📛قطر: تمام تاسیسات اتمی اسرائیل باید توسط آژانس بازرسی شود
❌ قطر از رژیم صهیونیستی خواسته ضمن اجازه بازرسی آژانس بینالمللی اتمی از تاسیسات اتمی خود، به پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی در غرب آسیا بپیوندد.
🔵یک مقام ارشد دولت قطر گفت که تمام تاسیسات اتمی رژیم صهیونیستی باید برای بازرسی در اختیار آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار گیرد.
❗به نوشته وبگاه «دوحه نیوز» «سلطان بن سلمین آل منصوری» سفیر قطر در اتریش و نماینده دائمی این کشور در سازمان ملل متحد و سازمانهای بینالمللی در وین گفت، رژیم اسرائیل از پیوستن به پیمان خاورمیانه عاری از سلاح اتمی به عنوان بخشی از قطعنامههای بینالمللی برای ایجاد ثبات امتناع میورزد. این بدان معناست که اسرائیل تحت بازرسی و خطراتی نیست که توسط آژانس بینالمللی انرژی هستهای سازمان ملل متحد مورد تحریم قرار گیرد.
♨️این مقام ارشد قطری گفت که دوحه از رژیم اسرائیل میخواهد تا با آژانس بینالمللی انرژی اتمی همکاری کند و تاسیسات و راکتورهای اتمی خود را بر روی بازرسان باز کند.
❌وزارت امور خارجه قطر نیز اعلام کرد که از جامعه بینالمللی و نهادهای مربوطه خواسته تا از خاورمیانه بدون سلاحهای اتمی حمایت کرده و اقدامات قانونی را برای دستیابی به این هدف و بر اساس قانون انجام دهند.
⭕به گزارش فارس، تواناییهای اتمی رژیم صهیونیستی از دهه 1960 هنگامی که برای اولین بار بهرهبرداری از «راکتور اتمی دیمونا» را در صحرای «نقب» آغاز کرد، موضوع اصلی ارزیابی اطلاعاتی بوده است. اگرچه این رژیم هنوز از پذیرش تولید سلاح اتمی در تأسیسات خود امتناع ورزیده و یا میزان موجودی خود را فاش نمیکند، اما «مردخای وانونو »کارشناس سابق اتمی این رژیم تصاویر کلاهک اتمی اسرائیل را در اواسط دهه هشتاد میلادی در اختیار رسانهها قرار داد.
🚫در سال 2003 تخمین زده شد که رژیم صهیونیستی بین 100 تا 200 کلاهک اتمی داشته باشد. این در حالی است که کارشناسان پیش بینی میکنند که تاکنون این رقم دو برابر شده باشد.
@iran_onlin_ir
❌افشای جزئیات تازه از غائله مشکوک در اردن / بخش اول
📌 روزنامه واشنگتنپست با افشای جزئیات جدید از غائله ناکام اخیر اردن اعلام کرد که بن سلمان و نتانیاهو برای تضعیف پادشاه اردن با ترامپ همکاری کردند.
⭕روزنامه واشنگتن پست اواخر هفته گذشته گزارشی درباره کودتای ناکام اخیر در اردن منتشر کرد که مبتنی بر گفتگو با منابع آمریکایی، انگلیسی، اردنی، سعودی و صهیونیستی آگاه از جزئیات سیاست خارجی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین ایالات متحده بود.
♦️در گزارش واشنگتن پست آمده است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در تحرکاتی که طی سه سال گذشته عربستان سعودی و آمریکا علیه اردن انجام دادهاند مشارکت داشته است.
⛔در این گزارش که به قلم دیوید اگناتیوس، کارشناس مشهور آمریکایی در واشنگتنپست نوشته شده به 10 مقام کنونی و یا سابق آمریکایی که از جزئیات حوادث اردن آگاهی داشتند مصاحبه شده است.
