⭕️ انفجار بغداد و امید تروریسم به بایدنیسم؛ بازگشت پدرخواندههای داعش به کاخ سفید /بخش دوم
🔻در آگوست 2016 آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا با انتشار اسنادی نقش شخص «باراک اوباما» رئیس جمهور وقت ایالات متحده و کلینتون در پیدایش داعش را فاش کرد، در همان زمان «جولیان آسانژ»، بنیانگذار سایت ویکیلیکس، اعلام کرد که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) گروه تروریستی تکفیری داعش را ایجاد کرده است. بهگفته آسانژ، تصمیم سیا و عربستان برای مسلح کردن مجاهدین در افغانستان برای جنگ با اشغالگری شوروی، با توجه به عزیمت اسامه بن لادن به پاکستان و سپس افغانستان، به ایجاد القاعده منجر شد. تشکل سلفیها در قالب گروه القاعده در نهایت منجر به حملات 11 سپتامبر2001 شد. آمریکا بهبهانه این حملات، به افغانستان و عراق لشگر کشید که در نتیجه، خلأ قدرت در عراق اشغالشده، ایجاد و در نهایت به شکلگیری داعش منجر شد.
♨️ چراغ سبز داعش به بایدن پس از خدمت به ترامپ جمهوریخواه
🔻جو بایدن 8 سال در سمت معاونت اوباما که کارشناسان دولت وی را «پدرخوانده داعش» میدانند فعالیت داشت، حتی شخص بایدن در اکتبر 2014 با تأکید بر نقش عربستان و امارات، مهمترین همپیمانان ایالات متحده در منطقه بر شکلگیری و تقویت داعش تلویحاً به نقش پررنگ واشنگتن در ظهور این گروه تروریستی اعتراف کرد.
♨️ بر همین اساس تحلیلگران، داعش و جنایتهای آن را جدا از دموکراتهای آمریکا نمیدانند؛ ضمن اینکه جنایتی نظیر انفجار خونین بغداد در پنجشنبه گذشته یادآور حملات تروریستی وحشتناک عناصر داعش ضد عراقیها در دوره دولت اوباما است، درواقع از زمان تغییر دولت آمریکا از دموکرات به جمهوریخواه در سال 2016 نوع تحرکات داعش بهشکل خاص در عراق دچار تغییراتی شد و انفجارهایی از این قبیل کاهش پیدا کرد، البته منظور آن نیست که جمهوریخواهان ایالات متحده بهدلیل مواضع انساندوستانه از بروز چنین جنایتهایی جلوگیری میکردند؛ بلکه استراتژی دولت جمهوریخواه آمریکا در عراق استفاده از کارت داعش بهشکلهای گوناگون در شرایط مختلف بود و طی چهار سال گذشته بهاستثنای دوره اخیر، این دولت آمریکا بهریاست دونالد ترامپ تلاش کرد آمریکاییها را که بهبهانه تروریسم در عراق مستقر شدهاند ضامن امنیت این کشور معرفی کند.
💢 بر همین اساس بهگفته کارشناسان، انفجار مهیب بغداد در قالب هدیهای از جانب داعش به دولت بایدن که شخصیتی نامآشنا برای تروریستها است در اولین روز ریاستجمهوری وی و پیشقراردادی برای همکاری در مرحله آینده با آمریکاییها توصیف میشود.
🔻از آنجایی که محوریت اصلی دولت سابق دموکراتهای آمریکا بهریاست اوباما بهویژه در 4 سال دوم تکیه بر پروژه تجزیه منطقه با ابزار تروریسم که داعش نقش اصلی آن را ایفا میکرد، بود، این گروه تکفیری با نشان دادن چراغ سبز به دولت جو بایدن به آن اعلام میکند که آمادگی هرگونه تحرک برای پیشبرد برنامههای آمریکا در منطقه و بهطور ویژه عراق را دارد.
🔸بایدن و پروژه تجزیه عراق
⭕️ در زمان حاضر نیز پرونده عراق از حساسیتی ویژه برای آمریکاییها برخوردار است. جو بایدن در دوره رقابت انتخاباتی خود با ترامپ و نیز پس از پیروزی در این انتخابات برنامههای خود درباره کشورهای منطقه از جمله ایران، عربستان سعودی و حتی یمن را اعلام کرد، اما درباره رویکرد خود نسبت به عراق چیزی نگفته و تاکنون سیاست مبهم در قبال بغداد پیش گرفته است.
💢 از سوی دیگر جو بایدن در سال 2007 هنگامی که پروژه تجزیه عراق به 3 قسمت را مطرح کرد رئیس کمیته روابط خارجی در سنا بود، در واقع جو بایدن بهعنوان طراح پروژه تجزیه عراق این اقدام را همزمان با تشدید درگیریهای فرقهای ایجادشده توسط گروه تکفیری ـ تروریستی القاعده در عراق که بسیاری از مردم بیگناه این کشور را از گروههای مختلف به خاک و خون کشید، انجام داد.
@iran_onlin_ir
⭕️ انفجار بغداد و امید تروریسم به بایدنیسم؛ بازگشت پدرخواندههای داعش به کاخ سفید /بخش سوم
♨️ این پروژه آمریکایی همواره در محافل مختلف و مجامع سیاسی رسانهای و فکری در واشنگتن و بغداد و پایتختهای دیگر جهان مورد بحث بوده است اما امروز پس از پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گمانهزنیهای زیادی درباره ماهیت سیاست وی در خصوص پروندههای حساس و مهم که اهمیت و حساسیت آنها تنها محدود به عراق نبوده است و به فضای عمومی منطقه کشیده میشود مطرح میگردد.
بر همین اساس تحلیلگران معتقدند، با ورود جو بایدن بهعنوان رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید ممکن است دولت دموکرات آمریکا به فکر فعال کردن پروژه تجزیه عراق بیفتد و در این میان تردیدی نیست که تئوریها و نظریههای مختلف آمریکایی درباره منطقه همچون خاورمیانه بزرگ، هرجومرج خلاق، معامله قرن و سایر موارد همه در نقاط و ایستگاههای محوری به هم برسند.
🔸جنگ نیابتی دموکراتها در منطقه و کارت داعش
🔻«جنگ نیابتی» و عدم مداخله مستقیم در امور خاورمیانه نیز ضمن استراتژی دولت دموکراتهای آمریکاست و پروژه داعش نیز در راستای تحقق همین هدف شکل گرفت. علت محبوبیت دموکراتها در جامعه آمریکا نیز به این دلیل است که آنها ظاهر اولویتهای خود را معطوف به امور داخلی میکنند و پروژههای خود در خارج از مرزها را با ابزارهایی در همان مناطق اجرا میکنند.
💢 بایدن نیز از ابتدا اعلام کرد که اولویت فعالیتهای دولت وی مربوط به بحرانهای داخلی آمریکا بهویژه شیوع اپیدمی کرونا و سازوکار کنترل آن است و در مرحله کنونی پرداختن به پروندههای خارجی ضمن دستور کار وی نیست، بر همین اساس میتوان پیشبینی کرد که دولت بایدن قصد ورود مستقیم به پروندههای غرب آسیا را ندارد و استراتژی جنگ نیابتی را دنبال خواهد کرد.
⭕️ همانطور که تاریخ ثابت کرده است پروژه اصلی آمریکاییها در عراق ـ چه دموکرات و چه جمهوریخواه ـ ناامنسازی این کشور و نهایتاً تجزیه آن از خلال توطئههای فرقهای است و واشنگتن بهخلاف ادعاهای خود هرگز بهدنبال ایجاد ثبات و امنیت در عراق نبوده است، بنابراین تا زمانی که آمریکاییها در عراق حضور دارند و در امور آن مداخله میکنند این کشور نمیتواند از شر ناامنیها و بهطور خاص، حملات تروریستی در امان باشد. در سایه این شرایط تنها گزینه عراقیها برای گذر از این مرحله پرتنش اعتماد یکپارچه دولت و ملت به گروههای خیرخواه داخلی و در صدر آن حشد شعبی است که حسننیت خود را با دفاع از عراق و نجات آن از چنگال تروریسم ثابت کرده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ چامسکی: آمریکا در زمینه تروریسم سردمدار است
♨️ چامسکی با بیان اینکه آمریکا در زمینه تروریسم سردمدار است گفت رسانههای ایالات متحده به مردم این کشور میگویند که در آمریکا همه چیز فوقالعاده است.
