هوش سفید
📍ضربه مهلک از پیام رسان های خارجی
🔸ابوالفضل ابوترابی ( نماینده مجلس) می گوید: «سال حمایت از کالای ایرانی است و پیامرسانهای داخلی هم نوعی کالای ایرانی هستند، علاوه بر این دشمنان، جنگ اقتصادی را بر ما تحمیل میکند و از بستر تلگرام و اینستاگرام برای جنگ روانی که مهمتر از جنگ اقتصادی است، استفاده میکنند. لذا ما از پیامرسانهای خارجی دو ضربه میخوریم؛ اولاً اجازه رشد و نمو به پیامرسانهای داخلی نمیدهیم و دوما در جنگ روانی پیچیدهای که ابزار جنگ اقتصادی است ضربه بسیار مهلکی میخوریم.»
🔹باید کاری کنیم که اینستاگرام و کلیه پیامرسانهای خارجی که حاضر نیستند قوانین جمهوری اسلامی مبنی بر انتقال سرورهای ذخیره اطلاعات به داخل ایران را انجام دهند، مسدود شوند.
🔸این واقعیت است که پیامرسانهای داخلی ما هنوز کیفیت مطلوب را ندارند. اما باید آنها را حمایت کنیم و با حمایت و استقبال از پیامرسانهای داخلی به وضعیت و کیفیت مطلوب برسیم.
🔹باورمان نمیشد که حدود ۴۰ درصد از کسانیکه از تلگرام استفاده میکردند به پیامرسانهای داخلی کوچ کنند. در حال حاضر پیامرسانهای داخلی پرپر است و ظرفیتشان لبریز شده است.
🔸قرار بود استفاده از پیامرسانهای خارجی و فیلترشکنها به قیمت آزاد محاسبه شود که متأسفانه این اتفاق نیفتاد.
❌ #فوری
⛔️ احضار هیئت دولت برای دیدار با رهبر انقلاب
🔺خبرگزاری الف در خبری کوتاه از جلسه مهم و فوق العاده رهبری با دولت درباره مسایل اقتصادی گفته👇
🔻به دنبال بروز برخی نابسامانی های اقتصادی در کشور رهبر معظم انقلاب به منظور بررسی دقیق موضوع اعضای دولت را فرا خواندهاند.
این جلسه امروز با حضور رییس جمهور و وزرا تشکیل میگردد.
حضرت آیت الله خامنهای چند روز قبل نیز از رییس جمهور خواستند تا گزارش دقیقی از نحوه واگذاری و توزیع سکه و ارز تهیه و به ایشان ارائه شود.
🌐 الف
✍کیهان: روایت وزیر دولت اصلاحات از جشن 30 میلیارد دلاری دولت برای رانتخواران
روزنامه کیهان نوشت:
🔹 احمد خرم در گفتوگو با روزنامه آرمان و درباره رانت ایجاد شده در بازار ارز توسط دولت اظهار داشت: وقتی که شنیدم قرار است ارز ۴۲۰۰ تومانی در بازار عرضه شود اعلام کردم این نرخ باعث جشن و پایکوبی رانتخواران خواهد شد!
🔹دولت باید به تبعات این تصمیم غلط خود فکر میکرد. بیش از ۳۰ میلیارد دلار را دولت با این نرخ به بازار عرضه کرد.
🔹 دو میلیارد یا پنج میلیارد آن را در اختیار افراد مشخص و دارای شناسنامه یا شرکتهای تجاری سرشناس میگذارید، بقیه ۳۰ میلیارد را چگونه و با چه مکانیزمی میخواستید کنترل کنید؟
🔹این سود کلان که یک نوع رانت بوده ظرف چند روز به جیب افرادی خاص سرازیر شد، بعد هم دولت به این افراد میگوید هر کالایی را که وارد کردهاید باید با نرخ ۴۲۰۰ تومان بفروشید!
🔹این اتفاق در حالی روی داده است که متخلفان یکی دو نفر نیستند و طبیعی است که کار از دست دولت خارج شده و بازار به هرج و مرج کشیده شود.
🔹باید اعتراف کرد که دولت گوشت را خیلی راحت دست گربه داد! دیدیم در بحث خودرو و واردات و تعیین قیمت خودروهای لوکس خارجی چه اتفاقی افتاد. این شکاف ارزی باعث شد همه متقاضی خرید دلار دولتی شوند.
آقای محسن طرز طلب مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی امروز در اظهاراتی تلاش کرده اند احتمالی را که درباره ارتباط عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی با توافق پاریس مطرح کرده بودیم، رد کنند، اما ادعاهای نادرست و مغالطه آمیز ایشان، آن احتمال را تقویت کرده است.
