ایران آنلاین ✌️
شب نامه / جو بایدن و طرح تجزیه خاورمیانه / طرحی که سال 2006 توسط بایدن برای تقسیم عراق به سه کشور ار
شب نامه / جو بایدن و طرح تجزیه خاورمیانه / طرحی که سال 2006 توسط بایدن برای تقسیم عراق به سه کشور ارائه شد / دیدار بایدن و بارزانی در سال 94 برای تشکیل کردائیل در عراق / همه چیز در خصوص فردی که ممکن است رئیس جمهور بعدی امریکا باشد و عده ای از حالا بزک او را شروع کرده اند / قسمت ۳۲۳
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
A1140e.mp3
4.74M
شب نامه / جو بایدن و طرح تجزیه خاورمیانه / طرحی که سال 2006 توسط بایدن برای تقسیم عراق به سه کشور ارائه شد / دیدار بایدن و بارزانی در سال 94 برای تشکیل کردائیل در عراق / همه چیز در خصوص فردی که ممکن است رئیس جمهور بعدی امریکا باشد و عده ای از حالا بزک او را شروع کرده اند / قسمت ۳۲۳
@iran_onlin_ir
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / جو بایدن و طرح تجزیه خاورمیانه / طرحی که سال 2006 توسط بایدن برای تقسیم عراق به سه کشور ارائه شد / دیدار بایدن و بارزانی در سال 94 برای تشکیل کردائیل در عراق / همه چیز در خصوص فردی که ممکن است رئیس جمهور بعدی امریکا باشد و عده ای از حالا بزک او را شروع کرده اند / قسمت ۳۲۳
@iran_onlin_ir
⭕️ محمود صادقی: ویژگی خاص روحانی سکوت است
♨️ محمود صادقی، فعال اصلاحطلب و از نمایندگان مجلس سابق در بخشی از یک مصاحبه با شماره پنجشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی گفته است:
🔻"آقای روحانی همیشه دارای ویژگیهای خاصی بوده و در مقابل انتقادات و حتی توهینهای نهادهای مختلف سکوت میکند و به دنبال زیاد شدن تنشها در کشور نیست. حل مسائل کشور برای دکتر روحانی مهمتر از موضوعات حاشیهای است و رئیسجمهور به خاطر فشارهای اقتصادی و سیاسی و البته بیماری منحوس کرونا به دنبال اختلافاندازی و درست کردن تنش در کشور نبوده است. رئیسجمهور در سالهای اخیر برای پرهیز از حاشیهها و مدیریت تحریمهای ایالات متحده و مابقی مشکلات کشور تمام انتقادات را از سال ۹۶ تحمل کرده است. اما انتقادات و صحبتهای منتقدان علیه دولت و شخص رئیسجمهور باعث شده ایشان دیگر شرایط موجود را تحمل نکند و آستانه صبرش بعد از ۴ سال سکوت لبریز شود. "
🔻او همچنین در ادامه تصریح میکند: امروز دیگر آستانه تحمل رئیسجمهور تمام شده و ایشان دیگر تحمل توهینها را ندارد.
🔴 این اظهارات نتیجه یک فهم مضیق از دموکراسی است زیرا رئیس جمهور یک فرد عادی نیست که به راحتی برآشوبد یا ضربالمثل "لبریز شدن کاسه صبر" درباره او صادق باشد.
💢 او از مردم رأی میگیرد تا در تمام طول دوره صدارتش پاسدار اسلام و قانون اساسی باشد و در راه خدمت به مردم از هیچ تحملی فروگذار نکند. به سخن دیگر اینکه رئیسجمهوری که صبر و تحملش تمام شدنی است اساسا صلاحیت رئیسجمهور بودن را دارا نیست و شأن او به اندازه نماینده مجلسی است که صبرش تمام شد و به صورت یک سرباز سیلی زد!
🔸مسئله دیگر چاپلوسانه بودن اظهارات صادقی است.
