38.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جدیدا بعضی از افراد در کارگروهای شهرستانها مثل گناباد بدون این که کارشناس نان باشند برای نانوای شهرشان خط ونشان می کشند که باید نان باکیفیت تولید کنید والا برخورد می کنیم . وقتی عرضه نداریم نرخ نان را سرسال ابلاغ کنیم ! وقتی عرضه نداریم گندم باثبات وکیفی توزیع کنیم! وقتی درد نان را درک نمی کنیم ! بهتر است در رشته ای که سررشته نداریم اظهار نظر نکنیم. وبرای مریضی (نان) باطبابت وزیر اقتصاد وکشور روبه مرگ است نسخه ننویسم. این فیلم را ببینیم وکمتر در مورد کیفیت نان حرف بزنیم.
26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نابودی اقتصاد نان توسط وزیر اقصتاد با دخالت نابجا یی که در حوزه نان کرد و دست بردار نیست . حالا هم فرار به جلو کرده ومی گوید: نرخ نان دست من نیست دست وزیر کشور است ؟! هنوز سایه شوم نانینو روی سر نان است وارد ها را کسر ونانوایان را بیچاره کرده باز می گوید تقصیر من نیست! نه وزیر کشور به فکر نان است نه اقتصاد ! وزیر اقتصاد قبر نان را می کند ودیگری با بیل خاک روی نان)می ریزد غافل از این که این ندانم کاریها باعث ناامنی غذایی می شود که مغایر فرمایشات رهبری است. و نانوایان ماهر را فراری داده وضایعات را تشدید وسلامتی مردم را تخریب می سازد وامار بیماریها را دوچندان می گرداند. اصلا انگار وزیر کشور به فکر امنیت غذایی مردم نیست که دارد نابود می شود و مصوبه امضا شده رئیس جمهور در تاریخ 12 اردیبهشت 1402 را ندیده که گفته : امار ناامنی غذایی 60 است وباید به 30 برسد ! امار ضایعات 30درصد است وباید به 15 درصد برسد. امار سوء تغذیه مردم 4/2 است وباید به 2/5 بقرسد و منشا همه اینها بی اعتنایی به نان مردم است که می خواهیم از جیب نانوا ارزان نگه داریم. همین دیروز دکتر اسماعیل زاده در نشست کمیسیون اصل 90 می گفت سالانه 30 هزار نفر بخاطر خوردن نان بد که مسبب ان وزیر است نه نانوا می میرند. واز هر 5 نفر ایرانی 1 نفر به یکی از بیماریهای غیر واگیر مبتلا شده که وزیر مقصر است نه نانوا. علت سقوط 90 درصدی بهداشت در نانوائیها ی کشور وزیر است نه نانوا . چون طبق گزارش اطاق ایران نانوایان همه در حال ورشکستگی هستند. ووزیر خواب است!!! ما گفتیم خمیر باید بخوابد نه وزیر!
#iranbread
23.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از عشق به همسر -مادر-پدر- فرزند هرکس در جهان یک عشق ثانویه دارد که گاهی اولیه هم می شود!!! یکی عاشق جمع کردن پول ! ولو به زور!!! یکی فوتبال- یکی طبیعت- یکی پرنده -یکی حیوان- یکی روضه گرفتن -چای نذری دادن - یکی موتور وماشین
ویکی هم عشق نان است .
وحاضر است هرکاری برای مراقبت - رشد- شکوفایی - بالندگی - ارزشمندی آن انجام دهد
مثل راشدی -نقشینه- سعیدی-عجم نوروزی صابری. رستمی .ایزدرضایی. شهبازی- قادری- گلباف-بهرامی - شیری- مدنی -بهمنی -کارشناس- نعلبندیان- جمالی- گلی- درخشان- شهرکی -محمدی -ملکی -ایزدی - ضیایی- جهان نژاد -خوانساری- ماهری- و.... شما که خود را وقف نان می کنید
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارورزی دانشجویان صنایع غذایی در مرکز اموزشی نان خواجه اصفهان
31.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راستی ازمایی ادعاهای وزیر اقتصاد در طرح هوشمند سازی نان
.ایا این که می گو.ید سهمیه ارد نانوا براساس تعداد مشتری است یعنی اصل شناورسازی سهمیه !!!! راست است ؟!
28.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشنایی با الگوهای پخت نان در ایران ونقش وزیر اقتصاد در پویایی ورشد !!! نان های ملی وسرزمین. از وزیر اقتصاد بخاطر هوش وذکاوتی که در پویاسازی اقتصاد نان داشته تشکر می کینم.!
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقدیر از شرکت نانینو و وزیر اقتصاد وتیم هدفمند سازی نان بخاطر شلیک هدفمند به قلب نان ملی .
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی یکی از تولید کنندگان نان کامل در کشور .اقای حیدری باارد کامل نان خوشبو وخوشرو می پزد تا به سلمتی شما لبخند بزند .از تولید ارد کامل نترسیم !!! وبرای تولید ارد کامل بهانه تراشی نکنیم. بجای توسل به نم زنی بیشتر وکاهش عمر ارد نم زنی گندم رادرکارخانه کمتر کنیم وعمر ارد را بیشتر . بجای سبوس گیری به بهانه حذف اسید فیتیک نرخ نان را سر سال ابلاغ کنیم تانانوا انگیزه سحر خیزی بیابد واسیدفیتیک را تخریب نماید. بجای پایین کشیدن وزن چانه نرخ را رابالا بکشیم تا نان خوبی بخوریم و سلامتی خودرا بیمه سازیم. با نرخ پارسال نمی شود امسال نان خوبی پخت! با جریمه الکی وجرم تراشی برای نانوایان کیفیت نان خوب نمی شود. نان خوب استاندار خوب می خواهد تا استاندارد شود!!!!
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #نان نداریم!!
🔉 حکیم حسین خیراندیش
#سلامتی
#باروری
#گوارش_سالم
#زیبایی
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir