فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فاجعه بعد از تزریق واکسن در اسرائیل / تست 12 هزار یهودی بعد از تزریق مثبت شده است ...
🎥 این خبر را به دقت بخوانید . اینجا افلسطین است . صهیونیست ها می گفتند که چند میلیون نفر را واکسینه کرده اند . با خبرهای هالیوودی و حمایت امثال زیباکلام هم در فضای فارسی زبان در حال موج سازی بودند . حالا ببینید چه شده ، دوازده هزار نفر تا این لحظه تست کرونایشان مثبت شده است . اما بگذارید یک سوال را مطرح کنیم : آیا دلیل قانع کننده ای وجود دارد که بگوییم : واکسن رویِ بقیه افراد اثری مثبت داشته است ؟
ظاهرا واکسنی که تحت عنوان کرونا در حال فروش است با آب مقطر فرقی ندارد . این واکسن نتوانسته از بحرانی تر شدن اوضاع غرب در بحران کرونا جلوگیری کند ...
@iran_onlin_ir
⭕️ چرا از اهمیت "کارنامه" در انتخابات چیزی نمیگویند؟ ! / فریب برنامهها برای ذبح کارنامهها
♨️ حسامالدین آشنا، مشاور رئیسجمهور و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری به تازگی طی اظهاراتی در مراسم رونمایی از برنامه جامع اقدام ملی کاهش آلودگی هوای کلانشهرها گفته است: سیاهه مسائل مهم است و ما در سیاست خارجی و سیاست داخلی باید سیاهه مسائلمان را فراهم کنیم. اگر سیاهه مسائل وجود داشته باشند، آن وقت رقابتهای سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس و در جاهایی که مردم حق انتخاب دارند رقابت بر سر پیشنهادهای واقعی برای حل مسائل واقعی میشود.
🔻به گزارش ایرنا، او میافزاید: آنوقت است که وجود احزاب معنا دارد و سخنرانی و مناظره صرفا کافی نیست بلکه داشتن برنامه مشخص برای حل مسائل مشخص که زمانبندی و هزینهفایده و اولویت داشته باشد ضروری است و آنجاست که تکلیف بودجه کشور معلوم میشود. اگر ما تصمیم گرفتیم در این ۱۰ مورد هزینه کنیم یعنی در آن ۲۰ مورد هزینه نمیکنیم.
🔴 آشنا تصریح میکند: شناخت اولویتهای سیاستی و اولویتهای هزینهای کشور وقتی اتفاق میافتد که ما بر سر مسائل ملی و سیاهه آن توافق داشته باشیم و رقابت برسر راهحلها باشد.
💢 اظهارات آقای آشنا به لحاظ منطق سیاست صحیح نیست و اولویت اول مردم در هر انتخاباتی باید "کارنامه" باشد نه برنامه!
🔻چه اینکه اولا حتی بهترین برنامه نیز هنگامی که بر کارنامهی هیچ یا کارنامه ضعیف و یا بد استوار باشد؛ آنگاه میتواند موجب خطرات بسیاری مثل انحراف و یا مسئولیتناپذیری فرد یا افراد منتخب باشد. (مثل تجربهای که از دولت اعتدال و مسئولیتناپذیری آن داریم)
🔴 و ثانیا میدانیم که بیان حرفهای دهان پر کن و جملات زیبا در هر زمینهای کار شاقّی نیست و حتی از عهده نوجوانان هم برمیآید.
🔸فلذا چیزی که مهم است و ایجاد آن و مطلوبیتبخشی به آن کار هرکسی نیست "کارنامه" است.
🔻شاخصی که میتواند مرد میدان و مدیریت جهادی را به رأیالعین به مردم نشان دهد و اصلیترین شاخص "نامزد اصلح" در هر انتخاباتی است.
♨️ بیان این نکته ضروریست که سیاست و انتخابات عرصه "معصومگزینی" و رأی به انسانهای بری از هرگونه خطا و اشتباه نیست.
🔴 چه اینکه معصومیت فقط شامل 14 نفس مقدس ائمه شیعه(س) است.
⭕️ به این معنی که سیاست و انتخابات عرصه تنازل است. یعنی باید ضمن در نظر گرفتن کارنامه و خط قرمز گذاشتن در مقابل اشتباهات بزرگی مثل انحراف یا فتنهگری؛ از اشتباهات کوچک و قابل گذشت افراد عبور کرد و به نامزدی رأی داد که دارای بهترین کارنامه است و البته برنامه جامعی هم برای رفع مشکلات مردم دارد.
