هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 مجموعه #ماترکتک_یاحسین به مناسبت ایام اربعین
3⃣ #اسلام خیلی عزیز است
🔆 اسلام خیلی فدایی داده. اسلام، #امام_حسین(ع) را فدایی داده؛ الآن نوبت ماست. الآن اسلام به دست ما افتاده. باید فکر این باشیم که این اسلام را حفظ کنیم، نگه داریم، تا این بار را ان شاء الله با سعادت به منزل برسانیم.
✅ @EMAM_COM
⭕️ دولت نباید سوبسید بدهد.
دولت نباید برای زلزله زدهها خانه بسازد.
دولت نباید ارز تزریق کند دولت نباید بابت آموزش و بهداشت رایگان هزینه کند.
دولت نباید قیمت بنزین را پایین نگه دارد.
بله،دولت فقط باید نفت بفروشد بریزد درحلقوم شما گنگسترها و آقازادهها که بروید کانادا «وطنم وطنم» کنید.
"نادر فتورهچی"
🆕عرضه نسخه جدید اندروید
🔹نسخه اندروید ایتا با ورژن 2.0.5 منتشر شد
🔸امکاناتی که در این نسخه به برنامه افزوده میشود عبارتند از:
👥 امکان #تفکیک_گفتگوها (تببندی)
⏪ امکان #فوروارد_بدون_نقل_قول
☁️ امکان #ارسال_به_فضای_ابری بصورت مستقیم
🔢 افزایش تعداد کاراکترهای کپشن (متنهای زیر مدیا یا فایل)
🎥 بهینه سازی ارسال فیلم
🔹این نسخه هماکنون از فروشگاههای اندرویدی معتبر و نیز وبسایت رسمی ایتا به نشانی زیر قابل دریافت میباشد:
http://www.eitaa.org/dl
‼️تذکر مهم:
تنها نسخههایی که از طریق فروشگاههای مایکت، ایران اپس، کافه بازار و کندو و یا وبسایت رسمی ایتا منتشر میشوند مورد تایید ایتا میباشد.
•┈••✾••┈•
کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آزمون بزرگ مجمع
در نهایت امروز نامه شورای نگهبان مبنی بر تعارض لوایح پولشویی و پالرمو با بند۲ اصل۱۱۰ قانون اساسی (اختیارات رهبر معظم انقلاب) منتشر شد و در نامهای دیگر علی لاریجانی، لوایح پولشویی و پالرمو را به مجمع تشخیص فرستاد. احتمال قوی cft هم بعید است به تایید شورای نگهبان برسد و احتمالا راهی جز ارجاع به مجمع ندارد. همین اتفاق که برخلاف مصوبه لاریجانیوار برجام؛ این بار FATF درنهایت مورد تایید شرع و قانون اساسی نبوده خود قدمی بزرگ رو به جلو است یعنی برخلاف لجنپراکنی آخوندی و سایر غربزدهها نسبت به حق مجمع تشخیص در اعمال سیاستهای کلی نظام که با درشتزبانی از ایستادن دولت جلوی این روند میگفتند، اما در نهایت موفق به اعمال خواسته خود نشدند و این لوایح باید در صحن مجمع بررسی شوند. فلذا مطالبه از مجمع بطور دقیق میتواند مانع از تحمیل نهایی لوایح خائنانه FATF شود. دو شیوه برای این مطالبه میتوان درنظر گرفت:
۱- تأکید بر شرایط معین شده از سوی رهبر انقلاب و آیین نامه مجمع:
سخنان رهبر انقلاب ۹۶/۶/۲۲: "مجمع در مواقعی که مصلحتی مهم وجود دارد و نظر مجلس شورای اسلامی را بر تشخیص شورای نگهبان ترجیح میدهد، باید توجه کند مصلحتی که تحت عنوان ثانویه است، طبعاً باید بسیار مهم، مسجّل و واضح باشد و با نظر اکثریت قاطع و قابل قبول مجمع، آنهم برای مدتی معین و موقت اعمال شود."
