اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ مسئولانی که در این جنگ اقتصا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ منظور آقای #واعظی از "اون گروهی که سریال رو دیدن و به ما گزارش دادن ..." امثال این عکس( #نزار_زاکا ) نیست احتمالا که؟!
•علیقلهکی•
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آمریکا ۱.۷ میلیارد دلار را سه سال پیش آزاد کرد تا هم با عمل به رأی دیوان لاهه از جریمه ۱۰ میلیارد دلاری بگریزد و هم #جیسون_رضائیان را برگرداند؛ دولت ما هم به بهای ایجاد امنیت خاطر برای جاسوسان و کاهش هزینه اقداماتشان علیه امنیت و اقتصاد کشور، به فکر شوعاف برجامی خود بود.
#گاندو
سیاوش آقاجانی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ طاهره قره العین که بود؟
🔻در شهر قزوین، چهار برادر فاضل بودند که دو برادر بزرگتر، از فقهای برجسته بشمار می آمدند.
در سال ۱۲۳۰، خداوند دختری به برادر دوم داد که نامش را (طاهره یا ام سلمه و یا زرین تاج) گذاشت. طاهره، دختری زیبا و با استعداد بود. هنگام ازدواج، به عقد پسر عمویش -ملا محمد- در آمد و صاحب سه فرزند شد. نزد پدر و عموی بزرگش (شهید ثالث، آیت الله محمد تقی برغانی) دانش آموزی می کرد.
در این میان طاهره، بوسیله عموی کوچکش (او از شاگردان شیخ احمد احسایی بود و به سید کاظم رشتی ابراز ارادت می کرد) با شیخ احمد احسایی و سید کاظم رشتی آشنا شد، کتاب های آنها را می خواند و با سید کاظم به نامه نگاری نشست پس از مدتی در سال ۱۲۵۹ مشتاق دیدار او شد؛ از همسر و فرزندانش دست کشید و راهی عتبات شد. در این هنگام، سید کاظم فوت کرد و طاهره او را ندید. به امید دیدار جانشین، در کربلا ماند و بوسیله چند تن از ارادتمندان باب ، با سید باب آشنا شد و به نامه نگاری پرداخت.
📍زرّین تاج که توسط سران بابیت ملقب به طاهره و قره العین و تنها زنی است که از "حروف حی" محسوب میشود.( لقبی که به بر اساس حروف ابجد به ۱۸ نفر از اولین کسانی که علی محمد باب ایمان آوردند، اطلاق میشود.)
قرة العین زنی بود صاحب قلم، شاعر و سخنران که به ادبیات و فقه و اصول کلام و تفسیر آشنایی داشت. وی در ایران، نخستین زنی بود که به خلاف رسم و عرف زمانه بی حجاب در برابر مردان ظاهر شد و با علما و رجال به بحث و مجادله پرداخت.
📍او نخستین زنی است که در تاریخ معاصر ایران، بر اساس دستورالعمل یک مکتب استعماری پوشش را از روی و تن برگرفت و در اجتماع مسۆولان ظاهر شد. با این اقدام گستاخانه و متهورانه، نخستین سنگ بنای بی حجابی را در جامعه اسلامی ایران به جا گذاشت و برای شروع هدف های استعماری و بر افروختن جهنم توطئه جرقه نخست را زد.
او در خلال تبلیغ باب ، بدون هیچ واهمه ای عقاید سخیف بابیان را درباره ی اشتراک جنسی وصف می کرد و به حضار بشارت می داد که نه تنها از این پس زنان می توانند آزاد و رها در اجتماع حضور یابند، بلکه یک زن می تواند با چندین مرد ارتباط داشته باشد.
📍قره العین در اول ذیقعده 1268 هجری قمری مطابق با 27 مرداد 1231 هجری شمسی به دست عزیزخان، سردار سپاه ناصر الدین شاه در باغ ایلخانی اعدام شد.
📍پس از مرگ او، اندیشه بی حجابی زنان یکی از برنامه های استعماری برای فرهنگ زدایی از ملل مسلمان شد.
📌پی نوشت : برادر زاده ی قره العین هم اکنون یکی از مسئولین دولتی است که در روند مذاکرات شش سال اخیر فردی موثر بود.
