2840_34005.pdf
1.58M
ماجرای یک دروغ بزرگ
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش نود و نهم
🔹متأسفانه علیرغم قرائن تاریخی قطعی؛ شبهه ارتباط مرحوم آیتالله مصباح با انجمن حجتیه توسط آقای مصطفی ملکیان در سال 1396 نیز مطرح شد.
🔸وی طی مصاحبهای با نشریه «برای فردا» به بیان ناگفتههایی در مورد آیت الله مصباح یزدی پرداخته و گفته است: «... وقتی آقای خمینی انجمن حجتیه را تخطئه کردند مصباح در این تخطئه همراه نبود، اینها مواردی است که من آگاهانه نام میبرم و اینها چه مواضع حقی بود و چه ناحق در آن زمان که من با آقای مصباح بودم از نظر من رماننده وگریزاننده بود.»
🔹واکنش حجتالاسلام حمید رسایی به این ادعای آقای مصطفی ملکیان... این است که: «ملکیان که خاطرات قبل از انقلاب خود با آیت الله مصباح را تعریف میکند اساساً بعد از انقلاب با آیت الله مصباح ارتباط گرفته است!... استاد مصباح در نشریه انتقام به صورت جدی انجمن حجتیه را نقد نموده است که حال مجالی برای ذکر مستندات آن نبوده و خوانندگان را به نشریه انتقام، با گردآوری حجتالاسلام سیدهادی خسروشاهی ارجاع میدهیم...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،15آبان 1402، صفحه 6.
متن کامل
#عمار_انقلاب
🇮🇷 @IRANeMOASER
2842_34029.pdf
1.84M
پیشینه مؤسسه در راه حــق
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد
... آیت الله مصباح در مصاحبهای تفصیلی در سال 1369، پیرامون پیشینه تاریخی و فعالیتهای «مؤسسه در راه حق» چنین میگوید: «اصل مؤسسه در راه حق با بخش آموزشی که ما در آن فعالیت میکنیم از نظر تأسیس با هم تفاوت زمانی دارند. مؤسسه در حدود بیش از ۲۵ سال قبل تأسیس شد و انگیزه تأسیس آن فعالیتهای فرهنگی و آموزشی برای نوجوانان و مقابله با تبلیغات ضد اسلامی و به خصوص تبلیغات مسیحیت بوده است. در آن زمان جزواتی منتشر میکردند و برای منحرف کردن بچههای ما به مدارس مخصوصاً دبیرستانها میفرستادند.
مؤسسه برای مقابله با این فعالیتها و دادن آموزشهای دینی به بچههای دبستانی و دبیرستانی تأسیس شد ابتدا جزوههای کوچکی بهنام «در راه حق» منتشر کرده و برای دانشآموزان میفرستادند و کمکم به صورت درسهای مکاتبهای درآمد. یعنی جزوه را میفرستادند و جواب میخواستند و پس از بررسی جوابها به افرادی که پاسخ صحیح میدادند جوایزی میفرستادند. تا ده سال این فعالیت ادامه داشت و در آن جوّ ضد اسلامی آثار مطلوب و مثبتی داشت...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،17آبان 1402، صفحه 6.
متن کامل
#عمار_انقلاب
🇮🇷 @IRANeMOASER
1402.8.20.pdf
1.74M
فعالیتهای ویژه بخش آموزش مؤسسه در راه حق
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و یکم
🔹اهمیت فعالیتهای بخش آموزش مؤسسه در راه حق آنقدر چشمگیر بود که نظر برخی از بزرگان خارج از ایران را جلب کرده بود. «شهید صدر» نیز پیگیر فعالیتهای مؤسسه در راه حق بود و از وجود چنین مؤسسهای ابراز خرسندی میکرد. او در نامه به یکی از شاگردانش چنین مینویسد:
🔸«از مطالبی هم که درباره مؤسسه در راه حق گفتی خیلی خوشحال شدم و برای این مؤسسه دعا کردم و از خداوند متعال عاجزانه خواستم که آن را یاری و با چشم همیشه بیدارش حفظ کند. در حقیقت ما به اینطور مراکز خیلی نیاز داریم. من مدتها پیش به این فکر میکردم که خیلی مهم است گروهی مشخص را با تمرکز ویژه تربیت کنیم که برخی اساتید پژوهشگر برای داخل کشور و برخی دیگر مبلّغانی در سطح دنیای معاصر باشند که به سراسر دنیا اعزام شوند. در هر حال لطفاً اهتمام و دعای من را به دست اندر کاران مؤسسه ابلاغ کنید.»...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،20آبان 1402، صفحه 6.
متن کامل
#عمار_انقلاب
🇮🇷 @IRANeMOASER
2846_34077.pdf
1.49M
کادرسازی در مؤسسه در راه حق
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و دوم
...استاد مصباح در مؤسسه در راه حق، به دلایلی، از جمله کمبود بودجه و امکانات لازم و نیز ضرورت تسریع در آموزش مسائل جدید علوم اسلامی تصمیم گرفتند طلاب علاقهمند و زبدهای که دروس سطح را به اتمام رساندند و مشغول درس خارج شده بودند را جذب نمایند و در یک دوره هشت ساله، مبانی اندیشه اسلامی و شیوههای دفاع از مکتب اسلام را به آنان آموزش دهند. از این رو شرط پذیرش در این دوره، آن بود که طلاب، جزوه درسیای ارائه کنند که نشان دهند دست کم دو سال در درس خارج فقه و اصول شرکت کردهاند و پس از موفقیت در مصاحبه علمیای که آقایان مظاهری، یزدی و استاد مصباح انجام میدادند پذیرفته میشدند.