1⃣فلذا اولا مصوبات مجمع باید دارای زمان محدود و موقت و معین شده باشد؛ بنابراین شاید برای برخی قوانین داخلی چنین مساله ای قابل تصور باشد اما پیوستن به کنوانسیونها یا تعهدات مشکوک بینالمللی، وظیفهای بر عهده نظام میگذارد که دیگر براحتی قابل لغو نیست چنانچه در برجام همین مساله را شاهد هستیم. فلذا حتی اگر فرض محال پیوستن به FATF مصلحت باشد (که نیست) باز هم عدم امکان محدود شدن زمانیاش در اجرا، نقض فرمایشات رهبری و آیین نامه مجمع است.
2⃣ثانیا مطابق تاکید آیین نامه مجمع، مصلحت باید بیّن، حائز اهمیت و ملزم باشد و رهبر انقلاب نیز بر بسیار مهم، مسجل و واضح بودن مصلحت تاکید دارند؛ مشخصا چنین مسالهای درباره FATF نیست، یعنی واضح نیست و مسجل و بیّن هم نیست و اختلافات گسترده بین نیروهای انقلابی، ائمه جمعه، مراجع عظام تقلید و دلسوزان انقلاب وجود دارد که بیّن و مسجل بودن این مصلحت را نقض میکند.
3⃣ثالثا تاکید رهبری در دیدار مجلس بر عدم پیوستن به کنوانسیونهای مشکلدار و تصویب قوانین داخلی بجای آنها؛ اعضای مجمع که منصوب رهبریاند یقینا حق ندارند مخالف نظر صریح رهبری اعمال نظر کنند و یقینا مصلحتی بالاتر از عمل به فرمایشات رهبری نیست.
اما به هرصورت شاید این مطالبات افاقه نکند و با توجه به غیبت آیتالله شاهرودی بعلت بیماری و عدم حضور روحانی و آیت الله آملی در جلسات مجمع، نقش علی لاریجانی پر رنگ شده و بهانهسازی برای دور زدن موارد بالا از او کاملا محتمل است. فلذا اگر مورد ۱ در جلوگیری از تایبد لوایح افاقه نکرد باید برای جلوگیری از تصویب توسط اکثریت دست بکار شد:
۲- تلاش برای عدم رأی آوردن FATF در مجمع:
مطابق ماده ۱۹ آییننامه مجمع تشخیص، برای تصویب نظر مصلحتی مجلس که در تعارض با نظر شورای نگهبان بوده، نیاز به آراء دو سوم اعضای مجمع در آن جلسه میباشد. یعنی اگر بیش از یک سوم از اعضای مجمع مخالف با تصویب FATF باشند امکان تایید آن در مجمع وجود ندارد.
مجمع تشخیص در صورت حضور همه اعضا ۴۹ عضو دارد، و اگر ۱۷ عضو مخالف باشند بیش از یک سوم مجمع را تشکیل میدهند و امکان تصویب FATF وجود نخواهد داشت؛ در زیر به تفصیل به موافقین و مخالفین و ممتنعین درباره FATF در مجمع پرداخته میشود، هرچند معمولا تعدادی از اعضا در جلسات حاضر نیستند فلذا برای جلوگیری از تاثیر، کنار گذاشته میشوند:
🔸اعضای معمولا غایب در ماههای اخیر :
۱- آیتالله شاهرودی
۲- روحانی
۳- آیتالله آملی
۴-آیتالله یزدی
۵-آیتالله مومن
۶- آیتالله شبزندهدار
🔹مخالفین احتمالی:
۱- محسن رضایی
۲- سعید جلیلی
۳-پرویز داودی
۴- آیتالله جنتی
۵- محمدباقر قالیباف
۶-سردار باقری
۷- آیتالله مدرسی یزدی
۸-حسین محمدی
۹-محمود محمدی عراقی
۱۰-ابراهیم رئیسی
۱۱-آیتالله موحدی کرمانی
۱۲-احمد وحیدی
۱۳- آیتالله مجتهد شبستری
