تخریب؟ کدام تخریب؟!
این روزها "تخریب نکنیم" نقل محافل است،پرکاربرد و پربسامد. همه دغدغه دارند. مخصوصا بعد تاکید رهبر معظم انقلاب بر رعایت اخلاق انتخاباتی، هر روز حول این موضوع، ادبیات در حال تولید شدن است.
خوب رعایت اخلاق در امر فردی و اجتماعی، بدیهیات اسلام است. بدیهی از ٱن منظر بدیهی است که نیاز به اثبات ندارد، به محض تصور، تصدیق میشود، اما مساله کجاست؟!
مساله مصادره به مطلوب کردن عبارت "اخلاق انتخاباتی" است. چند دسته کارگر سیاسی مشغول کارند :
اول :
واقعا مخلص اند و نگران اخلاق، همیشه دغدغه داشتند و خود اول از همه عامل بودند. اینها، اندک اند.
دوم:
آنهایی که نگرانی قبیله ای دارند. اینها حرفشان این است سر جنگی کلمات را به سمت جبهه مقابل هدایت کنید، بعد هرچه خواستید بگویید، دعوای درون حزبی ممنوع.
چه مشمئز کننده اند اینها!
سوم و ما ادراک ما سوم :
اینها حول نامزدی جمع شدند که الی ماشاالله خرابکاری دارد، عملی، نظری، خانوادگی. اینها وقتی میگویند: "تخریب نکنیم."
دقیق ترش یعنی:
"چشم خود را به روی تمام نقاط سیاه نامزد ما ببندید، تا ما مثل قبل، تپه ها را یکی پس از دیگری فتح کنیم."
تلخ آنجایی است که خودشان به تخریب رقبا کمر بسته اند و میتازند. اما با زرنگ بازی، با نفاق و خلاصه با لطایف الحيل!
این سومی ها برای تطهیر همیشه از زور، زر و تزویر بهره بردند و میبرند.
و اما برخورد درست چیست؟!
در مقابل دسته اول باید تمکین کرد، دسته دوم نیاز به تربیت سیاسی دارند و در مقابل سومی ها باید نهضت تبیین و تنویر به راه انداخت.
مشت این سومی ها را باز نکنیم، تمام هزینه هایشان را روی جبهه خودی بار میکنند و موجب اصراف انرژی میشوند. انرژی ای که باید صرف ترویج گفتمان نجات بخش شود، مصروف ماله کشی و توجیه میشود.
دقیقا مانند هزینه ای که مرحوم هاشمی رفسنجانی و خانواده اش بار انقلاب کردند و تا همین امروز عده ای در این مسابقه ی "دو"ی امدادی، ماله را به نفر بعدی تحویل میدهند.
تخریب معنای روشنی دارد، تهمت، دروغ، شایعه، توهین... ذیل پروژه تخریب تعریف میشود. اما مثلا ساده زیستی از شاخص های "لاریب فیه" نامزد اصلح است، بعد روشنگری پیرامون زندگی "لاکچری" نامزد مورد نظر و خانواده اش تخریب است؟!
افراد مورد اعتماد، مدیران و همکاران مورد تایید یک کاندید، از جمله مواردی است که نگاه او را به مسائل مشخص میکند. بعد وقتی معایب این ها مطرح شود، تخریب است؟!
اتفاقا اینها از واجبات کار سیاسی است. بله، نباید در نقد بی انصافی کرد و از جاده ادب و عدالت خارج شد، اما آیا نباید وارد حوزه نقد شد؟
پس وقتی حرف از اخلاق انتخاباتی میزنیم یا میزنند، حواس ها به مغاطله های احتمالی باشد.
@iranEiita
دعای هشتم صحیفه سجادیه، ویژه مناسب این روزها:
اللَّهُمَّ إِنيِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَيَجَانِ الْحِرْصِ وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ وَ ضَعْفِ الصَّبْرِ وَ قِلَّةِ الْقَنَاعَةِ وَ شَكَاسَةِ الْخُلْقِ وَ إِلْحَاحِ الشَّهْوَةِ وَ مَلَكَةِ الْحَمِيَّةِ...
