کتاب «سه نیمه سیب» خاطرات مادر شهیدان بختی، به قلم محمد محمودی نورآبادی که تکرار حماسهی ام وهبی دیگر در عاشوراست را ورق بزنیم...
انتشارات خط مقدم، این کتاب را چاپ کرده است.
مادر در حالی دو دردانهاش را با نام و عنوان جعلی زیر قرآن رد میکند و روانه شام میکند که باید نقش یک زن افغانی را هم بازی کند. جواب تلفنهایی را که از طرف تشکیلات لشکر فاطمیون تماس میگیرند، با لهجه افغانی بدهد. نام بچههایش را از مصطفی و مجتبی به بشیر و جواد تغییر داده و آنها با همین نام عنوان پاسپورت افغانی گرفته و راهی شام شدهاند. حتی دو برادر، دیگر در ساز و کار لشکر برادر هم نیستند و پسر خاله خود را جا زدهاند و این مادر باید ششدانگ حواسش به همه چیز باشد.
#ماه_بانو
#سه_نیمه_سیب
#محمد_محمودی_نورآبادی
#زنان_میدان
#خدیجه_شاد
@iranmahbanoo
ایراندخت- بانو امین.mp3
1.13M
سیده نصرتبیگم امین معروف به بانو امین،
نخستین زن در تاریخ معاصر ایران است که اجازهٔ اجتهاد گرفتهاست.
یکی از نزدیکترین شاگردان او، زینت السادات علویه همایونی، ایدۀ تاسیس مدرسهای برای بانوان که در آن علوم دینی تدریس شود را با او در میان گذاشت. اینگونه اولین حوزه علمیه بانوان به نام مکتب فاطمه (س) تاسیس شد.
وی کتابهای خود را با نام «بانوی ایرانی» یا «بانوی اصفهانی» به چاپ رساندهاست.
در نگاه بانوی مجتهده امین،
*زن موجود جمیل و ظریفی است که مظهر جمال خلقت است.*
بانو امین در کتاب روش خوشبختی و توصیه به خواهران ایمانی، سعی کردهاست معنای «سعادت و خوشبختی» و راه نیل به آن را با زبانی ساده و همراه با پند و اندرزها به زنان ابلاغ کند.
#ماه_بانو #ایراندخت
#سیده_نصرتبیگم_امین #بانو_امین
#زینت_السادات_علویه_همایونی
#بانو_همایونی
@iranmahbanoo
Mahbanoo.mp3
491.1K
ماهبانو، مجلهای شنیدنی، برای معرفی زنان موفق و موثر ایرانی
پنج شنبه ها از رادیوهای استانی
*ماهبانو*
هفت آینه در مجلهای هفتگی:
#بانویی_از_جنس_باور
#زنان_میدان
#موج_شکن
#قرار_دانایی
#ایراندخت
#مثبت_منفی_هجده
#نامه_من_و_پاسخ_کارشناس
@iranmahbanoo
موج شکن-افسانه حسامی فرد.mp3
4.25M
افسانهی پزشکِ کوهستان که رنگ حقیقت گرفت.
افسانه حسامیفرد
بانوی کوهنورد فاتح قلل بالای هشت هزارمتر که روزی عضویتِ باشگاه هشت هزارتاییها، رویای او بود...
روایت بانوی فاتح پادشاه کوهها وقللی همچون اورست ومانسلو وکی تو در ماه بانو...
#ماه_بانو
#موج_شکن
#افسانه_حسامیفرد
#خراسان_شمالی
@iranmahbanoo
قرار دانایی - فائزه ساسانی خواه.mp3
3.98M
كتاب «چراغهای روشن شهر» خاطرات زهره فرهادی دختر ۱۵ ساله از روزهای مقاومت در سالهای جنگ تحمیلی و حضور در جهاد است كه *فائزه ساسانیخواه* آن را تدوین كرده و توسط سوره مهر منتشر شده است.
این کتاب قصهاي است از رشادتهاي عزيزان و گمنامانی که به دنيا ثابت کردند دفاع در برابر استکبار و مزدورانشان سن و سال و زن و مرد نمیشناسد.
