http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تلاش زنجیرهای برای انحراف افکار عمومی از ماهیت استعفای آخوندی
🔸 استعفای عباس آخوندی دیروز واکنشهای متناقضی را در مطبوعات زنجیرهای در پی داشت. روزنامه سازندگی با سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی وزیر سابق راه و شهرسازی، استعفای وی را بهای دفاع از اقتصاد آزاد دانست اما اعتماد در همین زمینه نوشت که «آیا اصلا عباس آخوندی به عنوان وزیر راه و شهرسازی دولت، مسئولیتی درخصوص سیاستگذاری اقتصادی دولت بر عهدهدارد که حالا به دلیل عدم هماهنگی سایر بخشها در این مسیر ناتوان مانده است؟... آیا زمانی که روحانی در آغاز دولت یازدهم، آخوندی را به عنوان وزیر راه و شهرسازی به مجلس نهم معرفی کرد، آخوندی تصویری غیر از این از جایگاه خود و وزارت راه و شهرسازی داشته که حالا بعد از 6 سال به این نتیجه رسیده که وقت رفتن فرا رسیده است؟» روزنامه اعتماد تیتر یک خود را نیز به همین قرار به عبارت «استعفا به جای استیضاح» اختصاص داد. آرمان هم نوشت: «برخی این استعفا را ناشی از احتمال برکناری وزیر راه با استیضاح مجلس میدانند، چراکه مجلس نشان داد عزم خود را برای مواجهه جدی با وزرا جزم کرده است.»
اندر برکات و دستاوردهای دوره وزارت عباس آخوندی و کارنامه مشعشع وی میتوان به گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامیاشاره کرد. این مرکز سال گذشته در گزارشی نتایج ارزیابی عملکرد آخوندی در دولت یازدهم را بر اساس وظایف قانونی وی و برنامههای اعلام شده در حوزه عمومی وزارتخانه منتشر کرد که در جدول منتشر شده مقابل تمام وظایف و برنامههای اعلام شده به جز سه تای آنها عبارت «قابل رصد نیست» درج شده، در سه محور باقیمانده هم خبری از عملکرد وزیر سابق نیست، مقابل دو محور از برنامههای اعلام شده این وزارتخانه مسائل و مقتضیات خاص مربوط به آنها آمده است مانند اینکه «این رویکرد در جزء 11 ماده 70 ذیل وظایف و اختیارات شورای اسلامی شهر میباشد» مقابل یک محور دیگر در تکالیف اساسنامهای وزیر سابق راه و شهرسازی نیز خاطرنشان شده که عملکرد وی مشکلات بسیاری را برای جامعه ایجاد خواهد کرد. در جمعبندی گزارش مرکز پژوهشهای مجلس آمده است: «عملکرد وزارت مذکور در بخش مسکن و شهرسازی غالبا با عدم تحقق تکالیف و قوانین موضوعه و همچنین عدم تحقق برنامههای ارائه شده همراه بوده.»
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ سه #معاون #وزارت #صنعت_و_معدن در حال دود و دم!! #نجفی #الستی #شجاعی_برهان اینها #رای #ملت هستند
⭕️ سه شخصیت سیاسی مهم و تأثیرگذار قاره آسیا :
1- ماهاتما #گاندی از هندوستان
2- #ماهاتیر_محمد از مالزی
3- ماهارو نابود کرد حسن از ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ سرنگونی #حکومت ملاها
استاد علی اکبر #رائفیپور
🔻تفسیر عجیب و غریب مطهری از قانون منع بکارگیری بازنشستگان
علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که با توجه به انتخابی بودن شهرداران، قانون منع بکارگیری بازنشستگان شامل آنها نمیشود!
👈پ.ن: وقتی برادرزاده ایشان بدون هرگونه تجربه و سابقه اجرایی و مدیدیتی، معاون فنی منطقه ۱۷ میشود، چرا با تفسیرهای من درآوردی قانون را برای شهردار مستثنی نکند!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ به همین راحتی که با این کلیپ #فریب خوردید ،در زندگی واقعی هم با رسانه ها و بدون داشتن #سواد_رسانه_ای فریب خواهید خورد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهانگیری:
اولویت رئیس جمهور در دولت يازدهم حل مسئله برجام بود و من بیشتر برای حل مسائل اقتصادی وقت میگذاشتم.
