📢 اطلاعیه:
🔹به اطلاع کاربران گرامی میرساند به دلیل اعمال برخی تغییرات فنی در بخشی از زیرساخت اینترنت کشور، از ساعت 1 بامداد روز یکشنبه هشتم مهرماه به مدت حداکثر 7 ساعت، دسترسی کاربران به پیامرسان ایتا قطع خواهد شد
🔸این اختلال ارتباطی به واحد فنی ایتا ندارد ولی با پیگیریهای این شرکت، مسئولان زیرساخت قول داده اند تا مدت زمان قطع ارتباط کاربران بیش از دو الی سه ساعت به طول نیانجامد
🔹پیشاپیش بابت این اختلال که خارج از اراده این شرکت میباشد از تمام کاربران عزیز عذرخواهی می نمائیم
🔸استدعا دارد در زمان باقیمانده، این پیام را در گروه ها و کانالهای پرمخاطب بازنشر نمایید
•┈••✾••┈•
کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا
💬ملتی که گرسنگی میکشید ولی مایحتاج زندگیشو میفرستاد برای جبههها؛ امروز در پی انبار کردن آذوقهاست! چی به سر این مردم آوردید با خوی اشرافیتون؟! لعنت به شما.
*سـعیــد حـاتـمــی*
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
✍سید محمد مهدی صدرالساداتی
نماینده کرمانشاه میگوید 26 میلیارد حق ماموریت و ایاب و ذهاب بنیاد مسکن به کرمانشاه فاکتور شده است که منتظر تکذیب یا تایید آن میمانیم! (این مبلغ خیلی خیلی زیاد است)
.
یکی از خانواده ها ، در کنار خانواده آقای هاشمی و لاریجانی ، خانواده آقای رسولی محلاتی ، نماینده ولی فقیه از اول انقلاب در بنیاد مسکن است.
.
یکی از دامادهای او (ناطق نوری) وقتی وزیر میشود، دست داماد دیگر (عباس آخوندی) را میگیرد و در بیست و پنج سالگی بین سالهای 61 تا 65 معاون سیاسی خود میکند... سپس این داماد (عباس آخوندی) نزد پدرخانم خود در بنیاد مسکن میرود و از سال 66 تا 72 (سی سالگی) ریاست بنیاد مسکن را به عهده میگیرد که شاید اگر این سمت را نداشت هرگز نمیتوانست در 36 سالگی وزیر مسکن و شهرداری بشود و شاید الآن هم وزیر نبود.
داماد دیگر (شهیدی) در بنیاد شهید رییس است ، پسر نیز سفیر ایران در عربستان بوده و الآن مدیرکل امور مجلس در وزارت خارجه است.
.
.
جالب این است که آقای علیرضا تابش که مفصل درموردش حرف زدیم و از سال 84 رییس بنیاد مسکن است نیز نسبتی با آقای آخوندی دارد! .
.
پ.ن: خب من اینها را گفتم که چی بشود؟ که مردم را بد بین کنم؟ نخیر ... میخواهم بگویم درد ما این است که عده ای با فامیل آمده اند ، نه شایسته سالاری! درد ما این است که همینها سالهاست مدیرند ... مگر ما مدیر نداریم؟ مگر نخبه کم داریم؟ مگر انسان شجاع عالم کم داریم؟ اینها از کجا شدند اینها؟..
🔴 راننده ها چه طور چاپیده میشوند؟!
🔹🔸تنها شرکت های حمل و نقل اند که حق جابه جا کردن بار بین شهرها را دارند، فقط بار آن ها #بیمه می شود و فقط به آن ها بارنامه داده می شود؛ یعنی یک راننده تنها نمی تواند بدون وساطت شرکت حمل و نقل بار دریافت کند...
♦️شرکت های حمل و نقل در پایانه ها بار را دریافت می کنند. برخلاف خیلی کشورهای دیگر، در ایران این شرکت ها خیلی بیش از تعداد کامیونی که دارند بار می گیرند و بارها را با گرفتن حق کمیسیون به رانندگانی که در پایانه منتظرند می سپارند؛ یک رکن #فساد همین جاست، چرا؟!
♦️شرکت ها برای بارهای خوب کمیسیون های غیررسمی تا ۵۰ درصد طلب می کنند. راننده اگر بپردازد درآمدش خیلی کم می شود و اگر نپذیرد دیر به دیر بار گیرش می آید؛ در نظر بگیرید که راننده ها زیر اقساط سنگین ماشین شان هستند...
