⭕️ چرا باید بگوییم امام خمینی یا امام خامنه ای...
🔸ده سالی هیچ رسانه ی غربی پیدا نمی شد که بگوید «امام خمینی»
همه میگفتند «آیتالله خمینی»
🔹سال 59 از یکی از اساتید یهودی آلمان پرسیدم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟»
خندهای کرد و گفت:
«آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!»
🔹کیفش را باز کرد و یک کتاب درآورد. ترجمهی آلمانی کتاب «ولایت فقیه» امام بود.
گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد...
وقتی ما بگوییم امام ، ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود...
🔸چون کلمهی امام قابل ترجمه نیست...
ولی وقتی بگوییم "رهبر"، این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد...
دیگر ما ایشان را کنار استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم...
🔴کلمهی "رهبر" به نفع ما و کلمهی امام به نفع آقای خمینی است...
✅از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد، ما به ایشان میگوییم "آیتالله"،
اما امام یک بار معنوی دارد!
🔹از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!»
🔴با این صراحت این را به من گفت...
✅اما حالا...
یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد «امام خمینی»
🔸وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، عده ای ناراحت شدند.
🔹بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت را کرد.
امیر انتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود...
🔸آنها غافل از این نکته بودند که :
✔️امامتمحوری،
✔️امّتگرایی،
✔️عدالتگستری،
✔️ و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین اساس تئوری امام خمینی بود....
🔹تا موقعی که کلید واژههای قرآنی امام خمینی که رأس آنها امام بودن ولی فقیه است احیا نشود،
هر کاری که بکنیم، وصله پینه کردن است...
🔴شما هر لعنی که به هر ملعونی بکنید، این قدر جگر دشمنان نمیسوزد که بگویید " امام خامنه ای"
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️در #عراق چه خبر است؟ دو جریان #العبادی و #صدر وقتی در #پارلمان و آرای #قانونی کم آورده اند، متوسل
َ
⭕️ «سرتیپ دهقان»، در گفتوگو با شبکه خبری «روسیا الیوم»:
🔹عربستان میخواهد بگوید اگر دولتی نزدیک به ایران میخواهید، نتیجه این میشود که در بصره شد.
🔹می خواهد بگوید مردم عراق مخالف ایران هستند.
🔹ما در ایران برای تشکیل دولتی معین در عراق تلاش نمیکنیم.
🔹مردم عراق صاحب اختیارند.
🔹اگر سوریه برای مقابله با آمریکا کمک بخواهد، ایران آماده است.
🔹آمریکا باید از سوریه خارج شود.
🔹آمریکا به دعوت دولت سوریه به این کشور نیامده است.
در 9دی 329 ام می خوانید:
💠 امید جوانان به نسل جدید مدیران جوان
🔸جوانگرایی در انتصابات اخیر رهبر انقلاب/ مدیران بازنشسته و پیر در نوبت تغییر
🔰هفته گذشته حجت الاسلام مصطفی رستمی طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها منصوب شد.
🔰انتصاب حجت الاسلام رستمی ۳۸ ساله به ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها سومین انتصاب پیاپی افراد جوانتر در سمتهای نمایندگی از سوی ایشان است. البته در دهه گذشته نیز بیشتر انتصاباتی از این دست تا ۲۵ سال جوانتر از نفر قبلی خود بودهاند.
🔰پس از انتصاب محمد قمی 46ساله از سوی رهبر معظم انقلاب به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی در دو هفته پیش، حالا انتصاب مصطفی رستمی 38ساله به ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در هفته گذشته، نشانگر رویکرد انتصاب نیروهای جوان و میانسال است.
🔰پیش از این نیز محمد جواد حاجی علی اکبری که در 48 سالگی به ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد از سوی رهبر انقلاب منصوب شده بود، در سال 96 و در 53سالگی به ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم منصوب شد.
🔰نگاهی به انتصابات رهبر معظم انقلاب در یک دهه گذشته نشان میدهد ایشان همسو با رهنمودهای خویش در پشتیبانی از جوانان و اهمیت دادن به نقش جوانان در امور اجرایی، خود به این رویکرد حمایتآمیز از جوانان عامل بودهاند و در انتصابات نیروهای جوان را جایگزین نیروهای پا به سن گذاشته کردهاند.
🔰انتصاب پرویز فتاح به جای مرحوم حبیبالله عسگراولادی با29 سال اختلاف سن، انتصاب سید محمدعلی آلهاشم به امامت جمعه تبریز با 25 سال اختلاف با امام جمعه قبلی و انتصاب ابراهیم رئیسی به تولیت آستان قدس رضوی با 25 سال تفاوت با مرحوم واعظ طبسی نیز از همین رویکرد خبر میدهد. تفاوت سنی حجتالاسلام علی اکبری که به ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه رسید با سلف خود، 18 سال بود.