📌این نویسنده و کارشناس مشهور آمریکایی در مقاله خود تاکید کرد که ترامپ به همراه «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی و بنیامین نتانیاهو در واقع نتوانستند «ملک عبدالله دوم» پادشاه اردن را سرنگون کنند اما فعالیتهای آنها به تضعیف جایگاه وی کمک کرد.
♨️یک منبع آمریکایی در گفتگو با نویسنده این مقاله اظهار داشت که پادشاه اردن با طرح معامله قرن آمریکا درباره فلسطین مخالف و معتقد بود که این طرح قیمومیت اردن بر اماکن مقدس در قدس را سلب کرده و این مسئولیت را در اختیار آل سعود در عربستان و شخص محمد بن سلمان قرار میدهد. همچنین «باسم عوض الله» یکی از عوامل آشوبهای اخیر در اردن و مشاور نزدیک به محمد بن سلمان اقدام به تبلیغ و ترویج طرح ضد فلسطینی معامله قرن و تضعیف موضع اردن و پادشاه آن در قبال مسئله فلسطین و قیمومیت بر اماکن مقدس قدس میکرد.
📛طرح معامله قرن یک طرح ضد فلسطینی است که ترامپ و «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد وی آن را تهیه کرده بودند و به گفته یک مامور ارشد سابق سیا ترامپ معتقد بود که پادشاه اردن مانع پیشرفت این طرح در خاورمیانه میشود.
🚫گزارشی از جانب اطلاعات اردن به واشنگتن پست رسیده که توسط شخصی که قبلا در یک آژانس اطلاعاتی غربی کار می کرده و با جزئیات پرونده کودتای اردن آشنا بود تهیه شده است. بر اساس این گزارش عناصر مربوط به آشوبهای اخیر قصد کودتا در اردن را نداشتند و بیشتر برای ایجاد بیثباتی و ملتهب کردن افکار عمومی علیه خاندان هاشمی تلاش می کردند
📌طبق گزارش واشنگتنپست، منابعی در موساد و شاباک با پادشاه اردن تماس گرفتند تا توضیح بدهند که آنها هیچ نقشی در حوادث و آشوبهای این کشور نداشتند. یک مامور اطلاعاتی سابق آمریکا در این زمینه میگوید که منابع موساد و شاباک برای ملک عبدالله روشن کردند که حوادث اخیر اردن از طرف ما نبوده بلکه مربوط به مقامات بالاتر است. به گفته نویسنده این مقاله منظور از مقالات بالاتر بنیامین نتانیاهو بوده است.
🔴دیوید ایگناتیوس در ادامه نوشت که کوشنر تا آخرین روز ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا برای امضای توافق نامه عادی سازی روابط میان اسرائیل و عربستان سعودی تلاش کرد اما موفق نشد.
@iran_onlin_ir
❌افشای جزئیات تازه از غائله مشکوک در اردن / بخش دوم
❌نویسنده این مقاله همچنین به اختلافات دولت ترامپ با پادشاه اردن اشاره و اعلام کرد پادشاه اردن نگران بود که به قدرت رسیدن محمد بن سلمان توسط ترامپ در سطح منطقه جایگاه اردن را تحت شعاع قرار دهد. بعد از انتقال سفارت آمریکا در اراضی اشغالی به قدس پادشاه اردن مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرد.
📛مقامات اردنی در این زمینه گفتند که روابط تنگاتنگ 50 ساله میان اردن و آمریکا در دوره ترامپ در حال فروپاشی بود. بدین صورت که دولت ترامپ تلاش داشت به اصطلاح میان اسرائیل و فلسطینیان صلح برقرار کند و طرحی را در سر داشت که اردن آن را عامل بر هم خوردن تمامی قواعد و توافقات و تفاهمات سالهای گذشته میدانست و از سوی دیگر تا ابتدای سال 2019 که مفاد آن علنی شد، هیچ اطلاعی از آن نداشت.