🔻ایرانیتا
@iranEiita
می خواهید اسلام را تبلیغ کنید
از حقوق محرومان دفاع کنید
امام روح الله
پ.ن :
ببینید چه راهبرد دقیقی امام ارائه میکند. این فقط جنبه بین المللی ندارد، اگر امام جماعت مسجد محل از حقوق محرومین محل دفاع کند، تبلیغ اسلام قوت میگیرد.
@iranEiita
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ "حاج قاسم گفت با جلیلی کار نمیکنم"
🔷صحبت های عجیب و مهم سردار نوعی اقدم، از نزدیکان شهید حاج قاسم سلیمانی
🔻انتشار فیلم اتاق استراحت حاج قاسم برای اولین بار!
#نشرحداکثری
🌐 به ایرانیتا بپیوندید، باهم به موقع مطلع میشویم.
@iranEiita
✨یحیی سریع از پایاننامه ارشد خویش در رشته علوم سیاسی و روابط بینالملل دفاع کرد
🔹بعد از ظهر دو روز گذشته «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از پایان نامه ارشد خود در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل با عنوان «مخاطرات حضور اسرائیل در دریای سرخ و تاثیر آن بر امنیت ملی یمن در حدفاصل سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲» دفاع کرد.
✨ یحیی سریع علاوه بر سخنگویی نیروهای مسلح یمن، رئیس کمیته ارشاد اخلاقی وزارت دفاع این کشور و همچنین از روحانیون زیدیه و امام جمعه یکی از مساجد صنعا است.
مطالعات یمن
@iranEiita
#دیدنی
یک فرد ناشناس، مجموعهی بینظیری از عکسهای آرشیوی کاخ گلستان و قاجار را در آدرس زیر منتشر کرد!
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1XVE6EGD8kYnR2G8rR_Dc0JKYi9ykA0vg?usp=drive_link
🔻 ایرانیتا
@iranEiita
❌ مصطفی پور محمدی را دریابید.
مصطفی پور محمدی در مناظرات نشان خواهد داد که میتوانی دبیر کل جامعه "روحانیت"مبارز باشی، اما از "روحانیون" مبارز هم پیشی بگیری...
اصلا او را در دسته بندی های ظاهری سیاسی نبینید. جلسه رای اعتماد وزارت دادگستری اش، در زمان روحانی را هم وقت کردید ببینید، مواضع سال 88 او را هم دنبال کنید.
اگر مناظرات، سورپرایزی داشته باشد، مصطفی پورمحمدی است. او به یک خودنمایی بزرگ نیازمند است، توانش را هم دارد.
🔻این متن را به خاطر بسپارید.
@iranEiita
اصلاح طلبان را شب و روز، به رسانه های رسمی دعوت کنید!
سال ها است که این جمله را تکرار میکنم:
بزرگترین لطف نظام به خاتمی "ممنوع التصویری" او بود. به او فرصت مظلوم نمایی و فرار از پاسخگویی داد.
اتفاقا هر شب بیاید گفت و گوی ویژه خبری، تا در خصوص 8 سال مملکت داری، فتنه 88، حمایت از دولت بیکفایت روحانی و کلا بابت عملکرد حین، قبل و بعد انقلاب توضیح دهد تا مشتش باز شود، تا سطح گفتمانش مشخص و پوچی هزار و یک ادعایش عیان شود.
موید سطور بالا، همین پزشکیان است. به نظرم قالیباف و جلیلی، چند دقیقه از زمانشان را به پزشکیان دهند تا بیشتر حرف بزند، هرچه بیشتر حرف بزند به نفع نامزدهای اصلی انتخابات است.
دیدید در اولین حضور انتخاباتی رسانه ملی، صدای محمود صادقی راهم در آورد. پزشکیان شاید پزشک خوبی باشد، شاید ساده زیست باشد(که محل شبهه است) اما به شدت بی گفتمان و سطحی است. فهمش از نظام مسائل به شدت پایین و مسائل را در مبتذل ترین سطح دسته بندی میکند.
اصلاح طلبان دیگر بهانه ای ندارند، یک اصلاح طلب سنتی، شناسنامه دار و مواضع تند سیاسی تایید صلاحیت شد، بسم الله...