🔰این جوانگرایی در انتصابهای معظمله در فرماندهان نظامی نیز مشهود است و عموم فرماندهان جدید به نسبت جوانتر از فرماندهان قبلی بودهاند .
🔰البته بخشی از این اختلاف سن با مدیر قبلی طبیعی است و شاید اگر با سن زمان انتصاب مدیران و فرماندهان قبلی مقایسه شود، تفاوت زیادی در آن مشاهده نشود اما نکته مهم این جوانگرایی، تفاوتی است که با رویکرد دو دولت اخیر و نیز رویکرد برخی شوراهای شهر سراسر کشور در رجوع به بازنشستگان و بعضاً از کار افتادگان سیاسی و مدیریتی و به طور کلی تفاوت با رویکرد غالب و حاکم در انتصابات مدیران در کشور ادارد.
🔰ناگفته معلوم است که پس از تغییرات سریع و شگفتانگیز وسایل ارتباط جمعی و تغییرات شیوههای مدیریتی و شیوههای جدید ارتباط و اطلاعرسانی، بسیاری از مدیران گذشته و مسن کشور از همراهی با نیازهای روز جا ماندند و حتی نتوانستند توانایی خود را در بهرهگیری از وسایلی مثل کامپیوتر و حضور مؤثر در شبکههای اطلاعرسانی، بازیابی کنند و ناتوانی ایشان در به روز کردن خود با سیر شتابان تغییرات، سبب شد که برخی اطرافیان جوان بتوانند در مواردی، مدیران پیر را کنترل کنند و در مواردی نیز آنها را کاملاً دور بزنند و شکل حضور مدیران پیر در پستهای حکومتی، شکل نمایشی به خود بگیرد.
💠جوانها می آیند؛ پیرها و بازنشسته ها می روند
🔰به نظر میرسد مدیران جوان بتوانند هم در ارتباط با مردم و هم در شیوههای مدیریتی و هم در پذیرش نظریات جدید، کارایی بسیار بیشتری از گذشتگان نشان دهند و آثار این تحولات در آینده مدیریتی نهادهای حکومتی به خوبی دیده شود.
🔰این تغییرات که نشانه جاون سازی سیستم مدیریتی تحت نظر رهبری است، احتمالا به موارد مشابه دیگر هم سرایت خواهد کرد. سازمان اوقاف و امور خیریه کشور دیگر سازمانی است که احتمالا باید منتظر جوانگرایی باشد.
🔰همچنین این رویکرد بارقه های امید را در میان جوانان انقلابی ایجاد کرده تا با تغییر مدیران پیر و بعضا بازنشسته برخی سازمانهای مهم و اثرگذار نظیر صدا و سیما و بنیاد مستضعفان و استفاده از ظرفیتهای جوان و خلاق و کارآمد، تغییرات جدی در رویکردهای غلط فعلی و به کارگیری ظرفیتهای به کار گرفته نشده این سازمانها صورت گیرد.
🔰بازنشسته شدن علی عسگری و ممنوعیت حضور او در پست فعلی با توجه به مصوبه جدید مجلس و همچنین بیماری جسمی سعیدی کیا رئیس فعلی بنیاد مستضعفین، این گمانه زنی را تقویت کرده است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
در 9دی 329 ام می خوانید: 💠 امید جوانان به نسل جدید مدیران جوان 🔸جوانگرایی در انتصابات اخیر رهبر ان
َ
در 9دی 329 ام می خوانید:
✳️سخنرانی به قیمت دلار 15 هزارتومانی!
🔸تأثیر سخنان همتی و روحانی در گرانی ارز
🔹 نرخ ارز همچنان در حال طی کردن مسیر صعودی چند روز اخیر خود است. به طوری که برای اولین بار در تاریخ اقتصادی ایران نرخ هر دلار امریکا از مرز 14 هزار تومان و هر یورو از مرز 16 هزار تومان نیز تجاوز کرد. دلایل متفاوتی از جمله جو روانی، افزایش تقاضا و برخی سیگنالهای منفی از سوی مسئولان عامل شرایط فعلی بازار عنوان میشود.
🔹 سخنان حسن روحانی در مجلس درباره خودداری دولت از تزریق ارز به بازار و همینطور سخنانی که رئیسکل جدید بانک مرکزی درباره ناتوانی در کنترل نقدینگی مطرح کرد، در اوج گرفتن دوباره نرخ ارز در بازار آزاد، تأثیرگذار بوده چراکه این پیام را بازار داد که دولت و بانک مرکزی برنامهای برای مهار قیمت دلار ندارند.
🔹 دو هفته قبل همتی رئیسکل جدید بانک مرکزی ضمن تاکید بر این که رشد نقدینگی عامل التهابات ارزی است، اعلام کرد که هیچ برنامهای برای کنترل نقدینگی وجود ندارد.