♨️هنگامی که مفاد معامله قرن مشخص شد، اردنیها متوجه شدند که تولیت آنها بر اماکن مقدس در بیتالمقدس به خطر افتاده است تولیتی که یک منبع مشروعیتبخش برای خاندان هاشمی محسوب میشود. از سوی دیگر این طرح موارد متعددی از نقض توافقات گذشته را با خود به همراه داشت، به عنوان مثال طبق معامله قرن 30 درصد کرانه باختری به اسرائیل داده میشد. «عمر الرزاز» نخستوزیر وقت اردن این طرح را یک خطر توصیف کرده بود.
❗یک مقام آمریکایی گفت که دولت ترامپ در صدد بود تا اداره مسجدالاقصی را از اردن گرفته و به سعودیها و اسرائیلیها واگذار کند، اما از کسب رضایت اردن مأیوس شدند و از سوی دیگر مشوق قابل توجهی نیز برای کسب رضایت آنها نداشتند. به طوریکه اماراتیها را با فروش اف-35 و سودانیها را با قول رفع نام این کشور از لیست تروریسم، با خود همراه کرده بودند.
🚫در آن زمان دولت آمریکا امیدوار بود که اختصاص دادن کمکهای اقتصادی به اردن و تشکیلات خودگردان فلسطین آنها را ترغیب کند تا از معامله قرن حمایت کنند . اما پادشاه اردن یک بار دیگر در سال 2019 انتقاد خود را از این طرح ضد فلسطینی ابراز کرد و اظهار داشت که هرگز با آن موافقت نمیکند و از قیمومیت اردن بر اماکن مقدس چشمپوشی نخواهد کرد.
🔴روز گذشته روزنامه واشنگتن پست از اولین رهبر عربی که جو بایدن پذیرای او در کاخ سفید خواهد بود، پرده برداشت و نوشت، ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن اولین رهبر عربی است که انتظار میرود تابستان جاری به واشنگتن برود. او اولین رهبر عربی است که از زمان به دست گرفتن قدرت در فوریه گذشته از سوی جو بایدن، مهمان او خواهد بود.
⭕این روزنامه به نقل از مشاوران پادشاه اردن نوشت: ملک عبدالله دوم احتمالا اواخر ژوئن جاری به آمریکا میرود.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫حمله مهرعلیزاده به اسحاق جهانگیری
🔻فکر کنم مهرعلیزاده اشتباهی برگه های زاکانی رو برداشته 😁😁😂😂
🔺️مهرعلیزاده تا به اینجا همه چیز را از روی متن خوانده است. او در این ویدئو اسحاق جهانگیری را نقد کرده است. برخی به شوخی در این خصوص نوشته اند : شاید او زمانی که خواسته متن انشا خود را انتخاب کند ، متن صحبت های علیرضا زاکانی را برداشته و حالا به اشتباه آنها را تکرار کرده است.
@iran_onlin_ir
❌چرا نتانیاهو سقوط کرد؟ / بخش اول
♨️ با رأی مثبت کنست رژیم صهیونیستی به ائتلاف مخالفان نتانیاهو، وی که با بیش از 12 سال حضور در پست نخست وزیری، رکورد بن گوریون را در این پست شکسته بود توسط همراهان گذشته خود کنار رفت و حالا باید به عنوان رئیس اپوزیسیون کابینه جدید در کنست رژیم صهیونیستی به کار خود ادامه دهد.
❗عملکرد نتانیاهو
⛔بنیامین نتانیاهو نخستین بار 18 ژوئن 1996 به پست نخست وزیری رسید و تا 6 جولای 1999 نخست وزیر بود. پس از شکست در انتخابات 1999 از ریاست حزب لیکود انصراف داده، تا سال 2002 که وزیر خارجه شارون شد و ریاست اپوزیسیون را در دست داشت. سال 2009 با پیروزی لیکود در انتخابات کنست هجدهم او دوباره نخست وزیر شد و از 31 مارس 2009 دوباره به پست نخست وزیری رسید. این دوره نخست وزیری او که شامل 6 کابینه بود تا 13 ژوئن 2021 طول کشید. با احتساب دوره نخست وزیری او در دهه 1990 او در مجموع 15 سال در پست نخست وزیری حضور داشته است. اگرچه در این دوران او بین دسامبر 2018 تا آوریل 2019 و دسامبر 2020 تا ژوئن 2021 نخست وزیر موقت بود اما در راس ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی قرار داشت.