🔻نوام چامسکی تاریخدان برجسته آمریکایی اظهار داشت رسانههای آمریکایی اینطور به مردم این کشور القا میکنند که در آمریکا همه چیز «بهطور بنیادین فوقالعاده» است.
🔴 وی در ادامه افزود: آمریکا تمایل دارد نشان دهد که کاملاً طرفدار نیروی خیر است و همواره تلاش میکند اشتباهاتش را جبران کند اما این واقعیتی است که نئولیبرالها برای خود ساختهاند و فاقد اساس واقعی است.
💢 چامسکی گفت: روایت غالب این است که حمله به کنگره، قدرت دموکراسی در آمریکا را نشان میدهد، اما در زمان رسوایی واترگیت نیز چنین پیروزیگرایی را شاهد بودیم. واقعیت این است که بیماریهای واقعاً جدی در آمریکا وجود دارد که هیچکدام از دو حزب نمیخواهند از آن حرف بزنند. افرادی که به کنگره حمله کردند از ناکجاآباد نیامدند.
🔻این نظریه پرداز آمریکایی تاکید کرد: ایالات متحده در زمینه تروریسم سردمدار است. مفهوم تروریسم در اوایل دوران دونالد ریگان به طور جالبی معکوس شد، به این صورت که تروریستها، تروریست نیستند و کسانی که تروریست نیستند، تروریست محسوب میشوند. وقتی در این خصوص شروع به نوشتن کردم از «کد آمریکا» برای تعریف ترور و به ویژه در دستورالعملهای ارتش صحبت کردم.
@iran_onlin_ir
⭕️ اگر روحانی پیروز نمیشد معلوم نبود چه بلایی سر ایران میآمد/ آمدن روحانی با چهره حقوقی و اعتدالی بسیاری از توطئههای شکل گرفته زمان احمدی نژاد را خنثی کرد
♨️ رسول منتجبنیا، قائم مقام سابق حزب کروبی و دبیرکل کنونی حزب جمهوریت مدعی شده است که در دوران احمدی نزاد کشور رد رحال ورود به یک جنگ تمام عیار بود که آمدن روحاني با چهره حقوقي و سابقه اعتدالگرايي خود باعث شد که بسياري از توطئهها خنثي شود!
🔻البته منتجب نیا حرف جدیدی نزده و صرفا همان توهم قبلی اصلاح طلبان که برجام سایه جنگ را از ایران دور کرد را تکرار کرده است. منتجب نیا در حالی سخن از اجماع جهانی علیه ایران و احتمال ورود ایران به یک جنگ تمام عیاررا مطرح می کند که در میانه مذاکرات خوش بینانه و سرخوشانه دولتمردان مدعی تدبیر به کرات و به صراحت، ایران تهدید به حمله نظامی شد.
🔴 البته که خود اصلاح طلبان به خنده داری بودن این موضوع اشراف دارند و بهتر می دانند که سایه جنگ را اقتدار نظامی روزافزون از سر کشور دور کرده است.
💢 گزیده اظهارات منتجب نیا در گفتوگو با روزنامه اصلاح طلب آرمان را در ادامه خواهید خوناد:
🔸اصلاحطلبان بايد به سوالهاي مردم درباره حمايت از روحاني پاسخ دهند و به مردم بگويند که چرا در انتخابات 92 و96 از روحاني حمايت کردند و چرا در انتخابات 92 از دکتر عارف خواستند که از کانديداتوري در انتخابات انصراف بدهند.
