#سرآمدان
🔰 آغاز مراسم تقدیر از سرآمدان علمی کشور
🔻مراسم تقدیر از برگزیدگان سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۳، لحظاتی پیش با قرائت قرآن و ادای احترام به سرود ملی ایران آغاز شد.
#سرآمدان
🔰 برگزیدگان سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۳/ برگزیدگان نهمین رویداد سرآمدان علمی کشور معرفی شدند
🔻حمایت از برگزیدگان سرآمدان علمی با هدف دستیابی به مرجعیت علمی، افزایش کیفیت علمی در کشور و کمک به پیشرفت پژوهشهای معتبر پژوهشگران در سطح بینالمللی از برنامههایی است که از سال ۱۳۹۴، ذیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میشود.
🔸 بنیاد ملی علم ایران پس از بررسی فراوان و داوری برمبنای شاخصهای علمی بر اساس شیوهنامه مصوب شورای علمی بنیاد، از میان جمع بزرگ و برجسته پژوهشگران کشور، محققان برگزیده در سه گروه اول تا سوم متناسب با انتشار مقالات در مجلات جریانساز، پیشرو و منتخب را معرفی میکند.
🔹 لازم به یادآوری است، فرآیند داوری و انتخاب برگزیدگان نهمین رویداد سرآمدان علمی کشور براساس شیوهنامه انتخاب سرآمدان مصوب شورای علمی بنیاد ملی علم ایران، انجام شدهاست.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/926
🆔@insf_pr
#سرآمدان
🔰 دکتر سلطانی در مراسم تقدیر از سرآمدان علمی کشور: حرکت به سمت مرجعیت علمی/ پیشنهاد بازطراحی برنامه سرآمدان علمی کشور با نظر پژوهشگران
🔻مراسم تقدیر از برگزیدگان سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۳، لحظاتی پیش با قرائت قرآن و ادای احترام به سرود ملی ایران آغاز شد.
🔸 در ابتدای این مراسم، دکتر علیمحمد سلطانی رییس بنیاد ملی علم ایران ضمن خوشامدگویی، درباره این مراسم گفت:برنامه سرآمدان با هدف حرکت به سمت آرمان مرجعیت علمی تاکنون، چندین دوره برگزار شده و نهمین دوره آن هم با تغییرات حداقلی برگزار شده است.
🔹 دکتر سلطانی تأکید کرد: پیشنهاد میدهم در باز طراحی این برنامه و ادامه مسیر حتما ارزیابی و نظرخواهی از جامعه علمی داشته باشیم.
🆔@insf_pr
#سرآمدان
🔰 دکتر افشین در مراسم تقدیر از برگزیدگان سرآمدان علمی کشور: مرجعیت علمی به معنای حرکت در مرزهای دانش و انتشار مقالات در مجلات معتبر علمی
🔻معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در مراسم تقدیر از سرآمدان علمی کشور گفت:این برنامه از سال ۹۴ برگزار میشود و تاکنون در دورههای مختلف از ۱۰۰ تا ۲۰۰ محقق و سرآمد علمی تقدیر شده است و نهمین دوره آن به ۵۷ نفر کاهش داشته که این امر زنگ خطری برای مرجعیت علمی کشور است.
🔸 دکتر افشین تأکید کرد: مرجعیت علمی به معنای حرکت در مرزهای دانش و انتشار مقالات در مجلات معتبر علمی است و مسیرهای دیگر آن تولید فناوری و ایجاد شرکتهای دانش بنیان است.
🔹 همچنین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از تأسیس یک آزمایشگاه ملی تحقیقاتی خبر داد و گفت: ما در کشور یک مرکز آزمایشگاهی ملی تحقیقاتی در سطح بالا تجهیز میکنیم و معاونت علمی برای تأسیس این مرکز آزمایشگاهی سرمایهگذاری خوبی خواهد داشت.
🆔@insf_pr
#سرآمدان
🔰 تقدیر از تلاش ۱۵ ساله دکتر سرکار در ستاد نانو و برنامه سرآمدان/ اهدای جوایز به سه دانشگاه برگزیده در نهمین رویداد سرآمدان علمی کشور
🔻در مراسم تقدیر از برگزیدگان سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۳، از دکتر سعید سرکار به پاس زحمات ساله در ستاد نانو و تلاش به عنوان بنیانگذار سرآمدان علمی کشور تقدیر شد.