💢 بدیهیست که عنصر تعیینکننده اصلی در این میدان خود مردم هستند و آنها هستند که با "رأی خوب" یا رأی بد؛ وضعیت کشور طی 4 سال پس از انتخابات ریاستجمهوری را میسازند.
@iran_onlin_ir
⭕️ شهادت شهروندان سوری در حمله ترکیه به شمال حلب
♨️ بر اثر حملات نیروهای ترکیه وشبه نظامیان هوادارش به سمت شهرک تل رفعت در حومه شمالی حلب، 3 غیرنظامی شهید و 7 تن دیگر زخمی شدند.
💢 گروه های مسلح هوادار ترکیه هر از گاهی مناطقی در تل رفعت و یا اطراف آن را هدف حملات خمپاره ای و موشکی قرار می دهند.
@iran_onlin_ir
⭕️ انتقال ۱۶ کامیون سنگین حامل تسلیحات به پایگاههای نظامیان آمریکایی در دیرالزور
♨️ خبرگزاری رسمی سوریه از انتقال ۱۶ دستگاه کامیون سنگین حامل تسلیحات و تجهیزات لجستیکی به پایگاههای نظامیان اشغالگر آمریکایی در شمال شرقی دیرالزور خبر داد.
🔻خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) امروز شنبه گزارش داد: 16 کامیون سنگین حامل تسلیحات، تجهیزات نظامی و لجستیکی وارد پایگاههای غیر قانونی نظامیان آمریکایی در اطراف میدان نفتی «کونیکو» در شمال شرقی دیرالزور شد.
🔴 بنابراین گزارش، این محموله نظامی بخشی از محموله بزرگ نظامی شامل 40 کامیون سنگین است که دو روز پیش از طریق گذرگاه الولید در شمال عراق وارد حومه الحسکه در اراضی سوریه شده بود.
‼️ منابع سوری هدف آمریکا از تحرکات نظامی اخیر آمریکایی ها را تقویت قوای نظامیان اشغالگر در اراضی سوریه و کل منطقه عنوان کرده اند.
@iran_onlin_ir
⭕️ معنای جواب شدیداللحن رئیسدفتر روحانی به اصلاحطلبان چیست؟/ پاسخ تحقیرآمیز به فاصلهگذاری سیاسی
♨️ با نزدیکشدن به موعد انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ اصلاحطلبان در تلاشند با نفی نسبتشان با روحانی بهنوعی از پاسخگویی درقبال حمایت از دولت شانه خالی کنند.
🔻در شرایطی که اصلاحطلبان این روزها سخت مشغول آماده کردن خود برای حضور در انتخابات آتی ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا هستند اما شاید خودشان هم بهتر میدانند که عملکرد دولت روحانی که مدتی است سر نخواستنش دعواست، در نهایت ممکن است بهعنوان پاشنه آشیل آنها در مسیر رسیدن به صندلی پاستور عمل کند، همین مسئله است که اصلاحطلبان را بر آن داشته است تا از چندی پیش آستینها را بالا بزنند و تمام تلاششان را برای مبرّا کردن خود از دولت مورد حمایتشان بهکار ببندند.
🔴 بهبیان دقیقتر بهنظر میرسد اصلاحطلبان حسابی ویژه بهروی حافظه کوتاهمدت افکار عمومی و جوّ احساسی ماههای منتهی به انتخابات 1400 باز کردهاند؛ بهطوری که ابتدا چهرهها و فعالان سیاسی منتسب به این جریان در یک خط خبری مستمر، حمایت خود از روحانی و دولتش را از اساس انکار کنند و پس از آن با طرح دوگانههایی چون آزادی یا محدودیت و مذاکره یا انزوا بار دیگر گوی سبقت را از رقبای سیاسی خود بربایند.
💢 اظهارات جمعه گذشته صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان در ششمین مجمع عمومی حزب متبوعش را میتوان در راستای همین تئوری تعریف کرد. خرازی با ابراز پشیمانی از حمایت اصلاحطلبان از روحانی عنوان کرده بود: «اوضاع امروز نتیجه تشخیص غلط و اشتباه است و ما باید بهخاطر رئیس جمهوری اجارهای توبه کنیم و بپذیریم که اشتباه کردیم.»
🔻البته شاید خرازی و دیگر همطیفان او فکرش را هم نمیکردند که تنها چند روز پس این از اظهارات، محمود واعظی در واکنش به آنها نهتنها نقش اصلاحطلبان در پیروزی روحانی را ناچیز قلمداد کند، بلکه حتی در سخنانی کنایهآمیز، بهنوعی اصلاحطلبان را عامل بسیاری از مشکلات و ناکامیهای دولت معرفی و با این کار بهنحوی حربه آنها را برای فاصلهگذاری سیاسی با دولت خنثی کند.
🔴 واعظی روز گذشته در گفتوگویی که با خبرگزاری رسمی دولت داشت، در واکنش به اظهارات اخیر خرازی گفت: «من یکی از مسئولان ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال 92 بودم، یادم میآید او (خرازی) در هیچ جای ستاد نقشی نداشت، نخست بیاید اثبات کند برای روی کار آمدن رییس جمهوری چهکار کرده که چنین اظهاراتی داشته است.»
💢 رئیس دفتر روحانی همچنین در ادامه با اشاره تلویحی به این مسئله که اصلاحطلبان در سال 92 راهی جز حمایت از روحانی نداشتند، خاطرنشان میکند: «آن زمان نظرسنجیها فاصله معناداری میان رأی روحانی و عارف را نشان میداد، روحانی جزو نفرات اول و دوم بود، بنابراین این خودشان و بیشتر از همه سید محمد خاتمی و دوستان آنها بودند که تصمیم گرفتند عارف که دیگر شانسی برای رقابت نداشت، کنار برود.»
♨️ واعظی همچنین گریزی هم به تلاش ماههای اخیر اصلاحطلبان برای مبرا کردن خود از دولت روحانی میزند و تأکید میکند: «آنها با نگاهی به گذشته ببینند قبل از این دولت چه شرایطی داشتند و فعالیتهای آنها در چهحدی بود. این دولت همفکران آنها را در استانداریها و سمت معاونت وزیر بهکار گرفت و امروز بهجای تشکر، طلبکار هم شدند و حرفهای بیربط میزنند و الآن که زمان انتخابات شده در پی یکسری حرفهای بی پایه و اساس هستند.»
⭕️ البته واکنشها به اظهارات روزهای گذشته خرازی محدود به دولتمردان نمیشود، محمد هاشمی رفسنجانی عضو سابق شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفتوگو با تسنیم، اظهارات خرازی را فرار به جلو و در راستای منافع جناحی ارزیابی میکند و معتقد است: «اگر برای یک شخص یا گروه سیاسی، منافع ملی اصل باشد، هیچگاه با نگاه جناحی اقدام به سهمخواهی نمیکند، بنابراین نوع و منشأ اظهاراتی که بهنقل از آقای صادق خرازی در رسانهها بازتاب پیدا کرده، بیشتر به منافع جناحی بازمیگردد.»
♨️ آش اصلاحطلبان در نفی دولت مورد حمایتشان که روزگاری خود را دندانههای کلید آن میدانستند، آنقدر شور شد که برخی همطیفانشان نظیر بهزاد نبوی این رویه را ناجوانمردانه توصیف کرد.
💢 برخی هم در این میان معتقدند که اصلاحطلبان این روزها بهتر است بهجای تلاش برای نفی نسبتشان با دولت روحانی، همانطور که آذر منصوری قائممقام دبیرکل حزب اتحاد ملت اخیراً گفته است، بهدنبال این باشند که: «صادقانه و صریح، مسیر طیشدهشان را بیپرده در معرض و دید ملت به تازیانه نقد بسپارند و نسبت به خطاها، قصورها و تقصیرها، مسئولیتپذیرانه پاسخگو باشند و بپذیرند که تشخیصهای نادرست، عملکردهای نابهنگام، تندرویها و کندرویها، موجب فاصلهافتادن میان آنها و پایگاه اجتماعیشان شده است».
@iran_onlin_ir
⭕️ توئیتر حساب کاربری سفارت چین در آمریکا را مسدود کرد
♨️ توئیتر حساب کاربری سفارت چین در آمریکا را بهدلیل انتشار توئیتی در دفاع از موضع پکن نسبت به اویغورها در استان مسلماننشین سینکیانگ مسدود کرد.
🔻به نقل از خبرگزاری رویترز، توئیتر اعلام کرد که این اقدام سفارت چین مغایر با مواضع این شبکه اجتماعی علیه صفات غیرانسانی است.
🔴 در همین حال، وزارت امور خارجه چین ضمن اعلام سردرگمی از این اقدام، اعلام کرد که مسئولیت سفارت چین است که در این زمینه روشنگری کند.
💢 حساب کاربری سفارت چین در آمریکا در ماه جاری توئیت کرد که زنان اویغور آزادند و دیگر ماشین فرزندآوری نیستند.
🔻توئیتر این پیام را حذف و برچسبی مبنی بر اینکه پست دیگر در دسترس نیست، به جای آن قرار داد.