📛او رکورد بن گوریون را که 14 سال نخست وزیر رژیم صهیونیستی بود شکست و حالا پرسابقه ترین نخست وزیر رژیم صهیونیستی است. سؤال اینجا است که چرا نتانیاهو با این میزان سابقه حضور در عرصه سیاسی، به دست کسانی که زمانی وزیران کابینه او بودند از پست نخست وزیری کنار زده می شود؟
❗یکجانبه گرایی نتانیاهو
🔻نگاهی به مخالفان نتانیاهو نشان می دهد کسانی در حال حاضر در جبهه مخالفان او قرار گرفته اند که زمانی همکار و هم حزبی او بوده، در کابینه نتانیاهو پست وزارت داشته اند اما طی 3 سال اخیر حاضر به ائتلاف با وی نشده اند. یائیر لاپید، وزیر اقتصاد، موشه یعلون، وزیر جنگ، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ، نفتالی بنت، وزیر آموزش و جنگ و بنی گانتس، وزیر جنگ کابینه نتانیاهو بوده اند و گدعون ساعر هم عضو لیکود بوده است و از دوره گذشته با خروج از «لیکود» حزب جدیدی را تأسیس کرده است. ضمن اینکه احزاب «یمینا»، به ریاست «نفتالی بنت»و «اسرائیل خانه ما» ، به ریاست «آویگدور لیبرمن» زمانی در ائتلاف راستگرایان با نتایناهو همراه بوده اند. اما در حال حاضر در جبهه مخالفان او حضور دارند.
🔺️علت اصلی مخالفت این افراد یکجانبه گرایی نتانیاهو در عرصه سیاسی است. یائیر لاپید زمانی از نتانیاهو جدا شد که در تصویب بودجه، نتانیاهو بر افزایش بودجه نظامی تأکید داشت. اما او و جمعی از همراهانش خواستار افزایش بودجه های اجتماعی بودند. آویگدور لیبرمن، تا سال 2018 با نتانیاهو همراهی می کرد و در حالی وزیر جنگ کابینه او بود زمانی که خواستار اقدام نظامی علیه نوار غزه در آن سال شد به یکباره با تصمیم آتش بس او مواجه شد. موشه یعلون، وزیر جنگ نتانیاهو و عضو حزب لیکود بود اما برای امتیازی که نتانیاهو قصد داشت به لیبرمن بدهد از این پست کنار گذاشته شد. نفتالی بنت هم در وزارت آموزش و پرورش با رویکردهای متفاوت نتانیاهو مواجه و شد و در وزارت جنگ هنگامی که رویکرد حمله سخت به غزه را دنبال می کرد، تصمیمش با رویکرد متفاوت نتانیاهو کنار گذاشته شد.
🔷️اینها بخشی از اقدامات بزرگ و یکجانبه نتانیاهو است و در امور جزئی او اقدامات بیشتری داشت که موجب دور شدن شخصیت های درجه دوم و غیر مشهوری در عرصه سیاسی از او شد.
🔶️نتانیاهو با یکجانبه گرایی در عرصه سیاسی تمام شخصیت هایی که جایگاهی درعرصه سیاسی رژیم صهیونیستی داشتند را به کنار گذاشت و تصمیمات خود را اجرا کرد حال این شخصیت ها تبدیل به موجی شده اند که او را کنار زده اند.