🔻ایرانیتا
@iranEiita
"امر ملی" را جدی بگیرید.
من پیروزی پزشکیان با مشارکت بالا را به پیروزی جلیلی یا قالیباف در مشارکت پایین ترجیح میدهم. چون احیای "امر ملی" اولویت است.
از بای بسم الله، نهضت با توکل به خدا و پشتیبانی مردم حرکت کرد. تا خود امروز جمهوری اسلامی به بدنه ی اجتماعی خود مینازد. در 10 سال اخیر کم کاری های داخلی و دشمنی های خارجی "امر ملی" را مخدوش ساخت. نامزدهای انتخاباتی باید به احیای آن حریص باشند، البته نه با شامورتی بازی، پوپولیسم و دو قطبی سازی. دلسوزانه، کارشناسانه و عادلانه.
مومنین به انقلاب باید توجه ویژه به مشارکت داشته باشند. رهبر معظم انقلاب همیشه جلوی گفتمان ضدجمهوریت ایستاد و سیلی زد، چه زمانی که دهه هفتاد جریان راست پیشنهاد مهندسی انتخابات با مشارکت پایین و پیروزی گزینه مطلوب داد، چه دهه هشتاد که جریان چپ علیه جمهوریت شورید.
اینقدر برخی مذهبی ها در گعده هاشان از دعوت رهبری به مشارکت حتی از آنهایی که با شخص ایشان و انقلاب مشکل دارند، گله کردند که در دیدار با دانشجویان در دهه 90، ایشان پشت تریبون این مساله را به رویشان ٱورد که چرا با مشارکت بالا مخالفت میکنید؟ برای رای ٱوری اصلح تلاش کنید.
نامزدها در مواضع و هواداران در تولید ادبیات پیرامون کاندید مد نظر، نباید "ایران" را فراموش کنند.
مثلا محتوایی دیدم که نوشت:
"از فلانی، به امت حزب الله"
برادر این چه ادبیاتی است؟ مگر برای اعزام به سوریه محتوا تولید میکنی؟ چه اینکه آنجا هم باید گسترده تر ببینی. رئیس جمهور انتخابی، رئیس "جمهور" به معنای تام و تمام است.
امسال به شکل ویژه باید احیای امر ملی در دستور کار باشد، ایران فرهنگی، ایران متکثر، ایران همه.
🔻 ایرانیتا
@iranEiita
#حوزویانوانتخابات
دوستان میفرمایند حجج الاسلام آقایان رفیعی و عالی از آقای قالیباف حمایت کردند.
خوب آیت الله اراکی(که از شخص ایشان حتی برای نامزدی انتخابات دعوت شد)،آیت الله شجاعی، آیت الله سیفی مازندرانی و استادطاهرزاده رسما از دکتر جلیلی حمایت کردند، وزن این افراد حقیقتا فراتر از دو عزیز دیگر است.
ضمنا حمایت همیشگی مرحوم علامه مصباح رحمه الله علیه، به تنهایی کافی است اگر واقعا نظر "علما" برای حزب اللهی ها مهم است. اما خوب متاسفانه بحث نظر علما نیست،
یارکشی ستادی اصل موضوع است...
اصل حرف این است که مسلما هر عزیزی میتواند از هر نامزدی حمایت کند، اما نباید نظر آن عزیز را به تمامی طیفی که او وابسته به ٱن است، تعمیم داد. چه اینکه اگر بخواهیم چنین حرفی بزنیم، همانطور که در سطور بالا آمد، واضح است که چه شخصی از حمایت بیشتری برخوردار است.
نظر هر شخص، حتی نظر دوست داران او را هم معلوم نیست که نمایندگی کند، چه رسد به خواستگاه اجتماعی اش. به طور مثال نگارنده خود مشتری همیشگی منبر آقایان رفیعی و عالی است و مخالف آقای قالیباف.
@iranEiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_ویژه
تخریب رقبا، فقط این شاهکار مرحوم هاشمی!
استاد عملیات رو انی به سبک سازمان های مخوف!