در این دوره رئيس جمهور تقریبا تمام تمرکز خود را بر روی مسائل اقتصادی گذاشته اند و تنظيم كليه امور اقتصادي را شخصاً انجام مي دهند
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️رهبری گفتن ؛مسئولان جز در موارد نظامی،امنیتی و اموری که با دشمن مقابله داریم،باید شفاف باشند و هیچ رازی را از مردم پنهان نکنند.
-جناب لاریجانی مرد باش مثل #CFT که زرنگی کردی و برای تصویبش از رهبری مایه گذاشتی، وقتی #شفافیت_آراء_نمایندگان تو مجلس مطرحه صحبتهای امروز رهبری رو بخون
+Runner+
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
در 9دی 334 ام می خوانید:
🌐 کیف زشت انگلیسی!
🔹شیوع آزار جنسی در پارلمان بریتانیا / پرونده «غرب، بدون بزک» -1
🔰همه چیز از یک گروه واتسآپ شروع شد، گروهی که سال گذشته تقریباً در همین ماهها اخبارش منتشر شد و عظمت کاخ وستمینستر را به چالش کشید. زنانِ شاغل در پارلمان بریتانیا در این گروه از تجربههای آزار جنسی توسط مقامات این کشور میگفتند و به سایر همکاران خود هشدار میدادند حتی الامکان به فهرست نسبتاً بلندی از اعضای ارشد حزب محافظهکار و کارگر و کارمندان مجلس نزدیک نشوند.
🔰آن اتفاق رئیس دو حزب اصلی در بریتانیا یعنی ترزا می و جرمی کوربین را به واکنش شدیداللحن واداشت و خانم دِیم لورا کاکس، عضو پیشین دیوان عالی آن کشور مسئول بررسی ماجرا شد. حالا نتایج این تحقیق از سوی وی، «شوکهکننده و شنیع» توصیف شده است و حداقل باید منتظر یک ریزش جدی در مقامات دو حزب باشیم.
🔰گزارش رسانهها در مارس گذشته نشان میداد علی رغم وقوع موارد متعدد آزار در پارلمان بریتانیا، بسیاری از کارمندان از افشای آن چشم میپوشند زیرا اینگونه تربیت شدهاند که منافع مافوق خود را حفظ کنند. حالا گزارشی که دوشنبه ۱۵ اکتبر ۲۰۱۸ منتشر شده نشان میدهد «تسلیمشدن، چاپلوسی، راضیشدن و سکوت» موجب شده موارد «شوکهکننده و شنیعی» از آزار جنسی مخفی بماند، جدا از اینکه «ضعف در پاسخگوکردن افرادی که مرتکب سواستفاده جنسی میشوند» موجب شده قربانیان «باور داشته باشند که یک شکایت جدید این مشکلات را حل نمیکند».
🔰قاضی کاکس مینویسد اگر چه «رفتار وحشیانه» تنها از سوی تنی چند از نمایندگان بروز کرده، اما یافتهها نشان میدهد «آزار جنسی یک مشکل شایع است».
🔰۲۰ ژوئیه سال جاری یکی از نمایندگان طرحی ارائه کرد که اجازه اعلام اسامی نمایندگان متخلف صادر شود، اما با ۷۹ رأی مخالف در برابر ۲۲ رأی مواجه شد و شکست خورد. این مسأله موجب شده برخی ناظران سیاسی نسبت به احتمال سواستفاده از مصونیت پارلمانی برای تداوم آزار جنسی ابراز نگرانی کنند.
