17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرامیها فرار کنید
اولاد علی به میدان آمده ✌️🇮🇷
کانال امام خامنهای🔻
@khamenei_velayat
🚨🚨تلفات سنگین موساد در عملیات دیشب ایران علیه رژیم صهیونسیتی
یک منبع آگاه در گفتوگوی اختصاصی با خبرفوری:
♦️ پایگاه هوایی نواتیم، علاوه بر استقرار اسکادرانهای اف۳۵ اسراییل، آشیانه هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونسیتی نیز بود و همچنین تعداد زیادی از افسران اطلاعاتی و عناصر ارشد موساد نیز بهطور دائم در این پایگاه حضور داشتند.
♦️ در عملیات شب گذشته، بهطور خاص ساختمان محل استقرار این عناصر هدف اصابت مستقیم دو فروند از موشکهای ایرانی قرار گرفته که طبق اطلاعات منابع میدانی، بهطور کامل تخریب شده و صهیونیستها تا همین لحظه مشغول خارج کردن اجساد از زیر آوارها هستند.
♦️ به گفته این منبع آگاه، برآوردهای اولیه از به درک واصل شدن بیش از #۶۰_افسر_اطلاعاتی رژیم صهیونسیتی در این عملیات حکایت دارد
🔥🔥🔥🔥
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🔴 آخرین اخبار از حملات گسترده ایران:
اطلاع سپاه پاسداران
1- هدف گذاری برای حمله به دو مرکز نظامی بوده است. از جمله مهمترین پایگاه هوایی رژیم در نقب.
2- هیچ شهر یا شهرکی هدف حملات نبوده است.
3- تا ساعت 2:51 دقیقه بامداد بیش از پنجاه درصد موشک ها به هدف اصابت کردهاند.
4-هفت موشکی که از غرب اصفهان به سمت اسرائیل روانه شدند، پایگاه نیروی هوایی اسرائیل در صحرای نقب با نام هاتزریم را که دارای مهمات و هواپیماهای جنگی آمریکایی و موارد دیگری به ارزش بیش از ده ها میلیارد دلار را ویران کردند.
5- هدف اصلی تنوع حمله ایران، آماده کردن شرایط برای نابود کردن دو پایگاه هوایی اسرائیل بوده است که ارزشمندترین سلاحها در آن بود از جمله اف35 آمریکایی که مورد هدف قرار گرفت و نابود شد.
6- موشکها بدون خطا و با دقتی وصف ناپذیر دقیقا به محل هدف گذاری شده برخورد کردند.
7- ایران در پاسخهایش به آمریکا گفته بود که در ترورهای یک سال گذشته اسرائیل از پهپاد، کروز، بالستیک و اف35 استفاده کرده است، به همین دلیل ایران از همین سلاحها استفاده کرده و پایگاهی که در آن اف35 داشته را نابود کرده است.
🔹8- مهمترین دستاورد حمله امشب جمهوری اسلامی ایران این بود که به دنیا و مردم وحشت زده اسرائیل نشان دهد که هر زمان که اراده کند، اسرائیل را با خاک یکسان و سپس آنجا را شخم خواهد زد. این مهم در حالی است که اسرائیل از کمک آمریکا، انگلیس و فرانسه مستقیماً سود میبرد اما آنها هم از دفاع عاجزاند.
⬆️