خلافگویی هاشمی رفسنجانی پیرامون ماجرای مکفارلین
🔻به مناسبت انتشار خبر مرگ مکفارلین
🔹جناب هاشمی در خاطرات خود افزون بر نهانكاری و پوشیده داشتن برخی از رویدادها از مردم، برخی از رخدادها مانند جریان #مکفارلین را آنگونه كه باید و شاید بازگو نكرده بلكه مطالبی خلاف واقع آورده است كه به بررسی ژرف و همهجانبه نیاز دارد تا واقعیت آن جریان و كسانی كه در آن نقشی داشتند و چگونگی ارتباط آنان با مقامات امریكایی و انگیزه آنان از نزدیك شدن به شیطان بزرگ به درستی روشن و آشكار شود و ملّت ایران در جریان متن آن رخداد قرار گیرد. (برگرفته از کتاب روایتهای ناروا، فصل دوم)
🇮🇷 @IRANeMOASER
اعتراف سید مهدی هاشمی به سوء استفاده از آقای حسینعلی منتظری در افشای ماجرای مکفارلین
🔻به مناسبت انتشار خبر مرگ مکفارلین
سیدمهدی هاشمی در نامهای به آقای منتظری پس از اعترافاتش، ضمن عذرخواهی از سوء استفادههایش از دفتر ایشان، می نویسد:
«چه كسی جز اخوی از موقعیّت خود نزد شما سوء استفاده نمود و اخبار و گزارشات حساس انقلاب و كشور را به انگیزه حب و بغضهای خطی در اختیار دوستان نزدیک قرار می داد و آتش جناحبندی بر ضد مسئولین كشور را كه خواهناخواه به تفرقهافكنی منتهی میشد مشتعل ساخت؟ كه تنها یک نمونه آن افشای جریان مک فارلین است كه پس از بازداشت من و به انگیزه انتقامجویی از مسئولین اجرایی كشور انجام گرفت... »
(روزگار قائم مقامی، ص ١٠۵)
🇮🇷 @IRANeMOASER
♻️مدیر بنیاد، نویسندگان و سردبیر فصلنامه ۱۵ خرداد در غرفه انتشارات بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی طبق جدول فوق در محل غرفه این بنیاد پاسخگوی علاقهمندان هستند.
🏛نشانی غرفه: سالن اصلی، راهرو ۲۳، غرفه ۲۳
🔹غرفه مجازی بنیاد تاریخ پژوهی
🇮🇷 @IRANeMOASER
⁉️حیرت جهان از حمله صهیونیستها به تابوت خبرنگار شهید
#از_دیگر_رسانهها
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۲۵ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۲۵ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۲۵ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۲۶ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۲۶ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۲۶ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
#خبر_ویژه
🔹چاپ دوم انقلاب اسلامی؛ پرسشها و پاسخها به سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رسید.
🔸این کتاب حاصل همت و دغدغه مستمر تاریخنگار انقلاب اسلامی؛ جناب حجتالاسلام والمسلمین #سیدحمید_روحانی در عرصه #جهاد_تبیین است که به جدیترین شبهات تاریخی علیه انقلاب اسلامی پاسخ داده است.
خرید مجازی کتاب انقلاب اسلامی پرسشها و پاسخها
غرفه مجازی بنیاد تاریخپژوهی
🇮🇷 @IRANeMOASER
⚫️سرچشمه معنویت
بازنشر به مناسبت سالگرد ارتحال مرحوم آیتالله العظمی بهجت
◻️پیام تسلیت مقام معظم رهبری به مناسبت درگذشت مرحوم آیتالله العظمی بهجت
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
▪️با دریغ و افسوس فراوان خبر یافتیم که عالم ربانی، فقیه عالیقدر و عارف روشن ضمیر حضرت آیتالله آقای حاج شیخ محمدتقی بهجت قدساللهنفسهالزکیه دار فانی را وداع گفته و به جوار رحمت حق پیوسته است.
▫️برای اینجانب و همهی ارادتمندان آن مرد بزرگ، این مصیبتی سنگین و ضایعهای جبران ناپذیر است: ثلم فیالاسلام ثلمه لا یسدها شیء. آن بزرگوار که از برجستگان مراجع تقلید معاصر به شمار میرفتند، معلم بزرگ اخلاق و عرفان و سرچشمهی فیوضات معنوی بیپایان نیز بودند. دل نورانی و مصفای آن پارسای پرهیزگار، آیینهی روشن و صیقل یافتهی الهام الهی، و کلام معطر او راهنمای اندیشه و عمل رهجویان و سالکان بود.
