بانویی از جنس باور- اعظم عبدی .mp3
4.46M
اعظم عبدی، متولد روزهای نخست فرودین۱۳۵۰، وقتی همسرش را از دست داد، علیرغم تنهایی نه تنها فرزندان خود را تربیت و بزرگ کرد، بلکه یک کارگاه قالیبافی را ایجاد و اداره کرد.
از مهمترین صنایع دستی استان مرکزی که در جهان شناخته شده است میتوان به فرش (قالی بند ریحان، قالی ساروق و جیریا)، گیوه که نوعی پاپوش سنتی و کهن ایرانی است، اشاره کرد.
امروزه بانوان زیادی از استان مرکزی با توانمندی، مطالعه و دانشافزایی خود تلاش می کنند همچنان نام استان مرکزی را در بازار فرش جهان زنده نگه دارند.
خانم عبدی با ایجاد کارگاه تولید فرش سنتی و دستبافت، با ۲۰ سال سابقه تولید فرش جایگاه مهمی در بازار فرش استان پیدا کرده است، او یکی کارآفرینان بسیار موفق در استان مرکزی می باشد.
#ماه_بانو
#بانویی_از_جنس_باور
#اعظم_عبدی
#مرکزی
@iranmahbanoo
مثبت منفی هجده.mp3
9.23M
سال های نوجوانی زمانی است که کودکان اکثر دوستان خود را پیدا می کنند. آنها حتی با دوستان خودشان سرگرم می شوند، به آنها اعتماد می کنند و تحت تأثیر آنها قرار می گیرند. اما با گسترش دوستی و بزرگ تر شدن حلقه اجتماعی، فشار همسالان به وجود می آید. فشار همسالان نوجوان می تواند منجر به برخی پیامدهای نامطلوب و فضای ناخوشایند در خانه شود.
فشار همسالان موقعیتی است که در آن نوجوان احساس میکند مجبور به انجام کاری است زیرا میخواهد. بخشی از یک حلقه اجتماعی باشد و توسط آن ارزش قائل شود.
دکتر محمدامینی، روانشناس و مشاور، در ادامه توصیه هایی را به پدر مادرها ارائه میدهند که در این شرايط چطور با نوجوانان خود رفتار کنند...
#ماه_بانو
#مثبت_منفی_هجده
@iranmahbanoo
نامه من و پاسخ کارشناس.mp3
4.59M
به گفته مسوولین بهزیستی استان مرکزی از سال ۱۴۰۰ حدود ۱۲۱ بیمار مبتلا به نارسایی اوتیسم در چهار مرکز نگهداری در شهرستانهای ساوه، خمین و ۲ مرکز در اراک از خدمات درمانی، آموزشی و موارد دیگر بهرهمند میشوند که ارائه خدمات به بیماران اوتیسمی در مراکز نگهداری روزانه توسط ۵ نیرو متخصص و به صورت روزانه از ساعت ۸صبح تا ۱۳ است.در صورت وجود اختلال طیف اوتیسم در کودک سامانه غربالگری با ارجاع الکترونیک به یکی از پایگاههای غربالگری و تشخیص در سطح استان خانواده را برای ادامه کار راهنمایی میکنند.
اوتیسم نیز مانند هر بیماری خاص دیگری بر والدین به ویژه مادران تاثیر نا مناسب روحی و روانی دارد. پشتیبانی روانشناسان و ارائه مشاوره های روانی در کاهش این بار روانی بسیار موثر است.
#ماه_بانو
#نامه_من_و_پاسخ_کارشناس
#اوتیسم
@iranmahbanoo
زنان میدان- سوسن رمضانی.mp3
6.51M
روایت سوسن رمضانی همسر شهید مدافع حرم "شهید فیروز حمیدیزاده"...
سوسن، همسری عاشق، مادری فداکار، صبور و قوی از ۱۳ سال زندگی عاشقانه با مردی خوشاخلاق و بشاش روایت میکند.
او میگوید که ثمره این ۱۳سال سه پسر شجاع وقوی همچون پدر که به گفته پدرش بایدسه سرباز برای امام زمان تربیت بشوند، اما این زن قوی از تلخترین روز زندگی خود نیز میگوید روزی که مدافعان حرم به کشور بازگشتند ولی همسر شجاع او برنگشت، او غمانگیزترین غروب زندگی خودرا تجربه کرده وگفت آن غروب تمامی نداشت و با چشمانش میدید که پسرانش مثل گل در آغوش مردم از غم نداشتن پدر پرپر می شدند، حالا او میگوید حالا که ما همسران شهدا وفرزندان شهدا این همه سختی کشیدیم پس مردم ایران حواستان به خون به ناحق ریخته شهیدمان باشد و تا ابد پشتیبان ولایت فقیه باشید تا ظهور امام زمان (عج)....
#ماه_بانو #زنان_میدان
#سوسن_رمضانی
#شهید_فیروز_حمیدیزاده
#خراسان_شمالی
@iranmahbanoo
موج شکن - کبری لک زایی فر.mp3
5M
کبری لکزاییفر دختری از دیار نخل و آفتاب وشرجی هرمزگان است او متولد بندرعباس است و از ۸ سالگی نشان داده که میتواند با صخره وکوه دست وپنجه نرم کند، در نوجوانی شعار خواستن توانستن را در میدان عمل اثبات کرد و توانست در مسابقات دانشآموزی در سال ۸۶ در بخش تیمی هرمزگان را به مقام اول کشور در رشته سنگنوردی برساند.
برای او نبود امکانات در جنوبی ترین استان ایران بهانه ای نشد که از حرکت باز ایستد، او در جوانی عضو تیم ملی سنگنوردی بانوان ایران اسلامی شد و در کنار ورزش در رشته فیزیولوژی هم مدرک کارشناسی ارشد گرفت.
او بارها در عرصههای جهانی و کشوری در بخش سرعت رشته سنگنوردی دارای مدالهای رنگارنگ شده است و در کنار مدالهایش با حجابی که در میدانهای مسابقه دارد ثابت کرده هیچ کجا حجاب مانع حضورش در مسابقات نبوده است. کبری لکزاییفر یکی از بانوان ورزشکار موفق ایرانی است.
#ماه_بانو
#موج_شکن
#کبری_لکزاییفر
#هرمزگان
@iranmahbanoo
ایراندخت- نصرت الملوک کاشانچی.mp3
3.78M
از شخصیتهای ماندگار و تأثیرگذار عرصه پزشکی ایران، دکتر نصرت الملوک کاشانچی است.
او هرچه بیشتر به زنان محلات جنوبی تهران کمک می کرد آنان را نیازمندتر می دید و برای تأسیس یک زایشگاهی برای آنان مصمم شد. بنابراین دست به ابتکاری جالب زد.
روزی که عده ای از تجار سرشناس و طراز اول ایران میهمان پدرش بودند *نصرت الملوک* ناگهان وارد مجلس آنان شد و تا پدر و برادرانش متوجه شوند و او را بیرون کنند، در بیچارگی زنان محروم نطق گیرایی ایراد کرد و خاطر نشان کرد به علت عدم وجود دارو و پزشک در جنوب شهر، زنان بسیاری در هنگام زایمان از بین می روند و یک زایشگاه خیریه کوچک برای آنان کافی است!
در این هنگام برادران بانو کاشانی موفق شدند او را که جرأت کرده بود حریم و جو آن روزگار را بشکند و وارد مجلس مردان شود از مجلس بیرون کنند اما وی در هنگام خروج با صدای بلند به تجار گفت *من حجت را بر شما تمام کردم حال شما می دانید و وجدانتان...*
او بعدها در هنگام شرح ماجرا برای یکی از دوستانش گفته بود آن روز انتظار شماتت و توبیخ داشته است ولی پس از نیم ساعت برادرش به سراغش رفت و گفت آقایان با تو کار دارند، تو پشت در بمان و به پرسشهای آنان پاسخ بده! به هر حال کار آن روز وی باعث شد که تجار خرج تأسیس یک درمانگاه مجهز را تقبل کنند. از این پس با کمک دوستان دوران تحصیل در آلمان که اغلب مهندس بودند کار ساخت درمانگاه را شروع کرد و تجار خیر آنقدر پول جمع کردند که او توانست یک بیمارستان مناسب تاسیس کند.
#ماه_بانو
#ایراندخت
#نصرتالملوک_کاشانچی
@iranmahbanoo
موج شکن - یکتا خوگر.mp3
2.77M
یکتا خوگر بانوی البرزی نمونه ایست که توانسته در عرصهی ورزش نام زنان ایرانی را برسکوهای قدرت بنشاند.
این ورزشکار پرتلاش البرزی عضو تیم ملی زیر ۱۵ سال بدمینتون کشور است.
ملی پوش شایسته استان البرز در مسابقات آسیای میانه، سال ۲۰۲۳ در کشور تاجیکستان، توانست از بین ۵۵ شرکت کننده هم در بخش تک نفره و هم در بخش دو نفره به مدال طلا و مقام قهرمانی دست پیدا کند.
در این بخش با یکتا خوگر بیش از پیش آشنا میشویم.
#ماه_بانو
#موج_شکن
#یکتا_خوگر
@iranmahbanoo
ایراندخت - زینب کمایی.mp3
6.15M
میترا کمایی متولد خرداد ماه ۱۳۴۶ در آبادان، بسیار پختهتر از سن و سالش فکر و عمل میکرد ، میترا کمایی به خواست و علاقه قلبی خودش، نامش را به زینب تغییر داد.
زینب از کلاس سوم دبستان تحت تاثیر تربیت آگاهانه مادر و شرکت در جلسات قرآن حجاب را انتخاب کرد. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه راهنمایی و مسجد محله به فعالیتهای فرهنگی و تربیتی مشغول شد.
با شروع جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ زینب به همراه خانواده مجبور به ترک شهر و دیار کودکی اش شد. پس از مهاجرت به اصفهان و سپس شاهین شهر اصفهان او در سایه حمایت های مادرش به فعالیت های فرهنگی از جمله شرکت در کلاسهای اعتقادی جامعه زنان و عضویت در بسیج و فعالیت های پرورشی و تربیتی دبیرستان ۲۲ بهمن شاهین شهر پرداخت. به دلیل فعالیت های مستمر زینب و تلاش های بی وقفه اش جهت تغییر وضعیت فرهنگی شاهین شهر، پس از گذشت شش ماه از حضورش در این شهر هدف سازمان منافقین قرار گرفت.
زینب کمایی در جریان شکلگیری راهپیمایی درخصوص اعتراض به بدحجابی و بیحجابی در آخرین نفسهای سال ۱۳۶۰ و نزدیک به سال نو، بعنوان یکی از سردمداران راهپیمایی حضور داشت و شناسایی شد. چند روز بعد از این جریان، در اولین شب فروردین سال ۱۳۶۱، زینب کمایی در مسیر بازگشت از مسجد به خانه، توسط منافقین ربوده شده و به شهادت رسید. منافقین در طی ارسال نامه و تماس تلفنی مسئولیت ترور زینب را برعهده گرفتند. زینب چهارده ساله به شکل مظلومانه ای به شهادت رسید و همراه با شهدای فتح المبین در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپرده شد.
#ماه_بانو
#ایراندخت
#شهیده_زینب_کمایی
@iranmahbanoo
مثبت منفی هجده.mp3
6.53M
یکی از معضلات جدی این روزها سواستفاده های مالی، احساسی و بعضاً جنسی در فضای مجازی است.
طرح دلایل قابل اعتماد نبودن روابط در فضای مجازی و راههای پیشگیری و خروج از این روابط با حضور کارشناس روانشناسی و کارشناس نیروی انتظامی.
#ماه_بانو
#مثبت_منفی_هجده
#فضای_مجازی
@iranmahbanoo
بانویی از جنس باور - زهره مرادی.mp3
4.99M
زهره مرادی، فارغ التحصیل رشته برق از دانشگاه، که در زمینه تحصیلاتش نتوانست صاحب شغلی شود، ناامید نشد و مسیر بیگره و خانهی امیدی در شهرستان هرسین دایر نمود.
این کارآفرین جوان که ۱۵ سال است گلیم میبافد و این هنر را از مادر آموخته است، در کارگاه گلیم بافی خود به دیگر بانوان و دختران هرسینی آموزش میدهد.
گلیم یک بافتهی فاقد گره است که از روزگاران کهن در ایران به عنوان زیرانداز استفاده میشده و در شمار هنرهای دستی عشایر و روستاییان ایران به شمار می آید. شهرستان هرسین در استان کرمانشاه یکی از مراکز مهم تولید گلیم دستباف در ایران است که دستبافتههای آن با همین نام از آوازهی جهانی برخوردار است.
دستبافتههای بانوانی که با دست خالی اما با ذوق و هنر پای دار گلیم چرخ زندگی را به حرکت در میآورند.
#ماه_بانو
#بانویی_از_جنس_باور
#زهره_مرادی
#کرمانشاه
#گلیم_بافی
@iranmahbanoo
قرار دانایی -مژگان بابا مرندی.mp3
3.6M
خوشش نمیآید حرف بزند، اما کلمه کلمه حرفهایش کتاب می شود...
مژگان بابامرندی، متولد ۱۳۵۴ در تهران است، پدرش به خاطر اینکه بچه آرامی بشود، قبل از اینکه مدرسه برود به او خواندن و نوشتن آموخت. از نخستین نشریاتی که میخواند، کیهان بچهها بود.
اولین قصهاش هم در کیهان بچهها چاپ شد. اولین کتابش در سال ۱۳۷۵ چاپ شد.
از افتخارات او میتوان به برگزیده شدن ایشان در نخستین جشنواره ادبی کام یوسف برای کتاب «فقط بابا می تواند مرا از خواب بیدار کند» اشاره کرد.
او برگزیده پنجمین جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان برای داستان پدر بزرگ سلام می باشند و همچنین در دوازدهمین جشنواره کتاب سلام نیز مورد تقدیر قرار گرفته اند.
کتاب «حتی مردها هم گاهی گریه می کنند»
یکی دیگر از کتاب های اوست، این کتاب داستانی را نشر مدرسه در حوزه کودک و نوجوان چاپ نموده است.
#ماه_بانو
#قرار_دانایی
#مژگان_بابامرندی
#حتی_مردها_هم_گاهی_گریه_میکنند
@iranmahbanoo
ماهبانو
پنج شنبه ها بعد خبر ساعت ده از رادیوهای استانی
*ماهبانو*
هفت برگ درخشان مجله هفتگی ماه بانو:
#بانویی_از_جنس_باور
#زنان_میدان
#موج_شکن
#قرار_دانایی
#ایراندخت
#مثبت_منفی_هجده
#نامه_من_و_پاسخ_کارشناس
@iranmahbanoo
قرار دانایی - بتول میرزایی.mp3
9.62M
بتول ميرزايی نويسنده ايلامی، متولد مهرماه سال ۱۳۶۳ درشهرستان آبدانان، دانش آموختۀ زبان و ادبیات فارسی در مقطع ارشد، برگزيده نوقلم در نخستین جشنواره بین المللی کتاب ایثار و شهادت با عنوان «سرخ نگاران» است. وی در حال حاضر دبیر انجمن ادبی شهرستان آبدانان، عضو انجمن نویسندگان ایرانیان تهران، عضو انجمن سینمایی ارشاد اسلامی، عضو شورای کارشناسی و تألیف کتب دفاع مقدس و دبیر و مدرس ادبیات در سطح استان است.
او معتقد است قلم زدن برای شهدا دین و تکلیفی است بر عهدۀ تمام نویسندگان، زیرا این تنها کاری است که می توان در قبال ایثارگری و فداکاری آنها انجام داد.
شروع کار وی با نگارش داستان "شوق وصال" و "دستهای بابا" بود. شوق وصال در مورد نوجوانترین شهید دفاع مقدس علی جرایه
اهل سراباع شهرستان آبدانان استان ایلام است.
تفنگدار ایل، فُرسان، عملیات آخر، روایت نعیمه، دسته گلی برای شهناز، وصیتنامه ناتمام، نگهبان کولِگ، خداحافظ رفیق، تپه ۴۷، روایت قیصر، مهمان ناخوانده، ملیچک بهشتی، آخرین خداحافظی عناوین تعدادی از کتابهای منتشرشده وی در ادبیات دفاع مقدس است.
#ماه_بانو
#قرار_دانایی
#بتول_میرزایی
#شوق_وصال
#ایلام
@iranmahbanoo
ایراندخت -زینب اسلامی.mp3
14.63M
زینب اسلامی، متولد سال ۱۳۰۶، اولین بانوی مدرس قرآن در ایلام که به *عمه زینب* ایلامیها معروف بود، در سالهایی که درس خواندن و درس آموختن برای زنان تا حدودی ممنوع بود و خانوادهها به دلایل اعتقادی و مذهبی از فرستادن دختران به مکتبخانهها امتناع میکردند دست بهکارشد و اولین مکتب خانه قرآنی را به همراهی خانواده، در نوجوانی و در سال ۱۳۱۷ در شهر ایلام راه اندازی کرد، این بانوی پرتلاش در مکتب پدرش مرحوم ملامحمدعلی اسلامی علوم قرآنی و خواندن قرآن را آموخت و در راه یادگیری آن به کودکان و نوجوانان و زنان ایلام تا واپسین روزهای عمرش تلاش کرد و بیش از ۵۰ سال با همان شیوه قدیمی حروف هجی به علاقهمندان قرآن آموخت.
#ماه_بانو
#ایراندخت
#زینب_اسلامی
#ایلام
@iranmahbanoo
موج شکن - صبا رحمتی.mp3
12.89M
صبا رحمتی اهل خرم آباد متولد دی ماه ۱۳۶۹ عضو تیم ملی بزرگسالان کانوپولوی بانوان میباشد، وی از سال ۸۹ تاکنون عضو تیم ملی کانوپولوی بانوان بوده و دارای مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا در هند و مدال طلای مسابقات قهرمانی کشور به همراه تیم لرستان و همچنین حضور در چندین مسابقه بین المللی رادر کارنامه خود دارد.
خانم رحمتی منحصر بودن رشته کانوپولو را علت گرایش و علاقه خود به این رشته ورزشی میداند.
#ماه_بانو
#موج_شکن
#صبا_رحمتی
#لرستان
@iranmahbanoo
مهربان بانوی عزیز، همراه گرامی ما در کانال ماه بانو
شمایی که در این کانال، شنوندهی صدای ماهبانوان سراسر کشور هستید، *ماه بانوی شهر و دیار شما، از نگاه شما کیست؟*
معرفی مهربانوی منتخب شما به ما
از طریق
📲@z_ghajar
📲@safaeyan_z
@iranmahbanoo
بانویی از جنس باور - فریبا بایزدی.mp3
12.58M
فریبا بایزیدی هنرمند و کارآفرین کردستانی که ۳۸ سال پیش در روزی زمستانی در سنندج بدنیا آمد، سازنده دف پوستی است تا گرمای دف را به خانهها هدیه دهد.
فریبا ۲۱ سال هست که همراه با خانواده و دوستان در ساختن این ساز عرفانی فعالیت دارد.
فریبای هنرمند میگوید آن زمانی که اولین نغمهی عاشقی را در کنار همسر خود زندگی کرد همان زمان هم اولین جرقههای ساخت دف هم زده شد، او ساختن دف را از همسرش آموخته است و آن را به جان فرزند دلبند ۶ سالهشان گره زدهاند و اینک فرزندش کوچکترین نوازنده دف ایران است.
این دفها با زحمت مردان و زنان و کودکان کردستانی ساخته شده است، همه از همه جا با هم بسیج شدهاند تا دفی درخور ساخته شود که صدایش تا ملکوت برسد.
این کارآفرین نمونه در سطح استان کردستان، با این هنر خود هم به اقتصاد و هم به اشتغال و گردشگری کمک شایانی کرده است و عشق و عرفان را به زندگی خود و مردم جاری ساخته است.
#ماه_بانو
#بانویی_از_جنس_باور
#فریبا_بایزدی
#کردستان
@iranmahbanoo
زنان میدان - نسرین کاظمی.mp3
10.24M
خانم نسرین کاظمی، مادر شهید امیر عروج زاده که فرزندش در تاریخ نهم آذرماه سال ۱۳۹۲ در منطقه صفر مرزی سیلوانا در سن ۲۸ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل شده وقتی خبر شهادت امیر را در ماه محرم و هنگامه عصر دریافت کرد، گویا قبلا از شهادتِ فرزندش آگاه بود و نوع خاصی از صبوری و بردباری را در خود احساس می کرد و گویا خدا قبل از شهادت فرزند، صبوری را به مادر عطا کرده بود.
وی با دریافت خبر شهادت سجده شکر میکند، احساس میکند که امیر همیشه در خانه است و وجود معنوی او را حس میکند. زمان بروز ناراحتی همیشه به خواب مادر و خواهرش می آید...
مادر شهید با گلوی بغض گرفته از روزهای آخر دیدار با امیر میگوید که خیلی مهربان شده بود.
امیر به مادر میگوید: مادر میخوام ببوسمت و ... بغض مادر اجازه ادامه صحبت را نمیدهد و ...
#ماه_بانو
#زنان_میدان
#نسرین_کاظمی
#ارومیه
@iranmahbanoo
ایراندخت - فاطمه خاموشی ( بانوطه) .mp3
4.46M
فاطمه خاموشی ملقب به بانو طاهایی در سال ۱۳۰۹ شمسی در تهران به دنیا آمد. او دروس دینی را نزد همسر و پدر همسر خود آموخت.
بانو طاهایی بعد مهاجرت به مشهد در منزل خود تدریس معارف دینی را برای بانوان آغاز کرد که با استقبال شورانگیز آنها مواجه شد و در سال ۱۳۴۵ مدرسه علمیه نرجس (س) را برآمده از قدرت ایمان و ارادهی استوارش بنیاد نهاد و راه سعادت را برای خود و دیگران هموار نمود.
این اندیشمند دیار آفتاب در دوره خفقان سیاسی پهلوی و اضمحلال فرهنگ دینی در جامعه ایرانی به تنهایی پرچم تربیت دینی بانوان مشهد را برافراشت و با اخلاق حسنه و رفتار عالمانهاش، موجب جذب زنان و دختران بسیاری از اقشار مختلف فرهنگی و اجتماعی پای منبر دین شد.
از تألیفات این بانوی وارسته کتابهایی مانند رهنمودهای دینی، سیری در خطبه فدک، سیری در زیارت عاشورا و درسهایی در محضر امام حسن عسکری(ع) است.
#ماه_بانو
#ایراندخت
#فاطمه_خاموشی
#بانو_طاهایی
#مدرسه_علمیه_نرجس
@iranmahbanoo
موج شکن- پروین فرهادی.mp3
5.12M
پروین فرهادی ، متولد سپیدان فارس است. او فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد تربیت بدنی است. پروین در سن ۱۴ سالگی وارد فوتبال و فوتسال شد. وی جزء اولین لژیونرهای فوتبال بانوان است. قهرمانی جهان با تیم دانشجویان، قهرمانی پنج دوره لیگ برتر فوتبال بانوان و حضور در رقابتهای متعدد بین المللی (آسیایی-مقدماتی المپیک) از افتخارات وی میباشد. او دارای مدرک مربیگری فوتبال و مدرسه فوتبال در شیراز میباشد. پروین در یک خانواده عشق ورزش به دنیا آمد که همه پسرهای خانه مشغول گل کوچک بازی کردن در هر گوشه ای بودند. وقتی برادرانش مشغول فوتبال بازی کردن بودند، او هم همراه آنها بود و در نهایت هم به جرگه آنها پیوست، ولی لزوما همیشه بازی به او نمی رسید.
مسیر طولانی پروین برای رسیدن به تیم ملی آنچنان هموار و روشن نبود. آشنایی او با فوتبال باشگاهی و ملی تقریبا تصادفی بود.
در مدرسه برای انتخابی ناحیه ثبت نام کرد، همه چیز خوب پیش رفت و برای تیم انتخاب شد، از همانجا موفق شد به تیم ملی برسد و به عنوان هافبک چپ شروع به بازی کند و بعدها در هافبک وسط ، نقش طراحی حملههای تیم را انجام میدهد.
#ماه_بانو
#موج_شکن
#پروین_فرهادی
#فارس
@iranmahbanoo
بانویی از جنس باور - افسانه زارع.mp3
5.7M
افسانه زارع اهل روستای خورمیز شهرستان مهریز است. این کار آفرین ۵۶ ساله، در سن نوجوانی با فردی از دیار کرمانشاه ازدواج میکند و عازم بندرعباس میشود. همسرش به دوزندگی وسایل ماشین رو میآورد ولی با شکست مواجه میشود آنها تصمیم میگیرند به دیار یزد برگردند.
افسانه بنا به علاقه خود و همراهی همسرش چرخخیاطی تهیه و شروع به خیاطی میکند.
ابتدا سفارشات کم و به مرور کارش رونق میگیرد و سفارشهای بیشتری را دریافت میکند و در کنارش فروشگاهی را افتتاح میکند او ترمه سوغات قدیمی یزد را تهیه و کار روی این پارچهی زیبا، کارهای مختلفی را برای بومگردیها و دیگر شهرستانها تهیه میکند.
این روزها افسانه یک تولید کننده محصولات ترمه در یزد است و زنهای بیسرپرست یا بد سرپرست را به عنوان همکار در کارگاه به کار گرفته و باعث رونق اقتصادی خانواده خویش و زندگی این بانوان شده است.
#ماه_بانو
#بانویی_ازجنس_باور
#افسانه_زارع
#یزد
@iranmahbanoo
نامه من و پاسخ کارشناس.mp3
4.97M
یکی از دغدغههای بانوان خصوصا بانوان شاغل، مدیریت زمان و رسیدگی به همه امور است.
خانم سعیدی یکی از بانوان شاغل که در کنار همسرداری و انجام امور مختلف منزل باید برای دو فرزند ۳ و ۷ ساله ای که دارد مادری کند و به نیازهایشان توجه کند. او وقتی نمیتواند از عهده همه مسئولیتهایش بربیاید دچار اضطراب می شود و حس بدی پیدا میکند .
توضیحات دکتر طوسی مشاور خانواده و مدرس دانشگاه در خصوص مدیریت زمان و نکات کاربردی در این خصوص در آیتم نامه من و پاسخ کارشناس....
#ماه_بانو
#نامه_من_و_پاسخ_کارشناس
#مدیریت_زمان_بانوان_شاغل
@iranmahbanoo
زنان میدان - عقیله ملازاده سورکی.mp3
5.44M
عقیله ملازاده سورکی در سال ۱۳۳۹
در شهرستان گنبدکاووس در خانوادهای مذهبی دیده به دنیا گشود.
پدر عقیله خانم روحانی بودند و هم تحصیلات دانشگاهی داشتند و هم تحصیلات حوزوی.
پدر در آموزش و پرورش تدریس میکردند و عقیله در دامن مادر درس صبر و بزرگی و استقامت می آموخت. وقتی بانو عقیله به سن نوجوانی رسید پدر بنا به دلایلی از گنبد کاووس به شهرستان ساری منتقل شدند و عقیله ادامه زندگیش را در ساری سپری کرد.
عقیله هنوز در سن جوانی بود که شهادت برایش معنا یافت. عموی شهیدش اولین درس شهادت را به عقیله داد و بعد هم برادر عقیله به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
عقیله به درس خواندن ادامه داد و دیپلم فرهنگوادب را در رشته علومانسانی اخذ کرد و بعد از آن ازدواج کرد. دختری که در نوجوانی و جوانی شهادت را با جان و روحش لمس کرده بود فرزندانش را در دامان خود، در راه شهادت تربیت کرد. دیگر فرزند حاجیه خانم، محمدرضا رادمهر از جانباز خانطومان است؛ فرزندانی که در دامان مادری عفیفه به نام عقیله به درستی تربیت شدند و پرورش یافتند و با دعای خیر مادر، راه شهادت را برگزیدند و پرواز به سوی معبودانتخاب آنهاست.
#ماه بانو
#زنان_میدان
#عقیله_ملازاده_سورکی
#شهید_محمود_رادمهر
#مازندران
@iranmahbanoo
زنان میدان - عاشوری.mp3
4.6M
در کتاب درسی اول می خوانیم که: بابا نان داد.
ولی در زمان جنگ چه کسانی برای رزمندگان نان تهیه می کردند؟
چه کسانی در کنار هم می نشستند و در کنار تنورها عرق می ریختند و نان رزمندگان را آماده می کردند؟
خواهر شهید است و دلداده انقلاب.
زمان جنگ از زنان فعال و پرتلاش برای خدمت به جبهه های جنگ بود.
خانم بیگم عاشوری در کنار دیگر خانمهای هممحلی به پخت نان محلی می پرداخت و با دلدادگی هر چه تمامتر زندگیشان را وقف جنگ و رزمندگان می کردند و نان آنها را آماده می کردند...
آن زمان میدانهای شلمچه و فکه صحنه نبرد دلیر مردان بود و در پشت جبهه میدان حضور شیرزنان همین صحنه هایی بود که خانم عاشوری و دیگر زنان در کنار هم خلق می کردند.
#ماه_بانو
#زنان_میدان
#بیگم_عاشوری
#زنان_بوشهر
#بوشهر
@iranmahbanoo