#نفوذ
پورمسعود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
20.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ| بر همان عهد
🔻 آقای «محمدحسین ملکیان» خرداد ماه سال گذشته در دیدار رمضانی شاعران با رهبر انقلاب شعری با این مطلع دربارهی ماجرای #گوهرشاد خواندند:
یکایک سر شکست آن روز اما عهد و پیمان نه / غم دین بود در اندیشهی مردم، غم نان نه
🌷 حضرت آیتالله خامنهای این شعر را تحسین و از پرداخت به این موضوع بعد از ۸۳ سال تشکر کردند.
🔺️ سالروز واقعهی خونین کشتار مردم معترض به #کشف_حجاب رضاخانی در مسجد گوهرشاد مشهد در ۲۱ تیرماه ۱۳۱۴
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=41361
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب پس از بازدید از نمایشگاه حماسه گوهرشاد تشریح کردند:
👈 نقشه حجاب ممنوع؛ فکر استعماری، سرنیزه رضاخانی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای روز سهشنبه ۱۳۹۶/۱/۸ ضمن بازدید از نمایشگاه آثار هنری و اسناد تاریخی مرتبط با واقعهی #مسجد_گوهرشاد که در حرم مطهر رضوی برگزار شده بود، در جمع برگزارکنندگان این نمایشگاه سخنرانی کردند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR متن بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار را در سالروز واقعهی خونین کشتار مردم معترض به #کشف_حجاب رضاخانی در مسجد گوهرشاد مشهد که در تیرماه ۱۳۱۴ به وقوع پیوست، منتشر میکند.
🔍 بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=39031
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💫لوح | حاج آقا حسین قمی؛ اولین مجاهد مقابله با کشف حجاب رضاخانی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «نکته محوری قضیه مسجد گوهرشاد مرحوم حاج آقا حسین قمی است. ایشان یک ملّای مجاهدِ فی سبیلالله نترسِ آمادهای بود که حاضر بود برود در دهان شیر؛ ایشان سر مسئلهی کشف حجاب گفت من میروم با رضا شاه صحبت میکنم و مجبورش میکنم گوش کند.» ۹۶/۰۱/۰۸
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت در سالروز واقعهی خونین کشتار مردم معترض به #کشف_حجاب رضاخانی در #مسجد_گوهرشاد مشهد که در تیرماه ۱۳۱۴ به وقوع پیوست، تصویری از «حاج آقا حسین قمی» را در پاسداشت اولین مجاهد مقابله با کشف حجاب رضاخانی، منتشر میکند.
🖨 نسخه چاپ👇
farsi.khamenei.ir/ndata/news/41357/C/13971017_0141357.jpg
هدایت شده از KHAMENEI.IR
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اطلاعنگاشت متحرک | سرنیزه رضاخانی علیه حجاب زن ایرانی
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در سالروز واقعهی خونین کشتار مردم معترض به #کشف_حجاب رضاخانی در #مسجد_گوهرشاد مشهد که در تیرماه ۱۳۱۴ به وقوع پیوست، ابعاد حادثه مسجد گوهرشاد را براساس بیانات رهبرانقلاب اسلامی مرور میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=41356
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ بازهم این موزیک ویدئو را دیدم و بازهم برای خونهایی که در حفظ #حجاب بر صحن و سرای #مسجد_گوهرشاد ریخته شد گریستم و بازهم به شهدای #قیام_گوهرشاد غبطه خوردم و بازهم سازندگان این اثر را دعا کردم و بازهم رضاخان و حامیان و پیروانش را لعنت فرستادم.
سیاوش آقاجانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ کشتار ۳۵۰ نفر با مسلسل در مسجد گوهرشاد به دستور #رضاپالانی
سخنان ارتشبد قره باغی - جلسه شورای امنیت ملی آذر ۵۷
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ #رضا_پالانی/از لاتهای بیسواد، معتاد و قمارباز طهران/ مشغول در سفارت هلند بعنوان اسطربان
📍شرح عکس : کارمند دون پایه هلندی او را کنار ماتحت اسبش قرار داده تا قد رعنای اسب در عکس مشخص شود.
همیل قلدرِ بی مغز که فقط در #قیام_گوهرشاد دست به قتل عام ۲۰۰۰ انسان زد رو پدر ایران نوین میدونن؟
"A.Dastaran"