بدون شک «چراغهای روشن شهر» همان دختران و پسرانی هستند که تا پای جان برای روشن شدن دوباره چراغ خانههای ویران شده خرمشهر ایستادگی کردند.
این کتاب حاصل پنج سال مصاحبه عمیق و هدفمند ساسانیخواه با راوی، تحقیقات میدانی و کتابخانهای در دو سفر به استان خوزستان و صحبت و جلسه های متعدد با کارشناسان حوزه خاطره نگاری است.
فائزه ساسانیخواه درباره این کتاب می گوید: این رنج را بر خودم تحمیل کردم که علاوه بر ضبط خاطرات و پیاده کردن آن اثر برای مخاطب جذاب و پر کشش باشد از این رو روایت کاملا مستند را تا جایی که امکان و انعطاف داشت بدون مخدوش کردن آن، به اثر داستانی نزدیک کردم.
سیاوش نام کتاب دیگری به قلم این نویسنده است.
#ماه_بانو
#قرار_دانایی
#فائزه_ساسانیخواه
#زهره_فرهادی
@iranmahbanoo
ایراندخت - حماسه آفرینی زنان لرده.mp3
4.51M
لرده روستایی کوهستانی در منطقه ای صعب العبور در دل کوههای گیسکان در هشت مایلی شمال شرقی شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان استان بوشهر است.
کوههای این روستا را به نام کوههای عقاب میشناسند و مردمانش همچون عقاب با چشمانی تیزبین از آب و خاکشان دفاع کردهاند.
آنچه نام لرده را در تاریخ ایران مطرح کرده حماسهای است که زنان این دیار آفریدند.
زنان روستای لرده دشتستان ۱۰۵ سال پیش در مقابله با متجاوزان انگلیسی حماسهای بیبدیل آفریدند و نام این منطقه را جاودانه کردند.
شش زن با کل کشیدن و جابهجایی های متعدد باعث شده بودند که هراس در دل انگلیسیها بیفتد. سروصدایی که زنان به پا کردند باعث شده بود که انگلیسیها فکر کنند با سپاه بزرگی در حال جنگ هستند.
این روایت حماسی را در کتاب "از نبرد دلوار تا حماسه لرده" به روایتگری فاطمه مومنی بیشتر بخوانید.
همچنین سید قاسم یاحسینی نویسنده کتاب «از جنگ لرده تا حماسه سیمین" به بازخوانی نقش زنان دشتستانی در مبارزات ضد استعماری و ضد استبدادی پرداخته است.
#ماه_بانو
#ایراندخت
#زنان_لرده
#بوشهر
@iranmahbanoo
banoye bavar_isfahan4.mp3
7.6M
مرضیه جلال زاده، همکلاسیاش در دانشگاه، در رشته طراحی دوخت، یک ناشنوا بود با هم دوست شدند برای اینکه بتواند بهتر به او کمک کند زبان اشاره را یاد گرفت.
بعدها در رشته روانشناسی فارغ التحصیل شد و تصمیم به کارآفرینی گرفت، به فکر افتاد که برای افراد ناشنوا و کم شنوا کاری کند، یک کارگاه کوچک خیاطی زد ، حالا یک جمع 40 نفره از خانمهایی که مشکل شنوایی دارند به دوخت و دوز لباس مشغولند و پژواک صدای چرخ هنرشان نشانگری در مسیر توانمندی آنهاست ...
#ماه_بانو #بانویی_از_جنس_باور #مرضیه_جلالزاده #کارآفرینی_معلولان
#اصفهان
@iranmahbanoo
زنان میدان - خدیجه باغ شمال.mp3
10.79M
روایت مادرشهید سیدحسن جوادیحسینی از تبریز یکی از غواصانی که در عملیات والفجر به شهادت رسیده است.
عملیات والفجر آخرین آزمونی بود که این غواص خط شکن، در اروند خروشان با بهترین نمره، راهی آسمانِ بارانی می شود تا همرزمانش، فاتحِ فاو شوند.
خدیجه، مادری که هر پنج شنبه با دلی گرفته ولی سری سربلند کنار مزار پسر مینشیند و به پرچم ایران که فرزندش به خاطر آن راهی جبهه شده مینگرد.
#ماه_بانو
#زنان_میدان
#خدیجه_باغشمال
#تبریز
@iranmahbanoo
سومین برنامه مجله شنیدنی ماهبانو
پنج شنبه ۱۲ مردادماه
به صورت صوتی منتشر می شود....
@iranmahbanoo
بانویی از جنس باور- شهناز منوچهری.mp3
7.32M
برنج و گردویی که در هاون چوبی بزرگ کوبیده، دَنگِتو شده و در داخل لاقالی روی کِلِه تفت داده شده، شهناز منوچهری را به باور خوشطعم *توانستن* رسانده است.
شهناز بانوی کارآفرین حلواپز ساکن شهرستان کردکوی، توانست با پخت حلوا گردویی اشتغال آفرین شود.
جوز حلوا یا حلوای گردویی متشکل از برنج نیم دانهی کوبیده شده و مغز گردوی کوبیده و چرخ شده که با زحمت، صبر و کِترا زدن های فراوان تهیه می شود، سوغاتی شیرین شهر و این بانوی پرتلاش است.
عطر، طعم و کیفیت بالای حلوای دستپخت خانم منوچهری، علاوه بر جذب مشتریان فراوان سبب شده این حلوا به عنوان سوغات به سراسر ایران و کشورهایی مانند استرالیا، ترکیه و آلمان صادر شود.
دَنگِتو:مخلوط برنج و گردوی کوبیده شده
لاقالی:تابه مسی
کِلِه:اجاقی که با گِل درست می شود و آتش آن با هیزم است.
کِترا:قاشق بلند مسی برای هم زدنهای مداوم حلوا
#ماه_بانو #بانویی_از_جنس_باور #شهناز_منوچهری
#کردکوی
@iranmahbanoo
قرار دانایی -مرضیه ذاکری.mp3
5.54M
شنیدهاید که آدمها به خاطر در باز خانه کسی به مهمانی نمیروند، بلکه این روی باز و دل گشاده است که مهمان را به خانه میآورد؟ این روی باز، همان بزرگ و وسیع بودن انسان است. با «بزرگ شدن خود»، مرزهای خانه انسان نیز تغییر میکند و خانه بزرگ میشود، نه اینکه دیوارهای خانه حرکت کنند و خانه وسیع شود، بلکه چون دل وسیع شده، خانه هم برای دیگران جا دارد. خانه میشود خانه امید آدمها.
کتاب خانه ای برای همه در بخشهای متنوعی، گردآوری شده، که خانم ها مرضیه ذاکری و صدیقه هنرور امر تحقیقش رو انجام دادند.
خانم منصوره مقدسیان یکی از اشخاصی است که در این کتاب جلوه شکوه اقتدار زندگی اش بخوبی نمایان است.داستان خانه خانم منصوره مقدسیان در این کتاب، از این دست خانه هاست که خانهاش شده «خانه ای برای همه». مادر هم در این خانه، مادری برای همه است. خانم منصوره مقدسیان در ظاهر کار خیلی خاصی نمیکند؛ اما ظرافتهای درک او از دیگران، باعث شده ظرفیت آدمها را خوب بشناسد و متناسب با هرکدام جوری دستگیری کند.
این کتاب داستان زندگی بانوانی که با عنایت به زندگی ایرانی اسلامی و روایت منطق درستشان از زندگی، به گوش همگان می¬رسد، باشد که سرمشقی برای بسیاری دیگر از بانوان این سرزمین قرار گیرد، تلنگری باشد بر تیرگی ابر زندگی کسانی که ناامیدانه پرسه در این خاک میزنند، بانویی از جنس نور که هویدا بودن مرام ساده زیستی و فهم و درایتش، درس های ساده اما پر کاربردی برای زندگی هایست که کلید قفلی را گم کرده اند که شاید بازکردنش از قفل کردنش راحت تر باشد.
