#خبر_ویژه
در آستانه ارتحال امام خمینی قدس سره الشریف و شصتمین سالگرد قیام خونین پانزده خرداد؛ شماره 74-73 فصلنامه تخصصی پانزده خرداد منتشر شد.
در این شماره خواهید خواند:
🔹سخن سردبیر: نظم سکولار و بازتولید نظریه خیزش تاریخ از جهان مردگان؛ جستارهایی در فهم افراطگراییهای نظم سکولار در تاریخ معاصر ایران:
دکتر مظفر نامدار
🔸تحریفستیزی در سیره و اندیشه امام خمینی و مقام معظم رهبری :
سهراب مقدمی شهیدانی
🔹شهادت سیدمصطفی خمینی و فروپاشی تلاش پنجاه ساله غرب علیه حجاب در ایران:
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی
🔸روایتهایی از رواداری و مدارای امام خمینی در حوزه نجف/بخش اول:
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی
🔹جمهوری اسلامی ایران و دستاوردهای استانی آن؛ مطالعه موردی: استان گلستان:
غلامرضا خارکوهی
🔸روزهای تهران/بخش نخست:
یعقوب نیمرودی/ ترجمه: میثم عربسرخی و مرتضی سلمانی
🔹نکتهها و ناگفتههایی از جایگاه علمی و حیات حوزوی علامه مصباح یزدی:
محمد ملایی و محمد خاکپور نصراللهآبادی
🔸خروج پرویز ثابتی، دستپرورده آمریکاییها، صهیونیستها و بهاییها از مخفیگاه و رخنمایی در صحنه سراسر تزویر دفاع از آزادی در ایران
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
نقدهایی بر خاطرات سید صادق طباطبایی ـ بخش اول
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/53
🔹کتاب خاطرات سهجلدی آقای صادق طباطبایی، زیر عنوان خاطرات سیاسی در سال ۱۳۸۷ توسط مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی، از طرف گروه تاریخ تنظیم شده و نشر عروج آن را منتشر کرده است.
🔸از آنجا که پیمان بستهایم با هر فرد، گروه یا جریانی، در هر موقعیت و مقامی که هست اگر ذرهای از آرمانهای انقلاب اسلامی، راه خمینی کبیر و آرمانها و باورهای او قدم به بیراهه گذاشت سر سازش نشان ندهیم، تلاش میکنیم به شکل سلسله مقالاتی بیراههپوییها، تحریفگریها، دروغپردازیها، گزافهگوییها و خودبزرگبینیهای این خاطرات را با توجه به اسناد تاریخی و منطق تعادل و ترجیح صحت روایتها و تناقضات عقل و نقل نشان دهیم؛ باشد که به سهم خود و در مرز توان خویش با تحریفگریها رویارویی کنیم و واقعیتهای تاریخی را پاس داریم.
لینک مقاله «نقدهایی بر خاطرات سید صادق طباطبایی ـ بخش اول»، سید حمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 28، تابستان 1390.
https://b2n.ir/u24975
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
نقدهایی بر خاطرات سید صادق طباطبایی ـ بخش دوم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/54
🔹از ویژگیهای برجسته و بیمانند امام (سلام خدا بر او باد) پیشبینی، دوراندیشی و آیندهنگری بود. امام همیشه پیشاپیش حوادث حرکت میکرد و آنچه را در آینده دور ممکن بود روی دهد، به درستی میدید، به دیگران هشدار میداد و خود را نیز برای رویارویی با حوادث و جریانهای آینده آماده میکرد.
🔸از این رو، امام هیچگاه در برابر نقشهها، نیرنگها و توطئههای دشمن غافلگیر نشد و هیچ رویدادی برای او ناگهانی و غیرقابل پیشبینی نبود. او پیوسته ترفندها و توطئهها را پیش از آنکه روی دهد به درستی درمییافت و برنامههای خود را برای رویارویی با آن توطئهها و نقشهها آماده و در دست اجرا داشت.
لینک مقاله «نقدهایی بر خاطرات سید صادق طباطبایی ـ بخش دوم»، سید حمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 29، پاییز 1390.
https://b2n.ir/x00574
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
نقدهایی بر خاطرات سید صادق طباطبایی ـ بخش سوم
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/55
🔹امام در یکی از سخنرانیهای خود در نجف به نکته ریز و باریکی اشاره کردند و آن، این است که نامردمان «… به امامزاده مرده خیلی احترام میکنند… اما از یک امامزاده زنده میترسند…» و ضد آن پیوسته توطئه میکنند.
