❌اگر تهدید یا ریسکی ببینیم ظرف ۲۴ ساعت افغانستان را ترک میکنیم
🔴 خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه در حاشیه نمایشگاه نظامی این کشور درباره وضعیت افغانستان گفت: در فرودگاه کابل، پروازها ادامه دارد و طی 4 روز گذشته 146 پرواز انجام گرفته است. تا امروز هیچ حمله یا مداخله ای صورت نگرفته است. صدای گلوله ای که گاهی وجود دارد، شلیک هوایی برای پراکنده کردن جمعیت است. کشته شده هایی که وجود داشته نیز بر اثر ازدحام جمعیت بوده است.
♨️وی افزود: نظامیان ما در امنیت هستند و ماموریت خود را دنبال می کنند. هموطنانمان را با هواپیمای نظامی از کابل به اسلام آباد برده و از آنجا با هواپیمایی ترکیه به کشور منتقل می کنیم. تاکنون 570 شهروندمان را منتقل کرده ایم.
🚫وزیر دفاع ترکیه با بیان اینکه نیروهای نظامی ترکیه وظیفه جنگ را بر عهده نداشته اند، اظهار داشت: از ابتدای مذاکره برای بدست گرفتن امنیت فرودگاه کابل، شروط مختلفمان را ذکر کرده ایم و به طرفهایمان گفته ایم که اگر توافقی شکل بگیرد، آنجا خواهیم ماند. ماموریت ما به ضرر کسی نیست اما طبیعتاً اگر تهدیدی احساس کنیم ظرف 24 ساعت از افغانستان خارج می شویم.
@iran_onlin_ir
🚫نگرانی آمریکا از حمله داعش به فرودگاه کابل
♨️ نیروهای ارتش آمریکا مستقر در افغانستان اعلام کرده اند که در پی دریافت تهدیدی از شاخه گروه تروریستی داعش درباره حمله به فرودگاه کابل و محوطه اطراف آن، مسیرهای جایگزینی برای دسترسی شهروندان به این مکان ایجاد کرده اند.
♨️بنابر گزارش تارنمای سی ان ان، دو مقام دفاعی آمریکا نیز در باره تلاش ارتش برای ایجاد مسیرهای جایگزین برای دستیابی شهروندان به فرودگاه کابل و دروازه هایش گفته اند که این مسیرهای تازه برای شهروندان آمریکا، کشورهای ثالت و افغان های دارای مدارک معتبر، فراهم خواهد بود.
⭕یکی از این مقام ها افزود که طالبان نیز از این تلاش های تازه آگاهی دارند و با ایالات متحده هماهنگ هستند. یک مقام ارتش ایالات متحده به سی ان ان گفت که احتمال زیادی وجود دارد که شاخه خراسان گروه داعش به فرودگاه کابل حمله کند.
🔸️یک دیپلمات بلندپایه در کابل نیز گفته است که از تهدید موثق گروه داعش علیه شهروندان آمریکا در فرودگاه حامد کرزای آگاهی یافته، اما فوری نیست.
🔷️نیروهای گروه طالبان پس از یورش سریع به شهرستان های کوچک و مراکز ایالتهای افغانستان در 15 اوت (24 مرداد ) وارد کابل پایتخت افغانستان شد و پس از گذشت 20 سال، قدرت و حکومت را در اختیار گرفت.
♦️تارنمای فوربز گزارش داد: نتایج نظرسنجی جدید نشان می دهد که میزان محبوبیت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا هم زمان با سقوط افغانستان در دست طالبان و خروج نیروهای آمریکا، به پایین ترین سطح از زمان روی کارامدنش رسیده است.
🔺️نتایج نظرسنجی جدید مرکز تحقیقات امور عمومی NORC و خبرگزاری آسوشیتدپرس نشان می دهد که مردم آمریکا به شکل فزاینده ای بر این باورند که کشورشان در مسیر غلطی حرکت می کند به ویژه در شرایطی که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان -که با انتقاد زیادی مواجه شد- زیرنظر بایدن انجام می گیرد. اکنون 51 درصد آمریکایی ها می گویند سیاست خارجی بایدن را قبول ندارند و این مخالفت آنها با سیاست خارجی دولت آمریکا به دلیل خروج از افغانستان نیست بلکه ریشه در بی اعتمادی فزاینده نسبت به رئیس جمهورشان دارد.