@iranEiita
🔻IranEiita🔻
❌ مصطفی پور محمدی را دریابید. مصطفی پور محمدی در مناظرات نشان خواهد داد که میتوانی دبیر کل جامعه "
❌این متن را به خاطر داشته باشید❌
@iranEiita
بوی #آشنا
بعد اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده، اینجا نوشتم پدیده ی مناظرات از این منظر که حرف های عجیب و یحتمل ساختار شکنانه میزند، پزشکیان نیست، مصطفی پور محمدی است. خبری دیروز منتشر شد، مختصر و مفید:
حسام الدین آشنا در ستاد پورمحمدی رویت شد.
@iranEiita
مراقب تزویر باشید!
قالیباف صحبت های اقتصادی خود را در نشست اقتصادی سیما، با دوگانه کارنامه_برنامه شروع کرد که همه میدانند منظورش حمله به جلیلی است.
از شخص قالیباف گرفته تا بالا_پایین ستادش موجودیت خود را در تقابل با جلیلی تعریف کردند، بعد وقتی زمان پاسخ دادن جلیلی میرسد، حرف از وحدت و اخلاق میزنند، متزوانه!
اگر میخواهید میزان اخلاق تیم قالیباف را بسنجید، برگردید به دعوای قالیباف و تیمش بر سر کرسی ریاست با رائفی پور و دفترش!
تیم رائفی پور میگفت: " چرا تراول پاشی کردید" (با سند) ، تیم قالیباف میگفت: "مادرت با یاسر عرفات رابطه نامشروع داشت، تو با دختران دفترت رابطه داری"
اینها امروز حرف از اخلاق میزنند!!!
حرف از اخلاق قالیباف و تیمش یعنی از حقایق سیاسی، اقتصادی، فرهنگی قالیباف نگویید، ما هرچه دوست داریم بگوییم.
اگر اجرایی بودن بررسی میشود، که باید بشود، ضد فساد بودن، ساده زیست بودن، مبانی اسلامی داشتن، سلامت شخص و خانواده هم باید بررسی شود و این نه تنها عین اخلاق که تکلیف است.
@iranEiita
عجب شارلاتانی هستیم!
خدایی قرار نبود این همه سیاسی باشیم، نه، نه، اشتباه نکنید، نمیگویم "سیاست زده"، خود این واژه هم دارد کلاه سر ما میگذارد، تا هیچ وقت به خودمان نهیب نزنیم و فکر کنیم دیگران اشتباه میکنند،و الا ما که مبارز سیاسی هستیم.
زیادی سیاسی شدیم، اخلاق را در قالب جناح تعریف میکنیم، حتی اخلاق را در قالب اشخاص تعریف میکنیم. این روزها بحث "اخلاق سیاسی" داغ است. توهین نکنیم، تخریب نکنیم، تهمت نزنیم و... ببین همه اش دروغ و دستمالی واژه ها است.
"اخلاق را رعایت کنیم " باید در تمام شئون ما جاری باشد، نه در قالب بندی ها. کمی حرافی کنم تا بحث جا بیافتد. اول سوال:
چرا بیانات رهبری را در فقط خصوص رعایت اخلاق و عدم تخریب "نامزدها" منتشر میکنیم؟! اگر طرف نامزد انتخابات نبود، اما در انتخابات فعال بود چه؟!
راستی چرا بلافاصله بعد سخن راندن از عدم جواز تخریب رقبا، حرف وحدت میزنیم؟! چه ایرادی دارد؟؟ ایرادش اینجاست که با این حساب، اگر نامزدی در قبیله ما نبود، سبد رای مشترک نداشتیم، وحدت با او اصلا شدنی نبود، فتوای ظلم به او صادر میشود.
دقت کردید چقدر سیاسی شدیم؟! سیاسی اخلاق را رعایت میکنیم، سیاسی تخریب نمیکنیم، سیاسی زیست میکنیم. ما باید عادلانه زندگی کنیم، نه سیاسی!
اول که توهین و تخریب و... گناه است، حالا میخواهد نامزد انتخابات باشد، یا آبدارچی ستاد در یک روستا، یا اصلا تحریم گر انتخابات.