🔰با این حال در گزارش قاضی کاکس عباراتی هست که نشان میدهد رئیس مجلس عوام در برابر این تحقیق مقاومت کرده است. او مینویسد «به این نتیجه رسیدم که تغییر موفقیتآمیز این وضعیت و بازگرداندن اعتماد به کارکنان با وجود مدیران فعلی دشوار است». وی در این گزارش پیشنهاد کرده است به شکایاتی که مربوط به دورههای قبلی مجلس عوام یعنی قبل از ۲۰۱۷ هست نیز در یک روند مستقل قضائی که نمایندگان هیچ دخالتی در آن نداشته باشند، رسیدگی شود زیرا «عمده مشارکتکنندگان در این تحقیق میگفتند سالهای زیادی است که با اینگونه رفتارها چه در میان نمایندگان و چه کارمندانِ مرد برخورد نمیشود».
🔰تا به حال کسانی که شکایت داشتند، به مقامات حزبی ارجاع داده میشدند و شاید به دلیل همین رویه نادرست بوده که از ۲۰۰ مصاحبه خانم کاکس طی تحقیق اخیر، تنها ۶ نفر گفتهاند مورد آزار جنسی قرار نگرفتهاند. یکی از مصاحبهشوندگان به کاکس گفته است پس از انتقال از محل کار قبلی به پارلمان از «شکوه و قداست فراانسانی که نمایندگان پارلمان برای خود ایجاد کرده بودند و حالت تسلیم محضی که در میان کارمندان شکل گرفته بود و عمدتاً به چاپلوسی شبیه میشد» شگفتزده شده است.
🔰در این گزارش آمده که بارها در مصاحبهها به عبارت «ارباب و خدمتکار» (master and servant) برخورده که نشان از اختیارات بیجایی است که کارمندان برای نمایندگان پارلمان قائل میشوند. قربانیان همچنین در مقابل آزارهای جنسی سکوت میکنند چون کارکردن در پارلمان بریتانیا را برای خود یک افتخار میدانند. در واقع «با زنها مثل خدمتکار شخصی برخورد میشود و تلویحاً تهدید میشوند اگر در مقابل درخواستها تمکین نکنند، اخراج میشوند».
🔰مدیر دفتر ارتباطات مجلس عوام پس از انتشار گزارش با انتشار بیانیهای اعلام کرد «ما میپذیریم که نیاز به تغییر داریم و به عنوان تیم مدیریتی قصد داریم از این گزارش درسهایی بیاموزیم». وی نوشته است «ما از کمبودهای گذشته عذر میخواهیم و متعهد میشویم فرهنگ خود را بهبود بخشیم». «تغییر وسیع فرهنگی» در فضایی که «بستر» این رخدادهای شنیع و شوکهکننده بوده است، همان درخواستی است که دِیم لورا کاکس در گزارش خود مطرح کرده بود.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️شایعه؛⭕️
ساخت ورزشگاە کربلا با ھزینە ١٠٠ میلیون دلاری! این ورزشگاە کم نظیر دارای خنک کنندەھای ویژە در ھوای گرم کربلاست و احداث آن با پول مردم ایران سه سال به طول انجامیده است !:)
🔵موضوع؛ #ورزشگاه #استادیوم #کربلا
🔵🔵پاسخشایعه:
1⃣این ورزشگاه رو خود عراقی ها ساخته اند وربطی به ایران ندارد
2⃣دومین ورزشگاه مدرنی که عراقیها در بحبوحه جنگ ساختهاند، ورزشگاه کربلا است؛ ورزشگاهی که از روز اول قرار شد لوکسترین ورزشگاه آسیا شود، ولی در نهایت و پس از اتمام کار، به دلیل کمبود بودجه قسمتهای انتزاعی آن به حال خود رها شد.
3⃣ساخت این ورزشگاه که سال ٢٠١٢ شروع شده، در مجموع نزدیک به ١٠٥ میلیون دلار برای عراقیها هزینه برداشته و سال ٢٠١٦ هم به اتمام رسیده است.
http://bit.ly/2qR3MjC
4⃣سازنده ی پروژه شرکت ترکیه ای بهادرکول Bahadır Kul Arcitects (BKA) بوده است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 در 9دی 334 ام می خوانید: 🌐 کیف زشت انگلیسی! 🔹شیوع
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
در 9دی 334 ام می خوانید:
🌐 کشوری که برای زنان، «سوئیس» نیست!
