«زیارت عاشورا» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.tavabin.ziyarat&ref=share
جهادی میرزاکوچک | رشت
«زیارت عاشورا» را در بازار اندروید ببین: http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.tavabin.ziyarat&ref=share
اگر کسی هر روز زیارت عاشورا بخواند به مثابه کسی است که در رکاب اباعبدالله(علیه السلام) به شهادت رسیده است».
#زیارت_عاشورا
۱
جهادی میرزاکوچک | رشت
اگر کسی هر روز زیارت عاشورا بخواند به مثابه کسی است که در رکاب اباعبدالله(علیه السلام) به شهادت رسید
در شرح احوال مرحوم شيخ مرتضى ، نواده شيخ انصارى آورده اند كه ؛
((از جمله عاداتش خواندن زيارت عاشورا بوده كه در هر روز، دو بار صبح و عصر آن را مى خواند و بر آن بسيار مواظبت مى نمود. بعد از وفاتش كسى او را در خواب ديد و از احوالش پرسش كرد؛ در جواب سه مرتبه فرمود: ((عاشورا، عاشورا، عاشورا،))
#زیارت_عاشورا
۲
جهادی میرزاکوچک | رشت
در شرح احوال مرحوم شيخ مرتضى ، نواده شيخ انصارى آورده اند كه ؛ ((از جمله عاداتش خواندن زيارت عاشورا
يكى از بزرگان مى فرمود: مرحوم آيه الله حاج آقا حسين خادمى و حاج شيخ عباس قمى و حاج شيخ عبدالجواد مداحيان روضه خوان امام حسين را در خواب ديدم كه در غرفه هاى بهشتى دور يكديگر جمع بودند. از آية الله خادمى احوالپرسى كردم و گفتم :
با هم بودن شما يك آية الله و آقاى حاج شيخ عباس قمى يك محدث و حاج شيخ عبدالجواد روضه خوان امام حسين عليه السلام چه مناسبتى دارد كه با يكديگر يك جا قرار گرفته ايد؟
جواب دادند: ما همگى مداومت به زيارت عاشورا داشتيم و در مقدار خواندن زيارت عاشورا مثل هم بوديم .
#زیارت_عاشورا
۳
جهادی میرزاکوچک | رشت
يكى از بزرگان مى فرمود: مرحوم آيه الله حاج آقا حسين خادمى و حاج شيخ عباس قمى و حاج شيخ عبدالجواد مدا
يكى از علما و حجج اسلام و از ذريه رسول الله صلى الله عليه و آله در يادداشتهاى خود چنين فرموده بود: شبى از طريقى به من الهام شد كه مبلغ چهل و پنج هزار تومان بر درب مغازه يكى از بندگان خدا كه مرد محترمى از اهل اصفهان است (و نخواسته اسمش گفته شود) صبح متحير بودم چه كنم ، آيا آنچه فهميديم صحيح است يا نه و نمى دانستم چقدر پول دارم ؟ وقتى مراجعه كردم ديدم موجودى من چهل و پنج هزار تومان است ، اول وقت رفتم درب مغازه آن آقا كه از محترمين آن شهر بود، ديدم دو نفر درب مغازه او ايستاده اند، به آن آقا گفتم : من با شما كارى دارم ، مى خواهم با هم برويم جايى و برگرديم .
گفت : بسيار خوب . من ايشان را بردم مسجدالنبى واقع در خيابان جى ، آنجا عمله و بنا كار مى كردند، لب ايوان طرف قبله نشستيم .
من به ايشان گفتم : من مامور هستم گرفتارى شما را اصلاح كنم ، مشكلى دارى بگو، هر چه اصرار كردم نگفت ، بالاخره آن مبلغ را به ايشان دادم ولى نگفتم چقدر است . ايشان بى اختيار به گريه افتاد و گفت :
من چهل و پنج هزار تومان قرض داشتم ، چهل زيارت عاشورا نذر كردم بخوانم و امروز بعد از اذان آخر آن را خواندم و از آقا ابى عبدالله الحسين عليه السلام خواستم رفع گرفتاريم شود كه بحمد الله گره باز گرديد.
#زیارت_عاشورا
۴
یازدهم: قنوت امام حسین علیه السّلام:
اَللّهُمَّ مَنْ اَوى اِلى مَاْوىً فَاَنْتَ مَاْواىَ وَ مَنْ لَجَاءَ اِلى مَلْجَاءٍ فَاَنْتَ مَلْجَاْى اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَاسْمَعْ نِدائى وَ اَجِبْ دُعائى وَاجْعَلْ مَآبى عِنْدَکَ وَ مَثْواىَ وَاحْرُسْنى فى بَلْواىَ مِنِ افْتِتانِ الاِمْتِحانِ وَ لَمَّةِ الشَّیْطانِ بِعَظَمَتِکَ الَّتى لا یَشُوبُها وَلَعُ نَفْسٍ بِتَفْتینٍ وَ لا وارِدُ طَیْفٍ بِتَظْنینِ وَلا یَلُمُّ بِها فَرَحٌ حَتّى تَقْلِبَنى اِلَیْکَ بِاِرادَتِکَ غَیْرَ ظَنینٍ وَلامَظْنُونٍ وَلا مُرابٍ وَ لا مُرْتابٍ اِنَّکَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ.
خدایا هر که جاى گرفت به جایگاهى، پس تویى جایگاه من، و هر که پناه گرفت به پناهگاهى، پس تویى پناهگاه من، خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و فریادم را بشنو، و دعایم را اجابت کن، و بازگشتم، و اقامتگاهم را نزد خود قرار ده، و مرا در آزمونم، از ساقطشدن در آزمایش و پیوستن به یاران شیطان پاسم بدار، به حق عظمتت که با آن طمع شخصى به فتنه گرى در نیامیزد، و نه درآید به آن خاطره خوابى با بدگمانى، و نه تماس گیرد با آن شادى بیرون از حد، تا مرا با اراده ات به سوى خود باز مى گردانیظ نه متهم و نه مظنون، نه بدگمان و نه مشکوک به درستى که تو مهربان ترین مهربانانى.
#امام_حسین علیه السلام
🏴 اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ، وَ نَجِيبِكَ مِنْ خَلْقِكَ وَ صَفِيِّكَ مِنْ عِبَادِكَ، إِمَامِ الرَّحْمَةِ وَ قَائِدِ الْخَيْرِ وَ مِفْتَاحِ الْبَرَكَةِ كَمَا نَصَبَ لِأَمْرِكَ نَفْسَهُ وَ عَرَّضَ فِيكَ لِلْمَكْرُوهِ بَدَنَهُ وَ كَاشَفَ فِي الدُّعَاءِ إِلَيْكَ حَامَّتَهُ وَ حَارَبَ فِي رِضَاكَ أُسْرَتَهُ وَ قَطَعَ فِي إِحْيَاءِ دِينِكَ رَحِمَهُ.🏴
هدایت شده از توابین | سید مصطفی موسوی
امروز سالگرد رحلت آخرین پیامبر جهان است. اگر روضهای گوش ندادید، شاید همین یک جمله بتواند اندوهی در دلتان بکارد برای از دست دادن مردی بزرگ و بزرگواری که در دستان مقدسش، کلمات قدسی را معجزه کرد و قرآن را به یادگار گذاشت!
برای او که دنیا را از جهل نجات داد و خود قربانی جهل مقدسِ ظالمین شد. برای او که نسلِ سببی و نسبیاش تا قیامت مظلوم است و چون شمعی برای روشن نگهداشتن روشنفکری میسوزد.
اللهم صل علی محمّد و آل محمّد
@ir_tavabin