#سرآمدان
🔰 سلطانی: سرآمدان علمی کشور یک برنامه جریانساز با تنوع مناسب رشتهای و مشارکت فعال همه دانشگاهها/ آماده ارائه گرنت به برگزیدگان با کمترین بوروکراسی هستیم
🔻رئیس بنیاد ملی علم ایران گفت: مشارکت دانشگاههای تهران و دانشگاههای شهرستانها و تنوع رشتهای در رویداد سرآمدان علمی کشور به نوعی نشان میدهد که این برنامه جریان ساز بوده است.
🔸وی افزود: تاکنون، چند دوره از این رویداد برگزار شده و در هر دوره تغییرات کمی نسبت به دورههای قبل داشته است. در این دوره تلاش شد تا تغییرات حداقلی باشد؛ به گونهای که اگر یک مخاطب به سیر برگزاری این رویداد نگاه کند، به صورت عقلایی، یک مسیر بهبود در این برنامه دیده شود.
🔹سلطانی ضمن تقدیر از بنیانگذاران این برنامه و کسانی که در اجرای این برنامه مشارکت داشتند، خاطرنشان کرد: انشالله بنیاد از همینامشب و فردا آمادگی دارد تا گرنتهایی که برای اساتید درنظر گرفته شده است را در اختیارشان بگذارد و با حداقل بوروکراسی و بدون داوری، این گرنتها تقدیم حضور برگزیدگان خواهد شد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/928
🆔@insf_pr
🔰 تولید جوهر زیستی با قابلیت پوششدهی ایمپلنتها
🔻«چاپ سهبعدی پچرسانای قلبی از هیدروژل نانوکامپوزیتی بر پایه زانتان اکسید/ژلاتین/نانوذرات اکسید گرافن با قابلیت خودترمیمی» عنوان طرح پژوهشی رعنا ایمانی عضو هیئتعلمی دانشگاه امیرکبیر است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسیده است.
🔸بیماری قلبی مادرزادی، ایسکمی قلب و... از جمله عواملی هستند که بهتدریج منجر به نارسایی و اختلالات قلبی و در نهایت مرگ میشوند. مهندسی بافت قلب بهعنوان رویکردی برای ترمیم عروق خونی، دریچههای قلب و عضلات قلب آسیبدیده موردتوجه قرار گرفته است. استراتژی رایج در این رویکرد شامل تمایز سلولهای بنیادی به سلولهای قلبی و تولید بافت طبیعی بر روی بیومتریالهایی است که بهعنوان داربست از رشد بافت حمایت میکنند.
🔹هدف از این پژوهش طراحی، ساخت، مشخصهیابی و بهینهسازی یک جوهر زیستی با قابلیت خودترمیمی بهمنظور چاپ پچ قلبی برای کمک به بهبود آسیب بافت میوکارد قلبی است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/850
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰دانشگاه ارومیه میزبان چهارمین رویداد شب علم ایران/ یک همنشینی شبانه با چاشنی علم
🔻پس از برگزاری موفق رویداد شب علم در دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شیراز و دانشگاه دامغان با حمایت بنیاد ملی علم ایران، این بار دانشگاه ارومیه روز شنبه ۲۶ آبان از ساعت ۱۵ الی ۲۳، میزبان علاقهمندان به دنیای پر رمز و راز علم، شده است.
🔸مروجان دانش با حمایت بنیاد ملی علم ایران در رویداد «شب علم»، در جمع اهالی و دوستداران دانش ارومیه از تجربههای علمی خود میگویند.
🔹برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت شب علم دانشگاه ارومیه مراجعه نمایید.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/932
🆔@insf_pr
🎥 هماکنون؛ مراسم روایت گری علم در شب علم دانشگاه ارومیه
پخش زنده:
https://www.aparat.com/uni_urumia/live
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 شبی با دانشمندان در دل شهر نُقْل و نَقْل و قلم/ از روایتگری علم تا رصد آسمان در دل شب
🔻این بار دانشگاه ارومیه، درهای خود را به روی علاقهمندان به علم گشوده است تا پیر و جوان و نوپا و نوجوان بتواند شبی را در کنار خانواده برای آشنایی با علم با چاشنی سرگرمی و تفریح بگذرانند.
🔸در این مراسم، احمد علیجانپور رییس دانشگاه ارومیه، حجتالاسلاموالمسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه و علیمحمد سلطانی رییس بنیاد ملی علم ایران به سخنرانی پرداختند.