۱۴-علی آقامحمدی
۱۵- حداد عادل
۱۶- محسنی اژهای
۱۷-مصطفی میرسلیم
۱۸- صفار هرندی
۱۹-دری نجف آبادی
۲۰-محمد فروزنده
۲۱-احمد توکلی
🔸موافقین (تقریبا) قطعی :
۱-مجید انصاری
۲-محمدرضا عارف
۳-محمد صدر
۴- علی لاریجانی
۵- باهنر
۶- ناطق نوری
۷-حسین مظفر
۸-ولایتی
۹-حسن صانعی
۱۰-آیتالله امینی
۱۱- شمخانی
۱۲-ظریف
۱۳- فلاحت پیشه
۱۴- غلامرضا آقازاده
۱۵- مصباحی مقدم
🔹رای نامعلوم:
۱- داود دانش جعفری
۲- محمدجواد ایروانی
۳-سیدمرتضی نبوی
۴- سیدمحمد میرمحمدی
۵- صادق واعظ زاده
۶-سردار فیروزآبادی
۷- احمدی نژاد
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ آزمون بزرگ مجمع در نهایت امروز نامه شورای نگهبان
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
ادامه
⭕️آزمون بزرگ مجمع
با توجه به غایبین احتمالی کف لازم برای عدم تصویب به ۱۵ نفر میرسد که قاعدتا از میان ۲۰ نفر مستعد مخالف بودن و ۷ نفر که آراءشان مشخص نیست میتوان ۱۵ مخالف را همراه کرد اما لازم است دقیق و مجدانه پیگیر آن باشیم و ضروریات مطالبهگری در این سطح را رعایت کنیم:
1⃣ درخواست از اعضای معمولا غایب انقلابی برای حضور در صورت امکان بدلیل اهمیت موضوع و دعوت سایر اعضای انقلابی به عدم غیبت در جلسات مهم مرتبط با FATF
2⃣ بکارگیری دیپلماسی غیرمستقیم برای اثرگذاری بر اعضا؛ چنانچه برخی از اعضای مجمع براحتی در دسترس نیستند باید تلاش کرد از عناصر انقلابی مجلس، مجمع و هر رابط برای فشار و تاثیرگذاری بر اعضا استفاده شود و تنها به دیپلماسی مستقیم نظیر نامه نوشتن، پیامک دادن یا امثالهم اکتفا نشود.
3⃣ مکر علی لاریجانی را نباید دست کم گرفت! او در مجلس در قضایای FATF و برجام و کلا هر مساله ای که قصد تحمیلش به نظام را دارد از "حق شرط و تحفظ" استفاده میکند که ارزش اجرایی ندارد، اکنون در بررسی این لوایح باید به اعضای مجمع متذکر شد که حق تحفظ خصوصا در مواردی نظیر تعیین مصادیق تروریسم و بسیاری از موارد دیگر موکد در FATF دروغی بیش نیست و نباید تسلیم این حقه کثیف شد.
4⃣ مطابق آییننامه مجمع، فرصت مجمع برای رسیدگی به هر مورد ارجاع شده از مجلس سه ماه کاری است که با نظر رییس مجمع تا یک سال قابل تمدید است و درصورت عدم اعمال نظر تا یک سال نظر شورای نگهبان تایید میشود؛ با توجه به ابعاد تاریک FATF و تعهدات و گفتگوهای مخفیانه و الزامات نه گانه FATF؛ بهتر است اعضای مجمع را مجاب کرد که رسیدگی سریع خواسته دشمنان و خودفروختههای داخلی است و اتفاقا گذر زمان و روشن شدن تعهدات مخفی و ادعای برخی مبنی بر همکاری اروپایی ها در برجام ثابت شود تا بعدا بتوان روشنتر در این باره تصمیم گرفت فلذا جلوگیری از بررسی زودهنگام لوایح در مجمع میتواند مطالبه جریان انقلابی از رئیس و اعضای مجمع باشد.