بدین ترتیب، اولین دوره آموزش در مؤسسه در راه حق در سال تحصیلی ۱۳۵۵- ۱۳۵۴ با حدود بیست نفر دانش پژوه آغاز شد. در این دوره، پر درسترین مدرّس، استاد مصباح بود که درسهای فلسفتنا، نهاية الحکمة، تفسیر موضوعی قرآن کریم، خودشناسی برای خودسازی و قرآنشناسی را ارائه میکردند...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،22آبان 1402، صفحه 6.
متن کامل
#عمار_انقلاب
🇮🇷 @IRANeMOASER
2848_34101.pdf
1.52M
شاخصههای گزینش و تربیت دانشآموختگان مؤسسه در راه حق
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و سوم
🔹آیت الله محمود رجبی در مورد اولین گروه آموزش مؤسسه در راه حق که خودشان در آن حضور داشتند توضیحات مبسوطی میدهد و میگوید:
🔸«... اولین دوره آموزش مؤسسه را که خود بنده در آن حضور داشتم، مثال میزنم. در آن مقطع که ایشان میخواستند اولین گروه آموزشی را با آن اهدافی که در نظر داشتند تشکیل دهند.
🔹شناسایی نیروها از طریق افرادی صورت گرفت که خود از مدرسان حوزه بودند، و به آنان گفته شده بود هر کسی را به عنوان طلبهای فاضل میشناسید معرفی کنید. افرادی مثل جناب آقای دکتر احمدی و آیت الله خرازی و دیگران، افرادی را که میشناختند معرفی کردند.
🔸افراد معرفی شده کسانی بودند مانند آقای محمدی عراقی، آقای فیاضی، آقای غروی، آقای میرسپاه، آقای شبزندهدار، و آقای مؤمن. اینها کسانی بودند که چند سال درس خارج فقه و اصول شرکت کرده بودند و مورد تأیید افراد صاحب نظر بودند؛ در عین حال از این افراد امتحان کتبی گرفته شد، و به این امتحان کتبی نیز اکتفا نشد. با پذیرفته شدگان در امتحان کتبی، مصاحبه حضوری صورت گرفت؛ آن هم مصاحبهای بسیار جدی که خود جناب استاد مصباح نیز از مصاحبهکنندهها بودند...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،24آبان 1402، صفحه 6.
متن کامل
#عمار_انقلاب
🇮🇷 @IRANeMOASER
2850_34125.pdf
2.57M
همراهی با نهضت امام(ره) در دهه 50
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و چهارم
🔹از جمله مسائلی که در پیشینه مبارزاتی آیتالله مصباح حائز اهمیت است، اهتمام ایشان به مسائل سیاسی در دهه 50 است. شواهد تاریخی نشان میدهد که ایشان در دورانی که بر فعالیت فرهنگی- فکری و تربیتی تمرکز داشت، نیز هرگز از فعالیتهای سیاسی فاصله نگرفت و به خط امام و نهضت امام وفادار ماند.
🔸در سالهای اخیر برخی مخالفانِ فکریِ آیتالله مصباح در صدد معرفی ایشان به عنوانِ چهرهای غیرمبارز و بلکه ضدمبارزه برآمدهاند و مدام بر این گزاره ناصواب اصرار میورزند که آیت الله مصباح یزدی در سالهای نزدیک به پیروزی انقلاب اسلامی دست از فعالیتهای مبارزاتی برداشته بود!
🔹این ادعاها در حالی مطرح میشود که ایشان در کنارِ فعالیتهای علمی و مبارزاتِ فرهنگی، از عرصه فعالیتهای سیاسی نیز غافل و برکنار نبوده است. در ادامه برخی شواهد تاریخی مبنی بر همراهی ایشان با فعالیتهای مبارزاتی و همراهی با نهضت امام خمینی مرور خواهد شد...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،27آبان 1402، صفحه 6.
متن کامل
#عمار_انقلاب
🇮🇷 @IRANeMOASER
1402.8.29.pdf
2.32M
پاسخ امام خمینی(ره) به تسلیتنامه آیتالله مصباح
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش صد و پنجم
🔹بعد از شهادت #آیتالله_سیدمصطفی_خمینی، سیل تلگرافها و تسلیتنامههای جمعی و فردی به سمت نجف سرازیر شد. این اتفاق در کنار برگزاری مراسمات بزرگداشت، علاوهبر ابراز همدردی، کارکرد سیاسی نیز داشت و نشانهای از بیعت با امام و همراهی با نهضت ایشان نیز تلقی میشد. مسئله تأملبرانگیز در این میان آنکه نام آیتالله مصباح در میان تسلیتنامههای جمعی، به چشم نمیخورد. این مسئله تا پیش از این، یکی از ابهامات تاریخی بود که به لطف الهی در این اثر برای نخستینبار به تفصیل بدان پرداخته میشود.
🔸ماجرا از این قرار است که #آیتالله_مصباح پیام تسلیت فضلای حوزه قم را امضاء میکند، اما یکی از بانیانِ تجمیعِ امضاءها، نامِ ایشان را خط میزند. بعد از این، ایشان تسلیتنامهای خصوصی و انفرادی به امام مینویسند و امام به این عرض تسلیت پاسخ میدهند. دستخط مبارک امام خمینی(ره) در پاسخ به آیتالله مصباح برای نخستینبار در این مجموعه منتشر میگردد...
🗞متن کامل در : ضمیمه | روزنامه کیهان،29آبان 1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۳۰ آبان ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۳۰ آبان ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۳۰ آبان ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۱ آذر ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۱ آذر ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER