فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ فوق العاده هست / دخترای مشهدی جمع شدن به درخواست معصومه علینژاد قمی کلا روسری هاشون رو از سر برداشتن ، حالا خودتون تا آخر ببینید 😁...😂😂😂😁😁
@sayeh_rahmati
@sayehrahmati2018
احمد را یادتان هست؟
.
.
«احمد باطبی» را یادتان میآید؟! این فرد، از جمله خودیهای فتنهگران ۱۸ تیر۷۸ بود! و بلکه نمادشان! و قهرمانشان! با آن همه کار سخیف و سراسر دروغ که ایام ۱۸ تیر انجام داد! فقط در یک نمونه، نامبرده بعدها خودش اعتراف کرد ایام ۱۸ تیر، آن «عکس معروف» را با آغشته کردن خون مرغ به عرقگیرش انداخته بود! 🔻«مجید توکلی» هم از سردمداران بازداشت شده آشوبهای خیابانی سال ۸۸ هستند که با ادعای اعتراض به تقلب در انتخابات ریاست جمهوری به راه افتاد. حالا میگه من اصلاً رای ندادم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی آمریکای چالشی براه افتاده که جوانها میرن توی فروشگاهها و ظرف مواد غذایی (مخصوصا بستنی) رو برداشته، لیسش میزنند و ازش مقداری استفاده میکنند و بعدش دوباره میزارن سرجاش؛ راه حل بعضی فروشگاهها برای مقابله با این رفتار زدنِ قفله ...
ایران آنلاین ✌️
هر 10 سال یک بحران؟
.
.
فتنه ۷۸ و ۸۸ یک راز مشترک دارند؛ نورافکنی که نخ تسبیح ادوار فتنهها ار برملا میکند.. محسن کدیور پس از نهم دی ماه سال۸۸، این راز را افشا کرد.وی که همراه با چهار تن دیگر (سروش، مهاجرانی، اکبر گنجی، عبدالعلی بازرگان) اتاق فکر #جنبش_سبز نامیده میشدند، در نامهی قطورِ سرگشادهای که به اکبر هاشمی رفسنجانی مینویسد، به نکته جالبی اشاره میکند.این روحانی پشیمان، البته نمیگوید اصرار بر تغییر قانون اساسی، چطور با ارتزاق از دستان کثیف دشمن قسمخوردهی این کشور، یکجا جمع میشود! اما در نامهی خود، مدعیست که پس از رحلت امام خمینی(ره) در تصویب قانون اساسی قرار شد تا جایگاه رهبری نیز همانند ریاستجمهوری دورهای باشد؛ با این فرق که هر ۱۰ سال یکبار به رأیگیری گذاشته شود. اما با اعتراض آیتالله فاضل لنکرانی، تصمیم بر رأیگیری مجدد شد و پیشنهاد رهبریِ دورهای دیگر رأی نیاورد. او در نامهی خود به هاشمی رفسنجانی برای ممانعت نکردن از عدم تصویب این قانون، خُرده میگیرد.قانونِ مورد ادعا، تصویب نمیشود اما ظاهراً همین موضوع، علت اصلی کینهی این جریان از رهبری میشود! از سال ۶۸ تا ۷۸، ده سال گذشته بود، که آتش #فتنه۷۸ به بهانهی تعطیلی روزنامه سلام و اصلاح قانون مطبوعات و با پروژهی کشتهسازی شعلهور میشود؛ #مصطفی_تاجزاده، تجمعکنندگان را علنی به سوی بیت رهبری گسیل میکند.سال۸۸، ده سال دیگر گذشته و انتخاباتی در راه است و اینبار، کینهی این جریان از جایگاه رهبری، با بهانهی تقلب رونمایی میشود در حالی که هیچ سند و شواهدی دال بر تقلب ارائه نکردند! اما با فرمول قبلی، سعی داشتند تا مردم را در خیابانها نگاه دارند تا نظام را فراتر از ابطال انتخابات، به تغییر قانون اساسی وادار سازند.غافل از آنکه دست اراده الهی در نهم دی ماه، آبی بر این آتشِ افروخته ریخت و برای ۱۰ سال دیگر آن را خاموش کرد.سال جاری یعنی ۹۸، موعدِ سومِ ده ساله فرا میرسد.. اینبار باید منتظر چه بهانهی دیگری برای کشاندن مردم به خیابانها باشیم؟ با مروری بر پستهای مصطفی تاجزاده در رسانههای خود میتوان گفت نوک پیکان حملهشان #نظارت_استصوابی و فعالیتهای سازندگی و فرهنگی سپاه و.. است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های جالب بازیگر گاندو / از جنگ رسانه ای غافل هستیم / هالیوود از ارتش آمریکا قوی تر هست ...