5⃣ شروط FATF که در بیانیه اخیر و تمدید فرصت ۴ماهه ایران داده شده شامل موارد متعدد مهمی است که ۴ مورد از مهم ترین ها شامل:
۱-حذف استثنا در تعیین مصادیق تروریسم
۲-الزام به گزارش هر تراکنش مشکوک
۳- استقلال مرکز اطلاعات مالی و ارائه اطلاعات کامل از مبدا تراکنشها
۴-شناسایی مراکز غیررسمی انتقال پول
میباشد و قطعا مورد ۲و۳و۴ در مساله قانون پولشویی و ۱و۴ در پالرمو و CFT در قوانین فعلی مصوب ظاهرا لحاظ نشدهاند اما با توجه به سخنان ظریف که گفته به هر طریقی برای راضی کردن اروپا باید به FATF بپیوندیم، خطر نقض این موارد یا دادن تعهدات خائنانه دیگر وجود دارد فلذا تایید لوایح فوقالذکر همانند تجربه خسارت محض برجام در خفا با تعهدات خائنانه دیگری همراه است که بعدا روشن میشود فلذا مجمع نباید راه را برای خیانتکاران سازشکار سهل کند و حتی تایید مشروط هم راه را باز میگذارد اما رد کردن کامل میتواند سبب نگارش لوایح داخلی متناسب شود که این خیانتها را شامل نشود.
6⃣ فشارها از طریق شورای هماهنگی اقتصادی قوا و شورای عالی امنیت ملی در پنهان به مجمع و رئیس و اعضایش زیاد خواهد بود؛ فلذا باید اعضای مجمع را باید نسبت به حریت در تصمیمگیری و توجه به توصیههای موکد رهبری هشدار داد و با آگاه سازی رسانهای مانع از تاثیر این اعمال نفوذها شد. با توجه به ابعاد سنگین سیاسی، امنیتی این لوایح خائنانه، قطعا از حوزه اختیارات شورای هماهنگی اقتصادی قوا خارج است و مصوبات شورای عالی امنیت ملی نیز بدون تایید رهبر انقلاب اعتباری ندارند فلذا چنانچه رهبر معظم بر منع پیوستن به کنوانسیون های مشکل دار تاکید کرده و با سوال لاریجانی مشخص شد تنها مربوط به CFT هم نبوده، فلذا باید مراقبت مضاعفی در زمینه پالرمو صورت پذیرد و قانون پولشویی هم به شکل فعلی به مثابه زیرساختی برای اجرای دو کنوانسیون بوده و با توجه به تعیین اختیارات تبادلات خارجی و مراکز اطلاعاتی تبادل داده خارجی در این قانون باید همانند یک کنوانسیون به آن پرداخته شود.
✍ امید نیکو
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ #نفت_در_برابر_غذا ، نتیجه ۶ سال گُندهگویی ژنرالها!
🔹اگر مجریان پروژه #FATF در ایران درباره حل مشکلات بانکی تضمین نمیدهند، اما اعتراف را آغاز کردهاند که با اجرای برنامه اقدام FATF، #خودتحریمی اتفاق خواهد افتاد. یکی از مدیران پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی به صراحت نوشته است: "این ادعا که تبادل اطلاعات بین واحد های اطلاعات مالی برای نهادها و افرادی که در لیست تحریم قرار دارند... هزینه ساز خواهد بود، کاملا بجا و درست است".
🔸از دیگر سو، اتحادیه اروپا اصرار دارد که صرفا در صورت اجرای تمام و کمال برنامه اقدام FATF، ایران خواهد توانست از SPV برای مبادلات تجاری بهرهمند شود.
این قطعات پازل در کنار هم، یک تصویر روشن از آینده به دست میدهد. دشمن قصد دارد بخش تحریمی اقتصاد ایران را که عبارتست از حوزههای صنعتی، دفاعی، امنیتی، فرهنگی و قضایی ما، از بخش غیر تحریمی ایران که عبارتست از جامعه مصرفی ما، تفکیک کرده و به یک دوگانگی و شکاف در داخل دامن بزند.