🔹پرونده «غرب، بدون بزک» -2
🔰در تصویرسازی بهشت گونه از کشورهای اروپایی و آمریکا توسط رسانه های دنیا، قطعا سوئیس جزو کشورهای صدر فهرست قرار دارد. به گونه ای که در میان برخی از مردم ما به مَثل تبدیل شده است؛ اما نگاهی به واقعیتهای این کشور، نقاط تاریک زیادی را برای مخاطب روشن می کند. البته بیان این واقعیتها به هیچ وجه نافی محسنات و زیباییهای این کشور یا دیگر کشورهای اروپایی نیست؛ مسأله بر سر بهشت نشان دادن این کشورهاست.
🔰مثلا سوئیس کشوری است که به لحاظ پولشویی در رتبه های نخست دنیا قرار دارد یا به گفته شاهدان عینی، در پایتخت این کشور با صحنه هایی روبرو می شویم که مطابق فرهنگ رسانه ای حاکم بر ما قاعدتا باید در یک کشور عقب افتاده جهان سومی چنین صحنه ای را ببینیم.
🔰به عنوان نمونه یکی از همین شاهدن نقل می کند در سفری به سوئیس، یکی از مقامات دولتی مرا به دیدن یک پارک برد که در آن نزدیک به سه هزار نفر زن و مرد در حال تزریق و مصرف انواع مواد مخدر بودند و به قدری صحنه مشمئز کننده بود که حال هر بیننده ای را خراب می کرد!
🔰از نظر مسائل رفاهی و اقتصادی هم وضعیت به همین منوال است؛ همین ماه گذشته بود که در خبرها آمد هزاران نفر در سوئیس با برگزاری تظاهراتی در پایتخت این کشور به نابرابری پرداخت دستمزد به کارکنان زن در مقایسه با مردان به خیابانها آمدند. در واقع آنها به تبعیض جنسیتی در پرداخت دستمزدها اعتراض داشتند! بله؛ تبعیض جنسیتی در کشوری که مرکز تمدن و دموکراسی دنیا معرفی می شود.
🔰هزاران نفر در سوئیس به خیابانهای برن (پایتخت سوئیس) آمدند وضمن اعتراض به نابرابری پرداخت دستمزد به زنان و مردان، شفافیت فعالیت شرکتها را خواستار شدند.
🔰خبرگزاری آلمان با اعلام این خبر افزود که امکان دارد که کارکنان زن مانند اقدامی که در سال ۱۹۹۱ صورت دادند، یک روز اعتصاب کنند. سازماندهندگان این تظاهرات، شمار شرکتکنندگان در تظاهرات را حدود ۲۰ هزار نفر برآورد کردهاند. پلیس هم حضور شمار زیادی در این تظاهرات را تائید کرده اما رقمی از تعداد حاضرین اعلام نکرده است.
🔰«یونیا» بزرگترین اتحادیه سوئیس در بیانیهای که خبرگزاری فرانسه آن را منتشر کرد، نوشت: «زنان از نابرابری جنسیتی در پرداخت دستمزد خسته شدهاند.» این اتحادیه در قالب پیامی در شبکه اجتماعی توئیتر هم نوشت: «دیگر کافی است. ۳۷ سال است که تغییرات به کندی پیش میروند و ما برابری در میزان دستمزدها نداریم.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اگر مردید، رئیس جمهور را محکوم کنید .
#خلیل_موحد
#روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 شما از اساس منحرفید ..
#سردار_قاسمی
#مسئولین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فقط نیمه خالی لیوان را نبینید
#سردار_قاسمی
#بصیرت
روزنامه #ابتکار تو مطلبی که درباره بیماری ها و نکات منفی راهپیمایی #اربعین نوشته از عبارت " #درگذشت امام حسین (ع)" استفاده کرده!😳
حالا اینقدر تابلو بازی در نمیاوردین، میدادین #العربیه منتشرش میکرد!
یه پاسپورت #ایران_اینترنشنال و #منوتو و #bbc برای این #خبرنگار از تخم و ترکه شمر و عمرسعد کنار گذاشته شد..