🔴 اگرچه توئیتر این پست را مخفی کرد، اما از سازندگان این حساب کاربری خواست چنین پست هایی را حذف کنند. سفارت چین از ۹ ژانویه (۲۰ دی) هیچ پست جدیدی در توئیتر منتشر نکرده است.
💢 رویترز خبر داد که دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به درخواست این خبرگزاری برای توضیح در مورد اقدام توئیتر پاسخ نداده است.
🔸«هوآ چون اینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که از اقدام توئیتر متحیر شده است.
🔻در چین ۵۵ قومیت مختلف زندگی میکنند که قوم هان با جمعیتی بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون نفر، اکثریت این کشور را تشکیل می دهد. یکی از این اقوام اویغورها با جمعیت حدود ۱۰ میلیون نفر هستند که در استان مسلمان نشین سین کیانگ با جمعیت ۲۳ میلیون نفر زندگی می کنند.
🔴 سازمانهای مدافع حقوق بشر، دولت چین را به استفاده از خشونت و سختگیری علیه مسلمانان اویغور در سین کیانگ متهم می کنند، اما دولت چین این اتهامات را رد کرده است و می گوید تنها کسانی را مجازات میکند که علیه امنیت کشور اقدام کرده باشند.
⭕️ کشورهای غربی همچنین دولت چین را به راه اندازی اردوگاه های کار اجباری برای مسلمانان متهم کرده اند، اما چین می گوید «مراکز بازآموزی عقیدتی» بخشی از تلاش های دولت برای مبارزه با تروریسم و افراط گرایی در سین کیانگ است و هرگونه کار اجباری در این اردوگاه ها را تکذیب می کند.
💢 در همین حال، سخنگوی وزارت خارجه چین «عقیم سازی اجباری زنان اویغور» را دروغ آمریکایی ها خواند و گفت: این موضوع یکی دیگر از دروغ های ساخته و پرداخته «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه سابق آمریکا است.
🔴 هوا چون اینگ پیشتر با تاکید بر اینکه چین از «کنوانسیون رفع هر نوع تبعیض علیه زنان» با جدیت پیروی کرده، بحث «عقیم سازی اجباری زنان اویغور» را بی پایه خواند و گفت: سیاست جمعیتی چین به اقلیت ها از جمله اویغورها حتی امتیاز بیشتر می دهد و این باعث شده که جمعیت اویغور از ۱۰.۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ به ۱۲.۷ میلیون در سال ۲۰۱۸ افزایش یابد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صف عجیب روغن نباتی و بی مسئولیتی مدیران در پاسخگویی / آیا شاهد قحطی مصنوعی برای "بحران نمایی" هستیم ؟
.
♨️ در روزهای گذشته شاهد صف عجیب و غریب برای خرید روغن نباتی و اخباری در خصوص کمبود این محصول در بازار بوده ایم .
در تیرماه سال 97 هم کشور با چنین وضعی رو به رو شد . از یک سو روندِ توزیع کالا در کشور (به طور غیر عادی ) غلط انجام میشد و همین باعث میشد که کالاها درست توزیع نشود . از سوی دیگر با تشدید موضوع از طریق شبکه های اجتماعی و رسانه هایی مانند منوتو ، اوضاع بحرانی تر نشان داده و مردم دعوت به خرید میشدند .
این دو مورد در حال القا قحطی مصنوعی در کشور در ان بازه زمانی بود .
🔴 حالا و در شرایطی که جریان غربگرا به مذاکره با آمریکا نیاز دارد تا بتواند از این طریق به حضور خود در قدرت ادامه دهد . اتفاقات معیشتی مشکوک در کشور در حال رخ دادن است . در راستای این اتفاقات حالا شاهد کمبود روغن بوده ایم .
موضوعی که نمی توان ساده از کنار آن عبور کرد ...
@iran_onlin_ir
⭕️ زنگنه به پالایشگاه سازی می گفت «کثافت کاری»
♨️ وزیر نفت درحالی صادرات «فرآوردههای نفتی» را یک دستاورد میداند و مصادره به مطلوب میکند، که چند ماه قبل، پالایشگاهسازی را کثافتکاری دانست.
🔻روزنامه جوان درباره اظهارات بیژن زنگنه نوشت: وزیر نفت برای دستاوردسازی غیرارادی که اصولا ارتباطی به تفکر حاکم بر وزارت نفت ندارد، افزایش صادرات فرآوردههای نفتی را مایه فخر و مباهات این وزارتخانه دانسته و گفته است: «در سالهای اخیر مشکل سرمایهگذاری داشتیم؛ دشمن ما به دنبال نابودیمان بود، اما ما در همین دوران بالاترین رکورد صادرات فرآورده نفتی را داشتیم.»
🔴 او درست میگوید؛ یکی از مهمترین بخشهایی که توانسته صادرات را از محدودیت نجات دهد، تجارت فرآوردههای نفتی ایران است، اما پرسش مهم اینجاست که چنین دستاوردی آیا ارتباطی به وزیر نفت دارد؟ برای پاسخ به این پرسش بهتر است نگاهی به اظهارات چند ماه پیش بیژن نامدار زنگنه داشته باشیم.
💢 وی در اظهاراتی عجیب و متناقض با اسناد بالادستی کشور، پالایشگاهسازی را کثافتکاری دانسته و از اینکه در طول 15 سال وزارت خود بر نفت، هیچ پالایشگاهی نساخته به خود بالید. او در همه این مدت، نه تنها هیچ پروژه پالایشی را به سرانجام نرساند، بلکه با ابطال مجوزهای خوراک برخی شرکتهای پالایشی به روند خامفروشی دامن زد؛ البته وزارت نفت معتقد است، زنگنه دشمن پالایشگاهسازی نیست که اگر بود، در زمان مدیریت دوم او در نفت، جمهوری اسلامی ایران به صادرکننده بنزین تبدیل نمیشد.
🔻بارها به این توهم پاسخ داده شده که چنین موفقیتی اصولا هیچ ارتباطی به مانیفیست وزیر نفت ندارد، چرا که او رسما طرز تفکر خود را سر مسئله ساخت پالایشگاه ابراز داشته است. تبدیل ایران به صادرکننده بنزین و فرآوردههای نفتی به دلیل پروژههای بهینهسازی و افزایش ظرفیتی است که در دولت گذشته کلید خورد و اجرایی شد. یکی از عوامل دیگر این مهم نیز به تکمیل پالایشگاه ستاره خلیج فارس مربوط میشود که به استناد اعتراف زنگنه با پیشرفت حدود 70 درصدی تحویل دولت یازدهم شد و این دولت، مجبور به تکمیل آن شد، وگرنه به سرنوشت سایر پروژههای دیگر نفتی مبتلا میشد و کاملا مسکوت میماند. اگر امروز جمهوری اسلامی ایران به صادرکننده فرآوردههای نفتی تغییر چهره داده، بهدلیل پروژههایی است که در دورانی جز دوره زنگنه تصویب و اجرایی و اغلب تکمیل شده است، ولی از آنجا که تفکر امروز وزارت نفت، چیزی جز عقبماندگی در حوزه پالایش نداشته و ندارد، طبیعی است از دستاوردی مایه بگذارد که با آن بیگانه است.
🔴 بیتوجهی ژنرال به پالایشگاهسازی یکی از مهمترین عوامل موفقیت تحریمها در کاهش شدید صادرات نفت ایران بوده است. روزهایی که به وزیر نفت گفته میشد صنعت پالایشی را برای کور کردن تحریمهای احتمالی توسعه دهد، ولی تصمیم مقام عالی وزارت همانی بود که آمریکا آن را میپسندید. ایجاد وابستگی شدید به صادرات نفت خام، محصول تفکری است که معتقد است برای در امان ماندن از تحریمها، باید ابتدا مشکلات سیاسی و بینالمللی با کدخدا برطرف شده تا همه چیز در شرایط عادی قرار گیرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ ابتلای همسر شیخ زکزاکی به کرونا در زندان
♨️ فرزند شیخ ابراهیم زکزاکی دبیرکل جنبش اسلامی نیجریه از ابتلای مادرش به ویروس کرونا خبر داد.
🔻محمد ابراهیم زکزاکی فرزند شیخ زکزاکی اعلام کرد مادرش هنوز در زندان مرکزی در شهر کادونا است و به بیمارستان منتقل نشده و خدمات درمانی دریافت نکرده است.
🔴 فرزند شیخ زکزاکی اعلام کرد مادرش که در بازداشت به سر میبرد، به کرونا مبتلا شده و حال وی وخیم است.
🔸محمد ابراهیم زکزاکی افزود آزمایشهای اخیر ابتلای همسر شیخ ابراهیم زکزاکی به کرونا را تایید کرده است.
💢 به گفته وی مادرش هنوز در زندان مرکزی در شهر کادونا است و به بیمارستان منتقل نشده و خدمات درمانی دریافت نکرده است.
🔻همسر شیخ ابراهیم زکزاکی به سبب جنایت زاریا که در نتیجه حمله نیروهای امنیتی نیجریه به منزل شیخ زکزاکی دهها شهید و زخمی به جای گذاشت به بیماریهای مختلفی مبتلا شده است.
@iran_onlin_ir