🔸این سخن امام واقعیتی تاریخی است که بارها به اثبات رسیده و اکنون نیز دیده میشود. نمونه بارز آن امامان معصوماند که دشمن هیچگاه از آنان آسوده نیست و همیشه از آنان نگران و بیمناک است؛ چون همواره زندهاند. آن بزرگواران تا روزی که در قید حیات ظاهری بودند زورمداران و جاهطلبان با همه نیرو و توان در راه خاموش کردن صدای آنان توطئه میکردند؛ آنان را پیوسته زیر نظر داشتند؛ به زندان و تبعید آنان دست میزدند و آنان را به شهادت میرساندند.
🔹پس از شهادت نیز در درازای هزارهای میبینیم که حاکمان قلدرمآب و دیکتاتور در راه تخریب مرقد آن بزرگواران و از میان بردن نام و یادشان میکوشند و توطئه میکنند، زیرا راه، اندیشه، مکتب و مرام آنان همواره زنده و جاوید است و آن تبهکاران و جنایتپیشگانی که پیوسته دنبال غارتگری، چپاولگری، زراندوزی و سلطهطلبی هستند از راه و مرام امامان بزرگوار شیعه در هراساند و آرام ندارند.
🔸آنها این واقعیت را به درستی دریافتهاند که پیروان راستین راه امامان معصوم سرانجام روزی کاخها و کاخنشینان را به جهنمدره خواهند کشید و جهان را از شر شرارتها و جنایتهای جهانخواران آسوده میسازند؛ از این رو میبینیم امویان و عباسیان برای از میان بردن نام و یاد حضرت سیدالشهداء مرقد آن بزرگوار را به آب بستند و در آن محل کشت و زرع کردند تا قدرت و سلطنت ننگین خود را از خطر مکتب حسینی در امان دارند!
🔹آدم حقیر و قلدری مثل رضاخان نیز بنابر خواست و سیاست کفتار پیر استعمار انگلیس، عزاداری برای حضرت اباعبداللهالحسین را در عاشورا قدغن میکرد و رخصت نمیداد حتی ندای «یا حسین» از محلی یا منزلی بلند شود، چون نام و ندای حسین با منافع استعماری و غارتگرانه انگلیس ناهمخوانی داشت.
🔸آن کفتار پیر مکار میدانست اگر راه حسین و مکتب عاشورا در این سرزمین تداوم یابد و ملت ایران راه عاشوراییان را به درستی دریابد و برتابد انقلاب اسلامی پدید میآورد و دست جهانخواران و مهرههای دستنشانده آنان را از سرنوشت ایران کوتاه میکند و استقلال و آزادی را برای این کشور به ارمغان میآورد.
لینک مقاله «نقدهایی بر خاطرات سید صادق طباطبایی ـ بخش سوم»، سید حمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 30، زمستان 1390.
https://b2n.ir/p04575
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
enteghadate-yek-dictator.pdf
931.3K
انتقادات یک دیکتاتور از دیکتاتورى
نقد آثار تحریفآمیز پیرامون حیات ربانی و سیاسی امام خمینی/56
نقدى بر خاطرات اسدالله علم
🔹امیراسدالله علم در سال ۱۲۹۸ ش در بیرجند به دنیا آمد. پدرش، محمدابراهیم شوکت الملک علم، حاکم قائنات و سیستان و از وابستگان سیاست انگلستان بود که در کودتای ۱۲۹۹ رضاخان از حامیان وی به شمار می رفت.
🔸به همین سبب شوکت الملک در دوران پادشاهی رضاخان چند دوره وزارت پست و تلگراف و تلفن را بر عهده داشت.
🔹اسدالله علم تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش گذرانید و اگرچه قصد داشت برای ادامه تحصیل در رشته کشاورزی به یکی از کشورهای اروپایی عزیمت کند، اما به دستور رضاشاه، تحصیلات عالی را در این رشته در دانشکده کشاورزی کرج (وابسته به دانشگاه تهران) پی گرفت.
🔸وی پیش از آغاز تحصیلات در پاییز سال ۱۳۱۸ به امر رضاشاه با ملک تاج قوام (دختر قوام الملک شیرازی) ازدواج کرد. علم در سال ۱۳۲۱ پس از اخذ مدرک لیسانس، همراه همسرش عازم بیرجند شد و تا هنگام مرگ پدرش در سوم آذر ۱۳۲۳ در همان جا ماند.