❗حذف رقبا
♦️وجه دوم عملکرد نتانیاهو، روش او در حذف رقیبانش بود. نتانیاهو چه در عرصه حزبی، چه در عرصه رقابت بین حزبی اجازه رشد و ترقی هیچ رقیبی را نداد و هرکس که به عنوان رقیب وی مطرح شد را با اقدامات تخریبی از میدان به در کرد.
@iran_onlin_ir
❌چرا نتانیاهو سقوط کرد؟ / بخش دوم
🚫در عرصه داخل حزبی او طی یک دهه اجازه ترقی را به «گدعون ساعر» نداد. «ساعر» یک دهه قبل به عنوان رقیب نتانیاهو برای ریاست لیکود مطرح شد. او پس از یک دوره تضعیف توسط نتانیاهو دو سال از لیکود بیرون رفت و پس از آن دوباره وارد لیکود اما نتانیاهو باز هم فرصتی به او نداد و نتیجه آن خروج «ساعر» از لیکود و تأسیس حزب جدیدش بود.
🔶️گزینه دوم جایگزینی ریاست لیکود، یسرائیل کاتس بود که سال 2016 به عنوان رقیب نتانیاهو مطرح شد. نتانیاهو در آن دوره نیز کاتس را بایکوت کرد و حتی او را که وزیر کابینه بود در سفرهای کابینه همراه دیگر وزیران به سفر نمی برد.
🔷️در عرصه خارج حزبی، نتانیاهو کسانی را که داعیه نخست وزیری داشتند به شدت تحت فشار قرار می داد و با کمک گرفتن از رسانه ها تخریب می کرد. نفتالی بنت، آویگدور لیبرمن و بنی گانتس اینگونه تخریب ها را طی 4 انتخابات گذشته آزموده اند. این حذف رقبا یک از دلایل مهم خالی شدن اطراف نتانیاهو شد.
❗افزایش افراطی گری
🔺️نتانیاهو از جانب راستگرایانی حمایت می شد که از حیث دینی نگاه سکولار و فردگرایانه به مذهب داشته اند. طی 5 سال گذشته نتانیاهو به مرور به سمت مذهبی های افراطی و راستگرایان مذهبی متمایل شد و بیشتر اعضای کابینه وی را این گروه ها تشکیل داده اند. این امر موجب نگرانی تمامی سکولارها و راستگریان گذشته همراه او شد. به گونه ای که نوعی هراس در جامعه صهیونیستی نسبت به قدرت گرفتن مذهبی های افراطی به وجود آمد. لذا جامعه صهیونیستی به فکر افتاد تا جلوی این سیل در حال حرکت را گرفته مانع این شود که مذهبی های افراطی و راستگرایان مذهبی قدرت سیاسی را در دست بگیرند.
🔻یکی از دلایل جدایی «آویگدور لیبرمن» و «گدعون ساعر» و همراهی چپگرایان با مخالفان نتانیاهو همین هراس از به قدرت رسیدن راستگرایان افراطی بود و کار نتانیاهو را به همین جا رساند.
♨️نتانیاهو با یکجانبه گرایی، حذف رقبا و قدرت دادن به راستگرایان و مذهبی های افراطی موجب دور شدن تمام شخصیت های سیاسی از اطرافش شد. افرادی که از اطراف نتانیاهو پراکنده شدند، آنقدر تعدادشان زیاد شد که حالا مجموعه ای را تشکیل داده اند که ائتلاف کنونی کابینه رژیم صهیونیستی را در اختیار دارند و بر تعداد هم پیمانان نتانیاهو غلبه کرده اند.
@iran_onlin_ir
❗نکند بین مدیران ، باز هم مشابه این افراد داشته باشیم؟/ واکنش پناهیان به بی اخلاقی ها در مناظره
⁉️آیا در بین روسای بانکها ممکن است مثل همتی باشد؟
⁉️آیا ممکن است در بین استانداران کسی مثل مهرعلیزاده باشد؟
اینقدر بیانصاف و دروغ پرداز ...
اینگونه میشود که پیشرفت نمیکنیم.
اگر به خدا پناه ببریم از چنین مسئولینی میفرماید خودتان باید اوضاع را تغییر بدهید:
ان الله لایغیر ما بقوم ...
@iran_onlin_ir
❌ناتوانی سامانه دفاعی آمریکا در رهگیری پهپاد مهاجم به پایگاه نظامی ویکتوریا
🚫 به دنبال حمله پهپادی بامداد امروز (دوشنبه) یه پایگاه نظامی آمریکایی «ویکتوریا» در نزدیکی فرودگاه بغداد، منابع امنیتی عراقی اعلام کردند که سامانه دفاع هوایی آمریکا موفق به رهگیری این پهپاد مسلح نشده است.
📛سپیده دم (دوشنبه) یک فروند پهپاد ناشناس مسلح و پرتاپ گر راکت با پرواز بر فراز آسمان بغداد، پایگاه هوایی آمریکا در داخل فرودگاه بین المللی این شهر را هدف قرار داد.
⛔به گفته یک منبع امنیتی عراقی، این پهپاد پایگاه هوایی آمریکا را هدف قرار داد، اما تلفاتی در پی نداشت.
♨️به گفته یک منبع عراقی، سامانه دفاع هوایی آمریکا به رغم حمله راکتی این پهپاد، موفق به رهگیری و انهدام آن نشد.
❗جزئیات بیشتری از ابعاد این حمله و عاملان آن هنوز منتشر نشده است.
❌این حمله سومین حمله پهپادی در هفته اخیر به پایگاه های نظامیان آمریکایی در عراق است.
@iran_onlin_ir
40.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / تلاش حداکثری عوامل وضع موجود برای حفظ این وضع
گزارشی در خصوص تلاش عوامل وضع موجود در جهت حفظ وضعیت کنونی کشور و جلوگیری از حرکت مردم به سمت تغییر / قسمت 534
#شبنامه
#ایران
#رهبری
#انتخابات
#شورای_نگهبان
#تاییدصلاحیت
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
25.03.mp3
13.11M
شبنامه / تلاش حداکثری عوامل وضع موجود برای حفظ این وضع
گزارشی در خصوص تلاش عوامل وضع در جهت حفظ وضعیت کنونی کشور و جلوگیری از حرکت مردم به سمت تغییر / قسمت 534
#شبنامه
#ایران
#رهبری
#انتخابات
#شورای_نگهبان
#تاییدصلاحیت
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
sarih.mp3
15.35M
از سرکار گذاشتن همتی توسط زاکانی تا خروش اصفهان برای محمد
گزارشی از مهم ترین اخبار پیرامون کاندیداهای انتخاباتی در بیست و چهار ساعت گذشته / از سرکار گذاشتن همتی توسط زاکانی تا خروش اصفهان برای دکتر محمد
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
49.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از سرکار گذاشتن همتی توسط زاکانی تا خروش اصفهان برای محمد
گزارشی از مهم ترین اخبار پیرامون کاندیداهای انتخاباتی در بیست و چهار ساعت گذشته / از سرکار گذاشتن همتی توسط زاکانی تا خروش اصفهان برای دکتر محمد
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
چه چیزهایی پیرامون کاندیداها جستجو شده است ؟ / کاربران فارسی زبان چه چیزهایی را درخصوص کاندیداها در موتور جستجوگر گوگل سرچ کرده اند؟ / آخرین نظرسنجی ها درخصوص وضعیت کاندیداها چه میگوید؟ / نظرسنجی موسسه های غربی به چه داده هایی درخصوص انتخابات ایران دست یافته اند ؟ / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
⭕️ راز انتخاباتی که یکم فروردین 1400 فاش شد!