🔹 بعد از بازتاب سخنان مهم ارزی رئیسکل بانک مرکزی در بازار ارز و البته سیگنال این بخش از سخنانش که ارادهای برای کنترل نقدینگی وجود ندارد، به بازار، جهت رشد قیمتی در طلا و ارز بار دیگر صعودی شد.
🔹 عبدالناصر همتی اتفاق بازار ارز را اگرچه محصول رشد نقدینگی و اصرار بر افزایش نقدینگی دانست اما با بیان این جمله که من حرکتی در جهت کاهش نقدینگی نمیبینم و تا زمانی که این روال ادامه داشته باشد بازار ارز به همین صورت خواهد بود اینطور در جامعه برداشت شد که ارادهای برای کنترل نقدینگی و حل مساله ارزی در کشور وجود ندارد.
🔹 فعالان بازار معتقدند صحبتهای دیروز صبح رئیسکل بانک مرکزی، سیگنالی مبنی بر احتمال بالقوه افزایش قیمت دلار از دیدگاه بازار ساز داشت تا مخاطب هوشمند بازاری، آن را سریعا به این برداشت برساند که قیمت دلار از دید بانک مرکزی بازهم افزایش مییابد.
🔹 همین نقطه نظرات و سیگنالهای منفی از سخنان ارزی همتی موجب شد تا او در یادداشتی اینستاگرامی به ارائه توضیحاتی درباره تقطیع و خلاصه پخش شدن این قسمت از سخنرانی اش در رسانهها بپردازد. اما توضیحات همتی نتوانست، آثار برداشت مردم از سخنان اولیه او را جبران کند.
🔹 از سوی دیگر، رئیسجمهور در مجلس گفت: دولت کار احتیاطی برای ماههای آینده و سالهای آینده انجام میدهد. این احتیاط دولت است که این کار را میکند و الا اگر بخواهیم ارز را مثل گذشته و مثل پارسال کنیم، اگر الآن به رئیس بانک مرکزی بگویم مثل شهریور پارسال عمل کن، شما بدانید در مدت دو هفته قیمت ارز کاهش مییابد به قیمت پارسال، اما به رئیس بانک مرکزی گفتم که حق استفاده از ذخایر بانک مرکزی را ندارید. از وقتی روحانی این سخنان را بیان کرد، قیمت دلار در بازار آزاد 4000 تومان بالا رفت.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
970618_بیانات فرمانده کل قوا در دانشگاه علوم دریایی نوشهر.mp3
4.48M
🎙بشنوید| صوت کامل سخنان امروز آیتالله خامنهای در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
⚠️ امام خمینی(ره): #اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود
📰 تصویر روزنامه اطلاعات مورخ 18شهریور
👥 بازخوانی بدون تحریف مواضع امام👇
✅ @EMAM_COM
⭕️ روزنامـــــه آمریکایی "فاکس" امام خامنه ای را یکی از قدرت های برتر جهان معرفی کرد ...
🔸حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای رهبر شیعیان جهان که درباره آن می نویسد:
🔹او شیخی هوشمند و مرجعی راه بلد است و دارای ارتشی عظیم و فدائیانی کثیر می باشد.
تا کنون هیچ کسی حریف او در حمله به ایران نشده است.
🔸قدرت او در این است که می تواند اسرائیل را نابود کند و همین خط قرمزی است که آمریکا از آن می ترسد.
🔹سید علی خامنه ای پتانسیل این را دارد که جنگ جهانی سومی را راه بیندازد.
⭕️ جنگندههای اف-35 آمریکا برای نخستینبار وارد خلیج فارس شدند.
🔹فرماندهی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مستقر در بحرین، اعلام کرد جنگندههای اف-۳۵ سوار بر یک ناو جنگی وارد حوزه استحفاظی ناوگان پنجم شدهاند.
⭕️ ورود زیر دریایی انگلیس به دریای مدیترانه
🔹خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گزارش داد روز شنبه یک فروند زیردریایی هستهای انگلیس «کلاس ترافالگار» وارد آبهای مدیترانه شده است.
🔹به نوشته این خبرگزاری، ورود این زیردریایی انگلیسی به مدیترانه در راستای آمادگی نیروهای غربی برای حمله به مواضع نیروهای دولتی سوریه، پس از حمله شیمیایی ادعایی در ادلب است.
🔹این زیردریایی توانایی حمل ۳۰ موشک تامهاوک را دارد و اهدف زمینی را هدف قرار میدهد.
🔴💭 #توئیت_گردی / از آقای بی بی سی فارسی هم خیلی ممنونیم بابت تصویر درستی که ارائه می کنه و صادقانه به رسالت خبررسانی آزاد پایبنده!
💬 Ehs mat