🔻این گزارش افزود: نحوه مدیریت همه گیری کرونا محبوبیت ترامپ را از 66 درصد در نظرسنجی قبلی این مرکز در ماه ژوئیه (تیر) به 54 درصد رساند. پیش از آن در ماه مارس و قبل از این که ویروس دلتا بار دیگر بخش های زیادی از آمریکا را با بحران کرونا مواجه کند، بایدن توانسته بود مورد حمایت 73 درصد رای دهندگان قرار بگیرد.
🔶️به گزارش ایرنا، بایدن روز جمعه وعده داد آمریکا همه شهروندانش را که خواهان خروج از افغانستان هستند، از خاک این کشور تخلیه خواهد کرد.
🔴رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه با مقام های بلندپایه دولتش برای بررسی وضع امنیتی افغانستان و عملیات ضدتروریستی علیه شاخه خراسان منشعب از گروه داعش، دیدار کرد.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ببینید ، بخندید و تعجب کنید
حرفاش آشنا نیست؟
📛پیش بینی کرده بودیم بعد از فرار اشرف غنی یه عده میافتن دنبال اسطوره سازی ازش، ولی فکر نمیکردیم انقدر زود شروع کنند 😂
♨️بابا حماقت هم حدی داره
یکم برای شعور مردمتون ارزش قائل بشین
@iran_onlin_ir
🔴واکنش پوتین به راه حل تحقیر آمیز آمریکا در قبال مهاجران افغان
♨️ ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، خودداری آمریکا از پذیرفتن مهاجران افغان را غیرعادلانه خواند.
♦️پوتین روز یکشنبه در دیدار با مقامهای ارشد حزب حاکم روسیه واحد گفت: اسکان مهاجران افغان در کشورهای آسیای مرکزی بدون صدور روادید برای آنها و خودداری آمریکا از پذیرفتن این مهاجران غیرعادلانه و غیرمنصفانه است.
📌وی افزود: شرکای غربی ما اصرار دارند که مهاجران افغان تا دریافت روادید آمریکا در کشورهای آسیای مرکزی اسکان بیابند.
💢پوتین با انتقاد از این ایده گفت: به این ترتیب در کشورهای همسایه ما می توان بدون روادید مهاجران را اسکان داد اما اسکان آنها در آمریکا بدون ویزا ناممکن است. این چه راه حل تحقیرآمیزی برای حل مساله مهاجران است؟
📛وی خاطرنشان کرد که این موضوع فردا دوشنبه در اجلاس مجازی سران سازمان پیمان امنیت جمعی مطرح و بررسی خواهد شد.
❗رئیس جمهوری روسیه در ادامه سخنان خود گفت که وضعیت افغانستان با امنیت روسیه رابطه مستقیم دارد.
🔶️پوتین گفت: تصور کنید که پناهندگان افغان به کشورهای همسایه سرازیر شوند.معلوم نیست پناهندگان چه کسانی هستند؟ از کجا می توانیم ماهیت آنها را شناسایی کنیم؟
🔻وی افزود: ممکن است صدها هزار مهاجر افغان به کشورهای همسایه سرازیر شوند.
🔺️پوتین با بیان اینکه این مساله برای امنیت کشور ما مهم است و با شهروندان روس رابطه دارد. ما نمیخواهیم که جنگجویان تحت پوشش پناهندگان به کشور ما بیایند. ما نمیخواهیم آنچه که در دهه 90 میلادی در روسیه رخ داد دوباره تکرار شود.
♦️وی تصریح کرد که روسیه در تماس با کشورهای غربی تمام تلاش خود را برای برقراری ثبات در کشور افغانستان بکار می گیرد.
🔷️پوتین گفت: تحریم هواپیمای مسافربری روسی ام.اس-21 هیچ ارتباطی با موضوعات دفاعی و نظامی ندارد.
🔸️وی تحریم های غرب در مورد هواپیمای مسافربری ام.اس-21 را ابزاری برای رقابت ناسالم خواند.
⭕رئیس جمهوری روسیه ابراز امیدواری کرد که این هواپیما در آینده نزدیک به تولید انبوه برسد.