🔸 همچنین در این مراسم از دکتر سعدالله نصیری قیداری رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه گاوازنگ زنجان، دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه صنعتی شریف و دکتر یوسف حجت رییس دانشگاه تربیت مدرس به عنوان سه دانشگاه برگزیده، تقدیر شد.
🔹 به سه دانشگاه برگزیده، گرنت ۵ میلیارد تومانی اعطا میشود.
🆔@insf_pr
🔰 ویژه دانشجویان مقطع دکتری؛
اعلام فراخوان «حمایت از موضوعات پیشرو» (بهزودی)
🔻بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد فراخوانی را با عنوان «حمایت از موضوعات پیشرو» با هدف حمایت از رسالههای دکتری در برخی موضوعات مهم و کلیدی با اهداف پژوهشی ویژه در حوزههای تخصصی منتشر سازد. اولویتهای پژوهشی این فراخوان «هوش مصنوعی، کوانتوم، امنیت سایبری، میکرو الکترونیک، پلاسما و کرایوژنیک» میباشد.
🔸مبلغ حمایتی ۲۵۰ میلیون تومان به ازای دو سال حمایت از رسالههای دکتری است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/925
🆔@insf_pr
#سرآمدان
🔰 در نهمین رویداد سرآمدان علمی کشور چه گذشت/ تقدیر از دانشگاههای برگزیده و عکس یادگاری پژوهشگران با مسئولان
🔻یکشنبه شب ۲۰ آبان ماه، هتل اسپیناس تهران میزبان جمعی از پژوهشگران برجسته کشور و مسئولان علمی کشور برای تقدیر از سرآمدان علمی کشور بود.
🔸در این مراسم، به پاس زحمات ۱۵ ساله سعید سرکار در ستاد نانو و ابداع برنامه سرآمدان علمی کشور، با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، پیمان صالحی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شاهین آخوندزاده معاون پژوهش و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و علیمحمد سلطانی رئیس بنیاد ملی علم ایران تقدیر شد.
🔹در این مراسم که با حضور وزیر علوم دولت چهاردهم دکتر حسین سیمایی صراف برگزار شد، همچنین از ریاست سه دانشگاه برگزیده با اعطای گرنت ۵ میلیارد تومانی تقدیر به عمل آمد. سعدالله نصیری قیداری رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه گاوازنگ زنجان، سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و یوسف حجت رئیس دانشگاه تربیت مدرس، رؤسای سه دانشگاه برگزیده بودند که در مراسم تقدیر از سرآمدان علمی کشور حایز تقدیر شناخته شدند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/929
🆔@insf_pr
#سرآمدان
🔰معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان: مرجعیت علمی به معنای حرکت در مسیر دانش و انتشار مقالات در مجلات معتبر است
🔻معاون علمی،فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور گفت: مرجعیت علمی به معنای حرکت در مرزهای دانش و انتشار مقالات در مجلات معتبر علمی است و مسیرهای دیگر آن تولید فناوری و ایجاد شرکتهای دانشبنیان است.
🔸 وی تأکید کرد: مسیر مرجعیت علمی یک جریان است که با تولید علم در مرز دانشهای نوظهور مانند هوش مصنوعی، کوانتوم، پلاسما، میکروالکترونیک و کرایوژنیک شروع میشود. مرجعیت علمی یعنی اهمیت دادن به مرزهای دانش و این در حالی است که تجهیزات دانشگاههای کشور در سطح جهانی نیست.
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان با اشاره به فعالیتهای بنیاد ملی علم ایران ادامه داد: بودجه بنیاد ملی علم ایران، سه برابر شده است. معاونت علمی در قالب فراخوان، گرنتهایی به اساتید پرداخت میکند که البته ۸۰ درصد گرنتها به فراخوانهای این بنیاد اختصاص داده شده است و هر طرح تا سقف ۵ میلیارد تومان حمایت میشود.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/929
🆔@insf_pr
#سرآمدان
🔰 سلطانی: سرآمدان علمی کشور یک برنامه جریانساز با تنوع مناسب رشتهای و مشارکت فعال همه دانشگاهها/ آماده ارائه گرنت به برگزیدگان با کمترین بوروکراسی هستیم
🔻رئیس بنیاد ملی علم ایران گفت: مشارکت دانشگاههای تهران و دانشگاههای شهرستانها و تنوع رشتهای در رویداد سرآمدان علمی کشور به نوعی نشان میدهد که این برنامه جریان ساز بوده است.
🔸وی افزود: تاکنون، چند دوره از این رویداد برگزار شده و در هر دوره تغییرات کمی نسبت به دورههای قبل داشته است. در این دوره تلاش شد تا تغییرات حداقلی باشد؛ به گونهای که اگر یک مخاطب به سیر برگزاری این رویداد نگاه کند، به صورت عقلایی، یک مسیر بهبود در این برنامه دیده شود.
🔹سلطانی ضمن تقدیر از بنیانگذاران این برنامه و کسانی که در اجرای این برنامه مشارکت داشتند، خاطرنشان کرد: انشالله بنیاد از همینامشب و فردا آمادگی دارد تا گرنتهایی که برای اساتید درنظر گرفته شده است را در اختیارشان بگذارد و با حداقل بوروکراسی و بدون داوری، این گرنتها تقدیم حضور برگزیدگان خواهد شد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/928
🆔@insf_pr
🔰 تولید جوهر زیستی با قابلیت پوششدهی ایمپلنتها
🔻«چاپ سهبعدی پچرسانای قلبی از هیدروژل نانوکامپوزیتی بر پایه زانتان اکسید/ژلاتین/نانوذرات اکسید گرافن با قابلیت خودترمیمی» عنوان طرح پژوهشی رعنا ایمانی عضو هیئتعلمی دانشگاه امیرکبیر است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسیده است.
🔸بیماری قلبی مادرزادی، ایسکمی قلب و... از جمله عواملی هستند که بهتدریج منجر به نارسایی و اختلالات قلبی و در نهایت مرگ میشوند. مهندسی بافت قلب بهعنوان رویکردی برای ترمیم عروق خونی، دریچههای قلب و عضلات قلب آسیبدیده موردتوجه قرار گرفته است. استراتژی رایج در این رویکرد شامل تمایز سلولهای بنیادی به سلولهای قلبی و تولید بافت طبیعی بر روی بیومتریالهایی است که بهعنوان داربست از رشد بافت حمایت میکنند.
🔹هدف از این پژوهش طراحی، ساخت، مشخصهیابی و بهینهسازی یک جوهر زیستی با قابلیت خودترمیمی بهمنظور چاپ پچ قلبی برای کمک به بهبود آسیب بافت میوکارد قلبی است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/850
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰دانشگاه ارومیه میزبان چهارمین رویداد شب علم ایران/ یک همنشینی شبانه با چاشنی علم
🔻پس از برگزاری موفق رویداد شب علم در دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شیراز و دانشگاه دامغان با حمایت بنیاد ملی علم ایران، این بار دانشگاه ارومیه روز شنبه ۲۶ آبان از ساعت ۱۵ الی ۲۳، میزبان علاقهمندان به دنیای پر رمز و راز علم، شده است.
🔸مروجان دانش با حمایت بنیاد ملی علم ایران در رویداد «شب علم»، در جمع اهالی و دوستداران دانش ارومیه از تجربههای علمی خود میگویند.
🔹برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت شب علم دانشگاه ارومیه مراجعه نمایید.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/932
🆔@insf_pr
🎥 هماکنون؛ مراسم روایت گری علم در شب علم دانشگاه ارومیه
پخش زنده:
https://www.aparat.com/uni_urumia/live
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 شبی با دانشمندان در دل شهر نُقْل و نَقْل و قلم/ از روایتگری علم تا رصد آسمان در دل شب
🔻این بار دانشگاه ارومیه، درهای خود را به روی علاقهمندان به علم گشوده است تا پیر و جوان و نوپا و نوجوان بتواند شبی را در کنار خانواده برای آشنایی با علم با چاشنی سرگرمی و تفریح بگذرانند.
🔸در این مراسم، احمد علیجانپور رییس دانشگاه ارومیه، حجتالاسلاموالمسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه و علیمحمد سلطانی رییس بنیاد ملی علم ایران به سخنرانی پرداختند.
🔹بخش پایانی «شب علم» بخش هیجانانگیز برنامه بود. بخشی که اهالی ارومیه، در زمین فوتبال دانشگاه ارومیه چشم به آسمان دوختند و به رصد سقف بزرگ زمین پرداختند و بدین ترتیب، رویداد شب علم در شهر باغهای سیب، شهر نُقْلهای شیرین و نَقْلهای جذاب به پایان رسید.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/936
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 همراه با نمایشگاه «شب علم» دانشگاه ارومیه؛ از مسابقه تشخیص هوش مصنوعی تا هشدار به وقت بحران/ در غرفههای نمایشگاه چه گذشت؟
🔻از همان لحظاتی که مقدمات غروب خورشید در ارومیه فراهم شده بود، درهای دانشگاه ارومیه به روی علاقهمندان گشوده شد و مهمانان «شب علم» راهی نمایشگاه این رویداد شدند.
🔸غرفههایی نظیر غرفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشکده هنر، پژوهشکده نانو فناوری، دانشکده علوم پایه و پژوهشکده آرتمیا و آبزیپروری از جمله غرفههای این نمایشگاه بودند.
🔹در گوشه دیگری از این نمایشگاه، نام پژوهشکده بحران دانشگاه ارومیه به چشم میخورد. پژوهشکدهای که تحقیقات آن با توجه به زلزلهخیز بودن ایران میتواند راهگشا باشد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/938
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 حاشیهای از نمایشگاه «شب علم»دانشگاه ارومیه؛ از آرتمیا چه میدانید/ بهبود اقتصاد و اشتغال کشور با این آبزی کوچک
🔻یکی از غرفههای فعال در نمایشگاه«شب علم»، غرفه پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه بود که برای آشنایی بیشتر با فعالیتهای این پژوهشکده با نصرالله احمدیفرد رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه گفت و گو کردیم.
🔸احمدی فرد در ابتدا درباره آرتمیا توضیح داد و گفت: آرتمیا موجودی از گروه سختپوستان است که بهخاطر شکل ظاهریاش به عنوان یک غذای ارزشمند برای چهار گروه آبزیان شامل میگوها، ماهیان خاویاری، ماهیان دریایی در قفس، ماهیان زینتی محسوب میشود. آرتمیا به خاطر داشتن ترکیباتی نظیر آنزیمهای آنتیاکسیدانی و اسیدهای چرب، موجودی بسیار کاربردی است.
🔹وی درباره برگزاری رویداد «شب علم» در دانشگاه ارومیه اظهار کرد: علم نیازمند یک ارتباط مؤثر بین دانشگاه و مردم است و این رویداد موجب شده تا مردم ارومیه از روند تحقیقات در استان اطلاع پیدا کنند. این رویداد کمک میکند از کودک تا جوان و پیر با فعالیتهای تحقیقاتی و علمی آشنا شده و حتی ایده بگیرند و نوجوانان و جوانان هم برای انتخاب رشته با نگاه باز انتخاب کنند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/937
🆔@insf_pr
#فراخوان
🔰 فراخوان شرکت در اولین پروژه از برنامه جامع تابآوری شهری اعلام شد؛فراخوان «دستیابی به مدل عینی تابآوری شهری با پیادهسازی مدل USAH در جزیره کیش به عنوان یک شهر ایزوله و مستقل
🔻اهداف پروژه: با توجه به پیچیدگی و چالشهای پیادهسازی مدل سیستمی USAH، این پروژه به عنوان یک مطالعه موردی در جزیره کیش، به شناسایی چالشها و فرصتها میپردازد. کیش به عنوان یک شهر ایزوله با ابعاد محدودتر، محیط مناسبی برای آزمایش و ارزیابی مدلهای تابآوری شهری است.
🔸بنابراین، هدف کلی از پروژه 00، دستیابی به مدل عینی تابآوری شهری با پیادهسازی چارچوب USAH در جزیره کیش است. به طور مشخص، در این پروژه میبایست دادهبرداری واقعی از تمامی پنج لایه مدل سیستمی در جزیره کیش ضمن تعامل با ذینفعان انجام شود و بعد از پیادهسازی مدل سیستمی، مشکلات تعامل با ذینفعان و توان همکاری در گردآوری دادهها و چالشهای اجرای تحلیل شبکه پیچیده در دنیای واقعی مورد آزمایش قرار گیرد. (جهت اطلاع از سایر پروژهها به پیوست فراخوان مراجعه فرمایید.)
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/931
🆔@insf_pr