸دادستان نظامی استان گلستان اظهار داشت: اجرای برنامه های فرهنگی و عقیدتی ظرفیت بسیار خوبی برای آمادگی روحی متهمین جهت ادامه خدمت در یگان ایجاد می کند که در نهایت به نفع فرد و نیروهای مسلح خواهد بود.
🔰 سردار حیدر هنریان مجرد فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان بوشهر ✔️سردار حیدر هنریان مجرد فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه و هیأت همراه با حضور در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان بوشهر با کریم بحرانی فرد دیدار و ضمن تبریک انتصاب وی به گفتگو پرداختند. ✔️در این دیدار کریم بحرانی فرد ضمن خیر مقدم و عرض تسلیت به مناسبت دهه فاطمیه بیان نمود: این فرمایش بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) که اگر سپاه نبود کشور هم نبود یک جمله صرفاً شعاری نیست بلکه بار مسئولیتی است که فرزندان این سرزمین در مجموعه سپاه برای پیروزی این انقلاب در گذشته و نگهداشت آن در آینده را به دوش می کشند. ✔️وی ادامه داد: برادران ما در سپاه در تمام دوره های تشکیل ساختار سازمانی ثابت نموده اند که برای حفظ دستاوردهای انقلاب به صورت شبانه روزی در تلاش اند و این جانفشانی ها و ایثارگری های آنان بر کسی پوشیده نیست. ✔️کریم بحرانی فرد عمل به وظایف سازمانی منطقه دوم دریایی که حفاظت از جزیره خارک و کمک به استمرار صادرات نفت کشور است را مثال زدنی توصیف کرد. ✔️وی صیانت از کارکنان نیروهای مسلح را یک وظیفه دانست و افزود: فرماندهان ما می بایست نسبت به نیروی انسانی تحت امر با درایت و متانت رفتار نمایند چرا که آنها با قبول مسئولیت و انتخاب شغل نظامی گری پذیرفته اند جان ارزشمند خود را برای دفاع از وطن و مردم فدا نمایند و این با ارزش ترین معیار انسانیت است.
🇮🇷 غبار روبی و عطر افشانی مزار شهیدان خوشنام جبل النور مشهد مقدس 🔷 به مناسبت هفته بسیج، آئین غبارروبی ، عطرافشانی ، قرائت زیارت عاشوراوفاتحه و تجدید میثاق با آرمان های شهدای والامقام دفاع مقدس با حضور رضا چیتی فدافن رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان رضوی ونیزجمعی از کارکنان قضایی و اداری این سازمان در جبل النور کوهسنگی مزار شهیدان خوشنام مشهدمقدس برگزار گردید .