شاید خودتون نفهمید..
ولی از خیلی سالای قبل هست که شمارو دنبال میکنم..
و یچیزی که برام جالب شده اینکه
شما کمالگرایی تون رو کنترل کردین..
قبلا همه عکسا صاف و ادیت شده و اتوکشیده و مجلسی بود ..
نوشته هاتون خیلی با وسواس کامل نوشته میشد..
اما الان همه چی دلی و واقعی و پر از حس خوب ..
شاید پیامم جالب نباشه
اما میتونه تاثیرکوچیکی به من بده
ممنونم
#ناشناس
۲۳ فروردین
ما از خدامونه #مذاکره جواب بده و وضع اقتصادی مردم خوب بشه ولی بیرودربایستی مشکل آمریکا با ما حتی همهاش به خاطر انقلاب نیست که اصلش به خاطر اسلامه! و به خاطر این تعلیمات اسلامه، که خدا هیچوقت ملت مسلمانِ ذلیل و توسریخور نمیخواد! و معلومه که آمریکا نمیتونه این رو تحمل کنه!
پس حتی مذاکره هم جواب نمیده چون مذاکره به بهانهی هستهای و موشک و فلانه ولی اصل قضیه اسلامه.. ما که نمیتونیم اسلام رو مذاکره کنیم و بدیم بره؟
۲۳ فروردین
چرا با مذاکرهی غیرمستقیم موافقت شد؟
یکی از شبهاتی که دشمن ساعاتی پس از اظهارات ترامپ مشغول انتشار و شیوع آن شد، این است که جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارها و تهدیدهای دولت ترامپ عقبنشینی کرده و موافقت با #مذاکره نتیجهی چنین فرایند و محاسباتی است. موضع اخیر وزیر امور خارجهی آمریکا نیز در همین راستا قابل ارزیابی و تحلیل است.
دلیل موافقت ایران با مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا چیست؟ نگاهی به رخدادها و مواضع دولت آمریکا نشان میدهد آمریکاییها پس از خروج از برجام همیشه به دنبال توافق فراهستهای بودهاند. مذاکره غیرمستقیم با آمریکا برای احیای برجام، طیّ چند سال اخیر، هم در دولت آقای روحانی و هم در دولت شهید رئیسی در جریان بوده و جمهوری اسلامی از آن رویگردان نبوده است. آنچه مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بود، باجخواهی آمریکاییها و طرح موضوعات فراهستهای بود.
نیمهی بهمنماه سال ۱۴۰۳، ترامپ که تازه به کاخ سفید برگشته بود، یک سند رسمی را دربارهی ایران امضا کرد؛ سندی تحت عنوان «یادداشت ریاست جمهوری دربارهی امنیّت ملّی». در این سند، مانند گذشته، طیف مختلفی از ادّعاها و باجخواهیها دربارهی ایران مطرح شده است؛ از مسئلهی هستهای گرفته تا توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران و مسائل منطقهای. عقل و منطق حکم میکند که در چنین شرایطی، باید محکم در برابر دشمن ایستاد و تسلیم و سازش تحت عنوان «مذاکره» را رد کرد.
تهدیدات نظامی آمریکا و تحرّکات ایذائی این کشور نیز نتوانست تزلزلی در محاسبات تهران ایجاد کند. ماجرا از جایی متفاوت شد که ترامپ، در نامهی خود، به نوعی از مواضع پیشین خود عقبنشینی کرده و نسبت به محدود شدن مذاکرات به موضوع هستهای چراغ سبز نشان داد. این موضوع، در کنار تلاش سنگین دولت آمریکا برای مقصّر جلوه دادن جمهوری اسلامی ایران در زمینهی بالا گرفتن تنشها نزد افکار عمومی دنیا و بهخصوص مردم کشورمان، باعث شد تا جمعبندی بر پاسخ جمهوری اسلامی به نامه باشد؛ پاسخی که هم راه را برای تعامل ــ در چهارچوب غیرمستقیم بودن مذاکرات ــ باز گذاشت و هم موضعی قاطع در برابر یاوهگوئیهای ترامپ بود
یادداشت در نشریه خط حزبالله
۲۳ فروردین
بارها تمرینش کردم. کف خیابون دراز کشیدم رو آسفالت یخزده و بارونخورده. گفتم الان میان. الان داد میزنن. الان فحشم میدن. الان میخوان بکشنم. الان میخندن. الان اشکم رو در میارن. دم آخری چی میشه؟ چیکار میکنم؟ جرأتش رو دارم بمونم؟ پای عقایدم میمونم؟ انگار پزشکیانِ عقلم، به زاکانیِ قلبم میگفت تا آخرش میمونی دیگه؟ تا آخرش موندن خیلی سخته! صدر اسلام پیامبرش بود، صحابه بودن، باز ملت خطا میرفتن! یا کلا نمیرفتن! ما که الان پیامبر نداریم، اماممون رو هم نمیبینیم چی؟ تا آخرش موندن سخته آقا قربونت بشم..
(تصویر شهید روح الله عجمیان
ایستاده بر صلیب اعتقاداتش)
۲۳ فروردین
میگفت هیچ احساسی شریفتر از دلسوزی و خدمتگزاری به دیگران نیست.احساس این که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید، چگونه زندگی کرده اید، گفتار و اعمال شما چه بوده است، و چه اثرات عمیق و معنی داری بر زندگی دیگران گذاشته اید، بزرگترین موهبت زندگی است. رمز زندگی، بخشندگی است...
۲۴ فروردین
۲۴ فروردین
۲۵ فروردین
۲۵ فروردین
۲۵ فروردین
با گریه بگویید
که تشریف نیارد
یک لحظه؛
که در دیدهی من
یار مقیم است..
۲۶ فروردین
هدایت شده از عکاسی با موبايل
وَ أسأل نفسي:
ما فائدة عيناي إن كانت لا تراك مجدداً؟
«و از خود میپرسم:
چشمانم به چه درد میخورند
اگر دوباره تو را نبینند؟»
@Hb3232123
۲۶ فروردین
اشکهای تو جز آنکه غمت را همیشه تازه نگه دارد هیچ سود دیگری ندارد
#کتاب نامیرا
۲۷ فروردین