♨️ ضربالمثلی در سیاست ایران وجود دارد که میگوید فلانی در ۲۲ بهمن ۵۷ ساواکی شده است! و اکنون سؤال اینجاست که آقای صادقی چه نفعی از این تملّقات داشتهاند؟ آنهم در حالی که چند ماه بیشتر تا پایان عمر این دولت باقی نمانده است؟
‼️ تملّقاتی که البته رئیسجمهور روحانی هم بدانها شناخته نمیشود و معروف نیست و عملا اثری جز کارنامهسازی برای آقای روحانی ندارند.
♨️ چه اینکه قصه دهها توهین رئیس جمهور به منتقدان دولت، اختلافانگیزیها پیرامون قوانین مصوب مجلس و انتقادات آقای رئیسجمهور از سپاه؛ هرگز دلالت بر این ندارد که آقای روحانی فردیست که حرف ناگفته هم داشته باشد...
@iran_onlin_ir
⭕️ برای نابودی اسرائیل کافی است ایران تصمیم سیاسی بگیرد
♨️ اخیرا رژیم صهیونیستی اقدام به تهدید جمهوری اسلامی ایران نموده است. معلوم نیست که اسرائیل بر اساس کدام اطلاعات خود، جرات تهدید نظامی ایران کرده است. ولی براساس واقعیات قدرت نظامی ایران با صهیونیسیم قابل مقایسه نیست. نابودی اسرائیل در وضعیت فعلی تنها نیازبه یک ارارده سیاسی مربوط است.
🔻در همین زمینه خبرگزاری روسی "اسپوتنیک"با اشاره به تهدیدات جنگی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، نوشت:شاید بد نباشد گوشزد کنیم که با توجه به شرایط جغرافیای نظامی اسرائیل، ایرانیها برای نابودی اسرائیل نیاز به تسلیحات هستهای ندارند؛ همینکه تصمیم سیاسی برای حمله اتخاذ شود، کافی است.
🔴 تا به حال هم اگر چنین تصمیمی گرفته نشده، بهدلیل ناتوانی نظامی نیست، بلکه ایرانیها خواهان نابودی مردم بیگناه ساکن فلسطین اشغالی (چه یهودی چه غیریهودی) نیستند و میخواهند مسأله فلسطین بهنفع مردم آن کشور حل شود.
💢 اسرائیلیها خوب میدانند که ایرانیها سالهاست دستشان را خوانده و خود را برای مواجهه آماده کردهاند. قبل از اینکه اسرائیل بخواهد با نفوذ در آذربایجان و یا کشورهای عرب حوزه خلیجفارس وارد حیاط خلوت ایران شود، ایران حیاط خلوتهای اسرائیل را دورتادور تصرف کرده است.
🔻تهدیدات دائمی سردمداران اسرائیل تأیید میکند که سیاست ایران در گسترش نفوذ منطقهای خود و همچنین تولید موشکهای بالستیک نقطهزن، بسیار صحیح بوده و باید ادامه یابد.
@iran_onlin_ir
⭕️ وعدههای برجامی مرحوم رفسنجانی را عملی کنید؛ وعده و توافق تازه پیشکش!
♨️ علی خرّم، دیپلمات سابق و از حامیان رئیسجمهور روحانی در یادداشتی در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه شرق نوشته است:
🔻"ایران میتواند در کنار چهره سختافزاری خود، با هنرمندی در یک توافق بزرگ با آمریکا که به تأیید اروپا هم میرسد، خواستههای خود را به منصه ظهور برساند و ضمن برطرفکردن تحریمها و انواع فشارهای سیاسی اقتصادی، دو قدرت بزرگ چین و روسیه را بهدنبال خود کشانده و بدخواهان منطقهای را نیز میخکوب کرده و در آذربایجان و ارمنستان منافع تاریخی خود را پیاده کند تا نگرانیها برطرف شوند. در سوریه، لبنان، عراق، یمن و دیگر مناطق، منافع خود را با هماهنگی همه قدرتهای بزرگ تأمین کند، به تقویت نیروی هوایی خود و کسب پیشرفتهترین تجهیزات نظامی پرداخته و رفاه و رشد و توسعه را برای مردم ایران به ارمغان آورد. "
🔴 نفحاتی که خرّم برای توافق دوباره با آمریکا برشمرده است همان وعدههای موعودی است که همین آقایان در سالهای ۹۲ و ۹۳ و ۹۴ درباره برجام میدادند.