🔹بخش پایانی «شب علم» بخش هیجانانگیز برنامه بود. بخشی که اهالی ارومیه، در زمین فوتبال دانشگاه ارومیه چشم به آسمان دوختند و به رصد سقف بزرگ زمین پرداختند و بدین ترتیب، رویداد شب علم در شهر باغهای سیب، شهر نُقْلهای شیرین و نَقْلهای جذاب به پایان رسید.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/936
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 همراه با نمایشگاه «شب علم» دانشگاه ارومیه؛ از مسابقه تشخیص هوش مصنوعی تا هشدار به وقت بحران/ در غرفههای نمایشگاه چه گذشت؟
🔻از همان لحظاتی که مقدمات غروب خورشید در ارومیه فراهم شده بود، درهای دانشگاه ارومیه به روی علاقهمندان گشوده شد و مهمانان «شب علم» راهی نمایشگاه این رویداد شدند.
🔸غرفههایی نظیر غرفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشکده هنر، پژوهشکده نانو فناوری، دانشکده علوم پایه و پژوهشکده آرتمیا و آبزیپروری از جمله غرفههای این نمایشگاه بودند.
🔹در گوشه دیگری از این نمایشگاه، نام پژوهشکده بحران دانشگاه ارومیه به چشم میخورد. پژوهشکدهای که تحقیقات آن با توجه به زلزلهخیز بودن ایران میتواند راهگشا باشد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/938
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 حاشیهای از نمایشگاه «شب علم»دانشگاه ارومیه؛ از آرتمیا چه میدانید/ بهبود اقتصاد و اشتغال کشور با این آبزی کوچک
🔻یکی از غرفههای فعال در نمایشگاه«شب علم»، غرفه پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه بود که برای آشنایی بیشتر با فعالیتهای این پژوهشکده با نصرالله احمدیفرد رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه گفت و گو کردیم.
🔸احمدی فرد در ابتدا درباره آرتمیا توضیح داد و گفت: آرتمیا موجودی از گروه سختپوستان است که بهخاطر شکل ظاهریاش به عنوان یک غذای ارزشمند برای چهار گروه آبزیان شامل میگوها، ماهیان خاویاری، ماهیان دریایی در قفس، ماهیان زینتی محسوب میشود. آرتمیا به خاطر داشتن ترکیباتی نظیر آنزیمهای آنتیاکسیدانی و اسیدهای چرب، موجودی بسیار کاربردی است.
🔹وی درباره برگزاری رویداد «شب علم» در دانشگاه ارومیه اظهار کرد: علم نیازمند یک ارتباط مؤثر بین دانشگاه و مردم است و این رویداد موجب شده تا مردم ارومیه از روند تحقیقات در استان اطلاع پیدا کنند. این رویداد کمک میکند از کودک تا جوان و پیر با فعالیتهای تحقیقاتی و علمی آشنا شده و حتی ایده بگیرند و نوجوانان و جوانان هم برای انتخاب رشته با نگاه باز انتخاب کنند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/937
🆔@insf_pr
#فراخوان
🔰 فراخوان شرکت در اولین پروژه از برنامه جامع تابآوری شهری اعلام شد؛فراخوان «دستیابی به مدل عینی تابآوری شهری با پیادهسازی مدل USAH در جزیره کیش به عنوان یک شهر ایزوله و مستقل
🔻اهداف پروژه: با توجه به پیچیدگی و چالشهای پیادهسازی مدل سیستمی USAH، این پروژه به عنوان یک مطالعه موردی در جزیره کیش، به شناسایی چالشها و فرصتها میپردازد. کیش به عنوان یک شهر ایزوله با ابعاد محدودتر، محیط مناسبی برای آزمایش و ارزیابی مدلهای تابآوری شهری است.
🔸بنابراین، هدف کلی از پروژه 00، دستیابی به مدل عینی تابآوری شهری با پیادهسازی چارچوب USAH در جزیره کیش است. به طور مشخص، در این پروژه میبایست دادهبرداری واقعی از تمامی پنج لایه مدل سیستمی در جزیره کیش ضمن تعامل با ذینفعان انجام شود و بعد از پیادهسازی مدل سیستمی، مشکلات تعامل با ذینفعان و توان همکاری در گردآوری دادهها و چالشهای اجرای تحلیل شبکه پیچیده در دنیای واقعی مورد آزمایش قرار گیرد. (جهت اطلاع از سایر پروژهها به پیوست فراخوان مراجعه فرمایید.)