♨️ هنوز صدایی درباره تحریم انتخابات بلند نشده بود؛ چه برسد به اینکه بحث روز رسانههای خارجی و فضای مجازی شود و هنوز برنامه پشت برنامه و ویدئو پشت ویدئو تولید و منتشر نمیشد درباره بیتأثیر بودن مشارکت در انتخابات و تدارکاتچی بودن رئیسجمهور و همانموقع بود که رهبر انقلاب، راز گفتند با مردم و هشدار دادند.
🔻در همان پیام نوروزی در اولین روز سال جدید، رازی فاش شد که الان که نگاه میکنی انگار درسی است از تاریخ؛ از روزی که بذری کوچک بود این درختی که الان سبز شده وسط اذهان برخی افراد جامعه؛ «و من این را هم عرض بکنم ـ اینها دیگر اطلاعات ما است ـ ملت عزیز هم بدانند که دستگاههای جاسوسی و سرویسهای اطلاعاتی کشورهایی و از همه بدتر کشور آمریکا و همچنین رژیم صهیونیستی از چندی پیش و نه امروز، دارند تلاش میکنند که انتخابات آخر خرداد را بیرونق کنند؛ یا برگزارکنندگان را متهم میکنند [و میگویند] «انتخابات مهندسی شده» ـ در واقع برگزارکنندگان انتخابات را دارند متهم میکنند یا شورای محترم نگهبان را متهم میکنند ـ یا مردم را دلسرد میکنند [و میگویند] رأی شما اثری ندارد، در بهبود اوضاع تأثیری نمیگذارد؛ چرا بیخودی خودتان را خسته میکنید! با شدت تمام از این کارها دارند میکنند».
🔴 شیوههای روانی برای کاهش مشارکت
💢 نکته جالبتری هم دارد این هشدار بهموقع و آن، سخنانی هستند که بلافاصله پس از این رازگویی و افشاگری بیان شدهاند: «و از فضای مجازی هم حداکثر استفاده را دارند میکنند. خب متأسفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم، صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند، حواسشان باشد. همه کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریت میکنند، [در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچوجه افتخار ندارد.
♦️ فضای مجازی را بایستی مدیریت کرد. از این امکان مردم استفاده کنند، برای مردم بلاشک وسیله آزادی است، خیلی هم خوب است، اما نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و علیه ملت توطئه کند. دارند استفاده میکنند از این فضا و هدفشان هم همین است که با شیوههای روانی، مشارکت مردم را در انتخابات کاهش بدهند. و امیدوارم که انشاءالله مردم پاسخ رد به اینها بدهند و کاری کنند که دشمن را ناامید کنند و این مهم دور نمانَد. این مطلب اول که اهمیت انتخابات است».
❌ رئیسجمهور چهکاره است؟
💢 مطلب اول را شنیدیم از رهبر انقلاب، حالا مطلب دوم: «مطلب دوم، اهمیت مسئله ریاست جمهوری است. ریاست جمهوری خیلی مسئله مهمی است؛ یعنی مهمترین و مؤثرترین مدیریت کشور، ریاست جمهوری است. اینکه حالا بعضیها میگویند رئیسجمهور اختیاراتی ندارد، رئیسجمهور تدارکاتچی است، رئیسجمهور دوازده درصد یا پانزده درصد اختیارات دارد ـ چهجوری هم محاسبه میکنند من نمیدانم! چند سال است که از این حرفها گاهی گوشه کنار زده میشود ـ همه اینها خلاف واقع است؛ یا از روی بیمسئولیتی گفته میشود یا از روی بیاطلاعی گفته میشود یا خداینکرده غرضورزیای در کار است.
🔻این جوری نیست؛ رئیسجمهور[ی] یکی از پُرمشغلهترین و پُرمسئولیتترین دستگاهها است؛ یعنی نمیشود گفت «یکی از»؛ رئیسجمهور از همه مدیریتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیتتر است؛ تقریباً همه مراکز مدیریتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوه قضائیه یا دستگاههای نظامی خب مدیریتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریتهایی که در قوه مجریه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند.