💢 اما در نتیجه تمام این وعدهها چیزی جز شکست توافق، جز گرانی و تحریم بیشتر و جز به انفعال کشاندن اقتصاد کشور نصیب مردمی که به آقای روحانی رأی داده بودند، نشد.
🔻ما در اینجا بخشی از اظهارات مرحوم هاشمی درباره توافق نهایی با آمریکا را که در سال ۹۴ و قبل از امضای برجام در مصاحبه با پایگاه خبری العهد گفته شد را نقل میکنیم و قیاس این اظهارات و نتیجه آنها با آنچه خرّم مجددا وعده داده است را بر عهده مخاطبان محترم وامیگذاریم!
🔴 العهد: بهنظر شما توافق احتمالی هستهای؛ چه تأثیری بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی و مسائل داخل ایران و مسائل منطقه خواهد گذاشت؟
⭕️ هاشمی رفسنجانی: در هر دو مورد تأثیرش مثبت است؛ اولاً در ایران وضعمان به حالت عادی برمیگردد؛ ما در حالت عادی مشکلی در کشور نداریم؛ منابع زیادی در کشور هست که در ارتباط با همکاریهای خارجی میتوانیم هم بهتر نقد کنیم؛ هم بهتر بفروشیم و تکنولوژیهای جدیدی لازم داریم که بهفرض میتوانیم آنها را بیاوریم؛ روابط تجاریمان تقویت میشود؛ تولیدمان خیلی بالا میرود؛ ما الآن تقریباً ۴۰ تا ۵۰ درصد ظرفیت تولید نقد سرمایه گذاری شدهمان راکد است؛ یک دفعه تجارتمان چند برابر و تقویت میشود و ارتباطات جهانی ما تقویت میشود؛ البته ممکن است از لحاظ اقتصادی خیلی زود و فوری از فردا نتیجه ندهد؛ ولی از لحاظ روانی مثبت است چون همین حالت روانی خودش یک مانعی است و این اصلاح میشود!
@iran_onlin_ir
⭕️ برجام و اولویت های دولت تازه کار آمریکا
♨️ جو بایدن، همچنان در حال سبک سنگین کردن توافق هستهای است، در واقع برجام برای او اولویت نیست و در ردههای پایین فهرست تصمیم های او قرار دارد.
🔻آمریکای دوران بایدن با چالشهای زیادی روبرو است که برای او از برجام مهمتر است و سعی دارد ابتدا آنها را رتق و فتق کند آنگاه که اوضاع درونی ان کشور آرامتر و بهتر شد سر فرصت به مقوله برجام بپردازد.
🔴 وزیر خارجه آمریکا در تازهترین اظهار نظر رسمی خود مدعی شد که بایدن بسیار شفاف است؛ اگر ایران به تعهدات خود ذیل توافقنامه هستهای عمل کند، آمریکا نیز برمیگردد.
💢 به ادعای وی، اگر ایران به برجام برگردد و پایبند باشد، ما یک تیم تخصصی برای گفت وگو درباره بازگشت به این توافق تشکیل میدهیم؛ آن زمان همراه با متحدان خود از برجام به عنوان سکویی برای حل موضوعات دیگر استفاده خواهیم کرد اما تا آن زمان فاصله زیادی وجود دارد.