پزشکیان هم نامزد انتخابات است، چرا همه چیز علیه او حلال است؟! چون در شعاع وحدت ما نیست؟! چون سبد رای مشترک نداریم؟ چون "نامزد انقلابی" تعریف نمیشود؟! کلیپ تخریب علیه جلیلی و قالیباف تولید نکنیم، اما هرچه علیه دیگران تولید کردیم، "جهاد تبیین" است.
"اخلاق را رعایت کنیم، تا وحدت ایجاد شود، تا پزشکیان رای نیاورد"
عجب شارلاتانی هستیم!
@iranEiita
همه علیه جلیلی، حتی قاضی زاده!
قاضی زاده رفت پشت تریبون و گفت کسی که پیشنهاد مسئولیت شهید رئیسی را قبول نکرد، و در کار او اخلال (!) میکرد، نمیتواند بگوید ادامه دهنده راه شهید رئیسی است.
و اما چند نکته...
آقای قاضی زاده، اینکه شما وقتی نماینده مجلس بودید، علی رقم تذکرات رهبری کاندید شدید، و وقتی رای نیاوردید، به سمت اولین مسئولیت پیشنهادی شیرجه ی خدمت رفتید، فضل شما نیست.
اگر نامزد شدن شما را بتوان توجیه کرد، رها کردن صندلی مجلس برای ریاست بنیاد شهید هیچ توجیهی ندارد.
مساله مهم تر:
شما مدعی هستید جلیلی در کار دولت اخلال کرد؟! به کدام سند؟!
خود شهید رئیسی "کتبا" بابت همراهی و کمک های مستمر، از سعید جلیلی و تیمش تجلیل کرد.
وزرای دولت شهید رئیسی قبل رای اعتماد در جلسات دولت سایه شرکت میکردند و نظرات کمیته های مختلف را میشنیدند.
در وزارت نفت و بحث مالیاتی از نیروهای جلیلی استفاده شد که نتایج آن جز نقاط قوت دولت است.
اینکه جلیلی مسئولیت نپذیرفت، هیچ عزیزی شفاف نکرد، چه مسئولیتی؟! تا حالا ندیدیم که نپذیرفتن کرسی قدرت جزو نقاط ضعف باشد، مسلما اگر احساس میکرد مسئولیت پیشنهادی از دولت سایه مفید تر است، میپذیرفت.
شما با جادو و جنبل، میخواهید نقطه قوت جلیلی را به ضعف تبدیل کنید، که مسلما باطل السحرش حضور قدرتمند جلیلی در عرصه انتخابات است.
در ضمن آقای قاضی زاده، نیک میدانید که در صورت پیروزی جلیلی، امثال شما جایی در دولتش ندارید، دلیلش هم شناخت عمیق و دقیق جلیلی، همشهری شما، از شما و باند شما در مشهد است. اما خوب، به برخی امید دارید و این خوش رقصی دلیل آن امید است. خر داغ میکنند برادر. اشتباه گرفتی.
پ.ن: منتظریم تیم رسانه ای اقای قالیباف، در سطح گسترده، این بی اخلاقی و وحدت شکنی را محکوم کند.
@iranEiita
بابا زرنگ، بابا تیز!
در انتخابات های مختلف، با برخی چهره های تاثیرگذار در خصوص ورود به عرصه تبلیغ اصلح که صحبت میکنی، با این توجیه که: "ما در عرصهی افزایش مشارکت فعالیت میکنیم" از زير بار مسئولیت شانه خالی و فرار میکنند. شاهد مدعا چیست؟! توضیح میدهم.
افزایش مشارکت کِی بالا میرود؟! زمانی که افراد قهر کرده با صندوق، نا امید و یا به قولی تحریم کرده را پای صندوق بیاوری.
اما وقتی فعالیت این آقایان مدعی افزایش مشارکت را که رصد میکنی میبینی که نه با غیر مذهبی ها ارتباط دارند و نه در طیف به تعیبری خاکستری محبوبیت و شهرتی دارند
فعالیت مجازیشان هم خلاصه میشود در عضویت گروه های ایتا، حتی روبیکا را هم سکوی دشمن میدانند.
خب بزرگوار، شما کجا، با چه ابزاری، در چه جایگاهی، میان چه جمعی دنبال افزایش مشارکتی؟! در گروه "یاوران انقلاب"؟ با فوروارد کردن مطالب "بسیم چی" مدیا در گروه هیئت قرآن محل؟!
