🔴تاریخ مبارزات خونین حزباللهیها
🔻دولت جوان حزباللهی؛ نگاهی به سیره و گفتار شهیدمحمدعلی رجایی/۲
🔹 شهید رجایی: حزبالله همانهایی هستند که از #پانزده_خرداد سال ۴۲ همراه امام حرکت را شروع کردند و در #مساجد و #تکایا با شعارهایی که دقیقا از همان موقع در #خط_امام بود شکل نوین مبارزه را اعلام کردند.
🔸 حزبالله همانهایی هستند که در ورود امام سرتاسر #تهران را پوشاندند و آن شور و غوغای عجیب را که ناظر بودیم به وجود آوردند. همانهایی هستند که در ۴ بعد از ظهر به فرمان امام از خانه بیرون ریختند و در مقابل گلولهها سینه شان را حاضر کردند.
🔹حزبالله ، همانهایی هستند که در ۱۷ شهریور در اول محرم در #تبریز در #قم و در نقاط دیگر کشور به فرمان #روحانیت_متعهد_و_آگاه، فارغ از بسیاری از گروهها که برنامههای مبارزه را در رابطه با علمی دیدن مبارزه میدیدند آزاد به میدان میآمدند و در راه خدا پیکار میکردند و شاهد بودیم که مبارزه آنها را گروهها #مبارزهای_کور معرفی میکردند.(یادواره شهدای انقلاب اسلامی؛ شهید محمدعلی رجایی، ص١٨٧-١٨۶)
🇮🇷 @IRANeMOASER
✳️حزباللهی؛ گمنام، پرکار و بیادعا
🔻دولت جوان حزباللهی؛ نگاهی به سیره و گفتار شهیدمحمدعلی رجایی/٣
🔹 #حزبالله آنهایی هستند که گمنام، بیموقع، بیادعا هم در میان نبرد حاضرند و جان خودشان را تقدیم میکنند و هم در کارخانه تا پاسی از شب گذشته تلاش میکنند و در پشت میز آنقدر کار میکنند که ساعت به آنها سرزنش کند.(یادواره شهدای انقلاب اسلامی؛ شهید محمدعلی رجایی، ص١٨٧)
🇮🇷 @IRANeMOASER
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه امام کاظم علیهالسلام به تلاش تام و تمام
✳️شرح حدیثی از حضرت امام کاظم علیهالسلام توسط مقام معظم رهبری
🔹عن اَبِی الحَسَن (عَلَیهِ السَّلام) اَنَّهُ قالَ: عَلَیکَ بِالجِدِّ وَ لا تُخرِجَنَّ نَفسَکَ مِن حَدِّ التَّقصیرِ فی عِبادَةِ اللهِ وَ طاعَتِهِ فَاِنَّ اللهَ تَعالىٰ لا یُعبَدُ حَقَّ عِبادَتِه.
🔸میفرماید که خودت را از اندازه یک آدمِ مقصّر خارج نکن، خودت را از حدّ تقصیر در عبادتِ خدا بیرون نیاور؛ یعنی هیچوقت گمان نکن که خب، ما دیگر آن کاری که باید بکنیم، انجام دادهایم؛ ما دیگر آن وظیفه لازم را در قِبال پروردگار انجام دادهایم؛ نه، هیچ وقت چنین چیزی برای من و شما پیش نمیآید...