🔹در پی این واقعه، وی سرپرستی املاک وسیع خانوادگی شان در بیرجند و قائنات را به دیگری سپرد و راهی تهران گردید و در اواخر سال از سوی احمد قوام (نخست وزیر وقت) به عنوان فرماندار کل سیستان و بلوچستان منصوب و رهسپار زاهدان شد.
🖇ضمیمه: مقاله «انتقادات یک دیکتاتور از دیکتاتورى»، دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 28، تابستان 1390.
#تحریف_ظالمانه
🇮🇷 @IRANeMOASER
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 پخش مستند «عاشق خمینی(ره)»؛ محصول تازه مؤسسهی پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی
📽 این مستند که بخشی از تصاویر و خاطرات آن برای اولین بار منتشر میشود، دربارهی ارتباط قلبی و مستمر آیتالله خامنهای با حضرت امام خمینی(ره) از شروع مبارزات انقلاب اسلامی تا زمان ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی است.
⏰ زمان پخش این مستند، شنبه ۱۳ خرداد ساعت ۲۲ از رسانه KHAMENEI.IR و شبکهی یک سیما، و یکشنبه ۱۴خرداد،ساعت ۲۰ شبکهی افق و ساعت ۲۲ از شبکهی دو سیما است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 به اسمِ آزادی
#کلیپ_تصویری | امام خمینی (ره)
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۱۴ خرداد ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۱۴ خرداد ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۱۴ خرداد ۱۳۶۲
🇮🇷 @IRANeMOASER
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قیام پانزده خرداد طلیعه نهضت امام خمینی
«امام خمینی قدس سره الشریف:«یادتان نرود که ما یک ۱۵ خرداد داشتیم، ۱۵ خرداد مبدأ نهضت اسلامی ایران است.»(صحیفه امام، ج۹، ص۴۶۸)
🔹قیام خونین #پانزده_خرداد نقشی محوری در #نهضت_ملت_ایران دارد و از جانب رهبر نهضت اسلامی ایران بهعنوان مبدأ نهضت اسلامی معرفی شده است و آخرین اثر #دکتر_مظفر_نامدار با عنوان «قیام پانزده خرداد طلیعه نهضت امام خمینی» گامی در معرفی این قیام تاریخی است.
🔸این اثر مجموعهای از مهمترین مقالات سردبیر فصلنامه تخصصی پانزده خرداد دکتر مظفر نامدار است که به اهتمام سهراب مقدمی شهیدانی به جامعه علمی و فرهنگی کشور عرضه شده و ابعاد کمتر گفته شدهای را از این حرکت خروشان ملت ایران تبیین کرده است...
#قیام_پانزده_خرداد
🇮🇷 @IRANeMOASER
1_364951940.mp3
7.76M
🎙صدای قیام
🔴 #قیام_قم؛ برش صوتی از کتاب «نهضت امام خمینی»؛ به مناسبت سالگرد قیام خونین 15خرداد
«خبر توقیف امام، برقآسا در سراسر قم پیچید و توفانی از خشم در میان تودههای مسلمان و انقلابی این شهر مذهبی برانگیخت. مردم قم در حالیکه اشک میریختند و بر سر و سینه میزدند، رو به خانه امام نهادند و در مقابل خانه اجتماع کردند.
هنوز آفتاب 15خرداد سر از افق بر نیاورده بود که کوچه پر از جمعیت انبوهی پوشیده شد. مردم آشفته و خشمگین گاهی اشک میریختند و بر سر میزدند و زمانی همانند شیر میغریدند و علیه شاه و هیأت حاکمه شعار میدادند و اظهار تنفر و انزجار میکردند.
دیری نپایید که...»(نهضت امام خمینی ج1 ص517-515)
سالگرد قیام خونین 15 خرداد است. قیامی که به فرموده امام برای همیشه عزای عمومی اعلام شده است. خوانش دوباره این قیام تاریخی و ابعاد شگفتانگیز آن برای آشنایی با حقیقت قیام امام خمینی و ملت ایران بسیار مفید خواهد بود.
🎙#صدای_قیام را از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بشنوید.
#قیام_پانزده_خرداد
🇮🇷 @IRANeMOASER