♦️راننده ها برای دریافت بار مدت ها در پایانه ها منتظر می مانند و خسته می شوند؛ به نقش #خواب_آلودگی رانندگان خودروهای سنگین در تصادفات مرگبار جاده ای دقت کنید تا اهمیت موضوع را ببینید...
♦️راننده با درآمد کم که گیر زالوهای شرکت حمل و نقل افتاده و قسط ماشین را هم باید بدهد، در دوران رکود و کاهش عمومی بار مستاصل می شود؛ راه میان بر چیست؟ حمل #کالای_قاچاق
♦️هیچ کامیون و باری بدون #بارنامه یک شرکت حمل و نقل نمی تواند در جاده حرکت کند؛ یعنی بدون همکاری یک شرکت حمل و نقل هیچ کانتینری قاچاق نمی شود. اما تعداد شرکت هایی که به این دلیل محکومیت قضایی گرفته اند کم است. چرا؟ عرض میکنم...
♦️این سود کلان شرکت های حمل و نقل و بی مسئولیتی شان در برابر قاچاق و حوادث جاده ای باعث شده اتحادیه شرکت های حمل و نقل به انحصاری #مافیایی و فامیلی در بیاید....
♦️یک #سامانه_الکترونیکی توزیع بار و قوانین سختگیرانه تر بر شرکت های حمل و نقل می تواند این مشکلات را حل کند؛ اما چرا اتفاق نمی افتد؟ چون نهاد حاکمیتی #ناظر شریک فلانی و رفیق قافله است: #راهداری
♦️راهداری خودگردان است، درآمدش از همین شرکت های حمل و نقل است؛ پس دلیلی ندارد بخواهد با فسادشان مقابله کند یا از رانندگان حمایت کند...
♦️در این چرخه پرفساد گنگ فاسد و نیمه انحصاری شرکت ها قاچاق می کنند، حق الزحمه رانندگان را به جیب میزنند و راننده خسته را به کام مرگ میفرستند و کسی یقه شان را نمی گیرد؛ راهداری که منفعتش با آن ها یکی است و راننده معترض بازداشت می شود..
♦️ ای کاش #قوه_قضائیه و دستگاه امنیتی که برای سرکوب معترضین سریع و قوی ظاهر می شوند، در برابر این فساد عظیم نیز از خود واکنشی نشان دهند!!
✍ #محمد_ثقفی
در 9دی 331 ام می خوانید:
🔰 دخالت عمدی دولت در گرانیها
🔸اعترافات پیوسته حامیان روحانی بر عمدی بودن رهاکردن اقتصاد کشور توسط دولت
🔹صندلی وزرای اقتصادی دولت هیچ صاحبی ندارد. وزارت کار و رفاه اجتماعی و وزارت اقتصاد به امان خدا رها شده اند و عباس آخوندی نیز در راهروهای مجلس تلاش می کند تا برای چندمین بار وزاتخانه مسکن و شهرسازی را برای خود نگه دارد. اوضاع وزیر صنعت معدن تجارت هم پیچیدگی های بدتری دارد، در حالیکه شریعتمداری باید برای استیضاح خود به مجلس برود شنیده شده است وی ترجیح داده استعفا بدهد اما رئیس دولت با این استعفا مخالفت کرده است!
🔹در آخرین مورد افشاگری یکی از نمایندگان نزدیک به دولت که به عنوان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نقش موثری در تصویب نظرات دولت در مصوبات مجلس دارد، شائبه ها درخصوص دست های پشت پرده در خصوص سکاندارنداشتن اقتصاد کشور را پررنگ تر میکند.
🔹تاجگردون از نماینده های اصلاح طلبی که به دلیل حمایت های فراوانش از حسن روحانی برخی از او به عنوان وکیل الدوله یاد می کنند در مطلبی کوتاه که بعد از جلسه کمیسیون برنامه و بودجه در فضای مجازی منتشر کرد اینگونه دست به افشاگری زد: «شک ندارم بانك مركزی و سيستم بانكي و برخي از اركان دولت تعمدأ ماموريت بر خرابتر شدن اوضاع و اذيت كردن مردم را دارند»
🔹رئیس کمیسسون برنامه و بودجه در حالی ارکان دولت از جمله بانک مرکزی را مسئول عامدانهی وضعیت فعلی اقتصاد کشور معرفی می کند که سخنگوی قوه قضائیه نیز گمانه زنی های اخیر در خصوص ممنوع الخروجی ولی الله سیف را تایید کرد. رئیس سابق بانک مرکزی که در دوران فاجعه بار مدیریت 5ساله اش، رکورد سقوط ارزش پولی ایران وایجاد رانت 18میلیارد دلاری را با تثبیت قیمت دلار4200تومانی ثبت کرد و خود و معاونش بارها توسط قوه قضائیه مورد بازجویی قرار گرفته اند با وجود کارنامه سیاه خود به سمت مشاور پولی و بانکی حسن روحانی منصوب شد.
