eitaa logo
سازمان قضایی نیروهای مسلح
2.7هزار دنبال‌کننده
30.5هزار عکس
1هزار ویدیو
610 فایل
آرمان سازمان قضایی نیروهای مسلح، تحقق عدالت کیفری و پشتیبانی ازحقوق جامعه،افرادو دفاع از امنیت آنان از راه مقابله با جرائم نظامی وانتظامی می باشد. مارا در سروش و ایتا دنبال کنید splus.ir/imjiran eitaa.com/imjiran
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 اردوی فرهنگی، ورزشی و تفریحی کارکنان سازمان قضایی استان آذربایجان غربی در ارتفاعات گلشهر 🇮🇷رئیس، قضات و کارکنان سازمان قضایی استان آذربایجان غربی در یک برنامه صبحگاهی ورزشی ، تفریحی و فرهنگی در ارتفاعات گلشهر به ورزش صبحگاهی و کوهنوردی پرداخته و در خاتمه پس از برگزاری مراسم زیارت عاشورا در ارتفاعات منظور، با صبحانه نذری از کارکنان پذیرایی بعمل آمد.
#💠دوره آموزشی قضایی و حقوقی ویژه رؤسای کلانتری فرماندهی انتظامی استان گیلان برگزار شد. 💉معاون قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح گیلان در این برنامه آموزشی چهار روزه که برای رؤسای کلانتری‌های استان گیلان در ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شد گفت: کلانتری‌، پیشانی پلیس می باشد. بیشترین مراجعات مردم به پلیس از مسیر کلانتری ها صورت می گیرد. بنابراین کلانتری مرجع قضاوت مردم نسبت به خدمات پلیس می باشد. پس حفظ کرامت و حقوق مردم و رسیدگی بی منت به مشکلات آنان توسط کارکنان شاغل در کلانتری ها، بسیار بااهمیت و یکی از نشانه های مردم مداری نظام می باشد. از این تفسیر درمی یابیم که نقش روسای کلانتری ها در حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار مهم است. 💉قدیر رحیمی در این مجموعه دوره آموزشی، به تشریح عناصر ثلاثه تشکیل دهنده جرایم اهانت، توقیف غیرمجاز اشخاص و اموال، ورود به عنف به منزل پرداخت.
✳️ دادستان نظامی گلستان: اقدامات پیشگیرانه بر کنش ها و واکنش های افراد در محیط نظامی تاثیر می‌گذارد / هدف پیشگیری از وقوع جرم پذیرش قانون توسط افراد است ♦️دومین کمیسیون تخصصی پیشگیری از وقوع جرم سپاه نینوا استان گلستان شد. 📌یزدان سالخورده دادستان نظامی گلستان در این کمیسیون، گفت: اقدامات پیشگیرانه بر کنش ها و واکنش های افراد در محیط نظامی تاثیر می‌گذارد که در کاهش جرائم نظامی کاملا مشهود بوده و در افراد مصونیت ایجاد می کند تا در مواجهه با جرم کاملا منطقی و عاقلانه تصمیم بگیرند. 🔸وی با بیان اینکه هدف پیشگیری از وقوع جرم قانون پذیری افراد است و فرماندهی و بخش های مرتبط باید اقدامات لازم در این خصوص را داشته باشند ، خاطر نشان کرد: ما وظیفه داریم کارکنان را به این آگاهی برسانیم که ارتکاب جرم می تواند به اعتبار، آبرو و حیثیت افراد لطمه بزند و حتی سرنوشت خدمتی آنان را به خطر بیندازد. 🔸دادستان نظامی استان گلستان خاطر نشان کرد: تاوانی که یک فرد در قبال ارتکاب جرم می پردازد به مراتب بیشتر از سود آن است و انسان عاقل به هیچ وجه دست به ارتکاب جرم نمی زند، بنابراین افراد باید هوشیار باشند تا مبادا به انحراف کشانده شوند.