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/931
🆔@insf_pr
#شب_علم
🔰 مهمانی ۱۰ هزار نفره «شب علم» در دانشگاه ارومیه / روایتی تازه از علم با کمک پژوهشگران
🔻«شب علم» رویدادی که از همان ابتدای تولدش به دنبال آشتی جامعه با علم و گشودن دروازههای دانش و دانشگاه به روی پیر و جوان بود؛ در ارومیه با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
🔸سروش صحت که به واسطه برنامههایی چون کتاب باز و پادکستهای پرمغزش، در ترویج علم به زبان ساده ید طولایی دارد در کنار محمدرضا نوروزی با پژوهشگران واندیشمندان ارومیه به گفتوگو نشستند.
🔹رویداد «شب علم» دانشگاه ارومیه با حضور بالغ بر ده هزار نفر از مردم علمدوست و فرهیخته ارومیه، در چندین بخش مختلف در محل پردیس علم و فناوری دانشگاه برگزار شد تا اقشار مختلف جامعه بتوانند شبی را در کنار کسانی که دوستشان دارند؛ برای آشنایی با علم با چاشنی سرگرمی و تفریح بگذرانند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/940
🆔@insf_pr
#فراخوان
🔰 مؤسسه بینالمللی تحلیل سامانههای کاربردی (یاسا) اعلام کرد؛
فراخوان برنامه تابستانه دانشمندان جوان در سال ۲۰۲۵
🔻مؤسسه بینالمللی تحلیل سامانههای کاربردی (یاسا) از اول ژوئن تا پایان آگوست هر ساله میزبان ۵۰ دانشجوی دکترا از کشورهای مختلف جهان است.در این برنامه دانشجویان دکترای برگزیده به اجرای پروژه علمی مرتبط با زمینههای تحقیقاتی یاسا میپردازند.
🔸طی این مدت، پژوهشگران ضمن بهرهمندی از دانش متخصصان برجسته یاسا به سامانهها و نرمافزارهای منحصربهفرد یاسا نیز دسترسی خواهند داشت. با توجه به عضویت بنیاد ملی علم ایران در مؤسسه IIASA واجدین شرایط ایرانی نیز می توانند از تسهیلات این فراخوان استفاده نمایند.
🔹همچنین، مهلت ارسال پروپوزال تا ۲۴ دیماه میباشد و این زمان تمدید نخواهد شد.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/941
🆔@insf_pr
#فراخوان
🔰 فراخوان «مسئله فلسطین: دیروز و امروز و فردا»
🔻فلسطین و مسائل آن پیوندی دیرینه و تاریخی با حیات فرهنگی و دینی مسلمانان دارد و با موضوعات کلان و سیاستهای بین المللی در جهان گره خورده است.
🔸در این فراخوان، علاوه بر انتشارات علمی شامل مقالات در مجلات معتبر بین المللی و داخلی، تألیف کتاب و مقالات مرتبط با حوزه پژوهش به زبان های بین المللی از جمله عربی، انگلیسی و ... از حمایت ویژه برخوردار میشود.
🔹این فراخوان از طرحهای پژوهشی، طرحهای پسادکتری و رسالههای دکتری حمایت میکند و از تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۳۰ تا ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ برگزار میشود.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/942
🆔@insf_pr
#فراخوان
🔰 نتایج نهمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF) اعلام شد»
🔻در این فراخوان از بین ۴۴ پیشنهادیه مشترک محققان ایرانی و چینی در دو حیطه حوزههای مرتبط با مهندسی زیستی (Bioengineering) و مواد پیشرفته (Advanced Material) و پس از ارزیابی از سوی بنیاد ملی علم ایران و صندوق علمی مشترک راه ابریشم، در نهایت تعداد ۶ طرح پذیرفته شد.