▪️اینجانب تسلیت صمیمانهی خود را به پیشگاه حضرت بقیةالله ارواحنا فداه تقدیم میدارم و به حضرات علمای اعلام و مراجع عظام و شاگردان و ارادتمندان و مستفیضان از نَفَس گرم او و بویژه به خاندان مکرّم و آقازادگان ارجمند ایشان تسلیت عرض میکنم و برای خود و دیگر داغداران از خداوند متعال درخواست تسلا و برای روح مطهر آن بزرگوار طلب رحمت و مغفرت میکنم.
والسلام علیه و رحمه الله
سیدعلی خامنهای
۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸
۲۲ جمادی الاول۱۴۳۰
#سالگرد_ارتحال_آیتالله_بهجت
🇮🇷 @IRANeMOASER
مقام معظم رهبری :
📍وقتی که جناب حمزه میجنگید، یک علامتی با خودش داشت؛ در لباسش و هیئتش یک علامتی داشت ــ ظاهراً در #جنگ_بدر است ــ یکی از آن اسرا میگوید صاحب آن علامت چه کسی بود؟ گفتند حمزةبنعبدالمطّلب بود؛ گفت هر چه به سر ما آمد به وسیله او آمد؛ او بود که در بدر پدر لشکر کفّار را درآورد! یعنی یک چنین شخصیّتی بود؛ با این وضعیّت، این بزرگوار ناشناخته است، اسمش مطرح نیست، شرح حالش مطرح نیست، خصوصیّاتش مطرح نیست، ایشان واقعاً غریب است.( ١۴۰۰.١١.۵)
🔹«شخصیت جناب #عبدالعظیم برای اغلب مردم ناشناخته است، ایشان هم یک شخصیت علمی بود، هم یک شخصیت جهادی بوده و هم ابتکاراتی داشته است...
🔸ایشان به دلیل شخصیت جهادیشان با حال اختفا و فرار، به ری آمده بودند. شیخ #نجاشی میگوید: «هاربا من السلطان». ایشان از دست #خلیفه_عباسی از عراق و حجاز گریخت و به ری آمد. چون #ری مرکز و محل تجمع شیعیان بود، ایشان اینجا را مأمن خوبی برای خودشان یافتند. شیعه و محدّث زیاد بودهاند -هم در #مدینه، هم در #عراق- اما همهی اینها مجبور نبودهاند از دست خلیفه بگریزند، این #مبارز بودن ایشان را نشان میدهد. (۱۳۸۲/۰۳/۰۵)
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏛غرفه بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب
#نمایشگاه_کتاب_تهران
🇮🇷 @IRANeMOASER
📔معرفی کتاب نخستین پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی
🔹 متن نخستین پیشنویس قانون اساسی جمهوری اسلامی است در سال ۱۳۵۴ به صورت مخفیانه انتشار یافت و در تاریخ 54.4.11 از طریق پست به دست #ماموران_ساواک افتاد.
🔸علیرغم تلاش گسترده ساواک، نویسنده یا نویسندگان آن نیز به واسطه حاکمیت مطلق خفقان پلیسی در عصر پهلوی و مراعات اصول حفاظتی، هرگز شناخته نشدند اما این سند تاریخی و ارزشمند نشان میدهد که بر خلاف القائات مخالفین #انقلاب_اسلامی، مبارزان اصیل انقلابی الگویی واضح و مبرهن برای اداره کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشتند. البته این مدرک، یکی از مهمترین ادله بر ابطال مدعای واهی برخی جریانها و شخصیتای ملی-مذهبی مبنی بر القای مفهوم «جمهوری اسلامی» به امام خمینی قدس سره الشریف در دوران اقامت 118 روزه در نوفللوشاتو است.
🔹کتاب نخستین پیشنویس قانون اساسی به قلم سهراب مقدمی شهیدانی با استقبال خوانندگان فرهیخته در پاییز ۱۳۹۸ با اضافات؛ به چاپ پنجم رسید. در فصل نخست این کتاب «پیشینه شناسی تاریخی جمهوری اسلامی»، در فصل دوم «متن پیشنویس قانون اساسی جمهوری اسلامی» و در فصل سوم به «پیشینه و سیر تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی» پرداخته شده است.
خرید مجازی «نخستین پیشنویس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران»
درگاه ورود به غرفه مجازی بنیاد تاریخپژوه
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۲۸ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۲۸ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۲۸ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
⚒سیاست پیستونی
🔸«سیاست پیستونی» دیوانسالاری از دولت خاتمی تا دولت روحانی، که متمرکز بر پایین کشیدن یک دولت برای بالا رفتن دولت بعدی است (شبیه کاری که پیستونها در ماشین میکنند)، روح اعتماد عمومی که هسته اصلی سرمایه اجتماعی در ایران بعد از انقلاب اسلامی هست را مخدوش و مثل خوره از درون تهی میکند. آیا باید این بازی خطرناک جریان چپ و راست در ایران را یک تصادف تلقی کرد؟
🔹گروهها و جریانهای ذینفع در دولتها از یک طرف شعار «شفافسازی» و «دانستن حق مردم است» را سر میدهند اما از طرف دیگر عموماً اشاره به این واقعیتها را تندروی القا میکنند. البته ما نمیدانیم وزن و میزان سنجش تندرویها و کندرویها را از کدام مغازه ایدئولوژیک تهیه کردهاند ولی میدانیم که فقط این ابزار را در انحصار خود دارند. مثلاً بالا رفتن از دیوار سفارت کشورها را اگر خودشان و حزبشان مرتکب شوند جزء فعالیتهای انقلابی، تعیینکننده و پیشرو معرفی میکنند. اما اگر دیگران این ذنب لایغفر را مرتکب شوند تندروی است.
🔸 پیگیری انحلال ارتش و تصفیههای خونین و صدور فتوای به دار کشیدن آدمها در نماز جمعه را عمل انقلابی ولی اعدام چند نفر از منافقین شقی در سال ۶۷ را که دستشان به خون هزاران نفر از مردم بیگناه آلوده و یکی از ارکان ارتش متجاوز صدام در حمله به تمامیت ارضی کشور و ویرانی ایران و کشتار مردم بیگناه بودند را تندروی مینامند. انتساب قتلهای زنجیرهای به رئیسجمهور قانونی کشور را عمل انقلابی و هاشمی را عالیجناب سرخپوش نامیدن را اصلاحات میدانند ولی اعتراض یک رئیسجمهور قانونی دیگر به هاشمی در سنگافکنیهای جلوی برنامههای دولت نهم را تندروی و توجیهی برای فتنهانگیزیهای خسارتبار و شرمآور سال ۸۸ میدانند.
لینک مطلب:
https://iranemoaser.ir/leading-article-57
#مقاله #فصلنامه_15_خرداد
🇮🇷 @IRANeMOASER
#خبر_ویژه
✳️شماره جدید فصلنامه تخصصی پانزده خرداد منتشر شد.
🔸عنوان مقالات فصلنامه تخصصی پانزده خرداد شماره 70-69:
🔹جستارهایی در پیدایش مفهوم انتخابات فرمایشی در ادبیات سیاسی ایران
🔸آیندهپژوهی جریان تکفیری در منطقه؛ سناریوها-راهبردها
🔹سرنوشت نکبتبار یک گانگستر سیاسی؛ مهدی هاشمی، آغاز و پایان یک مرداب
🔸چپاولگریهای پهلوی اول از منبع ملی نفت ایران
🔹نکتهها و ناگفتهها از زندگانی شخصی و کارنامه سیاسی علامه مصباح یزدی
🔻پرونده ویژه
🔹بنیصدر؛ رئیسجمهوری که اعتماد ملت ایران را برای بیگانگان به مزایده گذاشت
🔻نقد متون، منابع و دیدگاهها
🔹ترجمه و نقد مدخل امام خمینی در دایرةالمعارف بریتانیکا
🔻از تاریخ
🔹تاریخ به روایت عمهخانم و خاله خانباجی!!/اسنادی منتشر نشده از اوضاع اسفبار فقر و گرانی در اواخر حکومت شاه
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۲۹ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۲۹ اردیبهشت ۱۳۶۱
🇮🇷 @IRANeMOASER