♨️ عمده نزدیک به همه مدیریتهای کشور که هزاران مدیریت است، در اختیار رئیس قوه مجریه است. همه بودجه مصوب کشور در اختیار رئیسجمهور است، چون رئیس [سازمان] برنامه و بودجه معاون رئیسجمهور است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است. امکانات حکومتی کشور هم همینطور، اکثر و اغلب در اختیار رئیسجمهور است. بنابراین، مدیریتهای دیگر در جنب قوه مجریه در واقع چیزی نیستند. ریاست جمهوری یک چنین جای مهمی است.
🔴 حالا شما میخواهید رئیسجمهور انتخاب بکنید؛ ببینید که چه مسئولیتی بر عهده من و شما است که باید برویم رأی بدهیم. البته رأی بنده با رأی یک پسر شانزده ـ هفده ساله یک اندازه وزن دارد؛ هیچ کم و زیاد نیست. ما میخواهیم برویم رأی بدهیم یک رئیسجمهور انتخاب بکنیم؛ توجه کنیم به اینکه چه مسئولیتی بر دوش رئیسجمهور است».
@iran_onlin_ir
⭕️ به شعور مردم توهین نکنید!
♨️ جریان اصلاحات بار دیگر در آستانه انتخابات به دنبال تغییر اولویتهای جامعه برای جلب آرا است!
🔻گزارههای خبری: 1- «عباس عبدی» از فعالین اصلاحطلب در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «کوتهبینی» مینویسد: «یکی از تفاوتهای بارز انسان با حیوانات و نیز تفاوت نسبی میان خود انسانها، عمق آیندهنگری آنان است... متأسفانه جامعه ایران از حیث آیندهنگری بهکلی فاقد توانایی شده است. هر چه هست همین حالاست». عبدی در ادامه نوشت: «اکنون نیز در انتخابات این کوتهبینی را بهوضوح میبینیم. هیچ نامزدی درباره رشد تولید، پسانداز، آموزش، زیرساختهای نرمافزاری توسعه، همچون حاکمیت قانون، نهادهای مدنی و... سخن جدی نمیگوید. اینکه بگوییم تولید و اشتغال را راه میاندازیم، کافی نیست، مسئله چگونه راه انداختن است؟». 2- چندی پیش «علیرضا علوی تبار» از فعالین تندروی اصلاحطلب در یادداشتی با عنوان علل ناکامی اصلاحطلبان در روزنامه شرق، نوشته بود: «طبقه متوسط درنتیجه سیاستهای نادرست اقتصادی همراه با سیاستهای نامناسب در ارتباطات خارجی، بهشدت تضعیفشده و تحتفشار قرار گرفته است. ناکامیهای مکرر در تلاش برای بهبود وضعیت و تحقیر همراه با هر ناکامی، آرزوهای سرکوبشده را به خشم و نفرت تبدیل کرده است. بیحوصلگی، افراطوتفریط، بیاعتمادی، فردگرایی خودخواهانه، منفیبافی مداوم و پرهیز از هر نوع اقدام جمعی نظمیافته از ویژگیهای جامعه کنونی ماست».
💢 گزاره تحلیلی: در شرایطی که مردم به علت سیاستهای غلط و ناکارآمد دولت فعلی (برآمده از حمایت اصلاحطلبان)، تحت فشار شدید اقتصادی قرار گرفتهاند، جریان اصلاحات سعی میکند با سیاستهای نئولیبرالی و بیان مواضع فرهنگی- سیاسی، در اذهان عموم، جانمایی اولویت کند و دغدغه و مسئله اصلی ملت که اقتصاد و معیشت است را به حاشیه برد تا با این حربه، هم از زیر بار پاسخگویی وضع فعلی که این جریان نیز باعثوبانی آن بوده، رهایی یابد و هم کاندیداهای خود را نماد تغییر و مجری اولویتهای ساختگی معرفی کند.
@iran_onlin_ir