#میلاد_امام_کاظم
🇮🇷 @IRANeMOASER
✳️حزباللهی؛ گوش به فرمانِ امام
🔻دولت جوان حزباللهی؛ نگاهی به سیره و گفتار شهیدمحمدعلی رجایی/۴
🔹 #حزبالله آنهایی هستند که به فرمان امام اگر لازم باشد #سکوت می کنند و اگر لازم باشد #فریاد میکشند.(یادواره شهدای انقلاب اسلامی؛ شهید محمدعلی رجایی، ص١٨٧)
🇮🇷 @IRANeMOASER
✳️حزبالله؛ پاسدار شایسته انقلاب اسلامی
🔻دولت جوان حزباللهی؛ نگاهی به به سیره و گفتار شهیدمحمدعلی رجایی/۵
🔹 حزبالله آنهایی هستند که آگاهانه مراقب انقلابند پاسدار انقلابند و لیاقت دارند انقلابی را که خودشان به وجود آوردند خودشان حفظ کنند.(یادواره شهدای انقلاب اسلامی؛ شهید محمدعلی رجایی، ص١٨٧)
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۱۰ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۱۰ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۱۰ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید: گزیدهای از سخنرانی شهید رجایی در سازمان ملل
✳️در آستانه تنفیذ و تحلیف رئیسجمهور منتخب
🔻دولت جوان حزباللهی؛ نگاهی به به سیره و گفتار شهیدمحمدعلی رجایی/۶
شهید رجایی: به مردم جهان اعلام میکنیم آنچه در #جنگ سرنوشت ساز است #ایمان و #اعتقاد جنگندگان میباشد نه سلاح و مهمات.و بر این اساس از هماکنون با قاطعیت اعلام میداریم که در این #جنگ_تحمیلی ایمان اسلامی و انقلابی مردم ما برنده واقعی و اصلی خواهد بود نه #آواکسهای_آمریکایی و نه #توپولوفهای_روسی و میدانیم که این جنگ تحمیلی در نهایت و به طور قطع به پیروزی حق بر باطل خواهد انجامید.
🇮🇷 @IRANeMOASER
⚫️ فتوای کمتر دیده شده میرزای شیرازی در حمایت از #کالای_ایرانی به استفتای شهید شیخ فضلالله نوری
◀️سالروز شهادت شیخ فضلالله نوری
▫️شیخ فضلالله نوری در سال ۱۳۰۶ قمری، چندی پیش از قیام #تحریم_تنباکو، با ورود اجناس و کالاهای خارجی به ایران نظیر قند، احساس خطر میکند و سؤالی را تحت این عنوان که «تکلیف مسلمانان نسبت به مصرف کالایی نظیر قند و... که از بلاد کفر (یعنی فرنگستان) وارد بازار ایران میشود، چیست؟»
▪️از محضر بزرگ مرجع شیعه حضرت #آیتالله_میرزای_شیرازی، میپرسد تا ایشان را متوجه ورود کالای خارجی به کشور نماید. #میرزای_شیرازی نیز در نامهای مفصل پاسخ میدهد: «در خصوص مفاسد ورود اجناس و کالاهای بلاد کفر به سرزمین ایران، همیشه ملتفت به آن بودهام و زیادهروی در این امر را مایهی خرابی دین و دنیای مسلمانان میدانم و از اهتمام شما در تهیهی دفع آنها زیاد مسرور شدم...» شیخ فضلالله نیز این #استفتاء را در سراسر ایران گسترش داده و علمای بلاد را متوجه این امر میکند.(تاریخ تحولات سیاسی ایران، ص۱۷۴)
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢ملای فاسد عامل اعدام شیخ شهید
🔻غفلت حوزوی و دار انگلیسی/١
یک روحانی؛ دستور شهادت روحانی معتقد و مظلومی همچون شیخ فضل الله نوری را صادر کرد و از حوزه علمیه نجف که پایگاه سیاسی آن زمان بود صدای اعتراضی بلند نشد. واقعهای عجیب و عبرتانگیز که بیش از پیش اهمیت «اصلاح حوزه» در زمینههای مختلف از جمله تهذیب نفس و تحلیل سیاسی را نشان میدهد و به ما میگوید که اگر حوزه علمیه اصلاح نشود امروز هم فضلاللهها به دست ابراهیم زنجانیها به دار آویخته خواهند شد:
«فيضيه، اگر تهذيب در كار نباشد علم توحید هم به درد نمیخورد. ... شما مىدانيد كه مرحوم شيخ فضل اللَّه نورى را كى محاكمه كرد؟ يك معمّم زنجانى؛ يك ملّاى زنجانى محاكمه كرد و حكم قتل را او صادر كرد؛ وقتى معمّم، ملّا؛ مهذّب نباشد، فسادش از همه كس بيشتر است. در بعض روايات هست كه در جهنم، بعضيها- اهل جهنم- از تَعفُّن بعض روحانيين در عذاب هستند، و دنيا هم از تعفُّن بعضى از اينها در عذاب است.» (صحيفه امام، ج١٣، ص: ۴٢٠)
پرونده بنیاد تاریخپژوهی در رابطه با نسبت حوزه علمیه، شهادت شیخ فضلالله و انحراف مشروطه
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢حوزه و خلأ مدرسها و شیخ فضلالله ها
⚫️غفلت حوزوی و دار انگلیسی/٢
🔹با وجود گذشت بیش از چهل سال از انقلاب اسلامی هنوز هم #معممین_بیخبر_از_دنیا در حوزه علمیه هستند که دخالت روحانیت در سیاست را با عناوین مختلف؛ از جمله «لزوم پرهیز از آلودگی سیاسی»، «عدم ورود به مسائل جناحی»، «پرداختن به مباحث عمیق علمی» و... زیر سؤال میبرند. شکی نیست که روحانیت در همه جا باید نماد #تقوا باشد؛ به مسائل جناحی و شخصی ورود نکند و پایبند به مبانی علمی عمیق باشد امّا عدم ورود روحانیت به سیاست باعث میشود که قوای حکومتی به تدریج فاسد شوند و #نظام_اسلامی از درون تهی شود و به عقب بازگردد:
🔸«... روحانيون را يكسره از دخالت بر كنار كردند؛ و با #توطئههاى_موذيانه و تبليغات مسمومِ مُلهم از غرب، كه توسط روشنفكران و غرب و شرقزدگان خائن يا نفهم صورت مىگرفت، مجلس را در نظر روحانيون و متدينين به گونهاى ساخته بودند كه دخالت در #انتخابات از معاصى بزرگ و اعانت به ظلم و كفر بود! و روحانيت بكلى از صحنه خارج شد و به انزوا كشيده شد؛ و دست قلدران و شرق و غربزدگان باز شد؛ و كشور را به آنجا كشاندند كه ديديد و ديديم. مع الأسف امروز هم آن افكار پوسيده در نادرى از معممين بیخبر از دنيا ديده مىشود. در حالى كه اگر در هر شهرى و استانى چند نفر مؤثر افكار، مثل #مرحوم_مدرس شهيد، را داشتند، مشروطه به طور مشروع و صحيح پيش مىرفت، و قانون اساسى با متمم آن، كه مرحوم حاج #شيخ_فضلاللَّه در راه آن شهيد شد، دستخوش افكار غربى و دستخوش تصرفاتى كه در آن شد نمىگرديد، و اسلام عزيز و مسلمانان مظلوم ايران آن رنجهاى طاقت فرسا را نمىكشيدند.» (صحيفه امام، ج١٨، ص: ٣٣۵)
📄پرونده بنیاد تاریخپژوهی در رابطه با نسبت حوزه علمیه، شهادت شیخ فضلالله و انحراف مشروطه
🇮🇷 @IRANeMOASER
💢سهلانگاری خطرناک
◀️غفلت حوزوی و دار انگلیسی/3
⚫️تساهل و تسامح با #نفوذیها سمی مهلک برای فضای سیاسی کشور است. سمی که در گذشته به خاطر لطافت روح یا سادگی یا اشتباه محاسباتی برخی بزرگان در فضای سیاسی کشور منتشر شد و آسیبهای جبرانناپذیری به کشور زد. نمونه؛ مماشات #بزرگان_مشروطه با نفوذیها بود که در نهایت موجب شهادت دیدبان مشروعیت؛ شیخ فضل الله و انحراف مشروطه شد:
🔹« این نکته را هم عرض بکنم؛ همه علما در قضیهی #مشروطیت با یکدیگر همنظر بودند؛ یعنی بین مرحوم #شیخ_فضلاللَّه و مرحوم #بهبهانی و مرحوم #طباطبایی در فکر و نظر تفاوتی وجود نداشت؛ اما دیدشان نسبت به واقعیتها و بهاصطلاح روشها و تاکتیکهایی که فکر میکردند باید عمل کنند، متفاوت بود.