🚫وی این را نیز گفت که روسیه در عرصه هواپیماهای نظامی در مکان نخست جهان قرار دارد.
♨️پوتین با بیان اینکه هیچ کس را نباید برای واکسیناسیون کرونا و مجبور کردن به این اقدام ترساند، افزود: باید برای واکسیناسیون کرونا توضیح داد و همه محاسن واکسن زدن کرونا را برای مردم برشمرد.
♦️وی افزود: باید به مردم نشان داد که با واکسن زدن از خود و نزدیکانشان در برابر پیامدهای بسیار سنگین که در شرایط کنونی کاملا احتمال دارد، دفاع می کنند.
♨️رئیس جمهوری روسیه در بخش دیگری از سخنان خود ابراز امیدواری کرد که حزب حاکم روسیه واحد موقعیت خود را در انتخابات دومای روسیه که روز 19 ماه سپتامبر برگزار خواهد شد حفظ کند.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫اینجا آخرالزمان ؛ در فرودگاه کابل
❌آخر الزمان در فرودگاه کابل!
عجب درد بی درمانی است غرب زدگی!
این ترس از طالبان نیست
جادوی سیاه غرب زدگی و بی هویتی است
@iran_onlin_ir
⁉️هفت نکته مهم درباره وقایع افغانستان و طالبان/ چرا جمهوری اسلامی افغانستان شکست خورد؟ /بخش اول
📛ماجرای افغانستان و به قدرت رسیدن طالبان در این کشور، یکی از جنجالی ترین موضوعات رسانه ها در روزهای اخیر است. در این میان، برخی از رسانه ها در مورد وقایع افغانستان به جای تبیین مسائل و نگاه راهبردی به اتفاقات منطقه، به حواشی و موضوعات دم دستی یا کلیشه ای می پردازند. مناسب است به طور اجمالی به چند نکته اشاره شود:
❗یک: در تاریخ ثبت شد که آمریکا هزاران کیلومتر آن طرف تر از سرزمین خود، برای سرنگونگی طالبان لشکر کشی کرد، چندین کشور دیگر از جمله انگلیس را با خود همراه کرد، حدود بیست سال در آنجا ماند اما در نهایت، افغانستان را به همان گروهی تحویل داد که روزی برای نابودی آن به افغانستان لشکرکشی کرده بود. جالب اینجاست که این اتفاق، چند روز یا چند ماه بعد از خروج آمریکا از افغانستان اتفاق نیفتاده است، بلکه در زمانی اتفاق افتاده که آمریکایی ها هنوز به طور کامل افغانستان را ترک نکردند!
❗دو: استقلال، مفهومی نیست که قابل تزریق باشد. استقلالی که آمریکا، انگلیس و ناتو به یک کشور تزریق کنند، عین استعمار و عقب ماندگی خواهد بود. البته افغانستان در سال های گذشته نیز استقلالی نداشت و زیر پای نظام سلطه کمرش شکسته شده بود.
❗سه: پس از اشغال افغانستان توسط آمریکا و متحدانش و بعد از سقوط طالبان در سال 2001، شاهد شکل گیری نظام جمهوری اسلامی افغانستان بودیم. ایران هم پس از سرنگونی نظام شاهنشاهی در سال 57، جمهوری اسلامی تشکیل داد. هر دوی اینها جمهوری اسلامی بودند اما زمین تا آسمان با یکدیگر فرق دارند. کار جمهوری اسلامی افغانستان به دو دهه هم نکشید و عمر آن با اشغال نظامی آمریکا گره خورده بود.
📌در این سو شاهد تشکیل جمهوری اسلامی ایران بودیم که نه تنها در عرصه های مختلف، روز به روز قدرتمند تر از گذشته شده و نه تنها سال هاست که همه پایگاه های آمریکایی منطقه خاورمیانه را در برابر اقدام علیه خود، خلع سلاح کرده، بلکه هزاران کیلومتر آن طرف تر نیز عرض اندام می کند و امروز ابرقدرت های جهان باید با قدرت جدیدی به نام ایران کنار بیایند.
♦️حلقه مفقوده جمهوری اسلامی افغانستان، همان نظام مبتنی بر ولایت فقیه و مبانی اصیل اسلامی بود. همان گونه که انقلاب مصر بدون ولایت فقیه، در مدت کوتاهی سقوط کرد، جمهوری اسلامی افغانستان هم بدون ولایت فقیه هنوز جان نگرفته، سقوط کرد.