🔹براي مردم توضيح داده نشد که کشور در سال 92 و 96 در چه شرايطي قرار داشت و اصلاحطلبان در چه شرايطي مجبور شدند از کانديداي انتصابي خود دست بکشند و از کانديداي نيابتي حمايت کنند و ما اصلاحطلبان نبايد شعارهاي کانديداي انتصابي خود را فراموش کنيم. در سال 92 و حتي سال 96 اگر روحاني مورد حمايت اصلاحطلبان قرار نميگرفت و مردم به او راي نميدادند، معلوم نبود که شرايط کشور به کدام سمت حرکت ميکرد.
🔸ما اصلاحطلبان اعتقاد داريم که در دولت احمدينژاد شرايط کشور بسيار بحراني شده بود و کشور از وضعيت عادي خود فاصله گرفته بود. در زمان دولت احمدينژاد اعتماد مردم نسبت به نظام کاهش پيدا کرده بود. شرايط بينالمللي ما در زمان دولت احمدي نژاد بسيار خطرناک شده بود و اجماع جهاني عليه ايران در حال شکلگيري بود و احتمال رفتن ايران به يک جنگ تمام عيار وجود داشت.
🔹آمدن روحاني با چهره حقوقي و سابقه اعتدالگرايي خود باعث شد که بسياري از توطئهها خنثي شود و کشور در دولت اول او توانست به يک ثبات نسبي برسد.
🔸دولت روحاني در بيان خدمات و موفقيتهاي خود ضعيف عمل کرد و من تعجب ميکنم که چرا بعضي از وزرا از عملکرد خود دفاع نميکنند و چرا بسياري از مسئولان دولت روحاني خدمات وزارتخانه خود را براي حل مشکلات مردم بيان نميکنند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ایشون هم بازداشت میشه یا از خودتونه ؟
♨️ آقای روحانی! دکتر زیباکلام شما رو به «مرتیکهی حمالی» تشبیه کرد که به همسرش حتی یک ابراز علاقه هم نکرد
از ایشون هم شکایت میکنید یا رفیق خودتونه؟
💢 اخیرا جمعی از اصحاب رسانه را به دلیل انتقاد به دولت با شکایت از سوی دولت محترم رو به رو بوده اند ...
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کارمندان فرانسوی به خیابانها آمدند
🎥 پاریس عصر روز گذشته شاهد تظاهرات گستردهای در اعتراض به اخراج کارمندان از کار و نیز طرحهای اجتماعی دولت بود.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صحبت های جنجالی فوکویاما ، جامعه شناس مطرح آمریکایی در خصوص امریکا / آمریکا جایگاه خود را از دست داده است ...
@iran_onlin_ir
⭕️ افزایش تنش در کنگره بعد از تلاش نماینده آمریکایی برای بردن سلاح به صحن مجلس
♨️ بعد از آن که یک قانونگذار آمریکایی از حزب جمهوریخواه قصد داشت مخفیانه با خود سلاح به داخل صحن مجلس ببرد، بار دیگر تنشها و نگرانیها درباره امنیت کنگره بعد از حمله ششم ژانویه به آن بالا گرفته است.
🔻بعد از آن که یک قانونگذار جمهوریخواه قصد داشت با اسلحه وارد صحن مجلس نمایندگان آمریکا شود، تنشها در کنگره بار دیگر در حال افزایش است و نگرانیها درباره امنیت کنگره و این که آیا اعضای آن نیاز به محافظت از خود در مقابل یکدیگر هم دارند، تشدید شده است.
🔴 به گزارش «هیل»، تنشهای جدید بعد از حمله حدود دو هفته پیش به کنگره که در نتیجه آن پنج نفر کشته شدند را «اندی هریس» نماینده جمهوریخواه مریلند ایجاد کرده که علیرغم منع حمل سلاح به کنگره، قصد داشت در صحن مجلس با خود سلاح حمل کند اما دستگاه ردیاب فلز که جدیداً در آنجا نصب شده به صدا در آمد و او را لو داد.
💢 پیشتر هم در گزارشهای متعدد گفته شده بود سایر جمهوریخواهان عادت کردهاند ردیابهای فلز را در کنگره نادیده بگیرند و از مسیر دیگری عبور کنند. آنها همچنین به طور مداوم از تدابیر امنیتی جدید ابراز نارضایتی کردهاند. در پی این گزارشها، دموکراتها علناً میگویند کنار برخی از همکاران خود احساس ناامنی میکنند.