🔸مرحوم شیخ فضلاللَّه انحراف را دیده بود؛ نمیشود گفت سید محمد طباطبایی یا مرحوم حاج سید عبداللَّه آن را ندیده بودند؛ چرا، آنها هم میدیدند؛ منتها فکر میکردند باید با آن مماشات کرد تا بشود بر آن غلبه کرد؛ یعنی یک نوع #سهلانگاری در برخورد با نفوذیهای مشروطه در آنها مشاهده میشد، اما در مرحوم شیخ فضلاللَّه این معنا وجود نداشت؛ به همین جهت هم شیخفضلاللَّه از همان زمان تا الان مورد تهاجم قرار گرفته است. (مقام معظم رهبری؛ انتشار در تاریخ: ۱۳۸۳/۰۵/۱۱)
🇮🇷 @IRANeMOASER
سه گام تا شناخت اندیشه سیاسی شهید آیتالله شیخ فضلالله نوری
🔹 برای درک بهتر خاستگاه معرفت سیاسی در اندیشه های شیخ فضل الله نوری و تجزیه و تحلیل راحت تر مبانی اندیشه ی سیاسی وی، باید به حوزه یی که مرحوم شیخ به آن تعلق داشت و در آن حوزه اندیشه های سیاسی و اجتماعی او بارور شد و شکل گرفت، نظر افکند.
🔸تاریخ زندگی سیاسی و اجتماعی شیخ نشان می دهد که نشو و نمای سیاسی او در یکی از پرشکوه ترین و موثرترین حوزه های روحانیت شیعه در دوران معاصر بوده است. حوزه ی سامرا که پس از هجرت میرزای شیرازی به این شهر به هر دلیلی که انجام نظریه ی دولت شریعت گرفت پایه ریزی شد، یکی از موثرترین حوزه های علمیه ی شیعه در تاریخ تحولات دوران معاصر است؛
🔹زیرا حلقهای که از حضور میرزای شیرازی تا دوران وفات او در حوزه ی سامرا تأسیس شد، از علما و فقها و مجتهدانی تشکیل شده بود که بعدها تمامی تحولات سیاسی اجتماعی تاریخ معاصر ایران و کشورهای شیعه را تحت تأثیر قدرت رهبری خود قرار دادند. به عبارت دیگر، تمامی تحولات مؤثر در تاریخ ایران تا انقلاب اسلامی، به نحوی متأثر از حوزهی سامرا بود.
🔹بنابراین، #اولین قدم در درک حیات سیاسی مرحوم شیخ، شناخت دقیق و عمیق حوزه ی سامرا و آموزه های این حوزه است. پرداختن به این مهم، از حوصله ی این مقاله خارج است؛ اما در کتاب رهیافتی بر مبانی جنبش ها و مکتب های سیاسی شیعه در دوران معاصر، این مسئله تا حدودی تجزیه و تحليل شد.
🔸#دومین گام در درک منزلت معرفت سیاسی در اندیشه های شیخ این است که ببینیم آن مرحوم، خود چه عنایتی به مفاهیم سیاسی داشته است. به عبارت دیگر، در اندیشه ی سیاسی شیخ، چه مفاهیمی اساسی بودند و این مفاهیم در بستر اجتماعی و نهم فرهنگی آن دوران، چه بازتابی داشته است.
🔹متأسفانه امروزه عده ای، با درکی که خود در شرایط جدید از مفاهیم دارند، به نقد و ارزیابی اندیشه نیاکان ما نشسته2اند و این مفاهیم را به گونهای تحلیل و تبیین میکنند که ارمغان مطلوبی در شناخت ماهیت اندیشه متفکر مورد نظر به همراه ندارد. مرحوم شیخ دقیقا یکی از قربانیان چنین درکی است.
🔸اما حقیقت علمی به ما میآموزد که باید ببینیم آنها چگونه و در چه شرایطی به این مفاهیم نگاه میکردند و چه تعابیری از این مفاهیم داشتند و از همه مهمتر، منزلت این مفاهیم در سازمان اندیشه آنان چقدر بود.
🔹 #سومین اقدام اساسی در شناخت ماهیت اندیشه سیاسی مرحوم شیخ این است که از ابتدا بدانیم درصدد ارزیابی اندیشه عالمی هستیم که قبل از آنکه یک متفکر سیاسی باشد، یک عالم دینشناس است و اگر هم نگاهی به سیاست دارد، از منظر دینی است. اگر نتوانیم چنین موقعیتی را درک کنیم، در عمل، در مغالطه درک مفاهیم گرفتار فرهنگ، اندیشه سیاسی خواهیم آمد.
🔸 زیرا نگاه یک عالم دینی به مفاهیم سیاسی و اجتماعی، نگاهی دینی است. او آزادی را همانند یک نظریهپرداز، صرفا از بعد سیاسی تحلیل نمیکند، بلکه منزلت مفاهیمی چون آزادی، عدالت، حریت، مساوات، قانون، مجلس، قدرت سیاسی، اعتبار آرای عمومی و هر مفهومی را که در سیاست مورد نظر عالم سیاسی است، از دید دینی تجزیه و تحلیل میکند و در نهایت منزلت آن را با شئون دینی تطبیق میدهد. این شرایط را باید درک کرد و با درک آن جلوهگاه نظریه سیاسی این عالم را مشخص ساخت تا دچار تناقضگویی و از همه مهمتر داوری آلوده نشد. (مظفر نامدار، نظریه دولت شریعت، نگاهی به اندیشه سیاسی شیخ فضلالله نوری،فرهنگ شماره 27 و 28 ص4-2)
🇮🇷 @IRANeMOASER
⁉️آیا خاطرهگویی آقای هاشمی رفسنجانی معتبر است؟
🔻به بهانه انتشار گزینشی سخنان هاشمی رفسنجانی
🔹یکشنبه 10مرداد1400 سخنان دیده نشده مقام معظم رهبری در خصوص اختلافات ایشان با آقای اکبر هاشمی رفسنجانی منتشر شد و پشتوانههای استدلالی و عقلانی مذاکره با آمریکا و غرب، که جناب هاشمی و حسن روحانی هشت سال سرنوشت کشور را به آن گره زدند، به چالش کشیده شد.
🔸بعد از انتشار فیلم مذکور، برخی #دلبستگان_به_آقای_هاشمی فیلمی کوتاه از سخنان او را منتشر کرده؛ تلاش کردند با خاطرهگویی ایشان ضعف استدلالی وی را بپوشانند اما آیا خاطرات جناب هاشمی رفسنجانی از اعتبار تاریخی لازم برخوردار است؟ پاسخ پژوهشگران بیطرف به این سؤال منفی است و پیش از این بنیاد تاریخپژوهی کتابی را در نقد خاطرات وی منتشر کرده بود که علاقهمندان به مباحث انقلاب اسلامی و تاریخ جمهوری اسلامی را به مطالعه آن دعوت میکنیم.
🔹مجموعه « #روایتهای_ناروا » 10 مقاله در نقد خاطرات سیاسی مرحوم هاشمی رفسنجانی است که همگی در سالهای حیات وی، منتشر شده است. تنوع مقالات در این اثر باعث شده ابعاد مختلفی از خاطرات آقای رفسنجانی مورد واکاوی و دقت تاریخی قرار گیرد.
📚معرفی کامل کتاب:
🔹🔸https://tn.ai/2182731
◀️راههای تهیه کتاب:
🏢 تهران، فروشگاه کتاب انتشارات کیهان، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک 1210.
📞تلفن: 22579192_021
🏢قم: چهارراه شهدا به سمت درمانگاه قرآن و عترت، روبهروی مدرسه حجتیه، کتابفروشی مطبوعات کیهان
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۱۲ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۱۲ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۱۲ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
✳️روز مباهله مظهر اطمینان و اقتدار ایمانی
مقام معظم رهبری:
#مباهله -که یاد آن را باید گرامی داشت و بسیار مهم است- در واقع مظهر اطمینان و اقتدار ایمانی و تکیه بر حقّانیّت است و این، آن چیزی است که ما همیشه به آن احتیاج داریم. امروز هم ما احتیاج داریم به همین #اقتدار_ایمانی و همین تکیه بر حقّانیّت خودمان؛ چون در راه حق داریم حرکت میکنیم، به این باید در مقابل دشمنی دشمنان و دشمنی استکبار تکیه کنیم و الحمدلله تکیه هم میکنیم؛ از این جهت، #ملّت_ایران، افکار عمومی، سرجمع گرایشهای مردمی کشور ما همین است که چون حقند، چون در راه درست دارند حرکت میکنند، یک اطمینان عمومیای بحمدالله وجود دارد.(۱۳۹۷/۰۶/۱۵)
#مباهله
🇮🇷 @IRANeMOASER
🔴هاشمی رفسنجانی و نامحرم دانستن مردم
⚫️پرونده ویژه #تحریف_و_تناقض_در_خاطرات_هاشمی_رفسنجانی/١
🔹با مطالعه خاطرات آقای هاشمی مشخص میشود که نویسنده آن در این خاطرهنویسیها با #مردم بیپرده، صاف و شفّاف سخن نگفته است و حتی در مواردی عادی و پیشپا افتاده با پردهپوشی، #نهانكاری، سربسته و آهسته گذاشته و گذشته است، گویی #ملّت_بزرگ_ایران را كه امام قدس سره الشریف با همه وجود به آنها عشق میورزید و آنها را محرم راز میدانست، نامحرم میداند!
🔸جناب #هاشمی_رفسنجانی در جایجای خاطرات خود تلاش كرده است پیرامون رویدادها و جریانهای تاریخی دوران انقلاب اسلامی با پردهپوشی و پنهانكاری قلم بزند و سخن بگوید. البته آوردن برخی از موضوعات و رویدادهای سیاسی شاید در یک برهه زمانی به #مصلحت امنیت كشور و نظام نباشد و برای بازگو كردن آن به گذر زمان نیاز باشد، لیكن جناب هاشمی در خاطرات خود برخی از جریانها و رویدادها را سربسته گذاشته و گذشته است كه نهتنها جنبه اسرار و امنیتی نداشته، بلكه توضیح آن برای مردم میتوانست یک سلسله واقعیتهای تاریخی را روشن كند تا برای نسل امروز و نسلهای آینده درس عبرت باشد.
🔹از این دست جریان، دستگیری و مرگ شیخ #حسن_لاهوتی در سال ١٣۶٠ است كه در پرده ابهام مانده و تاكنون نیز كسی برای مردم توضیح نداده است كه نامبرده چرا دستگیر شد و چگونه درگذشت؟! در آن روزها این خبر را كه لاهوتی بر سر هواداری از #سازمان_مجاهدین_خلق»! با امام و نظام #جمهوری_اسلامی مشكل پیدا كرده و در صف مخالفان قرار گرفته است همگان دریافتند، لیكن علت دستگیری و بازداشت او از سوی #دادستان_انقلاب_اسلامی و مرگ او در زندان در همان ساعتهای اولیهای كه بازداشت شده بود، تاكنون برای ملّت ما روشن نشده و در پرده ابهام مانده است.
🔸انتظار میرفت كه جناب هاشمی رفسنجانی چون با این جریان از نزدیك درگیر بوده است، بیپرده و #شفّاف واقعیتها را آشكار سازد و مردم را در متن این رویداد تاریخی قرار دهد. بیتردید شرح و بیان موضع سیاسی آقای لاهوتی و اینكه چرا دادستان انقلاب اسلامی او را بازداشت كرد و آیا مرگ او به علت #خودكشی یا سكته بود، از مسائل مهم امنیتی و اطّلاعاتی نیست كه بازگو كردن آن به مصلحت نظام جمهوری اسلامی نباشد لیكن جناب هاشمی در خاطرات خود این جریان را به گونهای سربسته، پیچیده و با پردهپوشی و نهانكاری مطرح میكند و میگذرد كه جز رازداری برای یک خطاكار و در تاریكی نگاه داشتن مردم، نامی نمیتوان بر آن نهاد.(برگرفته از کتاب روایتهای ناروا، فصل دوم)
🇮🇷 @IRANeMOASER
⁉️خاطرات هاشمی؛ تاریخ یا معرفینامه خانوادگی؟!
⚫️پرونده ویژه #تحریف_و_تناقض_در_خاطرات_هاشمی_رفسنجانی /٢
🔹آقای هاشمی رفسنجانی در خاطرهنویسیهای خود تلاش کرده كه با مناسبت یا بیمناسبت از افراد و اعضای خانواده سخنی به میان آید! گویا انگیزه اصلی از این خاطرهنویسیها مطرح كردن و معرفی كردن #نورچشمیها ، #آقازادهها، نزدیكان و بستگان بوده است، نه روشن و آشكار كردن زوایایی از #تاریخ_ایران و انقلاب اسلامی. در خاطرات ایشان آمده است:
🔸«... مهدی و یاسر از اینكه در صف اول نماز [جمعه] دیده میشوند خیلی خوشحال بودند...
🔹... #یاسر و #مهدی از مدرسه آمدند، مقداری خوابیدند خسته بودند...
🔸...مهدی و یاسر به برفبازی در باغچه مشغولاند، گاهی هم دعوا میكنند...
🔹... یاسر به درد گوش مبتلا شد و بیدارمان كرد، قرص خورد و خوابید...
🔸... بچهها عفت و مهدی را با لباس در آب انداختند...
🔹... من و عفت و فاطی و مهدی و یاسر برای روزه گرفتن سحری خوردیم!...
🔸... عفت و فاطی و محسن برای مراسم احیا به جامعةالصادق رفتند...
🔹... برای اقامه نماز جمعه به دانشگاه تهران رفتم... عفت و بچهها هم آمدند. مهدی و یاسر از اینكه در فیلم و در صف اول نماز دیده میشدند خیلی خوشحال بودند...
🔸... عفت به خانه فائزه رفت...
🔹...دیروقت به خانه آمدم. محسن و عفت بیدار بودند...
🔸...تلفنی با جبهه تماس گرفتم و خبر رفتن فرزندم محسن را به قرارگاه كربلا دادم... وقتی داشتم به مجلس میرفتم محسن را دیدم كه لباس بسیجی پوشیده آماده حركت است. لذت بردم...»
◀️جناب هاشمی رفتن #محسن به جبهه را با آب و تاب روایت كرده و از خویشتنداری همسرش در برابر به جبهه رفتن فرزندشان چنین بالیده است:
«... جالب است كه #عفت هم با صبر و منطق برخورد میكند و با اینكه معمولاً غیبت خیلی كوتاه بچههایش را متحمّل نمیشود، در این مورد اظهاری نمیكند. این روحیه در بسیاری از مادران مسلمان كه فرزندانشان داوطلبانه به جبهه میروند وجود دارد...»
لیكن به نظر میرسد این رفتن به جبهه جنبه #نمایشی داشته و بازدیدی از #مناطق_جنگی بوده است؛ ثانیاً بنابر آنچه در خاطرات جناب هاشمی آمده مهندس محسن در تاریخ 10/مرداد/61 رهسپار #قرارگاه_كربلا شده است، مشخص نیست چند روز یا چند ساعت در مناطق جنگی گذرانده است كه پس از آن، بازدید از #معدن_اورانیوم در اطراف یزد داشته و متعاقباً در تاریخ دوشنبه اول شهریور61 به تهران رسیده و در جمع خانواده قرار داشته است. (برگرفته از کتاب روایتهای ناروا، فصل دوم)
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #اطلاعات ۱۳ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #کیهان ۱۳ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER
📅 چهل سال پیش در چنین روزی
📌 روزنامه #جمهوری_اسلامی ۱۳ مرداد ۱۳۶۰
🇮🇷 @IRANeMOASER