♨️شاید این روزها بهتر می توانیم به عمق این جملات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران پی ببریم: « ... من به همه ملت، به همه قوای انتظامی، اطمینان می دهم که امر دولت اسلامی، اگر با نظارت فقیه و ولایت فقیه باشد، آسیبی بر این مملکت نخواهد وارد شد... » (صحیفه امام، جلد10، ص58)
❗چهار: هدف این نیست که تطهیر طالبان صورت گیرد، اما چه بخواهیم و چه نخواهیم، در دنیای سیاست، طالبان و داعش، تفاوت هایی با هم دارند. همین تفاوت ها باعث می شود که راهبردها در قبال هر یک از آنها متفاوت باشد.
@iran_onlin_ir
⁉️هفت نکته مهم درباره وقایع افغانستان و طالبان/ چرا جمهوری اسلامی افغانستان شکست خورد؟ /بخش دوم
♦️طالبان رسماً می گوید که به دنبال استقلال افغانستان و مخالف حضور آمریکایی ها در خاک این کشور است؛ نمی خواهد که از خاک افغانستان علیه کشور دیگری استفاده شود؛ اما داعش رسماً تجاوز به کشورها را حق خود می دانست و نه تنها سوریه و عراق، بلکه تا نزدیک مرزهای ایران هم خود را رسانده بود. ضمن اینکه داعش علناً شیعه کشی را در دستور کار خود قرار داد و به آن افتخار نیز می کرد. ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان می گوید: « گروه داعش دشمن ما است و همه کشورهای اسلامی مخالف این گروه هستند».
❗پنج: به نظر می رسد که طالبان نسبت به قدرت جمهوری اسلامی آگاهی دارد و می داند که کوچکترین رفتار نظامی علیه ایران ،حتی در خارج از مرزها، با پاسخ قاطع جمهوری اسلامی روبرو خواهد شد، بنابراین تا الآن نه تنها اقدام و یا رفتاری علیه ایران انجام نداده است بلکه سخنگوی طالبان رسماً می گوید: « به مردم ایران اطمینان میدهیم که حسن همجواری را رعایت خواهیم کرد و به اصول هر دو کشور با احترام برخورد خواهد شد و از ایران هم چنین توقعی را داریم »
❗شش: این روزها خبرها حکایت از این داشت که ورود طالبان به برخی ولایت های افغانستان به راحتی صورت می گرفت و آن طور که انتظار می رفت مقاومتی شکل نگرفت. جالب است که حتی تصرف کابل، پایتخت این کشور نیز بسیار راحت صورت گرفته است. شاید یکی از دلایل این اتفاق، خسته شدن مردم و نیروهای نظامی و امنیتی افغانستان از وضعیت بلاتکلیف و نابسامان این کشور و همچنین وجود اختلافات و کشمکش های موجود در حکومت قبلی افغانستان بود. از طرفی ظاهراً طالبان به این نتیجه رسیده است که برای رسیدن به قدرت، به محبوبیت و مشروعیت مردمی نیاز دارد، به همین دلیل سعی می کند که از طرق مختلف، چهره موجه تری از خود نشان دهد و رعب و وحشت شکل گرفته در اذهان عمومی نسبت به خود را از بین ببرد.
❗هفت: اینکه آیا موضع گیری های این روزهای طالبان، نشان دهنده پخته تر شدن آنهاست و یا آرامش قبل از طوفان است و یا اینکه در پشت پرده اتفاقاتی رخ داده و یا قرار است رخ دهد به راحتی قابل پیش بینی دقیق نیست، در هر صورت نمی توان در مورد هیچکدام به صورت قطعی سخن گفت، بلکه باید فعلاً صبر کرد و دید که در آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد و متناسب با آن اقدام و موضع گیری کرد.