💢 افزایش عصبانیت و بیاعتمادی بعد از حمله ششم ژانویه به کنگره از سوی هواداران ترامپ، برخی از قانونگذاران را وحشت زده کرده و نگرانند این بحثها به خشونت منتهی شود.
🔻«کاتلین رایس» نماینده دموکرات از نیویورک گفت شش سال پیش اگر به او گفته میشد که ممکن است کسی که با او بحثی کرده در صحن مجلس به سمتش اسلحه بکشد، چنین چیزی را هرگز باور نمیکرد، اما حالا فضا کلاً متفاوت است.
♨️ به دنبال حمله ششم ژانویه، فضای شهر واشنگتن امنیتی شد و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نظامیان گارد ملی را به واشنگتن دی سی اعزام کرد و به منظور تامین امنیت مراسم تحلیف «جو بایدن» ۲۵۰۰۰ نیروی گارد ملی در پایتخت مستقر شدند.
🔴 طبق گزارش دیلی میل به رغم خروج تعدادی از نظامیان گارد ملی آمریکا از پایتخت بعد از مراسم تحلیف، ۷۰۰۰ نظامی همچنان از بیم اتفاقات مشابه در پایتخت باقی میمانند.
⭕️ این روزنامه در گزارش خود نوشت: «بیش از ۱۵۰۰۰ نظامی عضو گارد ملی آمریکا که واشنگتن دی سی را اشغال کرده بودند، اکنون دارند به خانههای خودشان بازگردانده میشوند اما ۷۰۰۰ تن از این نظامیان به دلیل "تهدید افراطگرایی دست راستی" تا ماه مارس (فروردین ۱۴۰۰) به ماموریت خود ادامه خواهند داد».
@iran_onlin_ir
بنر حمایت مالی ایران آنلاین به درخواست شما همراهان عزیز در کانال قرار داده شد. البته بنر در شب نامه و استوری ها قابل مشاهده هست، اما با توجه به تاکید عزیزان وظیفه دونستیم به کانال هم اضافه کنیم... / شب چهارم تبلیغات
.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر
21.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / بخش پایانی / افشاگری بی سابقه واشنگتن یک سال بعد از عین الاسد / تنفگدارهایی که زنده مانده بودند از ساعت 1.3 بامداد تا بعد از طلوع آفتاد با وجود سفید شدنِ وضعیت از پناهگاه ها خارج نمیشدند / از شلیک سوم به بعد ، چیزی خاطرم نیست ، چون همه بیهوش شده بودیم ... / قسمت 395
@iran_onlin_ir
هدایت شده از آقای تحلیلگر
D110e.mp3
29.49M
شبنامه / بخش پایانی / افشاگری بی سابقه واشنگتن یک سال بعد از عین الاسد / تنفگدارهایی که زنده مانده بودند از ساعت 1.3 بامداد تا بعد از طلوع آفتاد با وجود سفید شدنِ وضعیت از پناهگاه ها خارج نمیشدند / از شلیک سوم به بعد ، چیزی خاطرم نیست ، چون همه بیهوش شده بودیم ... / قسمت 395
@iran_onlin_ir
May 11
پشت پرده ویدئو جنجال آفرین سید جواد هاشمی .... / شریک ترامپ از جان دلار های ایرانی چه می خواهد ؟ / آیا امارات به لطف سلبریتی های وطنی، موفق به نجات خود از رکود خواهد شد ؟ / نقشه عجیب و غریب امارات برای دلارهای سرگردانِ ایرانی / با ما همراه باشید ... ( بخش اول )
#استوری
@iran_onlin_ir
پشت پرده ویدئو جنجال آفرین سید جواد هاشمی .... / شریک ترامپ از جان دلار های ایرانی چه می خواهد ؟ / آیا امارات به لطف سلبریتی های وطنی، موفق به نجات خود از رکود خواهد شد ؟ / نقشه عجیب و غریب امارات برای دلارهای سرگردانِ ایرانی / با ما همراه باشید ... ( بخش دوم )
#استوری
@iran_onlin_ir