🔹همچنین حسین راغفر اقتصاددان اصلاح طلب و از حامیان سابق روحانی هفته گذشته سخنان جنجالی ای گفت که سر و صدای زیادی هم به پا کرد. او در بخشی از صحبتهایش گفت: «رقابت های سیاسی موجب شد نا جام زهر به امام داده شود. امروز نیز در حال تدارک یک جام زهر دیگر به رهبری هستند تا مقاومت ها را در برابر مذاکره بشکنند. کودتایی در حال شکلگیری است و دلار به ۴۰ هزار تومان و تورم به ۶۰ تا ۸۰ درصد میرسد.
یک گروه نفوذی برای ضربه زدن به انقلاب به اقتصاد ورود کرده و با گزارههای غلط، ذهن مسئولان ما را پر کرده اند، از سال ۱۳۸۹ تا حالا در اقتصاد رکود داریم و 8 سال است که پوست مردم ما کنده شده است و افزایش دلار، کارت دعوت مستقیم برای شورش است»
🔹شاید در کنار اطلاعات محرمانه برای نمایندگان مجلس، آنچه تاجگردون و استاد اقتصاد اصلاح طلب را به این نتیجه رسانده که دولت مطلوب خود را مسئول عامدانه وضع موجود کشور معرفی کند رخدادهای غیر طبیعی مانند ماجراهای سیف و بانک مرکزی و مشاور شدن او باشد. از وزارتخانه های اقتصادی بدون متولی تا نداشتن برنامه برای نابسامانی های اقتصادی همچون سقوط ارزش پول ملی، افزایش لجام گسیخته قیمت ارز، مسکن، سکه، خودرو و اکثریت کالاهای روزمره مردم!
🔹شاید هر کس دیگری هم کمبود پوشک نوزاد در بازار، عدم ترخیص کالا در گمرکات، عدم نظارت بر قیمت کالاهایی که با ارزدولتی 4200تومانی وارد شده اند را در کنار بی تحرکی دولت و حتی انتصابات عجیب و غریب امثال سیف و نگه داشتن وزاری بی کفایتی چون عباس آخوندی ببیند مانند این نماینده حامی دولت به تئوری تعمدانه بودن این اتفاقات برسد!
خود زنی ممنوع!
چند ملاحظه درباره FATF
✍برخی محافل در دولت و مجلس درباره FATF و لوایح مکمل آن دچار وارونگی شفافیت شده اند. می خواهند اطلاعات مهم را بی دریغ به مافیای بالای سر این کمیته بدهند تا با گرای دقیق، به ترور و تحریم اقتصادی بپردازد در حالی که در داخل، برعکس ادعای شفافیت رفتار می کنند.
🔹وقتی مردم مطالبه شفافیت و مباره با رانت خواران و محتکران ارز و سکه و خودرو و پوشک و ربّ گوجه فرنگی می کنند، دولت می گوید نمی توانیم به حساب و حریم خصوصی مردم (مافیای رانت و احتکار) سرک بکشیم(!) اما به FATF که می رسند آمار دقیق را مجبورند در بیاورند و در اختیار دشمنان قرار دهند.
♦️وقتی آمار مبادلات صرافی ها را که جزو مطالبات FATF هست، دادید، ابتدا معاملات صرافی ها را طبق خواست دشمن قفل می کنید و راه مبادله و انتقال ارز و عبور از سد تحریم ها را می بندید. سپس بقیه صرافان را هم می ترساندید که سراغ عبور از تحریم ها نروند؛ یعنی #خود_تحریمی_دوقبضه یا #خود_زنی!!
🔹فردا مجلس درباره یکی از ملحقات FATF تصمیم می گیرد. نمی شود در تاریکی نشست و ادعای شفافیت کرد. در رای گیری باید معلوم باشد چه کسانی مُهر تایید پای این خیانت می زنند تا فردا که رسوایی برجام تکرار و قیمت دلار برخلاف ادعا بالاتر رفت، خیانتکاران نتوانند از زیر بار مسئولیت فرار کنند.