@iran_onlin_ir
⭕روایت سردار حاجیزاده از تدابیر رهبر انقلاب در نیروهای مسلح/ در حوزه نظامی قدرت تراز جهانی هستیم /بخش اول
🔶️سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در نشست تخصصی مبنا با موضوع تاثیر تدابیر و سیاست های راهبردی رهبر معظم انقلاب در صنعت دفاعی کشور که توسط دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّه العالی) در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: تاثیر حضور حضرت آقا در 8 سال دفاع مقدس و نقش ایشون بخصوص در 3 دهه اخیر خیلی تعیین کننده بوده است و یکی از آنها بحث دشمن شناسی و شم اطلاعاتی ایشان است.
🔷️وی با بیان اینکه ما در سه دهه اخیر از توطئه های بزرگ و تلههایی که دشمن سر راه ما گذاشته بود عبور کردیم، اظهار داشت: مثلا در بحث آزادسازی کویت در جنگ اول عراق، خیلی ها از داخل کشور گفتند صدام الان نقش خالد ابن ولید را دارد و باید در کنار او قرار بگیریم و با آمریکا بجنگیم، تنها کسی که خوب تشخیص داد که این تله است و دو طرف جبهه هم باطل است، حضرت آقا بودند و ایشان اجازه ندادند کشور در این تله گرفتار شوند.
🔴سردار حاجیزاده ادامه داد: منطق حضرت آقا در جلسات با فرماندهان نیروهای مسلح نشان از تسلط ایشان را دارد. اینکه در اطراف ما کشورها فشل شده و ارتشها از بین رفته و تضعیف شده و ناامنی ها زیاد شده، همه طرحهای غربیها است، اما هدف اصلیشان ایران بوده است. این طرح استکبار برای کل منطقه و در راس آنها ایران بود، اما مقام معظم رهبری هیچگاه اجازه ندادند ما در این تله گرفتار شویم.
🚫فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه نیروهای مسلح ما یک روحیه سلحشوری و شجاعت و ظلمستیزی دارند، گفت: نیروهای مسلح احساس قدرت میکنند که ناشی از تربیتی است که در دوران بعد از پیروزی انقلاب و به ویژه در سه دهه اخیر پیدا کردند. امروز همه پذیرفته اند، راهکار نظامی در برابر ایران منتفی است.
♨️وی با بیان اینکه حوزه سوم حوزه صنعتی دفاعی ما در حوزه تسلیحاتی هم حضرت آقا در واقع در سالهای بعد از جنگ ما را به خودکفایی و بومی سازی ترغیب کردند ولی اینکه چه مسیری بروید و چه سلاحی را بومی بکنید نکته مهمی است، گفت: در حوزه موشکی که از سال 1363 شروع شد در سالهای مختلف تاکید وجود داشت، شرق و غرب سراغ هواپیما برای تهاجمی رفتند، ما اگر این مسیر را میرفتیم، الان دنیا رسیده به هواپیمای نسل 5 ما اگر این مسیر را میرفتیم احتمالا داشتیم در نسل 3 درجا می زدیم ولی اینکه ما مسیری را انتخاب کردیم که بجای اینکه پشت سر دشمن باشیم، در مقابل آنها در آمدیم.
📌سردار حاجیزاده تاکید کرد: ما دنبال تسلیحاتی بودیم که اینها از یک نقطه ای بتوانیم موفقیت به دست بیاوریم که تمام توانمندی دشمن را ناکارآمد کنیم.
♦️فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه نقش رهبری در این ماجرا خیلی بی بدیل بود، عنوان کرد: در بعضی جاها تصمیمات و ورود اینها مسیر تاریخ نظامی ما را تغییر میداد؛ مثلا سال 1363 تعداد محدودی به ما موشک دادند، نظام تصمیم گرفت از این تعداد 2 فروند را اختصاص بدهد به مهندسی معکوس، در جلسهای حضرت آقا آن زمان نگران بودند که چرا اینقدر وسواس به خرج می دهید و این موشکها را باز نمیکنید، حتی به شوخی هم فرمودند اگر باز نکنید، می آیند اینها را می برند و شلیک میکنند؛ این تاکید ایشان بر اهمیت تحقیق بود.