✳️ مسئولان سازمان قضایی نیروهای مسلح استان لرستان با فرمانده تیپ ۲۸۴ ارتش استان لرستان 📌رئیس و دادستان نظامی سازمان قضایی نیروهای مسلح استان لرستان با حضور در تیپ ۲۸۴ باباعباس ارتش استان لرستان با فرمانده و مسئولان این یگان دیدار کردند. ✳️در ابتدای این دیدار رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان لرستان بیان داشت: از تلاش فرماندهی تیپ ۲۸۴ به خاطر تلاش های مستمر در برگزاری کلاس های آموزش قوانین و مقررات کیفری تشکر می‌نمایم که از برکات برگزاری این کلاسها کاهش جرم و تخلفات است. ❇️فتحی خاطر نشان کرد: وجود همدلی و صمیمیت در بین کارکنان نیروهای مسلح، یکی از شاخصه‌های مهم در ارتقای توان بازدارندگی و امنیت پایدار است. ✳️حسن مرادی دادستان نظامی استا در این دیدار گفت: ارسال گزارش جرائم در اسرع وقت به دادسرای نظامی و صدور احکام بازدارنده نقش بسزایی در ایجاد نظم خواهد داشت و باعث جلوگیری از آسیب های احتمالی خواهد شد. ✳️امیر آذین فرمانده تیپ ۲۸۴ باباعباس ضمن خوشامد گویی و تشکر از رئیس سازمان و دادستان نظامی، از تلاش‌های قضات سازمان قضایی استان در راستای رسیدگی به جرایم و برگزاری کلاس های آگاهسازی، پیشگیری از وقوع جرم و آموزش ضابطان، تقدیر نمود.
📌 دادستان نظامی استان سيستان و بلوچستان از بازداشتگاه امنیتی سازمان اطلاعات سپاه 🔹حسینعلی میر دادستان نظامی استان در راستای اجرای وظایف قانونی و در جهت نظارت بر عملکرد ضابطین نظامی و انتظامی و به تکلیف مقرر در ماده ۶۰۷ قانون آئین دادرسی کیفری و حفظ حقوق شهروندی از بازداشتگاه امنیتی سازمان اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان بازدید کرد. 🔹دادستان نظامی استان ضمن حضور در قسمت‌های مختلف بازداشتگاه‌‎ و رویت دوربین‌های مدار بسته، دفاتر و پرونده‌ها، وضعیت ایمنی و امنیتی بازداشتگاه‌‎ و نحوه پذیرش و مدت نگهداری بازداشت شدگان را مورد بررسی قرار داد و با افراد بازداشتی به‌صورت چهره به چهره مصاحبه و در خصوص درخواست ها و مشکلات متهمین دستورات لازم را صادر نمود.
✅حجت الاسلام زارعی در جلسه دادگستری استان که با حضور حجت الاسلام خلیلی برگزار گردید، از تشکیل دویست ساعت آموزشی در سطح نیروهای مسلح در راستای وظایف ضابطیت، نظامی گری و امنیتی توسط قضات سازمان درسال جاری خبر داد و افزود: به منظور پیشگیری از وقوع جرم ده جلسه تخصصی با فرماندهان، روسای ارگانهای نظارتی و اساتید حقوقی از مرکز و استان برگزار شد که کاهش چهل درصدی نرخ جرائم را بدنبال داشت. 🔶در باب رعایت حقوق عامه، در خصوص موضوعات اختلافی و مرتبط با حقوق عمومی که توسط نیروهای مسلح شکل بگیرد، با حساسیت، قبل از تشکیل پرونده، به صورت جدی ورود نموده و حل و فصل خواهیم نمود. 🔶 توجه جدی به زمان رسیدگی پرونده های وارده، به خصوص پرونده های مهم که با تدابیر و دستورات خاص ریاست محترم سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور به صورت ویژه اقدام، که متوسط زمان رسیدگی در دادسرا را به ۴۸ روز و دادگاه را به یک ماه رسانده است. 🔶 ایجاد روند دادرسی با سامانه الکترونیک و ایجاد ارتباطات مکانیزه با نیروهای مسلح و صدور گواهی عدم سوء پیشینه غیر حضوری، از آن دست فعالیت‌هایی بوده که رضایت مندی درصدی مردم را به دنبال داشته است. ✅ حجت الاسلام زارعی در انتها ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص تقویت شبکه های رایانه ای، لزوم نگهداری محکومین و تحت قرار گاه های محاکم نظامی در خارج از بند عمومی، تخصیص اعتبار کامل سفر ریاست محترم قوه به سازمان استان و همچنین تقویت مسائل رفاهی کارکنان، خواستار نگاه ویژه مسئولان محترم قوه قضائیه به سازمان قضایی استان مازندران شد.