#تف #اصلاحات #روزنامه #روزنامه_های_زنجیره_ای #بیمار #اسرائیلی #وهابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ فریاد استمداد یکی از ساکنان ده #ونک که #دانشگاه الزهرا می خواهد خانه اش را خراب کند و او را آواره
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ خانه خرابی ساکنان دهونک برای آبادی دانشگاه الزهرا
🔸 امروز آخرین فرصت به ساکنان ۵ خانه دیگر در منطقه دهونک است تا خانه بر سرشان خراب نشود. مانند خانههایی که مرداد امسال بر سر صاحبانشان خراب شد. حالا برای ۵ خانه دیگر هم نامه آمده است.
🔹 ساکنان ۹۰ خانه متعلق به کارخانه شماره ۵ در این مدت که خانههایشان در خطر تخریب است، مقابل شورای شهر تهران هم تجمع کردهاند. هر هفته مقابل دانشگاه هم میروند. به گفته آنها زمانی که در این خانهها سکنی گزیدهاند هنوز دانشگاهی ساخته نشده بود که این زمینها مال آن باشد.
🔸 یکی از ساکنان قدیمی میگوید: ماجرا به سال ۱۳۱۷ باز میگردد زمانی که در منطقه کنونی ده ونک تهران کارخانجات شماره ۵ که مخصوص تولید ابزار بود ایجاد شد. خانههایی هم در اطراف کارخانه ایجاد شدند و قرار شد به عنوان مسکن به کارگران تعلق گیرد. این کارخانه وظیفه تولید نیمکت و اقلام آموزشی را به عهده داشت. در سال ۱۳۵۳ کارخانه تغییر کاربری داد و به کارخانه تجهیزات ایمنی راهها تبدیل شد.
🔹خانههای کارگری و یک کارخانه اطراف دانشگاه الزهرا که متعلق به سال ۱۳۲۰ است توسط آقای #عارف معاون اول وقت خاتمی در دوره دوم، به پیشنهاد خانم #رهنورد (رییس دانشگاه الزهرا) با یک بخشنامه، به پشت قباله این دانشگاه در آمده و حالا می خواهند آنها را مصادره کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرنوشت قهرمانانِ آقای رئیس جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔴 آقای #جهانگیری یادتان هست؟! اگر هیچ اختیاری نداری پس این همه وعده رو از سر چه دادی که #مردم رو ب
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تئوریزه کردن تنبلی با عنوان « #اقتصاد_آزاد »!
🔸 نکته حائز اهمیت این است که چرا طیف موسوم به اصلاحطلب این گونه برای شخصی که عملا در دوره مسئولیتش عملکردی نداشته و فشلترین وزارتخانه را با مدیریتش تدارک دیده، دست به کار حمایت میشوند؟ لازم به ذکر است که آخوندی نه به ساخت خانه توسط وزارتخانه مسکن اعتقادی دارد و نه به نظارت بر قیمت ها. او عملا با سوءاستفاده از عنوان «اقتصاد آزاد» تنبلی و نداشتن کمترین حد از عملکرد مثبت را تئوریزه مینماید.
اما درباره ادعای روزنامه شرق که برای پوشاندن کارنامه خالی یک وزیر مستعفی به کار گرفته شده و از قول «یک مقام آگاه»!! با مضمون دخالت سازمانهای غیررسمی منتشر شده به اخبار منتشر شده در گذشته نگاهی
باید انداخت.
سایت مشرق 30 بهمن 1395 در گزارشی نوشت: «علیرضا بیگی نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهر سازی که در دستور کار روز یکشنبه اول اسفند مجلس قرار دارد، گفت: نقش فرزند آخوندی در قراردادهای وزارتخانه یکی از محورهای استیضاح است که روز یکشنبه در جلسه استیضاح مدارک و مستندات در این زمینه ارائه خواهد شد.»
