⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
آیا این روایت که این روزها بدون منبع در فضای مجازی منتشر میشه صحت داره ؟!
«امام سجاد فرمود: هرکس سه صلوات برای مادرم حضرت فاطمه(س) بفرستد تمامی گناهانش بخشیده میشود !»
#شبهات_فاطمیه #حضرت_زهرا
❇️ پاسخ شبهه: ❇️
🆔 @Wiki_Shobhe
1️⃣ چنین روایتی در منابع روایی یافت نمیشود، اما روایاتی با مضمون مشابه موجود است، مانند:
▫️پیامبر اکرم(ص): «ای فاطمه! هرکس بر تو درود و صلوات بفرستد، خداوند او را میآمرزد و در هر جای بهشت که باشم وی را به من ملحق سازد».
yon.ir/I30J
▫️حضرت فاطمه(س): پدرم در زمان حیاتش به من فرمود: هرکه بر من و تو تا سه روز تحیت و سلام بفرستد, بهشت بر او واجب گردد.
yon.ir/Sq24
2️⃣ البته چنانکه از برخی روایات استفاده می شود، برای بهره بردن از فیض کامل این اعمال، ندامت و پشیمانی واقعی از گناهان و عزم بر ترک دائمی و عدم بازگشت به آنها و جبران کاستی های گذشته، مثل قضای نماز و روزه های ترک شده و پرداخت حق الناسی که بر گردن شخص آمده ضروریست.
https://eitaa.com/Beautifulirran
24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دروغ بزرگ کارشناس شبکه وهابی: قهر #حضرت_فاطمه عليهاالسلام با #ابوبکر ساخته آخوندهاست⁉️
🔻 ترشابی کارنشناس شبکه وهابی کلمه مدعی است که قهر #حضرت_زهرا سلام اللهعلیها با ابوبکر ساخته آخوندهاست. چون آنها باهم نامحرم بودند، باهم حرف نزدند و نه بخاطر غضب ایشان نبود❗️
👈اما روایات صحیح بخاری و دیگر صحاح اهلسنت قهر دائمی حضرت زهرا سلام الله علیها با ابوبکر را گزارش کردهاند...
⁉️ آیا بخاری هم #آخوند شیعه بوده است؟
#فاطمیه
#وهابیت
#اهل_سنت
https://eitaa.com/Beautifulirran
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
⛔️ سوال: ⛔️
ما میگیم پیامبر و اهل بیت معصوم هستند یعنی هیچ گناهی انجام نمیدن که هیچ حتی فکر گناه هم نمیکنند
پس چرا ابن عباس نقل کرده بعد از فوت پیامبر حضرت زهرا آنقدر گریه کرده بودند همسایه ها به حضرت علی گفتند :یاعلی به فاطمه بگو یا در شب گریه کند یا در روز ما اذیت میشویم
پس اینجا چرا حضرت زهرا سلام الله علیها حق الناس مرتکب شدند در حالی که ما معتقدیم معصوم هستند؟؟؟
💡 هشتگ کلیدی: #شبهات_فاطمیه #حضرت_زهرا
❇️ پاسخ : ❇️
🆔 @Wiki_Shobhe
✍️این موضوع اشاره دارد به روایتی درکتاب شریف بحار جلد 43صص35و36
✅اما
📍 در بررسي اين روايات بايد گفت
🔰 بعضي از اين روايات ضعيف و غير قابل اعتماد مي باشد زيرا در هيچ منبع معتبر نيامده است
🔰 و بعضي ها قابل توضيح است و علامه مجلسي (ره) نيز بعضي از اين روايات را غير قابل استناد و اعتماد مي داند. (بحارالانوار, ج 43, ص 177)
🔰ثالثا از طرف ديگر اينكه قائل بشويم حضرت زهرا(سلام الله علیها) طوري گريه و جزع مي كرد كه موجب اذيت و سلب آسايش مردم مي شد. باتوجه به بزرگواري و عظمت و عصمت زهرا(سلام الله علیها) غير قابل تصور به نظر مي رسد.
🔺علامه سيد جعفر مرتضي عاملي در اين باره مي گويد: ((ما تصور نمي كنيم كه گريه زهرا(سلام الله علیها) در فراق پدرش آسايش مردم را به هم زد و موجب اعتراض آنان شد بلكه آنچه آنان را ناراحت كرد و به واكنش واداشت چيزي است كه وجود زهرا(سلام الله علیها) در كنار قبر پدرش با حالتي از حزن و اندوه و دلتنگي و دل شكستگي برمي انگيخت (يعني) مظلوميت زهرا كه بلافاصله پس از درگذشت پدرش به سراغ او آمده چه نمايانگر حالت تحريك مداوم مردم پاك نهاد و مخلص و با ايمان و در نتيجه نابودي خطي بود كه از انجام هيچ عملي در راه رسيدن به خواسته هايش فرو گذار نكرد گريه زهرا در فراق شخص رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلّم) به اندازه گريه آن بانو در تجسم سرنوشت غمباري كه به مجرد وفات پيامبر اسلام و اسوه هايش در خود فرو برد. نبود بنابراين گريه زهرا(سلام الله علیها) جزع از مصيبت و بزرگ شمردن فقدان شخص نيست كه با پذيرش قضا و قدر الهي منافات داشته باشد).ترجمه ماساه الزهرا (رنج هاي زهرا) علامه سيد جعفر مرتضي عاملي , مترجم : محمد سپهري , ص 302 و 301(
https://eitaa.com/Beautifulirran
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
⛔️ سوال: ⛔️
چرا با وجود حضرت علي(ع)، فاطمه زهرا (س) پشت در رفت؟
💡 هشتگ کلیدی: #شبهات_فاطمیه #حضرت_زهرا #حضرت_ علی
❇️ پاسخ ❇️
🆔 @Wiki_Shobhe
🔹وهابیت میخواهد با این شبهه دو کار را به نفع خودشان تمام کنند؛
✅ اولا
ضعف و نقصی را برای #امیرالمؤمنین علی(ع) بتراشند که چرا علی(ع) ناموس داری نکرد و یک زن را پشت در فرستاد و خودش نرفت.
✅ ثانیا
دامان عمر را از این جسارت پاک کنند و با این فرا فکنی ها، وانمود کنند که اصل این قضیه کذب است و دور از شان عمر است.
✅✅ اما تاریخ چه میگوید؟
مرحوم عياشي در تفسير، شيخ مفيد در الإختصاص و... نوشته اند:
👇👇👇👇
عمر گفت:
برخيزيد تا پيش او (علي) برويم، پس ابوبكر، عمر، عثمان، خالد بن وليد، مغيرة بن شعبة، ابوعبيد جراح، سالم مولي ابوحذيفة، #قنفذ و من به همراه او راه افتاديم، چون نزديك خانه رسيديم، فاطمه آنان را ديد و لذا در را بست و شك نداشت كه بدون اجازه وارد نخواهند شد، عمر #درب را كه از شاخه هاي خرما ساخته شده بود، با لگد شكست، سپس وارد خانه شدند و علي را بيرون آوردند در حالي كه كمرهاي خود را بسته بودند.
السمرقندي المعروف بالعياشي، أبي النضر محمد بن مسعود بن عياش السلمي ، تفسير العياشي، ج2، ص67
✅✅و در روايت سليم نيز آمده:
عمر آمد تا به خانه رسيد، فاطمه پشت در نشسته بود، سرش را بسته بود و بدنش از غم از دست دادن پدر نحيف و لاغر شده بود، عمر در را كوبيد و گفت: اي پسر ابوطالب! در را باز كن، فاطمه فرمود: اي عمر به ما چه كار داري؟ ما را با مصيبتي كه گرفتارش شده ايم تنها بگذار. عمر گفت: در را باز كن وگرنه آن را به آتش مي كشم. فاطمه فرمود: آيا از خداوند نمي ترسي كه وارد خانه ما مي شوي، عمر بازنگشت و آتش خواست و آتش را بر در خانه افكند و آن را سوزاند.
الهلالي، سليم بن قيس (متوفاي80هـ) كتاب سليم بن قيس، ص 864،
✅حضرت صديقه شكي نداشت كه جمعيت بدون اذن داخل منزل نخواهند شد؛ چون نص قرآن است كه بدون اجازه وارد خانه كسي نشويد:
يَأَيهُّا الَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا تَدْخُلُواْ بُيُوتًا غَيرَْ بُيُوتِكُمْ حَتيَ تَسْتَأْنِسُواْ وَتُسَلِّمُواْ عَليَ أَهْلِهَا ذَالِكُمْ خَيرٌْ لَّكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ.
فَإِن لَّمْ تجَِدُواْ فِيهَا أَحَدًا فَلَا تَدْخُلُوهَا حَتيَ يُؤْذَنَ لَكمُ ْ وَإِن قِيلَ لَكُمُ ارْجِعُواْ فَارْجِعُواْ هُوَ أَزْكيَ لَكُمْ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ عَلِيم . النور / 27 و 28.
اي افرادي كه ايمان آورده ايد! در خانه هايي غير از خانه خود وارد نشويد تا اجازه بگيريد و بر اهل آن خانه سلام كنيد اين براي شما بهتر است شايد متذكّر شويد!
و اگر كسي را در آن نيافتيد، وارد نشويد تا به شما اجازه داده شود و اگر گفته شد: «بازگرديد!» بازگرديد اين براي شما پاكيزه تر است و خداوند به آنچه انجام مي دهيد آگاه است!.
✅✅ خانه فاطمه، برتر از خانه پيامبران:
و از طرفي خانه انبياء احترام ويژه اي دارد كه كسي حق ورود بدون اجازه ندارد:
يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ لاتَدْخُلُواْ بُيُوتَ النَّبِيِ ّ إِلا أَن يُؤْذَنَ لَكُمْ. الأحزاب /53.
اي افرادي كه ايمان آورده ايد! در خانه هاي پيامبر داخل نشويد مگر به شما داده شود.
و شكي نيست كه خانه حضرت صديقه طاهره خانه پيغمبر محسوب مي شود همانطوري كه در تفاسير متعدد اهل سنت ذيل آيه شريفه:
فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَن تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ و يُسَبِّحُ لَهُ و فِيهَا بِالْغُدُوِّ وَالْأَصَالِ. النور/36.
در خانه هايي كه خدا رخصت داده كه [قدر و منزلت ] آن ها رفعت يابد و نامش در آن ها ياد شود. در آن [خانه ] ها هر بامداد و شامگاه او را نيايش مي كنند.
🔹سيوطي و ديگران از قول ابوبكر از نبي مكرم (صلي الله عليه وآله وسلم) نقل كرده اند كه خانه علي و زهرا عليهما السلام از با فضيلت ترين خانه هاي انبياء محسوب مي شود:
رسول خدا (ص) اين آيه را تلاوت فرمود، شخصي پرسيد: اين كدام خانه ها است؟ فرمود: خانه هاي پيامبران. ابوبكر پرسيد: آيا خانه علي و فاطمه هم از همان خانه ها است؟ فرمود: بلي، از بر ترين آن است.
السيوطي، عبد الرحمن بن الكمال جلال الدين (متوفاي911هـ)، الدر المنثور، ج 6، ص 203،
👇ادامه پاسخ👇
✅✅✅ افزون بر اين تصور اين بود كه با توجه به موقعيت حضرت زهرا (سلام الله عليها) و احترام رسول اكرم صلي الله عليه وآله مردم با ديدن حضرت صديقه خجالت بكشند و متعرض نشوند همچنان كه عدّه اي با شنيدن صداي حضرت صديقه برگشتند.
همراه عده اي به طرف خانه فاطمه آمد و در را كوبيد، فاطمه با شنيدن سر وصداي جمعيت با صداي بلند و همراه گريه فرياد زد: اي رسول خدا چه مصيبت هايي پس از تو از پسر خطاب و پسر ابوقحافه مي بينيم. گروهي با شنيدن گريه فاطمه دلشان به درد آمد و با گريه آنجا را ترك كردند؛ اما عمر با گروهي ديگر باقي ماندند.
الدينوري، أبو محمد عبد الله بن مسلم ابن قتيبة (متوفاي276
هـ)، الإمامة والسياسة، ج 1، ص 16،
🔹بنابراين حضرت صديقه طاهره، هنگام هجوم، با ديدن عمر و همراهانش در را بست و نزديك دَر ايستاده بود و احتمال نمي داد كه با وجود آن حضرت متعرض خانه شوند و اين بي شرمي مهاجمان بود كه حرمت خانه و اهل آن را رعايت نكردند
💢 چرا با وجود حضرت علي(ع)، فاطمه زهرا (س) پشت در رفت؟
#پاسخ_بخوانید 👇
✅ همسران رسول خدا (ص) و باز كردن دَر براي نامحرم:
نگاهي به روش پيامبر اكرم صلي الله عليه وآله وسلم در موضوع مورد بحث، بهترين دليل بر محكوميت شبهه انگيزان است؛ چرا كه موارد گوناگوني در كتاب هاي شيعه و اهل سنت وجود دارد كه رسول خدا صلي الله عليه وآله به همسرانش اجازه مي داد تا درب خانه را به روي ديگران ( نا محرمان ) باز كنند.
الف: امّ سلمه و باز كردن دَرِ خانه براي علي (عليه السلام):
رسول خدا (ص) از خانه زينب دختر جحش بيرون آمد و وارد خانه امّ سلمه شد؛ چون آن روز نوبت آمدن آن حضرت به خانه وي بود، مدتي نگذشته بود كه علي آهسته دقّ الباب كرد، رسول خدا (ص) بيدار شد، امّ سلمه پاسخ نداد، پيامبر فرمود: بلند شو و در را باز كن....
ابن عساكر الدمشقي الشافعي، أبي القاسم علي بن الحسن إبن هبة الله بن عبد الله،(متوفاي571هـ)، تاريخ مدينة دمشق وذكر فضلها وتسمية من حلها من الأماثل، ج 42، ص 470
✅✅ عائشه به دستور رسول خدا (ص) دَر را براي علي (ع) باز كرد:
نماز صبح را با رسول خدا (ص) خواندم، با آن حضرت از مسجد بيرون آمدم، اگر جايي مي رفت به من خبر مي داد و هنگامي كه دير بر مي گشت سراغ وي مي رفتم تا مطلع شوم؛ چون دوري او را نمي توانستم تحمل نمايم، فرمود: به خانه عائشه مي روم، من نيز نزد فاطمه رفتم و در كنار حسن و حسين همه خوشحال بوديم، سپس به طرف خانه عائشه رفتم و دَر زدم، گفت: كي هستي؟ گفتم: علي، گفت: پيامبر استراحت مي كند، برگشتم و دو مرتبه رفتم و دَر را كوبيدم، گفت: كيستي؟ گفتم: علي، گفت: پيامبر را كاري است، دلم طاقت نياورد، براي دفعه سوّم دقّ الباب كردم، عائشه گفت: كيستي؟ گفتم: علي، صداي رسول خدا را شنيدم، فرمود: اي عائشه دَر را باز كن، عائشه دَر را باز كرد و من وارد شدم....
الطبرسي، أبي منصور أحمد بن علي بن أبي طالب (متوفاي 548هـ)، الاحتجاج، ج1، ص 292
آنچه گذشت يك روايت از كتاب هاي شيعه و يك روايت از كتاب هاي اهل سنت بود كه به عنوان نمونه ذكر شد كه در آن ها رسول خدا صلي الله عليه وآله با توجه به اين كه خود حضرتش در خانه حضور داشت اجازه مي داد تا همسرانش دَر را براي افراد نا محرم باز كنند، و اين نشان مي دهد كه اين عمل با رعايت وظايف شرعي منعي نخواهد داشت.
☑️☑️ نتیجه گیری
🔹اولاً: صديقه شهيده، پشت در نرفت؛ بلكه جلوي در ايستاده بود كه با ديدن عمر و همراهان او به داخل خانه رفت و در را بست؛ پس اصلا حضرت زهرا سلام الله عليها پشت در نرفته بودد تا اين اشكال پيش بيايد؛
🔹ثانياً: حتي اگر اين مطلب صحت نيز داشته باشد و حضرت پشت در رفته باشد، به دليل اين كه عين همين قضيه براي رسول خدا صلي الله عليه وآله پيش آمده و آن حضرت به همسران خود دستور داده اند كه در را باز نمايند، اين اشكال دفع مي شود.
https://eitaa.com/Beautifulirran
🔺پاسخ به شبهات #فاطمیه
📛 شبهه 📛
چرا مردم مدینه در قبال کشته شدن
دختر رسول خدا صلى الله علیه و آله» توسط عمر سکوت کرده و هیچ اقدامی نکردند؟
❇️ پاسخ ❇️
🆔 @wiki_shobhe
🔺اعتراض بنی هاشم
✔️الف ) آیا بنیهاشم و همه کسانی که به ماجرای سقیفه و حوادث آن روزها اعتراض کرده و در خانه #حضرت_زهرا "سلام الله علیها" جمع شده و از بیعت با ابوبکر امتناع کردهاند، از اهالی مدینه محسوب نمیشوند؟
🔺شناخت حق وباطل
✔️ ب) آیا رسول خدا صلى الله علیه و آله، اهالی مدینه را معیار شناخت حق و باطل معرفی کرده بود و یا حضرت علی علیه السلام را؟
🔺عملکرد مردم مدینه حجت است ؟
✔️ ج) اگر رفتار و عملکرد مردم مدینه معیار شناخت حق و باطل است پس
✖️ کشتن خلیفه سوم،
✖️تعرض و دست کشیدن به باسن همسرش نائله.[1]
✖️شرکت نکردن در تشییع جنازه خلیفه، ممانعت از دفن شدن وی در قبرستان مسلمانان و دفن کردن خلیفه در قبرستان یهودیان و ... مباح و جایز بوده و قاتلین خلیفه نه تنها مقصر و معصیت کار نیستند؛ بلکه مستحق پاداش الهی نیز می باشند و از آنان باید تقدیر و تشکر شود؛ زیرا مردم مدینه هنگام کشته شدن عثمان نیز سکوت کرده و هیچ اقدامی نکردند.
👈اگر رفتار و عملکرد مردم مدینه معیار شناخت حق و باطل باشد پس یزید در حمله به مدینه و کشتن صحابه و مباح کردن خون و ناموس مسلمانان مقصر نیست و مرتکب هیچ گناهی نشده است! چون مردم مدینه در مقابل عمل يزيد عکس العمل خاصی از خود نشان نداده و هیچ اقدامی نکردهاند.
پینوشت: [1]«فَغَمَزَ أَوْرَاکَهَا، وَقَالَ: إِنَّهَا لَکَبِیرَهُ الْعَجِیزَهِ».
تاریخ طبری، ج 2، ص 676، حوادث سال 35 هجری.
🔺منبع: @alburhan_
https://eitaa.com/Beautifulirran
19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مختصری از زندگی امام خمینی (ره)
https://eitaa.com/Beautifulirran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای تبعید امام خمینی (ره) چه بود
https://eitaa.com/Beautifulirran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر امام (ره)درباره سیاست
https://eitaa.com/Beautifulirran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداخله نظامی از زبان امام خمینی (ره)
https://eitaa.com/Beautifulirran
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رحلت امام خمینی(ره)
https://eitaa.com/Beautifulirran
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ رحلت امام خمینی (ره)
https://eitaa.com/Beautifulirran