🔷️وی ادامه داد: در همان سالها کلنگ ساخت کارخانه موشکی را حضرت آقا زدند و این شروع شد در دوران جنگ، اما کار طولانی و سختی بود. ما زیرساختهای اولیه را نداشتیم. در اوایل دهه 70 و فروپاشی شوروی به یکباره وضعیتی پیش آمد که پیشنهادات خوبی به ایران شد و موشکی که دانه ای 2.5 میلیون دلار از کره شمالی می خریدیم اینها گفتند 500 هزار دلار و سکو را هم 100 هزار دلار میداند، در مجموعه موشکی هیچکس نتنها با این خرید مخالف نبود بلکه همه می گفتند باید سریعا برویم بخریم، در جمهوری اسلامی فقط یک نفر مخالف بود و آن هم حضرت آقا بود؛ ایشان آنقدر مخالفت کردند که گفتند پیگیری نکنید؛ هدفشان این بود که تحقیقات موشکی که درحال به ثمر نشستن بود متوقف نشود.
🔴سردار حاجیزاده با اشاره به خودکفایی کشورمان در حوزه پدافند هوایی، گفت: من سال 1382 فرمانده پدافند هوایی شدم، آن موقع تجهیزات ایرانی نداشتیم وقتی پدافند را دیدم، مشاهده کردم پیچیدگیاش صدها برابر زمین به زمین است و حس کار نشدنی داشتیم. به فاصله کوتاهی که تهدیدات وجود داشت، آن زمان یک پیشنهادی روس ها کردند که شما بیایید از سامانههای بوک بخرید و یکی دو هیأت هم رفتند، همان موقع حضرت آقا فرمودند حالا هیأت میخواهد برود، برود اما ترجیح من این است که بومی باشد. آن خرید لغو شد و ما آمدیم تمرکز کردیم روی این موضوع و از آن سامانههای بومی سوم خرداد، طبس و رعد بیرون آمد.
@iran_onlin_ir
⭕روایت سردار حاجیزاده از تدابیر رهبر انقلاب در نیروهای مسلح/ در حوزه نظامی قدرت تراز جهانی هستیم /بخش دوم
📌فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه امروز در حوزه موشکی، پدافند، پهپاد، جنگ الکترونیک و ... در تراز جهانی مطرحیم، عنوان کرد: مثلا در حوزه اقتصادی اگر هدفگذاری برای اهداف منطقهای است، در حوزه نظامی اصلا بحث منطقه ای مطرح نیست. مثلا اگر در دنیا 20 کشور رادارهای خوب و کیفی میسازند، ما حتما یکی از آنهاییم. در حوزه پهپادی ما حتما جزو 5 کشور اول دنیا هستیم.
♨️وی گفت: اینها در شرایط تحریمهای سخت و سنگین است؛ ما حتی تحریم بازدید بودیم؛ یعنی نمایشگاههای نظامی دنیا را هم برای بازدید و دیدن هم تحریم هستند، اما در این شرایط ما به این نقطه رسیدهایم، برای اینها راهبری و برنامهریزی شده است که محوریت آن با مقام معظم رهبری است.
🚫سردار حاجیزاده ادامه داد: در حوزه موشکی در 12 سال گذشته ارتباط مستقیم با حضرت آقا داشتیم، ایشان در این حوزه صاحب نظر هستند، مثلا ما در حوزه موشکی دنبال سرعت عمل و و برخی موارد دیگر بودیم، حضرت آقا فرمودند به دنبال دقت بروید. سالهای بعد دیدیم که مثلا باید بین 4 تا خانه باید یک خانه را بزنیم، تازه کلاهک ضعیف شده هم بزنیم که فقط سرکرده آنها را بزنیم، آن زمان بود که به اهمیت تدبیر حضرت آقا پی بردیم.
🔷️فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: در هوافضا در گذشته برخی فرماندهان گرایشاتی داشتند در حوزه هوایی و هواپیماها، حضرت آقا به ما فرمودند این موضوع را خیلی دنبال نکنید، این ماموریت ارتش است شما بچسبید به موشکی و اخیرا هم پهپاد. بعد از جنگ قره باغ بعضی از کشورها متوجه نقش پهپاد شدند، اینها امروز متوجه شده اند درحالی که از سالها قبل حضرت آقا روی این موضوع تاکید داشتند.
🔶️وی درباره جوانگرایی در مجموعه هوافضای سپاه،گفت: متوسط سن در نیروی هوافضا 33 سال است این در حالی است که متوسط سن فرماندهان ما بین 35 تا 40 سال است پس معلوم است نیروهای ما جوان هستند.
@iran_onlin_ir