🔹به نحوی که از طریق FATF اطمینان حاصل شود که هیچ بخش تحریمی از تجارت خارجی منتفع نمیشود، اما از طریق SPV دروازه بازار مصرفی ایران که هیچ نسبتی با مولفههای اقتدار کشور ندارد، به روی خریداران نفت ایران باز باشد. نفت فروخته شده و اقلامی مصرفی وارد شود.
🔸ساز و کار SPV یک ترجمه دیگر برای پروژه نفت در برابر غذاست. اروپاییها با ساز و کار SPV حتی قطعات #خودرو هم به ایران نخواهند فروخت، چرا که صنعت خودروی ایران در لیست تحریم قرار دارد و بر این اساس، نباید ذینفع نهایی تجارت باشد.
🔹درباره FATF اشتباه نکنیم. این توصیهها هدف نیست، یک ابزار است که اتحادیه اروپا و دولت آقای روحانی روی استفاده از آن برای امتداد تحریمها به داخل کشور توافق کردهاند. پروژه خودتحریمی تا اینجا به خوبی در ایران پیش رفته است. در تاریخ سابقه ندارد که دولتی برای انتفاع جامعه مصرفی خود از تجارت خارجی، بازوهای اقتدارش را فلج کند.
🔸 آقایان به منتقدان میگویند آیا تضمین میدهید که اگر برنامه اقدام اجرا نشود، مشکلات بیشتری برای ما پیش نیاید؟ پاسخ این است که اگر مدیریت اقتصاد به دست ما باشد حتما تضمین میدهیم! این چه منطقی است که شما در راس مدیریت اقتصاد کشور قرار داشته باشید، درباره اقدامات خود تضمین ندهید، اما از منتقدان اقداماتتان که هیچ اختیاری درباره اقتصاد ندارند، تضمین بخواهید؟
سیدیاسر جبرائیلی
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
در 9دی 334 ام می خوانید:
🔰 پایان بازی رسانه ای خروج از لیست سیاه
🔹اف ای تی اف: هیچ تضمینی به خروج ایران از لیست سیاه نمیدهیم
🔸الحاق ایران به کارگروه ویژه اقدام مالی موسوم به اف.ای.تی.اف چندی است که در ایران موضوع بحث بسیاری از کارشناسان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی شده است. موافقان الحاق ایران به اف.ای.تی.اف که بیشتر شامل نمایندگان حامی دولت در مجلس و دولتمردان میشود، میگویند که با الحاق به این کارگروه ویژه اقدام مالی، ایران از لیست سیاه و کشورهای پرخطر برای مراودات بانکی خارج میشود، اما از طرفی مخالفان آن معتقدند که اگر ایران خواستههای اف.ای.تی.اف را به طور کامل اجرا کند، هیچ تضمینی برای اینکه از لیست سیاه خارج شود، وجود ندارد.
🔸منتقدان اف.ای.تی.اف همواره گفتهاند که مشکلات بانکی ایران ربطی به اف.ای.تی.اف ندارد، بلکه بانکهای دنیا تحت تأثیر فشارهای #آمریکا با #ایران همکاری نمیکنند. از سوی دیگر، خواستههای اف.ای.تی.اف از ایران به علت تسلط آمریکا بر این گروه و ریاست دستیار وزارت خزانهداری آمریکا که مسئول اصلی اجرای تحریمهای ایران است، میتواند به زیان ایران شود و اطلاعات مالی ایران را در اختیار آمریکا قرار دهد.
🔸به نظر میرسد شرایط برای تصویب اف.ای.تی.اف مانند زمان برجام است، عدهای با ایجاد فضای رسانهای تلاش میکنند برای هزینهزدایی اجرای تعهدات اف.ای.تی.اف، تصویب لوایح مربوط به آن در مجلس را به نرخ ارز نسبت دهند و مردم را از آینده بدون عضویت در اف.ای.تی.اف بترسانند و عدهای نیز میگویند با الحاق به کنوانسیون دچار خودتحریمی و مشکلات اقتصادی میشویم.