🇮🇷 مشترک قضایی از کلانتری اختصاصی بانوان توسط دادستان نظامی استان، معاون دادستان عمومی و انقلاب در امور ضابطین و دادسراهای مشهد 🔷 علیرضا موسایی دادستان نظامی استان خراسان رضوی، در راستای حفظ حقوق شهروندی و آزادی های مشروع و به منظور نظارت بر عملکرد ضابطین قضایی در کلانتری و پاسگاه های انتظامی خراسان رضوی، بهمراه عارفی راد معاون دادستان عمومی و انقلاب در امور ضابطین و دادسراهای مشهد، از کلانتری بانوان در شهرستان مشهد مقدس بازدید کردند. 📌 علیرضا موسایی دادستان نظامی استان خراسان رضوی در ابتدای حضور خطاب به رئیس و سایر مسئولان این کلانتری به اهمیت جایگاه و ارزش والای مقام زن در اسلام اشاره کرد و تشکیل کلانتری ۳۴ اختصاصی بانوان در مشهد را یکی از اقدامات بسیار خوب و مهم نیروی انتظامی در اهمیت دادن و پاسداشت حفظ جایگاه و مقام والای زنان برشمرد. 🔷 دادستان نظامی استان و هیات قضایی همراه در بازدید از قسمت های مختلف این کلانتری، چند پرونده قضایی مطرح در این کلانتری را بررسی و دفاتر مصوب کلانتری، رعایت حقوق شهروندی، اجرای به موقع دستورات قضایی، انجام تحقیقات از متهمین نسوان توسط پليس بانوان، دقت در نگهداری وسایل متهمین و حفظ کرامت ارباب رجوع و برخورد محترمانه با تمامی متهمان و بازداشت شدگان را مورد توجه و تاکید قرار داد.
بسم الله الرحمن الرحیم هرروز را با نام خدا و یاد شهدا آغاز کنیم. 🌷 بسیجی شهید، یوسف بهرامی دلیر 🌷 تولد: ۲۰ مهر ۱۳۴۷، شهرستان بهار - استان همدان 🌷 شهادت: ۱۲ آبان ۱۳۶۶، ارتفاعات بانه - استان کردستان 🌷 سن موقع شهادت: ۱۹ سال 🌷 امروز سالگرد شهادت این شهید عزیز می‌باشد. ✍ بخش‌هایی از وصیت‌نامهٔ این شهید عزیز: ✅ اينکه قلم در دستم می‌لغزد، به ياد دارم که بارها قلم بدست گرفته و وصیت‌نامه نوشته‌ام به اين اميد که ديگر زنده باز نگردم، ولی چه کنم سعادتش را نداشتم و اکنون هم اميدوارم که خداوند اين‌بار توفيق شهادت در راهش را نصيبم گرداند! ✅ خداوندا! ما را ببخش بخاطر قدردان و شاکر نبودنمان! و ما را ببخش بخاطر فراموش کردن خودمان که چه بوديم و چه شديم! ✅ پدر و مادر عزيزم! تلاش نمائيد که هرچه در توان داريد، در راه اين انقلاب و امام و اسلام هديه نمائيد! ✅ خواهرانم! رنگينی خون من کوبنده تر از سياهی چادر شما نيست، مبادا حرف منافقين در شما تأثير بگذارد و از وظیفه‌ای که داريد، کوتاهی کنيد! ✅ مادرجان! هروقت سخنی را از کسی شنيديد که بر ضد امام‌مان بود، جوابش را بدهيد! ✅ ای کاش هزار جان داشتم و هزار نفر بودم و هر نفرم در گوشه‌ای از مناطق غرب و جنوب کشور تکه‌تکه می‌شد! آری تحمل تير و ترکش را دارم، اما تحمل اندوه امام خمينی را هرگز. 🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و شهدایی که امروز سالگرد شهادتشان می‌باشد و این شهید عزیز، فاتحه باصلوات. 🤲 دعای این شهید عزیز، بدرقه امروزتان، ان‌شاءالله.