نخیر برادر، افزایش مشارکت، بهانه هزینه ندادن است، خرج نکردن از اعتبار است. چون معرفی اشخاص، فردا شما را در جایگاه پاسخگویی قرار میدهد، مسئولیت زا است، ما فهمیدیم. اما شما فکر کن ما را گول زدی؛ بابازرنگ، بابا تیز!
@iranEiita
🔻IranEiita🔻
"امر ملی" را جدی بگیرید. من پیروزی پزشکیان با مشارکت بالا را به پیروزی جلیلی یا قالیباف در مشارکت پ
برخی همیشه مدعی، ولی کم اطلاع پرگو، به این متن انتقاد داشتند.
باشد که با این بیانات صریح، هدایت شوند.
@iranEiita
لینک کانال رسمی ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی:
https://eitaa.com/jalili_saeed
برای پیگیری اخبار معتبر ستاد دکتر جلیلی این کانال را دنبال کنید. مخصوصا در حوزه انتصابات ستادی!
@iranEiita
🔻IranEiita🔻
❌ مصطفی پور محمدی را دریابید. مصطفی پور محمدی در مناظرات نشان خواهد داد که میتوانی دبیر کل جامعه "
پیش بینی هفته قبل که بعد از اعلام اسامی نامزد های تایید صلاحیت شده نوشتم، محقق شد!
پورمحمدی آغاز گر بحث های پر حاشیه: دیوار سفارت، اوکراین...
بعد هم که به قالیباف گفت حکمت را من صادر کردم، مخالف هم داشتی!
اینجا نوشتم.
@iranEiita
والده وحید حقانیان در گذشت.
🔺إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون
بدين وسيله درگذشت مادری مهربان، مرحومه، حاجیه خانم فاطمه سادات خوانساری، والده مکرمه جناب آقای دکتر سید وحید حقانیان را به اطلاع بستگان، دوستان و آشنایان محترم ميرسانیم.
مراسم یادبود آن مرحومه روز سه شنبه این هفته ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در مسجد نور، واقع در میدان فاطمی تهران برگزار ميگردد.
لطفا از ارسال تاج گل و بنر خودداری فرموده و در صورت تمایل، هزینه آنرا صرف نیازمندان فرمائید. پارکینگ بیمه ایران انتهای کوچه مقابل مسجد برای توقف خودروها در نظر گرفته شده است.
با احترام و تشکر؛ خانواده های خوانساری، حقانیان، قندچی، علوی، گنجی زاده، الکایی بهجتی و سایر بازماندگان
@iranEiita
قاضی زاده هاشمی با کی درگیر شد؟
نامزدها از تورم، ارز، رشد اقتصادی گفتند، اما کسی متعرض دولت نشد، حداقل اینقدری که قاضی زاده دلش میخواست، نشد.
ولی خوب قاضی زاده برنامه ای برای این اتفاق نداشت و خودش را فقط برای سکانس دفاع از دولت آماده کرده بود.
مشاورانش به او گفتند خودت را نامزد مظلوم، از دولت مظلوم نشان بده.
ولی از شانس بدش، کسی به دولت حمله نکرد و حرف هایش مخصوصا در قسمت جمع بندی، شد درگیری با دشمن فرضی!
بغض یاکریم ریزی هم که آمد، کار را در نیاورد!
پ.ن :
فیلم انتخاباتی 1400 قاضی زاده را ببینید، تا مشاورانش را بیشتر بشناسید. مخصوصا قسمت مکالمه تلفنی با دخترش.
@iranEiita
اعتراف بزرگ ظریف!
دکتر ظریف در میزگرد سیاسی امروز برای توجیه افزایش تحریم ها از 800 به 1500 گفت:
" آقایان دوباری که من تحریم شدم را هم شمردند"
یاد شناگری افتادم که چند سال قبل در مسابقات شنا "غرق" شد.
دکتر جان، رفتی تحریم برداری، خودت هم تحریم شدی؟! آن هم 2 بار؟!
خدا قوت آقا جواد.
@iranEiita
ظریف رای آور است، #شهید امیر عبداللهیان، خیر!؟!