#ماه_بانو
#قرار_دانایی
#مرضیه_ذاکری
#منصوره_مقدسیان
@iranmahbanoo
ايراندخت - گوهرشاد حسنی سیفی.mp3
6.15M
*گوهرشاد* زنی پرآوازه از دیار مینودری که اثر خوشنویسی او با نام گلستان زبان زد اهالی هنر می باشد. او هنر خوشنویسی را وامدار پدرش میرعماد حسنی است،همسر او نیز میرعلی از خوشنویسان عصر صفوی بوده است.
دختر میرعماد حسنی سیفی قزوینی از خوشنویسان و نستعلیق نویسان پرآوازه سده یازدهم هجری است. او آموختن خط را از نوجوانی آغاز کرد و نستعلیق را نزد پدر آموخت و از زبردستترین زنان خوشنویس شد. گوهرشاد شاعر و اهل طنز نیز بود و پدر او را حرمت بسیار مینهاد. این خوشنویس شهیر دیار مینودری در سال ۱۰۳۲ از اصفهان به قزوین می آید و در این سال مکتب خوشنویسی و مجلس تعلیم خط پدر، میرعماد قزوینی را در زادگاهش احیا می کند.
گوهرشاد در سال ۱۰۳۸ در قزوین فوت می کند.
از آثار او می توان به نسخهای از گلستان سعدی به قلمِ کتابت خوش می توان اشاره کرد.
#ماه_بانو #ایراندخت
#گوهرشاد #گوهرشاد_حسنی_سیفی_قزوینی
#قزوین
@iranmahbanoo
موج شکن - زهرا نادری.mp3
3.44M
زهرا نادری بنی، بیستوچهار ساله، عضو تیم ملی جودوی بانوان ایران با پنج عنوان قهرمانی آسیایی مهربانوی ورزشکاری از شهر بن استان چهارمحال و بختیاری است.
او رکورددار ورزش جودوی بانوان کشور است و تاکنون ۲۵ مدال کشوری بدست آورده است.
خانم نادری که چند دوره بعنوان کاپیتان تیمملی جودوی بانوان کشور نیز فعالیت داشته، مدرس تربیت بدنی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
او همزمان به دو عرصه فکر میکند، حفظ سکوی قهرمانی و به موازات آن در کار کشاورزی کمک حال خانواده می باشد.
خانم نادری فرمانده پایگاه بسیج مسجد الزهرای شهر بن میباشد و در کارهای خیر و عام المنفعه پیشقدم و داوطلب میباشد.
او یکی از مدالهای ارزشمند خود را به پدر فرمانده شهید غلامرضا طادی تقدیم کرد.
#ماه_بانو
#موج_شکن
#زهرا_نادری
#چهارمحالوبختیاری
@iranmahbanoo
قراردانایی - نرگس مقدسیان.mp3
3.59M
” از زن تا زمین” برگرفته از تجربۀ زیسته و حاصل تحقیق و مشاهدات نرگس مقدسیان است؛ بدلیل همجواری او با زباله لندفیل(محل دفن زباله)، معضلات زیست محیطی آن همواره یکی از دغدغه های مهم زندگی او بوده است.
مقدسیان متولد ۱۳۴۵ و ساکن رشت هست؛ او از نیمۀ دوم دهه هفتاد داستان می نویسد و از سال هشتاد به طور جدی داستان نویسی را آغاز می کند. اولین داستانش به نام “ماگما”در روزنامه گیلان امروز چاپ شد و داستان “این صدا تا کجا با ما می آید؟” در سال ۱۳۸۹ از داستان های برتر جایزۀ صادق هدایت می شود.
او تقریبا همزمان با تاسیس خانه فرهنگ گیلان از اعضای ثابت خانه فرهنگ و سالیان زیادی از اعضای هیئت اجرائی داستان خانه فرهنگ گیلان است.
#ماه_بانو
#قرار_دانایی #نرگس_مقدسیان #گیلان
@iranmahbanoo
«آسمان مرد و زمین زن در خرد
هرچه آن انداخت این میپرود»
این بیت مثنوی مولانا تصویری از رمان «از زن تا زمین» نوشته نرگس مقدسیان است.
«از زن تا زمین» رمانی با مسائل زیستمحیطی گیلان و دغدغههای زنان است؛ رمانی اجتماعی و اقلیمی که داستانهایش بیشتر در محلات فقیرنشین رشت یا شالیزارهای حوالی زباله لندفیل میگذرد؛ و حکایتگر وضعیت زندگی کارگران و ساکنین این نواحی است.
در این رمان، از رودخانهای نوشته میشود که به سوی دریای خزر میرود و پلیدی را با خود حمل میکند: «از دور سیاهرود را میدیدیم که مثل یک سیاهمارِ پروار پیچوتابخوران از آشغال کوه به سمت ما میآمد...» تشبیه رودخانه به مار سیاه پروار، تداعیگر مار اهریمنی اسطورهای است که به زمین حمله میکند: «مار اهریمن بعد از آب به زمین حمله میکند. او به شکل مار از بخشی از آسمان که در زیر زمین قرار دارد، بیرون میپرد و بر زمین میجهد. زمین تاریک میشود و جانوران موذی به روی زمین رها میشوند و پلیدی چنان همهجا را فرامیگیرد که حتی نوک سوزنی از این آلودگی به کنار نمیماند.»
#ماه_بانو
#قرار_دانایی #نرگس_مقدسیان #از_زن_تا_زمین
@iranmahbanoo
ايراندخت - پروین اعتصامی.mp3
10.11M
هر بلایی کز تو آید رحمتی ست
هر که را فقری دهی آن رحمتی است
زان به تاریکی گذاری بنده را
تا ببیند آن رخ تابنده را
تیشه زان بر هر رگ و بندم زنند
تا که با لطف تو پیوندم زنند
هر که مسکین و پریشان تو بود
خود نمی دانست و مهمان تو بود
این اشعار نغز از آن دختر خوش ذوق پدر ادبپرورش -رخشنده - معروف به پروین اعتصامی است؛ او که به حق خوشه پروین آسمان شعر و ادب و حکمت ایران است. رخشنده اعتصامی (۱۲۸۵-۱۳۲۰ش)، معروف به پروین اعتصامی مشهورترین زن شاعر قرن چهاردهم هجری شمسی در ایران بود. پدر وی یوسف اعتصامی، از ادیبان و نویسندگان و مترجمان دوره قاجار بود.
بانوی پرآوازه شعر و ادب ایران، فارسی،انگلیسی و عربی را نزد پدرکه شاعر و مترجم بود آموخت و شاگرد استادانی چون علی اکبر دهخدا و محمدتقی بهار بود و سرودن شعر را در این دوران آغاز کرد.
یگانه اثر چاپ و منتشر شده پروین دیوان اشعار اوست که دارای ۶۰۶ شعر و شامل اشعاری در قالبهای مثنوی،قطعه و قصیده است.
#ماه_بانو #ایراندخت
#پروین_اعتصامی
@iranmahbanoo
بانویی از جنس باور -تانه بافی.mp3
18.31M
گرچه خانه کوچک به نظر میآید، اما مجموعهای از اتاقهای به هم پیوسته است،
روزنهای با سقف کوتاه یک اتاق را به دیگری وصل میکند و در آخرین آنها کارگاه تانهبافی (دستبافتههای کلاتهخیج که از آن به عنوان حوله یا رومیزی در شهرها استفاده میشود) قرار دارد.
روز که میدمد زنان در این منطقه پس از خدمت به گوسفندان(در کلاتهخیج به جای رسیدگی به گوسفندان، از واژه خدمت استفاده میشود) و رتق و فتق امور،
پشت دستگاه مینشینند و میبافند تا بتوانند روزی خانواده را در این اوضاع خشکسالی و کاهش درآمد دامداری و کشاورزی افزایش دهند.
برخلاف سایر مناطق که مشکل بازار فروش وجود دارد، در کلاتهخیج به نظر میرسد این مساله بحرانی نیست، سه یا چهار نفر از زنان عمده فروشی دارند و پسران یا شوهرانشان با وانت، تانههای بافته شده را به اقصی نقاط کشور میبرند، این امر علاوه بر کسب سود، بافندهها را تشویق کرده است. برخلاف سایر مناطق که دارها را جمع کرده و قیلوله عصرگاهی و صبحگاهی را جایگزین کردهاند، همچنان پشت دار تانهبافی بنشینند و با پرش هر ماکو، سرمایهای به اقتصاد خانوار خود بیفزایند.
#ماه_بانو #بانویی_از_جنس_باور #تانهبافی
#کلاتهخیج
@iranmahbanoo
قرار دانایی - فرشته هنری .mp3
3.51M
قراردانایی، خوانش یکی از داستانهای کتاب املت بدون تخممرغ نوشته خانم فرشته هنری نویسنده اهل بیرجند
املت بدون تخممرغ دستپخت خانم فرشته هنری ده داستانک دارد.
قلم آشپز این کتاب روان و صمیمی است، جملات کوتاهی دارد و پیچیده نیست؛ اما به ناگهان غمی عمیق را در خواننده زنده می کند، خانم هنری به سادگی روابط پیچیده و ظریف خانمها و معنی واژه واژه هایشان را لو می دهد تا کلاس معرفت النسایی برای آقایان بگذارد. املت بدون تخممرغ خانم هنری در لابلای همه این طنازی ها آسیب های اجتماعی را بیان می کند و گاه اشک آدم را در می آورد.
#ماه_بانو
#قرار_دانایی #فرشته_هنری #املت_بدون_تخممرغ
#بیرجند
@iranmahbanoo
ایراندخت - قدم خیر.mp3
3.69M
سرزمین لرستان از دیرباز تاکنون مهد پرورش مردان و زنان بزرگی بوده است و اگر چه صفاتی نظیر شجاعت، سخاوت و جنگاوری معمولا در مورد مردان به کار می رود اما کم نیستند زنانی که این صفات را در حداعلا داشتهاند و در دامن چنین زنان بزرگی، مردانی بزرگ تربیت شده اند.
از جمله این زنان بزرگ، قدم خیر است شیر زنی از طایفه قلاوند که در جنگها پشتیبان مردان قبیله خود بود.
وی در سال ۱۲۷۸ هجری شمسی در خانوادهای صاحب نام و متنفذ متولد شد
در کتابهای مشاهیر لر اثر ایرج کاظمی و تاریخ جغرافیایی و اجتماعی لرستان نوشته حمید ایزدپناه آمده است که در آغاز دوره پهلوی که نیروهای نظامی ارتش وارد لرستان شده بودند میان آنها و برادران قدم خیر مبارزات و جنگ های خونین درگرفت و لرها مانع ورود قوای نظامی به قلمرو خود شدند و با وجود رشادت های قدم خیر و افراد ایلش سرانجام با کشته شدن برادران قدمخیر ایشان تسلیم نیروهای دولتی شدند این وقایع در حدود سالهای ۱۳۰۷ تا ۱۳۱۰ خورشیدی اتفاق افتاد.
قدمخیر بعد از کشته شدن برادرانش در اثر اندوه ناشی از این مصیبت بزرگ در بستر بیماری افتاد و در اواخر سال ۱۳۱۲ درگذشت.
آرامگاهش در کنار پل قدیم دزفول در استان خوزستان است.
#ماه_بانو
#ایراندخت
#قدمخیر_قلاوند
#لرستان
@iranmahbanoo
موج شکن - زهرا السادات موسوی.mp3
4.83M
زهرا السادات موسوی، ورزشکار پاراوزنهبرداری استان کرمانشاه دختری شاد و پرانرژی که حدود سه سال است به صورت حرفهای به ورزش وزنهبرداری میپردازد و طی دو سال اخیر، قهرمانی کشور و همچنین نایب قهرمانی رو از آن خود کرده است.
خانم موسوی از بدو تولد دچار عارضه معلولیت شدید بوده اما این عامل نتوانسته سد راه موفقیت او باشد.این بانوی موفق دو مدال خود رو اهدا کرده است. مدال طلای او تقدیم جهاد دانشگاهی شده که صرف متناسب سازی و بازسازی ساختمان دانشگاه برای دانشجویان معلول شود.
#ماه_بانو
#موج_شکن
#زهرا_السادات_موسوی
#کرمانشاه
@iranmahbanoo
نامه من و پاسخ کارشناس.mp3
4.2M
ستایش دختری است جوان که چند ماهی است نامزد کرده ، او با علی در فضای مجازی آشنا شده ، اوایل همه چیز خوب بود اما چند وقتی است علی سرش توی کار خودش است و به احساسات ستایش توجه نمی کند؟ آیا این رفتار طبیعی است؟ آیا ترس ستایش برای از دست دادن علی باعث شده علی این گونه رفتار کند؟
#ماه_بانو
#نامه_من_پاسخ_کارشناس
@iranmahbanoo
زنان میدان - نسا مزیدی.mp3
5.4M
نسا مزیدی، حسین خود را حسینی بزرگ کرده است و همانند قافله سالار کربلا، پیکر بیسر فرزندش را تشییع و به خاک سپرده است.
حسین رئوفی فرد اولین شهید خلبان هوانیروز است، آخرين ماموريت اين خلبان شجاع هوانيروز در غرب كشور رقم خورد. وی براي درگيري با اشرار به سقز اعزام و در ۱۰ اسفند ۱۳۵۸ پس از انجام ماموريت در اطراف بانه عازم بازگشت به سقز شد كه در گردنه خان هدف گلولههاي اشرار قرار گرفته و بالگرد سقوط ميكند. بالگرد و خلبانان پس از سقوط در زير خروارها برف مدفون و گروههاي اكتشاف مدت دو ماه به جستجو ميپردازند تا اينكه پس از ذوب شدن برفها در ۲۵ فروردین ۱۳۵۹ لاشه متلاشي بالگرد و پیکر دو خلبان شهيد را پيدا ميكنند.
رابطه عاطفی عجیبی بین مادر و حسین بعد از شهادت او هم ادامه می یابد، مادر به یاد حسین عمر و ثروتش را صرف کار خیر می کند، مادر در سال ۱۳۹۸ مهمان حسین می شود اما چند سال قبل از آن آخرین داراییش را که منزل ویلایی او در بیرجند باشد وقف امور فرهنگی می کند البته او برای این اقدام رضایت فرزندانش را می گیرد و وصیت می کند تحویل منزل به اداره وقف یک سال بعد از درگذشت او باشد تا فرزندانش برای مراسم سال او در خانه های آپارتمانی به زحمت نیفتند؛ اکنون یکی از بخش های این ساختمان فرهنگی موزه آثار شهدا از جمله فرزندش حسین است.
#ماه_بانو
#زنان_میدان
#نسا_مزیدی
#شهید_حسین_رئوفی
#بیرجند
@iranmahbanoo
بانویی از جنس باور - مریم غلامی.mp3
3.82M
مریم غلامی از اهالی روستای سراجه بخش مرکزی استان قم، هنرمند و کارآفرین روستایی بیش از ۵ سال است که در روستای سراجه به آموزش هنرهای مختلف میپردازد.
۱۲ رشته هنری مختلف صنایع دستی توسط این هنرمند به نوجوانان و جوانان روستای سراجه و روستاهای اطراف آموزش داده میشود.
این بانوی روستایی توانسته با حمایت بسیج سازندگی سپاه علی بن ابیطالب علیه السلام قم کار خود را تقویت نمود و توانسته بیش از ۱۵۰ بانوی روستایی را توانمند سازد.
#ماه_بانو
#بانویی_از_جنس_باور
#مریم_غلامی
#قالیبافی
#قم
@iranmahbanoo