بنیاد ملی علم ایران
🔰 سنجش سموم قارچی در چای 🔻«معتبرسازی روش تشخیص مناسب جهت سنجش آفلاتوکسین گروه B و G در محصول چای مو
مصاحبه پژوهشگر آقای روحالله کرمی اسبو در برنامه روزنه رادیو گفتگو.mp3
11.5M
#بنیاد_علم_در_آینه_رسانه
🎙️ مصاحبه آقای دکتر روحالله کرمی اسبو عضو هیئتعلمی مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور با برنامه روزنه رادیو گفتگو
موضوع: سنجش سموم قارچی در چای
🌐https://insf.org/fa/news/858
🆔@insf_pr
بنیاد ملی علم ایران
#رویداد 🔰 بنیاد ملی علم ایران با همکاری IIASA برگزار میکند؛ وبینار انرژی، تغییر اقلیم و محیط زیست
#رویداد
📢 پژوهشگران گرامی فرصت شرکت در این وبینار مجازی را از دست ندهید
وبینار انرژی، تغییر اقلیم و محیط زیست سهشنبه ۳ مهر، ساعت: ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰ از طریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/insf/international/l/en برگزار میشود.
سخنرانان: دکتر کیوان ریاحی از موسسه IIASA، دکتر آلیسیو ماستروچی، یارمو کیکسترا
🌐 https://insf.org/fa/news/856
🆔@insf_pr
🔰 برنامک تشخیص سرطان پروستات
🔻«برنامک تشخیص سرطان پروستات بر اساس امآرآی مولتی پارامتریک و فاکتورهای بالینی و پاتولوژیک با استفاده از یادگیری عمیق» عنوان طرح پژوهشی علیاصغر صفائی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.
🔸سرطان پروستات یکی از شایعترین بیماریها و مهمترین عوامل مرگ در بین مردان است. سرطانهای بدون علائم محرز معمولاً در نمونهبرداریها بهراحتی شناخته نمیشوند زیرا یک نمونهبرداری عادی تمام قسمتهای پروستات را پوشش نمیدهد
🔹 در این طرح برای تشخیص بهموقع و افزایش دقت از تلفیق روشهای تصویربرداری، پاتولوژیک و اطلاعات بالینی بیمار استفاده شده است. زیرا اضافه کردن اطلاعات ام آر آی میتواند به تشخیص وضعیت کلی بافتهای نرم نظیر پروستات کمک کند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/799
🆔@insf_pr
🏴بِسْمِ اللَّـهِ الرحمن الرَّحِيمِ
فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالْآخِرَةِ وَمَن يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا
صدق الله العلي العظیم
به نام خداوند بخشنده بخشایشگر
پس کسانی که زندگی دنیا را به آخرت مبادله می کنند در راه خدا بجنگند و هر کس در راه خدا بجنگد و کشته شود یا چیره شود به او پاداش بزرگی خواهیم داد.
خداوند متعال راست گفته است
▪️إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
سید حسن نصرالله (رضوان الله علیه) پس از سالها مجاهدت به خیل عظیم شهدا پیوست.
🔰 راه و مکتب سید مقاومت ادامه خواهد یافت / پیام حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر انقلاب به مناسبت شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان
بسم اللّه الرحمن الرحیم
انا للّه و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران
امت بزرگ اسلامی
مجاهد کبیر، پرچمدار مقاومت در منطقه، عالم بافضیلت دینی، و رهبر مدبر سیاسی، جناب سید حسن نصرالله رضواناللهعلیه، در حوادث دیشب لبنان به فیض شهادت نائل آمد و به ملکوت پرواز کرد. سید عزیز مقاومت پاداش دهها سال جهاد فی سبیل الله و دشواریهای آن را در خلال یک پیکار مقدس دریافت کرد. در حالی شهید شد که سرگرم طرّاحی برای دفاع از مردم بیپناه ضاحیهی بیروت و خانههای ویرانشده و عزیزان پرپرشدهی آنان بود، همچنانکه دهها سال برای دفاع از مردم ستمدیدهی فلسطین و شهر و روستای غصبشده و خانههای تخریبشده و عزیزان قتلعامشدهی آنان طرّاحی و تدبیر و جهاد کرده بود. فیض شهادت پس از اینهمه مجاهدت حق مسلّم او بود.
اینجانب به پدر بزرگوار و همسر گرامیِ سید عزیز که پیش از او فرزندش سید هادی را نیز در راه خدا داده، و به فرزندان گرامیش و به خانوادههای شهیدان این حادثه و به یکایک افراد حزب الله و به مردم عزیز و مقامات عالیهی لبنان، و به سراسر جبههی مقاومت، و به مجموع امت اسلامی، شهادت نصرالله بزرگ و یاران شهیدش را تبریک و تسلیت عرض میکنم و در ایران اسلامی پنج روز عزای عمومی اعلام مینمایم. خداوند آنان را با اولیائش محشور فرماید.
والسلام علی عبادالله الصالحین
سید علی خامنهای
۱۴۰۳/۰۷/۰۷
📎 پیام کامل 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/859
🆔@insf_pr
May 11
سلام به اندیشمندان گرامی، در راستای شفافیت هرچه بیشتر فعالیتهای بنیاد ملی علم ایران آمار ماهانه شهریور ماه به صفحه اول سایت اضافه شد.
#آمار_ماهانه
🔍 اینفوگرافیک آمار شهریورماه ۱۴۰۳
🔰 راهحل محققان برای تصفیه شیرابه زبالهها
🔻«بررسی کارایی سیستم تلفیقی سپتیک تانک اصلاح شده و وتلند مصنوعی با جریان زیرسطحی جهت تصفیه شیرابه محل دفن پسماند شهر همدان» عنوان رساله دکتری سونیا چاوشی است که با راهنمایی محمد تقی صمدی و حمایت بنیاد ملی علم ایران به نتیجه رسیده است.
🔸 افزایش جمعیت و ارتقای سبک زندگی موجب رشد چشمگیر تولید مواد زائد جامد در جوامع شهری شده است. در طول تاریخ بهخصوص در کشورهای درحالتوسعه دفن بهداشتی زباله رایجترین روش دفع مواد زائد جامد شهری بوده و هنوز هم مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹در این مطالعه سعی شد با طراحی و اجرای فرآیند تصفیه با استفاده از گیاه نی بومی (Phragmites australis) و بهرهگیری از پتانسیل طبیعی خود منطقه، با کمترین میزان مصرف انرژی و بدون نیاز به نیروی متخصص جهت راهبری سیستم، شیرابه تولیدی در محل دفن پسماندهای شهری همدان تصفیه شود و با دستیابی به استاندارهای خروجی پساب امکان استفاده مجدد از آن را فراهم شود.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/801
🆔@insf_pr