🔸تنها تفاوت اف.ای.تی.اف با برجام آن است که مسوولان دولتی از برجام به عنوان کلید مشکلات داخلی و خارجی یاد میکردند اما درباره پیوستن به کنوانسیونهای ذیل اف.ای.تی.اف گفتهاند هیچ تضمینی نمیدهیم!
🔸البته با وجود تصویب سی.اف.تی در مجلس شورای اسلامی وزارت خزانهداری آمریکا با انتشار توصیهنامهای ۱۹ صفحهای به مؤسسات مالی در رابطه با آنچه «تهدیدات ایران نسبت به سیستم مالی جهانی» خواند، هشدار داد و بار دیگر ایران را به پولشویی متهم کرد.
✳️ آب پاکی #FATF
🔸در حالی که موافقان الحاق ایران به اف.ای.تی.اف در بیان موافقت خود با الحاق ایران به گروه ویژه اقدام مالی معتقدند که با پیوستن ایران به اف.ای.تی.اف مشکلات حل شده و ایران از لیست سیاه خارج میشود؛ هفته گذشته دبیر اجرایی گروه ویژه اقدام مالی اذعان کرد هیچ تضمینی وجود ندارد که ایران با اجرای خواستههای اف.ای.تی.اف از لیست سیاه آن خارج شود.
✳️ خروج از لیست سیاه، بازی رسانهای بود
🔸دکتر مجید شاکری کارشناس اقتصاد سیاسی میگوید: مردم تصور میکنند که اگر تعهدات اف.ای.تی.اف کامل انجام شود منجر به خروج نام ایران از لیست سیاه میشود اما این صحت ندارد، من دیدم برخی رسانهها درباره کشورهای دیگر نوشته و شرایط ایران را مقایسه کردهاند اما اینها هیچیک شرایط کنونی ما را نداشتند، در تاریخ تاکنون هیچ کشوری از لیست سیاه بیرون نیامده چون تنها ایران و کرهشمالی از 2011 در لیست سیاه بودند. اما خروج از لیست سیاه یا ادامه شرایط کنونی نیاز به اجماع در اف.ای.تی.اف دارد و در جایی گفته نشده که اگر تمامی تعهدات را اجرایی کنیم اتوماتیک از بیانیه خارج میشویم.
🔸در بیانیه بوسان نوشته که بعد از انجام تعهدات اجرایی باید مجمع عمومی تصمیمگیری کند، خب این تصمیم میتواند نگه داشتن ایران در لیست، انجام تعهدات بیشتر توسط ایران و ... باشد، تصمیمگیری درباره خروج ایران از بیانیه نیازمند اجماع است و یک مخالفت مؤثر میتواند مانع این امر شود. الآن آمریکا در مجمع حاضر است، در دوره قبلی هم آرژانتین و کرسی شورای همکاری خلیجفارس با تصمیم آمریکا همراهی کرده پس امکان مخالفت مؤثر درباره هر تصمیمی به نفع ایران وجود دارد.
✳️ نکته ای مهم درباره لیست سیاه و خاکستری
🔸در ادبیات گروه اقدام مالی فهرست سیاه یا خاکستری وجود ندارد؛ بلکه از «قلمروهای دارای ریسک بالا» و «قلمروهای تحت نظارت» استفاده شده که در ادبیات تحلیلگران از آن به فهرست سیاه و خاکستری یاد میشود. ایران به عنوان «قلمرو دارای ریسک بالا» از سال 2012 تعیین شده و هنوز هم واجد همین وضعیت است و تنها در سال 2016 اقدامات متقابل علیه کشور تعلیق و سه مرتبه تمدید شده است نه خروج از فهرست کشورهای دارای ریسک بالا (همان فهرست سیاه).
👈متن کامل این گزارش را در صفحه اقتصاد 9دی 334 ام بخوانید.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ فروش #نفت روزانه ۱.۷ میلیون بشکه،
هر بشکه حدود ۸۰ #دلار
هر دلار بین ۷.۵ تا ۸ هزار تومان (نرخ نیما)،
مازاد درآمد بودجه دولت در این شرایط ۳۰ هزار میلیارد تومان.