♦️وقتی خواستند برجام را به ملت و نمایندگان آنها در مجلس قالب کنند، چنین القا کردند که دلار 3300 تومانی با برجام، 500 یا 1000 تومان می شود اما نرخ دلار تا 19000 تومان بالارفت. لابد می خواهند با FATF این نرخ را به 40 هزار تومان برسانند و بعد بگویند یک برجام و اف ای تی اف سومی درباره واگذاری کل کشور نیاز است! آتویی دست دشمن دارند یا آلوده شده اند؟!
محمد ایمانی
🔸در #شیراز فرخی لاریجانی، مسئول #لیست_امید انتخابات نظام پزشکی را مدیر کل بیمه سلامت کردند؛ اکنون ۱/۵ سال پول بیمارستانهای خصوصی داده نشده و آنها دیگر دفترچه بیمه قبول نمیکنند؛ قطب پزشکی جنوب دچار بحران شده اما #وزیر_بهداشت چون پاسخ ندارد با فحش و قلدری میخواهد منتقدین را خفه کند!
t.co/LgTuYKVimw
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ مُسَکِّن خوب است، اما جراحی را آغاز کنید.
🔹️اگر دولت بنا دارد با از سر گرفتن تزریق ارز به صرافیها، التهابات چند ماه اخیرا را فرونشاند، باید بداند که این اقدام یک مسکّن است و از فرصت این تسکین باید برای جراحی نظام ارزی استفاده کند.
🔹️ارز دولتی که به بازار تزریق میشود، باید شناسنامهدار و قابل رهگیری باشد. اگر اینگونه نشد، فرصتی برای سودجویان و سرویسهای اطلاعاتی بیگانه فراهم خواهد شد که گروه اول با خرید و نگهداری ارز به سفته بازی بپردازد و گروه دوم، ارز را از کشور خارج نماید. سال گذشته سرمایه عظیمی به همین منوال از کشور خارج شد.
🔹️صادرکنندگان بزرگ کشور عبارتند از پنج هلدینگ پتروشیمی، فولاد و مس که بخش اعظم بیست و چهار میلیارد دلار صادرات نفتی شش ماهه اول سال متعلق به آنهاست. اما صرفا چهار میلیارد دلار از درآمد ارزی اینها تحت نظر حاکمیت قرار گرفته و روشن نیست بیست میلیارد دلار دیگر چه شده است؟ ارز یک دارایی ملی است و باید کاملا تحت نظر حاکمیت به مصرف منافع ملی برسد، حتی اگر در نتیجه صادرات یک بخش کاملا خصوصی تحصیل شده باشد. قیمت ارز یک قیمت کلیدی است و تمام متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار میدهد و بیتفاوتی حاکمیتی به دخل و خرج ارزی، به معنی رهاسازی اقتصاد است. در شرایط کنونی، دخل و خرج ارزی کشور کاملا باید در اختیار حاکمیت باشد.
🔹️فقدان اشراف دولت بر جریان پول و کالا در کشور، باعث شده است دولت بدون اینکه تصویر دقیقی از صحنه داشته باشد، بر اساس تئوریهای وارداتی یا ذهنیات مشاوران اقدام به سیاستگذاریهایی کند که در موارد قابل توجهی موجب وخیمتر شدن اوضاع میشود. اگر دولت بر روندهای مالی و اقتصادی اشراف داشته باشد، برنامهریزی، سیاستگذاری و هرگونه تصمیمگیری، مبتنی بر واقعیت خواهد بود. ضروریترین شرط نظم بخشیدن به یک صحنه، روشن و شفاف بودن آن برای ناظم است.
🔹️دولت باید از ابزار مالیات برای بازداشتن نقدینگی از جریان یافتن به سمت فعالیتهای غیرتولیدی استفاده کند. با مالیاتهایی نظیر مالیات بر تراکنشهای بانکی، مالیات بر عایدی سرمایه، مالیات بر سفتهبازی مالی و مالیات بر سفتهبازی دارایی، میتوان سطح سود فعالیتهای غیرتولیدی را به زیر سطح سود تولید رساند. در شرایطی که سود تولید در کشور حداکثر سالانه 20 درصد برآورد میشود، حداقل رقم مالیات بر فعالیتهای غیرتولیدی حتما باید بیش از 80 درصد باشد.
سید یاسر جبرائیلی
🔸متن کامل سرمقاله نهم مهرماه وطن امروز در لینک زیر:
vatanemrooz.ir/newspaper/page/2547/1/199424/0