🔻اظهارات وزیرخارجه جدید آمریکا نشان میدهد که آمریکا با اینگونه بهانه تراشی قصد بازگشت به برجام و اجرای تعهدات خود را ندارند.
💢 برجام توافقی است که امضاء شده و آمریکا نیز آن را امضاء کرده بود، اما ترامپ بیش از دو سال پیش از آن خارج شد و تعهدات آمریکا را زیر پا گذاشت.
⭕️ بسیار ساده است که اگر آمریکا نیت آن دارد تا وجهه از دست رفته خود را در عرصه بینالملل بازیابد، کافی است رییس جمهور جدید آمریکا، قرارداد هستهای با ایران را بار دیگر امضا کند، تعهدات واشنگتن در این توافق را عملیاتی کند و در آن زمان ایران نیز به تعهدات خود باز خواهد گشت.
♨️ زمانی که جو بایدن وارد کاخ سفید شد، چندین پیمان بینالمللی که ترامپ از آن خارج شده بود را امضا کرد و آمریکا را به آنها باز گرداند.
🔸همانگونه که ترامپ مقابل دوربین نشست، چند پیمان بینالمللی از جمله برجام را با امضای خود لغو کرد.
🔴 اقداماتی که جو بایدن در باره برجام انجام داد نشان میدهد که این توافق اهمیتی برای او ندارد و اگر هم داشته باشد قصد دارد تا از آن برای رسیدن به دیگر برنامهها و اهداف خود علیه ایران بهره ببرد.
💢 همه چیز در برجام روشن است، تنها یک اصل باید رعایت شود اقدام در برابر اقدام؛ ایران تاکنون توافق هستهای را اجرا کرده است و کشورهای اروپایی و آمریکایی ۵ سال است که این توافق را اجرا نکردهاند.
🔻جو بایدن، شاید به خاطر برخی مسائل و فشارهایی که ازسوی لابی صهیونیستی صورت میگیرد برای بازگشت به برجام تردید داشته باشد.
⭕️ رژیم اسرائیل مدتهاست رایزنیها و فشارهای خود را در این زمینه آغاز کرده است و سعی دارد تا از بازگشت بایدن به توافق هستهای جلوگیری کند.
🔴 اما این مسئله باید برای رژیم صهیونیستی و آمریکا روشن باشد که ایران زیر بار فشارهای اقتصادی تن به زیاده خواهی آمریکا نخواهد داد.
💢 فرصت برای آمریکا در حال پایان است، در این فرصت باقی مانده اگر جو بایدن درایت به خرج دهد، میتواند برجام را زنده کند و فعالیتهای هستهای ایران به شرایط دو سال پیش بازگردد، به شرطی که تعهدات آمریکا و اروپا در توافق هستهای به طور کامل اجرا شود.
🔸اگر جو بایدن عزم بازگشت به برجام را داشت، شرط و شروط برای آن قید نمیکرد.
🔹طرح شروط از سوی جو بایدن نشان از آن دارد که او قصد ندارد توافق هستهای با ایران را احیا کند.
♨️ رییس جمهور آمریکا به شکست حداکثری دونالد ترامپ در کارزار فشار حداکثری علیه ایران بی توجه است و همین بیتوجهی او نه تنها اشتباه محاسباتی دولت تازه کار آمریکاست بلکه راهبرد غلطی است که دولت او در پیش گرفته که تحت تاثیر صهیونیستها در حال اجراست.
@iran_onlin_ir
⭕️ تودهنی خوردن مقام صهیونیست پس از تهدید ایران
♨️ فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی روز سهشنبه گذشته با طرح ادعای نزدیک شدن ایران به مرحله تولید بمب اتمی اظهار کرد: ارتش اسرائیل عملیاتهای نظامی بیشتری را تمهید و تدارک خواهد دید!
🔻به گزارش اسپوتنیک فارسی، این اظهارات آویو کوخاوی اما با واکنش تند و انتقادآمیز "بنی گانتز" وزیر جنگ اسرائیل روبرو شد.