حالا کسی هست توضیح دهد چرا #حقوق کارمندان دولت و بودجه دستگاه ها واریز نمی شود؟!
*حجت الله عبدلملکی*
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@injairanast
🎥 موشن گرافی| با پذیرش توصیههای FATF و مکانیسم تسویه SPV، عملا طرح نفت در برابر غذا اجرا خواهد شد.
سید یاسر جبرائیلی
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️هنوز صحنه #زنده زنده سوزوندن اون #بسیجی یادمه هنوز #جشن و هلهله ی روز #عاشورا و #حمله به #عزاداران
توجه، توجه
@injairanast
⭕️ صفحه اول "نامه ی سرگشاده" #تشکلها_و_کانون_های_انقلابی دانشگاه صنعتی شاهرود
به #دکتر_فاتح در رابطه با اتفاقات اخیر .
🗣 #اطلاع_رسانی_کنید
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
توجه، توجه @injairanast ⭕️ صفحه اول "نامه ی سرگشاده" #تشکلها_و_کانون_های_انقلابی دانشگاه صنعتی شاه
توجه، توجه
@injairanast
⭕️ صفحه دوم "نامه ی سرگشاده" #تشکلها_و_کانون_های_انقلابی دانشگاه صنعتی شاهرود
به #دکتر_فاتح در رابطه با اتفاقات اخیر .
🗣 #اطلاع_رسانی_کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پازوکی، اقتصاددان حامی دولت روحانی:
🔹 هرکسی گفته برجام و #FATF مشکلات اقتصاد را حل میکند، بیسواد است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️در حالی که کشور در بدترین شرایط #اقتصادی و معیشتی به سر میبره سطح دغدغه ی #نماینده مردم شیراز رو ببینید.
@injairanast
گِل بگیرن درِ این مجلس رو ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@injairanast
⭕️ مشهورترین دروغهای روزنامهنگاران #اصلاح_طلب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای اختلاف اخیر #مجلس و شورای نگهبان سر #FATF
@injairanast
🔹آیا مجمع تشخیص مصلحت حق اشکال گرفتن به مصوبه مجلس را دارد؟
🔹با پاسخ احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
@injairanast
⭕️پاسخ سید علیرضا آل داود به معاون وزیر ارتباطات در خصوص گذرگاه اینترنت کشور:
چند سوال مهم
مگر الان گذرگاه اینترنت بصورت انحصاری در دست وزارتخانه های اطلاعات وارتباطات نیست؟
این #انحصارگرایی دولتی خساراتی به بزرگی #تلگرام واینستاگرام را به کشور تحمیل کرده است
اجازه دهید GW کشور توسط چند سازمان مدیریت شود تا شاهد حوادث تروریستی وسرقت بیگ دیتای کشور نباشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@injairanast
⭕️ انتقاد حجت الاسلام پناهیان از بیتدبیری دولت در توزیع ارز بین زائرین حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@injairanast
⭕️وضعیت زائران #اربعین در نجف برای گرفتن دینار از بانک ملی!
چرا با مسافران آنتالیا و #اروپا آنگونه محترمانه برخورد میشود ولی با زائران حسینی اینگونه؟! چرانمایندگان #مجلس ساکتند؟!
18.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@injairanast
💢حریف محبت حسین(ع) نمیشوند!
برخیز که شور محشر آمد. تصاویر هوایی
#صف ۵ کیلومتری زائران #اربعین در مهران
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تجمع شرکتکنندگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مقابل مجلس
🔹جمعی از شرکتکنندگان در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش که پس از قبول شدنشان در آزمون به آنها اعلام شده که به دلیل عدم ظرفیت جذب نخواهند شد، امروز مقابل مجلس تجمع کردند.
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حالوهوای زائران ترکیهای اربعین در مرز بازرگان
@injairanast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت «امیر آبادی» نماینده قم از مرز مهران، داخل خاک عراق و شرایط نابسامان پرداخت ارز به زائران
@injairanast