🔸گفتنیست ارزیابی علمی انجام شده در بنیاد بر اساس شاخصهایی همچون: الف) نتایج داوریها؛ ب) ضرورت حضور مجریان خارجی و ارزشافزوده برای کشور مانند تخصص پژوهشگران، امکانات آزمایشگاهی و دانش فنی؛ ج) توانمندی مجری و همکاران؛ د) اهمیت موضوع از دیدگاه ملی؛ ه) خروجیهای طرح؛ و) کیفیت پروپوزال صورت پذیرفته است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/945
🆔@insf_pr
🔰 قابل توجه علاقهمندان: جلسه معرفی پروژه کیش
🔻این بنیاد در نظر دارد در راستای فراخوان «دستیابی به مدل عینی تابآوری شهری با پیادهسازی مدل USAH در جزیره کیش به عنوان یک شهر ایزوله و مستقل» بهمنظور آشنایی دقیقتر پژوهشگران با اهداف و دستاوردهای مورد انتظار، نحوه ارسال پیشنهادهها و پرسشوپاسخهای مربوطه، جلسه معرفی این فراخوان را برگزار کند.
🔸جلسه مجازی آشنایی با پروژه فراخوان «دستیابی به مدل عینی تابآوری شهری با پیادهسازی مدل USAH در جزیره کیش به عنوان یک شهر ایزوله و مستقل» روز یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳،برگزار میشود.
🔹این کارگاه مجازی ساعت ۱۶ الی ۱۸ به صورت مجازی از طریق نشانی https://vc.sharif.edu/mehrtab برگزار میشود.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/946
🆔@insf_pr
🔰 با هدف تجلیل از برگزیدگان علمی کشور؛ آغاز ثبت نام برای جایزه البرز ۱۴۰۴ از بیستم آذرماه
🔻«جایزه بنیاد البرز» به صورت سالانه به نخبگان علمی برتر ایرانی اهدا میشود و به افرادی تعلق میگیرد که به اشاعه فرهنگ کشور و تسکین آلام بشری و رفاه زندگی انسانی و بالارفتن حیثیت ایرانی در جامعه جهانی کمک نمایند.
🔸دانشجویان، طلاب، فناوران و دانشمندان جوان سراسر کشور میتوانند از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یکماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی جایزه البرز مدارک خود را بارگذاری نمایند.
🔹برهمین اساس؛ در فراخوان شصت و سومین سال جایزه البرز، دانشمندان جوان، فناوران، طلاب و دانشجویان میتوانند از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یکماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir ضمن مطالعه شیوهنامه، اقدام به ثبتنام و بارگذاری مدارک خود نمایند.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/947
🆔@insf_pr
#رویداد
🔰 وبینار معرفی برنامه تابستانی دانشمندان جوان یاسا
🔻 از جمله برنامههای حمایتی مؤسسه یاسا برنامه مدرسه تابستانی پژوهشگران جوان (YSSP) است. در این برنامه سالیانه ۵۰ دانشجوی دکتری میتوانند به مدت سه ماه پژوهشی مرتبط با رساله دکتری خود انجام دهند. طی این مدت، پژوهشگران ضمن بهرهمندی از دانش متخصصان برجسته یاسا به سامانهها و نرمافزارهای منحصربهفرد یاسا نیز دسترسی خواهند داشت.
🔸سه شنبه مورخ ۶ آذرماه در ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران وبینار معرفی برنامه تابستانی دانشمندان جوان یاسا و شیوه ارسال پروپورزال توسط یاسا برگزار میشود.
🔹علاقمندان میتوانند جهت شرکت در این وبینار به لینک بستر زوم در ذیل مراجعه نمایندعلاقمندان می توانند جهت شرکت در این وبینار به لینک زیر مراجعه نمایند.
https://iiasa.zoom.us/j/96219105218
Meeting ID: 96219105218
Passcode: yssp
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/948
🆔@insf_pr
🔰 ۸ آذرماه؛ نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
🔻بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد برای ارتقای فعالیتهای خود در حمایت از پژوهشگران، نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» را برگزار کند.
🔸نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای پژوهشی چندتخصصی» روز پنجشنبه ۸ آذرماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۳ برگزار میشود.
🔹بدیهیاست، ورود در این مراسم تنها با دعوت کتبی از طرف بنیاد ملی علم ایران، امکانپذیر است.
📎 جزئیات 👇
🌐 https://insf.org/fa/news/949
🆔@insf_pr
🔰 از دقایقی پیش، نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» آغاز شد
🔻این نشست، پس از قرائت قرآن و ادای احترام به سرود جمهوری اسلامی ایران ، با اجرای دکتر تاج الدینی در سالن همایش های سازمان مدیریت صنعتی آغاز شد.
🆔@insf_pr