محور سوم استیضاح آخوندی این بوده است: «سؤال افکار عمومی این است که توسعه فعالیت اقتصادی بنگاههای وابسته به آخوندی در حوزه وزارت راه و شهرسازی و نقش فرزندان ایشان در قراردادهای این وزارتخانه چه توجیهی دارد؟»
در بخشی دیگر از گزارش مشرق آمده: «فرزندان آخوندی به همراه حسین عبده تبریزی (مشاور وزیر راه و شهرسازی و دلیل اصلی مسکوت ماندن مسکن مهر) و اصغر فخریه کاشان (قائممقام وزیر راه و شهرسازی و نفراصلی وزارتخانه در خرید فلهای هواپیما) عضو و رئیسهیئت مدیره شرکتهای بسیار زیادی هستند. شرکتهایی که هر کدام دارای سرمایه بسیار زیاد بوده و بعضا دولتی (سهامی عام) محسوب میگردند. باید پرسید فرزندان عباس احمدی آخوندی که هر کدام زیر سی سال سن دارند، چگونه به این ثروت رسیده اند؟»
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
📌 #خبر_ویژه
⭕️ آقای #مرعشی ! اول چک برگشتی قبلی را پاس کنید .
🔸 سخنگوی #کارگزاران میگوید باید پیش از این، مشکلات با #آمریکا را حل میکردیم تا وضعیت امروز را نداشته باشیم.
#حسین_مرعشی در گفتوگو با خبرگزاری ایلنا و درباره «راهحل برونرفت از شرایط و مشکلات اقتصادی امروز» اظهار داشت: ما باید قبل از اینکه به این نقطه برسیم خودمان را آماده میکردیم. قبل از پایان جنگ روزی آیتالله #هاشمی به #امام نامه نوشت و بیان کرد تا شما هستید مسئله جنگ و رابطه #ایران و #آمریکا را حل کنید. ایشان آن موقع این روزها را میدید من بارها و بارها از آقای هاشمی شنیدهام که نباید کشور را برای همیشه در پرتگاه نگه داریم تا یک حادثه ما را به دره پرتاب کند.
وی افزود: ما باید تا فرصت داریم کشور را از لبه پرتگاه دور کنیم و به یک نقطه امن ببریم اما این کار را انجام ندادیم و امروز یک دیوانه در آمریکا یقه ما را گرفته است».
این فرار به جلو در حالی است که افراطیون #لیبرال فعلا باید پاسخگوی وعدههای قبلی خود درباره اعتماد به آمریکا و حل مشکلات #اقتصادی از این طریق باشند. آنها باید پاسخ دهند که با وجود انفعال در #برجام ، چرا دشمنیهای دولت اوباما در حوزه تحریمها تدوام پیدا کرد؟ امثال مرعشی باید توضیح دهند که چرا آقای هاشمی از چند نوبت اعتماد به آمریکا و #اروپا (ازجمله مذاکره و معامله یکطرفه با دولت بوش پدر و مذاکرات موهن موسوم به گفتوگوهای انتقادی اروپا با ایران) هیچ بهرهای نبرد و با این وجود در سال 92 نسبت به شکسته شدن تابوی مذاکره ابراز ذوق زدگی کرد؟
جالب اینکه مرحوم هاشمی 28 آذر ۱۳۹۲ - زمانی که آمریکا درباره توافق موقت ژنو بدعهدی میکرد - در مصلای کرمان خطاب به مردم گفته بود « وزیر خارجه آمریکا با اعتراف به خلف وعده آمریکا، قول داده که #واشنگتن جبران کند. وقتی وزیرخارجه آمریکا به وزیر خارجه ایران میگوید ما خلف وعده خود را جبران میکنیم و مذاکرات باید ادامه یابد؛ یعنی عزم قدرتهای غربی برای گفت وگوهای دوستانه با ایران جدی است. تغییر رویکرد غرب و آمریکا نسبت به ایران، به خاطر هوشیاری مردم است. شما مردم به گونهای در انتخابات حاضر شدید و دولتی را آوردید که دنیا را مجبور و متقاعدکرد باید با ایران در فضای برابر مذاکره کند».
اما گذر زمان و بدعهدیهای #دولت اوباما نشان داد که آمریکاییها دنبال فریب و امتیازگیری و مهار بیشتر ایران بودهاند.