🔴 گانتز در یک کنفرانس مطبوعاتی با تأکید بر اینکه اینگونه اظهارات نباید به صورت علنی بیان شوند، گفت: یک ایران هستهای خطری برای جهان و منطقه و همچنین یک چالش برای امنیت اسرائیل است. البته که اسرائیل باید برای دفاع از خود به هر شیوه ممکن آمادگی داشته باشد، اما خطوط قرمز پشت درهای بسته و به طور محرمانه تعیین می شوند.
💢 البته گانتز تنها مقام اسرائیلی نبود که از اظهارات کوخاوی انتقاد کرد. یک روزنامه اسرائیلی نیز در گزارشی اعلام کرد که "آموس گیلاد" مقام نظامی بلندپایه و پیشین اسرائیل نیز اظهارنظرهای کوخاوی را غیرسازنده خوانده و از آن انتقاد کرده است.
♨️ ذکر این نکته ضروریست که صهیونیستها همواره و در هر سطحی که احساس توانایی داشته باشند دست به تهدید نظامی ایران میزنند و تجربیات گذشته و مثلا تهدید ایران به بمباران تأسیسات هستهای در گذشته نیز شاهد این مدعاست.
🔻پس دلیلی که موجب شده مقامات بلندپایه صهیونیست به اظهارات تند فرمانده ارتش خودشان علیه ایران تودهنی بزنند، چیست!؟
🔴 به زعم ما این دلیل را باید در ضعف روزافزون صهیونیستها و زوال این رژیم جعلی جستجو کرد.
💢 خطری که اگرچه شاید در گذشته فقط از ناحیه ایران متوجه صهیونیستها بود اما امروز توسط متحدان ایران و از ۳ جهت اسرائیل را به گونهای تحت تأثیر قرار داده است که اگر این رژیم دست از پا خطا کند؛ دچار "مرگ آنی" و نه حتی مرگ تدریجی خواهد شد.
🔻یگانه راه صهیونیستها برای فرار از این قدرت مهار نشدنی و استعفا دادن از مقام "سگ نگهبان آمریکا در منطقه" هم نه ازدیاد قدرت نظامی! (که ناکارآمدی آن حتی در مقابل متحدان ایران هم اثبات شده است) که یافتن راهی برای خروجشان از منطقه غرب آسیا و رفتن به جایی است که از آنجا آمدهاند... مهاجرت بخشی از سرشت همیشگی قوم یهود است.
@iran_onlin_ir
⭕️ گزارش یک روزنامه از شبهای حسن روحانی
♨️ «در طول این ۳ سال هیچ شبی نبود که با خیال آسوده سر به بالین بگذارم». این ادعایی بود که روحانی در توصیف شرایط تحریمی پس از خروج ترامپ از برجام مطرح کرد.
🔴 به گزارش «وطن امروز»، رئیسجمهور صبح روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه باید قدردان مقاومت مردم در ۳ سال اخیر بود، گفت: «در طول این ۳ سال، البته همیشه دلنگران بودیم و خدا را گواه میگیرم هیچ شبی نبود که با خیال آسوده سر به بالین بگذارم. احساس من در تمام این ۳ سال، همانند همان سالهای جنگ تحمیلی و مسؤولیتهایی که در جنگ داشتم، بود». وی در ادامه اظهار داشت: «حس من این بود که آن 8 سال باز به یک صورت دیگری ظهور و بروز پیدا کرده و امروز در یک جنگ تحمیلی اقتصادی هستیم. ما را ۳ سال در تحریم و یک جنگ شدید بیسابقه قرار دادند، منابع مالی ما را در دنیا قفل کردند و نگذاشتند از آن استفاده کنیم، نگذاشتند نفت و میعانات گازیمان را صادر کنیم و در سایر صادرات هم مشکل درست کردند اما بهرغم این، ملت ایستادگی کرد».
💢 این نخستین بار نیست که حسن روحانی در توصیف روزهای پسابرجامی از لفظ «جنگ» و مقایسه آن با سالهای جنگ تحمیلی استفاده میکند. پیش از این مهرماه سال جاری نیز او چنین مقایسهای کرده و گفته بود: ما از سال 59 تحریم اقتصادی داشتیم ولی از سال 97 جنگ اقتصادی شروع شد و الان بحث تحریم مطرح نیست، بلکه جنگ اقتصادی است. آمریکا با همه امکانات خود با دلار، مناسبات، روابط بانکی و روابطش با شرکتهای چندملیتی، وارد جنگ اقتصادی با ما شده بود.
♨️ با این حال تلاشهای روحانی در توصیف شرایط سالهای پایانی دولتش به شرایط جنگی، اقرار به چیزی است که او نباید چندان تمایلی به آن داشته باشد. وعده رفع تحریمها شعار اصلی او در جریان تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری بود؛ وعدهای که حالا به اقرار مواضع این روزهای روحانی نهتنها محقق نشده که او رکورد تحمیل تحریمهای خارجی را از آن خود کرده است، متقابلا او حتی در روزهای پسابرجامی که ثمره اقتصادی مشهودی از توافقش حس نمیشد، ادعای برداشته شدن سایه جنگ را در سایه این توافق مطرح کرده بود.
🔻بر این اساس شاید مقایسه وضعیت این روزهای کشور با شرایط جنگی یک موضع دفاعی از روحانی در توجیه وضع موجود باشد اما یقینا اعتراف به چیزی است که دولتمردان در سالهای گذشته بارها تلاش برای انتساب به منتقدان دولت داشتند. از سوی دیگر ادعای روحانی مبنی بر اینکه «در طول این ۳ سال هیچ شبی نبود که با خیال آسوده سر به بالین بگذارم» هیچ نسبتی با عملکرد سالهای اخیر دولت او ندارد. مقامات دولتی عملا با مواضع اخیر خود نشان دادهاند نهتنها از عملکرد خود رضایت کامل دارند که حتی نبودن خود را مساوی با تحمیل شرایطی سختتر میدانند و از سوی دیگر سیاستهای پیگیریشده در 3 سال گذشته هیچ نشانی از تغییر مسیر قطار دولتمردان ندارد. یک ماه پیش بود که روحانی در جلسه هیات دولت در دفاع از عملکرد خود در موضعی عجیب گفت: «هیچ دولتی بعد از انقلاب نمیتواند ادعا کند مانند دولت یازدهم و دوازدهم حامی اقشار کمدرآمد جامعه بود»، پس از آن اسحاق جهانگیری نیز در شرایطی که مردم سختترین شرایط اقتصادی ممکن را تجربه میکنند، خبر از پایان زمستان و روسیاهی منتقدان دولت داد؛
🔴 اظهاراتی که هیچ کدام نه نشان از شرمندگی دولتمردان نسبت به وضعیت موجود دارد و نه یادآور دولتی است که رئیس آن شبها خواب آرامی نداشته است.
@iran_onlin_ir
⭕️ استراتژی «قسد» برای پیشبرد طرحهای تجزیه طلبانه با کمک آمریکا در سوریه
♨️ نیروهای «قسد» مورد حمایت آمریکا که به طرحهای تجزیه طلبانه دل بستهاند برای تحقق این نیات شوم خود به تغییر بافت جمعیت و بیرون راندن مخالفان سیاستهای خود در سوریه روی آوردهاند.
🔻روزنامه الوطن سوریه با اشاره به اقدامات نیروهای سوریه دموکراتیک مورد حمایت واشنگتن در شمال سوریه آورده است: به نظر میرسد که گروه جدایی طلب قسد به دلبستن احمقانه به آمریکا و مزدوری برای آن ادامه میدهد با این گمان که تغییر جدید در آمریکا به نفع آن است.