ایران آنلاین ✌️
آشنا در دامِ "آقامحمد"
.
.
مهدی جهان تیغی فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:سریال گاندو به ظاهر تمام شده ولی آنقدر عمیق و تاثیرگذار بوده که اینک یک دو قطبی بزرگ شکل گرفته است. مردم و "آقا محمدها" یک قطب شدهاند و قطب مقابل هم گرچه بسیار قلیل است ولی از امثال حسام الدین آشنا در نهاد ریاست جمهوری تا مسعود بهنود در بیبیسی فارسی ساکن لندن را شامل میشود.اما فرض کنید که یک "آقا محمد" واقعی در پشت سریال "گاندو" بوده باشد و او غیر از تنویر، آشنایی، بصیرت افزایی جامعه درباره پروژه "نفوذ" و البته آرامشبخشی به مردم درباره حواس جمع دستگاه امنیتی به تهدیدات نرم و پنهان بیرونی و داخلی، دنبال یک سری اهداف اطلاعاتی دیگری نیز بوده باشد. در این صورت الان چه اتفاقی افتاده است؟!الف: فرض کنید "آقا محمد" پشت پرده سریال "گاندو" به دنبال این ارزیابی باشد که چه افراد و جریاناتی در داخل و خارج از کشور با دیدن این سریال حساس و نگران – بخوانید بیشتر به دست و پا میافتند- میشوند و بعد بر اساس اصول روانشنانسی و اطلاعاتی، برای ادامه تکمیل پرونده "نفود" باید همان نقاط را باید بیشتر مورد رصد اطلاعاتی و مراقبت قرار بدهد. حال با این زوایه نگاه، اشخاص و مراکز اصلی تخریب هدفمند سریال "گاندو" را دوباره بررسی کنید. بی شک یکی از افراد بالای فهرست تخریب، آشنا مشاور فرهنگی رئیسجمهور است! با این تحلیل، به نظر میرسد که علاوه بر نفوذیها و نفوذخوردگان، ایضا آقای "آشنا" نیز در دام اطلاعاتی "آقا محمد" واقعی گیر افتادهاند.ب: یک فرض مهمتر دیگر نیز میتوان تصور کرد؛ بر اساس طراحی "آقا محمد" واقعی، سریال گاندو میتواند تنها بخشی از ایجاد آمادگی برای انتشار اسناد بیشتر پروژه "نفوذ" در افکار عمومی و به خصوص پس از اینکه جامعه آدرسهای خوبی نیز درباره برخی افراد خاص پیدا کرد، باشد. حال طراحیهای عملیات روانی حسام الدین آشنا در جهت تخریب سریال "گاندو" ناخواسته به اجرایی شدن طرح دوم عملیات روانی و رسانه ای "آقا محمد" واقعی کمک میکند. از این منظر نیز امثال حسام الدین آشنا با سالها سوابق و فعالیت اطلاعاتی و همچنین دیگر دولتیها همانند برخی سخنگویان وزارت خارجه، بدجوری در دام عملیات روانی یک "آقا محمد" واقعی گرفتار شدهاند.*پی نوشت: این نوشته تنها یک فرض ژورنالیستی بود؛ اما از نظر روشهای اطلاعاتی و عملیات روانی این فرضها هم محال نیست! بنابراین اگر این فرض ژورنالیستی درست باشد امثال "آشنا" تنها کاری که از این پس میتوانند انجام بدهند، این است که به سردار عبدی! فشار بیاورند، تا واسطه کوتاه آمدن نیست.