حسن روحانی بلایی سر کشور ٱورد که هرکسی به او رای داده بود، پشیمان شد، مهم ترها شان که رسما موضع گرفتند و ابراز پشیمانی کردند.
دولت بعد هم که دولت #شهیدرئیسی بود و بعد شهادت همه اعتراف کردند که خدمات زیادی داشت، خصوصا در عرصه بین الملل که همه معترفند ما در اوج اقتدار هستیم.
آزادی حمید نوری، حمله آلبانی و فرانسه در دو مقطع به کمپ منافقین، بازگشت چند مرحله پول بلوکه شده، بازگشت لوح های هخامنشی، اجماع ضد اسراییل، وعده صادق، موضوع عربستان، شانگهای، بریکس، واکسن...
از طرفی، از دولت #روحانی تا همین امروز هم کلی نهاد و سازمان و قرارگاه و... متولی #جهادتبیین هستند و کلی بودجه، ساختمان و مدعی دارد. پر هزینه، پر سفر، قطر برو، لبنان برو، خلاصه همه کار برای تبدیل شدن به "تو دل برو"، میگویند مردم را آگاه کردیم.
اینها را گفتم که به کجا برسم؟! با تمام این تفاسیر، دیروز آقای #ظریف که بنده به او لقب #ابالتحریم [پدر تحریم ها] میدهم، 8 دقیقه در تلویزیون حرف زد، تمام ارکان انتخاباتی لرزید که ای واااای چه نشسته اید که ظریف آمد !!!
چه شد؟! حقیقتا اگر قرار است ظریف قبل از #برجام و بعد از برجام "خطرناک" باشد، "رای آور" باشد، پس باید بنشینیم و اول یک دل سیر گریه کنیم و بعد بنشینیم خیلی فکر کنیم تا بفهمیم چرا ظریف ها همیشه جذاب تر هستند از "شهید امیرعبدللهیان" ها !
پ.ن 1 :
من چنین فکری نمیکنم، ظریف با رگ گردنش هم نمیتواند کاری بکند برای پزشکیان، آنهایی که دیروز تا الان میلرزند، پاسخ دهند.
پ.ن 2:
نظر پ.ن 1، پیش شرطی دارد، و آن اینکه باندها، طایفه ها و حتی فرقه هایی موسوم به اصولگرایی سلاح ترس را زمین بگذارند.
@iranEiita
دم خروس قاضی زاده هاشمی کجاست؟!
اینکه من دل خوشی از قاضی زاده ندارم، ربطی به امروز و دیروز ندارد. شناختم از ایشان از ابتدای دهه نود است.
اما این روزها خیلی دوست دارد خود را مدافع و امتداد دولت "شهید رئیسی" معرفی کند.
اول اینکه تکرار میکنم، شما برخلاف تذکر رهبری معظم، سال 1400 از مجلس به وزارت کشور برای ثبت نام رفتید، فضل شما نیست.
دوم اینکه شما اولین نفری هستید که در دنیا، پُست گرفتن در دولت را یک فدا کاری میدانید.
آقای قاضی زاده، فداکاری وقتی بود که آقا سخنرانی کردند آن هم نزدیک روز انتخابات ریاست جمهوری 1400 و صراحتا اعلام داشتند نامزدی که میخواهد راهی پاستور شود، با رای بالا انتخاب شما به نفع شهید رئیسی کنار میرفتید.
این دم خروس شماست. و الا پست قبول کردن، آن هم بعد رها کردن کرسی مجلس، آن هم با وجود تذکر مکرر رهبری معظم، افتخاری نیست.
پ.ن :
همین الان که دارم مینویسم، قاضی زاده در تلویزیون جوری دارد میگوید :
"دیگر ما کارنامه داریم، در دولت شهید رئیسی..."
انگار معاون اول، رئیس بانک مرکزی یا وزیر اقتصاد است...برادر شما ریاست بنیاد شهیدی هستی که سازمان اقتصادی کوثر که شرکت زربالش یک نمونه جلوی چشم ما است، مصداق بیکفایتی یک مدیر است.
@iranEiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیئت دولت پزشکیان!
@iranEiita