🔴 این رسانه مینویسد: نیروهای سوریه دموکراتیک وابسته به آمریکا تلاش میکنند که خود را قانع کنند که آمریکا به طرح جایگزین در سوریه پس از شکست طرح اصلی شامل تسلط بر کل سوریه، اصرار دارد. طرح جایگزینی طرحی است مبتنی بر تجزیه، جدایی طلبی و نابودی تمامیت ارضی سوریه.
💢 الوطن تاکید می کند: قسد با حماقت تمام و در راستای خیانت به سوریه گمان میکند که طرح جدایی طلبی در راهکار آتی جایی دارد و در همین راستا حرکت میکند یا مقدمات موفقیت جدایی و تجزیه را فراهم میکند. اقدامات قسد در خیانت به کشور و جنایت علیه مردم سوریه در این راستاست.
🔻این رسانه مینویسد: این در حالی است که جنگ 10 ساله در واقع جنگ دفاع از تمامیت و حاکمیت سوریه است.
🔴 الوطن سوریه نوشت: نیروهای سوریه دموکراتیک مدعی هستند که نماینده کُردها هستند و قصد دارند که موجودیت مستقلی در سرزمین سوریه داشته باشند و این اوج خیالپردازی است؛ زیرا به دو دلیل ادعای آنها پوچ و بی اساس است؛ اول اینکه اکثریت کُردها در کنار آنها نیستند و دیگر اینکه مناطقی که قسد به آن چشم دوخته است اصلا کُرد نیستند تا بخواهد سرزمینی برای موجودیت جدایی طلبی قسد باشد.
♨️ این رسانه سوری در ادامه آورده است: با توجه به این واقعیتها نیروهای قسد مورد حمایت آمریکا دست به جنایات فجیع و خیانت علیه سوریه و ملت آنها و ثروتهای سوریه زدهاند. آنها با حمایت آمریکا دست به این جنایات میزنند. آنها به حمایت آمریکا تکیه دارند به ویژه که نظامیان اشغالگر آمریکایی به شکل نامشروع در سوریه هستند.
💢 الوطن گزارش داد: استراتژی قسد برای تحقق طرح جدایی طلبی و تجزیه طلبانهاش بر اساس ایجاد تغییرات جمعیت شناختی از طریق فشار به ساکنان منطقه است و شعارش این است که هر که کُرد نیست یا به قسد وابسته نیست از منطقه خارج شود.
🔻این رسانه سوری نوشت: هدف از این اقدامات تغییر اکثریت جمعیت در منطقه است تا همه را سرسپرده خود کند که تاکنون محقق نشده است. برای اجرای سناریوی خطرناک خود نیروهای قسد به بستن مدارس عربی، محاصره ساکنان، آتش زدن محصولات کشاورزی، قطع آب، ممانعت از فعالیت بخش بهداشتی دولتی و خصوصی از خدمات دهی به شهروندان، مایوس کردن ساکنان عرب و کردهای مخالف با سیاستهایشان به منظور ترک منطقه یا سرسپردگی به آنها، روی آوردهاند.
⭕️ الوطن در پایان آورده است: قسد فراموش کرده یا خودش را به فراموشی زده است که سوریه که بر بیش از 360 هزار تروریست غلبه کرد در برابر این جماعت اندک که ساکنان مناطق تحت کنترل آنها ضدشان هستند و بر وحدت سوریه تاکید دارند، ناتوان نیست.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صف غذای گرسنگان در فرانسه / چرا کسی با این صف ها نگران نمیشه ؟
🎥 صف طولانی صدها دانشجو برای دریافت بستههای غذایی در میانه همه گیری کرونا که به علت وضع شدن محدودیتهای کرونایی شغل خود را از دست داده اند. در فرانسه این صف ها امنیتِ روانی جامعه رو به خطر نمیندازه ، علتش اینه : فرانسه ، کشوری رو نداره که روح الله زمِ فرانسوی رو زیر بال و پر خودش جا داده باشه و از طریق اون علیه امنیتِ روانی مردم فرانسه اراجیف بنویسه ...
@iran_onlin_ir
⭕️ سعودی و امارات در باتلاق... آیا پایان جنگ یمن نزدیک است؟
♨️ تصمیمات دولت جدید آمریکا به ریاست جو بایدن در حال حاضر از توجه و اهتمام مضاعفی برخوردار است؛ زیرا روند سیاست های آتی در قبال عربستان و امارات را مشخص خواهد کرد.
🔻در حالی که عربستان سعودی به خاطر سلب محرمانه بودن گزارش سازمان اطلاعات آمریکا درباره ترور خاشقجی و لغو درج اسم انصارالله یمن در فهرست تروریسم که توسط ترامپ مطرح شده بود، بسیار نگران است؛ وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که قرارداد فروش جنگنده های اف 35 به امارات و قرارداد فروش بمبهای پیشرفته و سنگین به عربستان سعودی به طور موقت تعلیق شده است.
🔴 همزمان، دولت ایتالیا مجوزهای قبلی صادرات سلاح به عربستان سعودی و امارات را بر اساس قانون 185 مصوب 1999 مبنی بر ممنوعیت فروش سلاح به کشورهای ناقض حقوق بشر، لغو و اعلام کرد که هیچ مجوز جدیدی برای فروش سلاح به این دو کشور صادر نمی کند.
💢 سازمان های بین المللی مانند سازمان عفو بین الملل و آکسفام نیز از این تصمیمات استقبال کردند.
♨️ "فیلیپ ناصیف" از مسئولان سازمان عفو بین الملل گفت: به تعلیق درآوردن فروش سلاح از جانب آمریکا اقدامی مثبت است و موجب افزایش فشارها علیه کشورهای اروپایی و بویژه انگلیس و فرانسه می شود تا آنها نیز دست به اقدام مشابه بزنند تا از تشدید بحران انسانی در یمن دست بکشند.
🔻به رغم آنکه امارات این اقدام را قابل پیش بینی توصیف کرده بود؛ اما برخی بر این باورند که به تعلیق درآوردن فروش سلاح اشاره به تغییر شیوه دولت بایدن در برخورد با متحدان قدیمی اش در منطقه دارد. مساله ای که موجب نگرانی کشورهای سازش کار خواهد شد؛ زیرا آنها به دنبال افزایش توان تسلیحاتی و تضمین فرار از بازخواست بین المللی به سبب جنایتهای خود هستند.
🔴 بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر از ترس آنکه مبادا کشورهای سازش کار گمان کنند که در مقابل سازش چیزی عایدشان نشده است، برای اطمینان بخشی به این کشورها در واکنش به تصمیم دولت بایدن در به تعویق انداختن فروش جنگنده های اف 35 به امارات، گفت: متوقف کردن معامله فروش جنگنده های مدرن آسیبی به توافق های سازش نخواهد زد و تاکید کرد که "ما در مرحله بی بازگشت به سر می بریم".
🔻ممکن است روابط میان جو بایدن رییس جمهور امریکا و عربستان یکی از بحث برانگیزترین مسائل در دوران رییس جمهور جدید باشد؛ آیا بایدن به ائتلاف واشنگتن با ریاض و ابوظبی پایان خواهد داد، یا آنکه به حمایت های بی قید و شرط ادامه خواهد داد و اقداماتش فقط راهبردی جدید برای دوشیدن بیشتر کشورهای نفت خیز است؟ یا آنکه کشورهای سازش کار متوجه خواهند شد که از توافق های سازش، به جز ننگ و خفت و فرمانبرداری مطلق از استکبار غربی و شکست و ناکامی، چیزی حاصل نشده است!
@iran_onlin_ir