1- ایشان مدعی شده اند کاهش 42 درصدی نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور درست نیست. در لینک زیر گزارش رسمی وزارت نیروی دولت آقای روحانی قابل مطالعه است.
https://bit.ly/2La3fVj
بر اساس همین گزارش، در دولت سابق(84 تا 92) مجموعا 29192 مگاوات به ظرفیت نامی نیروگاه های کشور اضافه شده که رشد میانگین سالانه 3649 مگاوات را نشان می دهد. گزارش رسمی وزارت نیرو در پایان اردیبهشت 97 را نیز می توانید در لینک زیر مطالعه کنید.
https://bit.ly/2NQsiLC
همانطوریکه در این گزارش مشهود است از 1392 تا به امروز صرفا 8491 مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه شده است. یعنی میانگین رشد سالانه صرفا 2122 مگاوات بوده است. به عبارت روشن تر، میانگین سالانه رشد ظرفیت نامی نیروگاهی کشور در این دولت، کاهش 1527 مگاواتی داشته است که نسبت به دوره قبل 41.8 درصد است. اگر اختلاف آقای طرزطلب با ما همین دو دهم درصد است، بابت گرد کردن این رقم عذرخواهی میکنیم!
2- ایشان گفته اند: «در شرایط فعلی کاهش مصرف سوخت نیروگاههای حرارتی بهخاطر تعهدات ایران در توافق پاریس، نه در دستور کار ما قرار دارد و نه به ما ابلاغ شده است». این یک مغالطه برای پرهیز از پاسخگویی است. ما هیچ گاه نگفته ایم که دولت در حال حاضر سوخت نیروگاه های موجود را کم کرده است. بحث ما این بود که توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور کاهش یافته است و این پرسش جدی وجود دارد که با توجه به شواهد موجود، ارتباط این کاهش توسعه ظرفیت با توافق پاریس چیست؟
از جمله این شواهد، تصریح وزیر نیروی دولت روحانی در دیدار با کمسیونر انرژی و تغییر اقلیم اتحادیه اروپا بر «قطع ارتباط توسعه شبکه برق با انتشار گازهای گلخانه ای» است. سند در لینک زیر:
https://bit.ly/2zBzhou
شاهد معتبر دیگر اینکه در توافق پاریس دولت متعهد شده است حجم انتشار گازهای گلخانه ای ایران را نسبت به سال 2010 چهار تا دوازده درصد کاهش دهد. کارشناسان امر اذعان دارند که تاسیس نیروگاه گازی جدید بر حجم انتشار گازهای گلخانه ای ایران می افزاید. لذا این پرسش منطقی مطرح است که وقتی دولت تعهد داده است حجم انتشار گازهای گلخانه ای را نسبت به 8 سال پیش، 12 درصد کاهش دهد، اجتناب از تاسیس نیروگاه جدید سوخت فسیلی در راستای همان گفته وزیر نیرو برای «قطع ارتباط توسعه شبکه برق با انتشار گاز گلخانه ای» و اجتناب از افزایش حجم انتشار نسبت به 2010 نیست؟
سید یاسر جبرائیلی
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
حسین هدایتی باز هم دستگیر شد. 🔺 باشگاه خبرنگاران جوان از بازداشت مجدد حسین هدایتی به دلیل بدهی ۱۰۰۰
🔴فوری مهم #خیلی_مهم
❌شنیده ها حاکی از آن است که "حف" یکی از وابستگان #رئیسجمهور که تاثیر مستقیم در آشفته شدن بازار ارز و طلا داشته مدتیست مشاهده نشده و شائبه فرار از کشور قوت گرفته است.
🔻برخی کارشناسان وجود گزارشات متعدد در این زمینه را موجب دستور #رهبرانقلاب به دولت در زمینه مدیریت بازار ارز و طلا عنوان میکنند.
همچنین دستور صریح روحانی برای برخورد با متخلفان پس از ناپدید شدن "حف" تردید ها را در اراده دولت در برخورد با متخلفان افزایش داده است.
🔻ظاهرا دولت زمانی را برای برخورد درنظر گرفته که وابستگان خود را در حاشیه امن قرار داده است.
#حف
#دولت_خانوادگی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 تصویری از دیدار امروز رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب. ۹۷/۴/۲۴
@Khamenei_ir
⭕️ مجتبی ذوالنوری: 80 نفری که عمده معوقات بانکی برای آنها است، به نحوی با مسئولان در ارتباط هستند
🔹یک نماینده مجلس دهم 40 میلیارد تومان در موسسات مالی سپرده گذاشته بود
🔹دارایی همه مردم از شخص رهبری تا یک پیرزن بیسرپرست فلج خانهنشین باید ثبت شود.
⭕️ بدهی ۲۰۰ میلیون دلاری ترکیه برای خرید برق از ایران
🔹در حالیکه از توقف صادرات برق ایران بیش از یک سال و نیم میگذرد گزارشها حاکی از این است که عدم پرداخت بدهی قبلی باعث شده تا صادرات برق به این کشور همچنان در هاله ای از ابهام باقی بماند.