📌 همکاران سازمان قضایی استان کرمانشاه از پویش ایران همدل 🖋در پی تهاجمات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، فلسطین و لبنان و شهادت مردم بیگناه و تخریب زیر ساخت‌ها، منازل مسکونی و از بین رفتن معیشت مردم غزه در یک سال اخیر، در لبیک به ندای رهبر معظّم انقلاب اسلامی مبنی بر کمک و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، پویش مردمی «ایران همدل» به‌منظور جمع‌آوری مشارکت‌های نقدی برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان، همکاران قضایی و اداری سازمان قضایی کرمانشاه با استقبال از اجرای طرح ایران همدل، به ندای ولی امر مسلمین جان پاسخ دادند. 🖋قابل ذکر است همکاران سازمان قضایی کرمانشاه در راستای اجرای طرح ایران همدل مبلغی در حدود ۳۶ میلیون تومان به ملت ستم دیده فلسطین و لبنان کمک کردند.
🔴برگزاری آگاهسازی قضایی ویژه کارکنان وظیفه یگان حفاظت زندان مرکزی استان همدان 🔸 یک دوره کلاس آگاهسازی قضایی و حقوقی، با تدریس عبدالحسین بیرانوند دادستان نظامی استان همدان ویژه کارکنان وظیفه یگان حفاظت زندان مرکزی، برگزار شد. 🔸دادستان نظامی استان ضمن تحلیل دسته بندی جرایم به جرایم سه گانه علیه اشخاص، اموال، مالکیت و جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور در خصوص جرایم خاص نظامی و ضرورت احساس مسئولیت کارکنان در قبال اموال دولت، تبیین جرایم لغو دستور، ترک پست و خوابیدن حین پست نگهبانی مسلحانه و نحوه قانونی بدرقه متهمین و تشریح دقیق تهدیدات پیش روی مأمورین بدرقه، مطالبی را مطرح نمود. 🔸در پایان سؤالات قضایی حاضرین مورد بررسی و راهکارهای پیشگیری از وقوع جرایم ارائه شد.
🇮🇷 گزارش هاو در خواست های مردمی با حضور رئیس دادسرای نظامی ناحیه تربت حیدریه 🔷هادی حسین زاده رئیس دادسرای نظامی ناحیه تربت حیدریه در پی گزارش و درخواست مردم شهرستان مه ولات، نسبت به عملکرد پلیس راه این شهرستان در مورد توقیف خودروهای حامل سیلندر گاز و کمبود آن از پارکینگ های شهرستان مه و لات بازدید کرد. 🔷در این بازدید رئیس دادسرای نظامی ناحیه تربت حیدریه دستور تخلیه سیلندر های گاز از ماشین های توقیفی را به لحاظ رفع مشکل مردم در خصوص کمبود سیلندر گاز صادر کرد.
إِنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـون باخبر شدیم پدر گرامی جناب آقای خودساز همکار محترم سازمان قضایی نیروهای مسلح استان هرمزگان دار فانی را وداع گفتند؛ ضمن عرض تسلیت به این همکار ارجمند، علوّ درجات برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال و برای بازماندگان صبر مسئلت می نماییم. اداره کل حوزه ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح