هر قدر بیشتر در پی ایجاد تحول باشیم، کمتر به ظهور تغییر در خود
یاری می رسانیم؛
هرچه بیشتر طرح و نقشه برای ایجاد تحول داشته باشیم،
کمتر به
ریشه ی تحول خواهی و تحول زایی پی می بریم.
این یک معادله وارونه در گفتمان خواهی است که بین ایجاد و احیا، رابطه ای معکوس برقرار می شود.
فاجعه تحول علیه تحول از همین جا آغاز می شود که به شکل تصنعی و روبنایی، تحول را تبليغ می کنیم و گفتارها و برنامه های تحول خواهانه را ارائه می دهیم-- بی آنکه به منشأ و سر چشمه های تحول توجه کنیم.
تحول در عمیق ترین شکل آن،
نوعی بازگشت هوشمندانه به ریشه است که با شیوه ی زیست تجربه شده و تجربه زیست شده همراه و همباز است و به محض صورت بندی آن در قالب طرح و برنامه و سند و منشور،
از کنشگری خلاقانه به در می شود و در حد کنش های کاغذی و تبلیغات گفتاری تقلیل می یابد.
نگاه تحولی به خود و جهان بسیار دشوارتر از آن است که بخواهیم ادای تحول خواهی را در بیاوریم.
رمز گشایی از واژه ی تحول، مستلزم قالب زدایی از معنای تحول و فراتر از الگوهای رایج است.
یک جوجه باید سر از تخم بیرون بیاورد تا به نگاه جدید از جهان دست یابد.
اما تازمانی که داخل تخم است صحبت از تحول و تغییر نگاه بی معناست.
پس تا از نظر گاه محدود خود خارج نشویم و از قالب محدود خویش برنخیزیم، نظر گاهمان گسترش نمی یابد و تا از نظر انسانی خود، قالب تهی نکنیم به نظر گاه الهی رهنمون نمی شویم.
https://eitaa.com/joinchat/2822701266C6ddcf12b97
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
نمیشه به زندگی
روزهای بیشتری اضافه کرد
ولی میشه به روزهامون
زندگی بیشتری ببخشیم
حـالِ خـوب نصیب لحظههاتون
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
سلام صبح زیبا و با صفای یکشنبه تون بخیر وشادی همواره در آرامش وسلامتی روزگار بگذرانید. ان شاءالله
«ما بیابان را گلستان می کنیم»
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
خاک ما تبدار داغ کربلاست
ای حسین ایران عزادار شماست
ما به یاد قامتت کز غم خمید
یاد سقای تو عباس رشید
ما به یاد هر شهید
در دل تبدار این خاک امید
تک درختی مینشانیم یا حسین
چون تو از آزادگانیم یا حسین
ما برای سرو سیمین پیکرت
شبه پیغمبر علی اکبرت
بهر آن نوگل که در گهواره بود
حنجرش از تیر کافر پاره بود
یاد سرو قاسم آن مرد عمل
مرگ را می خواند احلی من عسل
ما به یاد هر شهید
در دل تبدار این خاک امید
تک درختی می نشانیم یا حسین
چون تو از آزادگانیم یا حسین
ما بیابان را گلستان می کنیم
خاک را با عشق بستان می کنیم
تا از این ره نسل بعدی بگذرد
تا که فرزند تو مهدی بگذرد
کشت و کاری از کران تا بیکران
سایه ساری بهر آن صاحب زمان
سایه ساری بر سرش خواهیم ساخت
جنگلی در منظرش خواهیم ساخت
ما برای دیدن آن تک سوار
می نشانیم صد هزار اندر هزار
نخلها در کوچه های انتظار
سبزه ها برمقدم پاکش نثار
تک درختی می نشانیم یا حسین
چون تو از آزادگانیم یا حسین
علی علی 🌳
https://eitaa.com/joinchat
https://eitaa.com/bkjAbadi
کشت گلخانه ای راه نجات کشاورزی اصفهان
اصفهان- نیکبخت؛یک کارشناس اقتصاد گفت:کشت گلخانه ای از مهم ترین راه های نجات کشاورزی اصفهان است اما توسعه آن نیازمند آموزش و فناوری و تجهیزات پیشرفته است.
yektanet.com
به گزارش خبرنگار بازار، بیش از یک دهه است که کشاورزی اصفهان تحت الشعاع تغییر اقلیم و خشکی زاینده رود است و کارشناسان معتقدند که تنها راه نجات کشاورزی این استان که یکی از نقاط قوت اصفهان به شمار می رود تغییر الگوی کشت و کشت گلخانه ای است.
محسن نیکبخت، کارشناس اقتصاد و به عنوان یک گلخانه دار با سابقه در پاسخ به سوال بازار مبنی بر اینکه توسعه کشت گلخانه ای در اصفهان تا چه حد می تواند کشاورزی اصفهان را نجات دهد و ملزومات آن چیست، اظهار کرد: درست است که این کشت می تواند در رونق کشاورزی اصفهان نقش ایفا کند اما باید این موضوع را نیز مد نظر داشته باشیم که توسعه کشت گلخانه ای نیازمند آموزش و فناوری و تجهیزات پیشرفته است.
این کارشناس تاکید می کند: اگر بخواهیم در این ارتباط گام های بزرگی برداریم باید تصمیمات بلند مدت بگیریم با توجه به اینکه اصفهان پتانسیل های لازم برای این کشت را دارد و می توانیم در همین راستا کشاورزی اصفهان را از این وضعیت نجات دهیم.
وی ادامه می دهد: یکی از مزیت های کشت گلخانه ای ایجاد اشتغال است؛ در حال حاضر بخشی از کشاورزان اصفهانی به واسطه نبود آب و مشکلات دیگر بیکار شده اند و مجبورند از روستاها به شهرها مهاجرت کنند در ص استورتی که اگر بتوانیم کشت گلخانه ای را به شکل درستی در شهرهای کوچک و روستاها راه اندازی کنیم به نوعی قدم در راه مهاجرت معکوس گذاشته ایم.
نیکبخت تاکید می کند: در این رابطه دولت و سازمان جهاد کشاورزی باید بیش از پیش با در نظر گرفتن وضعیت موجود حامی کشاورزان باشند تا شاهد تغییر الگوی کشت سنتی به کشت گلخانه ای مکانیزه باشیم
☘️🌳☘️🌳☘️🌳
https://eitaa.com/bkjAbadi
گلخانههای در حال ساخت فارس بستههای حمایتی دریافت میکنند
شیراز - رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: واحدهای گلخانهای که در فارس دارای پیشرفت فیزیکی بیشتری هستند، مشمول دریافت تسهیلات و بستههای حمایتی و تشویقی خواهند شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی دهقانپور ظهر یکشنبه در نشست بررسی پیشرفت فیزیکی گلخانهها در استان فارس بیان کرد: با توجه به سیاستهای کلان کشور و در راستای کاهش تورم در جامعه روند حمایت از سرمایهگذاران ایجاد گلخانه در استان بهبود خواهد یافت.
وی اضافه کرد: سرعتبخشیدن به بهرهبرداری از واحدهای در حال ساخت گلخانه در استان فارس میتواند نقش ویژهای در کاهش خواب سرمایه و مستهلک شدن تأسیسات داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس به لزوم استفاده از ظرفیت ایجاد گلخانههای کوچک مقیاس نیز پرداخت و اضافه کرد: با استفاده از قابلیتهای نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام (ره) و سازمان بهزیستی میتوان به توسعه این نوع گلخانهها در قالب مشاغل خانگی کمک کرد.
☘️🌳☘️🌳☘️🌳☘️🌳
https://eitaa.com/bkjAbadi
برنامهریزی برای کاهش مصرف برنج / ماکارونی جایگزین برنج میشود؟
ایسنا نوشت:مشاور معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح گندم با اشاره به تدوین سند امنیت غذایی کشور گفت: در این سند بر کاهش میزان مصرف برنج کشور تا سال ۱۴۱۰ تاکید شده و باید از ۳۵ کیلوگرم به ۲۹ کیلوگرم برسد که در این خصوص ماکارونی میتواند جایگزین خوبی باشد.
سهراب سهرابی روز یکشنبه ۱۹ شهریور در گردهمایی سالانه برنامه ریزی تحقیقات و تولید بذر غلات آبی کشور که در محل موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور مستقر در کرج برگزار شد، اظهار کرد: میزان بارندگی در سال زراعی جاری ۱۸۶.۴ میلیمتر مربع است که در مقایسه با بلند مدت ۲۰.۵ درصد کاهش و در مقایسه با سال گذشته ۵.۴ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به آخرین میزان خرید تضمینی گندم در کشور افزود: ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن میزان خرید گندم تضمینی سال جاری بوده که نسبت به سال گذشته ۴۴ درصد و در مقایسه با دو سال قبل ۱۲۷ درصد افزایش داشته است.
به گفته این مسئول، باید تلاش کنیم میزان مصرف کودهای شیمیایی را متعادل و در زمینه مدیریت بیماریها به خصوص در شهرهایی که آمار آفات غلات بیشتر است، با حساسیت بیشتری اقدام کنیم.
وی اضافه کرد: با توجه به بارشهای نسبتا خوب در بهار امسال، برخی استانها در زمینه خرید تضمینی گندم در مقایسه با چند سال گذشته رکورد زدند که خوزستان، کردستان، کرمانشاه و فارس جزو استانهای برتر در این حوزه بودهاند.
این مسئول تاکید کرد: علاوه بر این هفت استان هم بودند که در مقایسه با ۳۰ سال اخیر در زمینه تولید گندم رکورد زدند که خوزستان با تولید یک میلیون و ۷۲۰ هزارتن، کردستان با یک میلیون و ۳۴۴ هزار تن، کرمانشاه با ۸۰۶ هزار تن خرید و آذربایجان غربی با ۶۷۱ هزار تن بخشی از استانها بودند.
وی با اشاره به اینکه در کنار افزایش کمی میزان تولید گندم، ارتقای کیفیت آن هم مدنظر بوده، ادامه داد: افزایش پروتئین گندم به ۱۲ درصد بخشی از این اقدامات بوده است.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح گندم گفت: البته با وجود تلاشهای صورت گرفته گندم تولید شده در آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، مرکزی و کردستان همچنان وضعیت خوبی ندارد.
سهرابی تاکید کرد: خوشبختانه در سال زراعی جاری میزان خرید بذر مادری و گواهی شده کشور از مرز ۴۴۰ هزار تن عبور کرده که ۲۸۰ هزار تن آن مربوط به گندم آبی و ۱۶۶ هزار تن آن هم گندم دیم بوده است.
وی با اشاره به تدوین سند امنیت غذایی کشور گفت: در این سند بر کاهش میزان مصرف برنج کشور تا سال ۱۴۱۰ تاکید شده و باید از ۳۵ کیلوگرم به ۲۹ کیلو گرم برسد که در این خصوص ماکارونی میتواند جایگزین خوبی باشد.
این مسئول افزود: با توجه به نرخ رشد جمعیت و تاکیدی که در سند امنیت غذایی شده باید به سمت خودکفایی در بحث تولید گندم حرکت کنیم و به تولید شش تن گندم آبی و دو تن گندم دیم در افق ۱۴۱۰ در هر هکتار برسیم.
سهرابی ابراز کرد: در این زمینه نیاز است در کنار تدوین بسته های مدیریتی، حمایت لازم از کشاورزان صورت بگیرد تا انگیزه آنها برای افزایش تولید بیشتر شود و به روزی برسیم که بتوانیم جشن خودکفایی در تولید گندم را بگیریم.
https://eitaa.com/bkjAbadi
☘️🌳☘️🌳☘️🌳☘️🌳
تهیه کنسانتره لیموترش در استان کرمان
کرمان- مدیر تعاون روستایی جنوب کرمان از تحویل ۸۰ تن لیموترش به کارخانه برای تبدیل به کنستانتره لیمو ترش خبر داد .
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بلندنظر کنسانتره لیموترش را یک فرآورده وارداتی عنوان کرد و در ادامه از تحویل ۸۰ تن لیموترش به کارخانه برای تبدیل به کنستانتره لیمو ترش خبر داد.
وی در تشریح روند تهیه لیموترش خشک، افزود: معمولاً لیموترش خریداری شده از کشاورزان را در فضای باز و زیر آفتاب مستقیم پهن میکنند و اکنون در حال جمعآوری است که باید برای بهبود وضعیت موجود از هماکنون برنامهریزی شود تا مکانیزم فرآوری سریع و با کیفیت انجام شود.
بلند نظر از پایان خرید توافقی لیمو ترش خبر داد و گفت: تاکنون ۱۱۹۰ تن محصول به ارزش ۱۰ میلیارد تومان از باغداران خریداری شده است.
مدیر تعاون روستایی جنوب کرمان از ثبت بهای محصول خریداری شده از باغداران در سامانه خبر داد که بهزودی توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی آغاز میشود.
بلندنظر استقبال باغداران منوجانی را از خرید توافقی لیموترش توسط تعاون روستایی مثبت ارزیابی کرد و گفت: چک لیست باغداران در مرکز خرید منوجان در سامانه ثبت شده و در مرحله بررسی اسناد.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
https://eitaa.com/bkjAbadi
☘️🌳☘️🌳☘️🌳☘️🌳
کدام زمین های کشاورزی مجوز ساخت دریافت می کنند؟
عضو مؤسسه تحقیقات خاک و آب گفت: زمینهای درجه ۱ تا ۴ اراضی کشاورزی شناخته شده هستند و ایران ۱۸ میلیون هکتار اراضی قابل کشت دارد که بیش از ۷۰ درصد آن، اراضی ۳ و ۴ است.
آفتابنیوز :
تغییر کاربری اراضی کشاورزی تهدیدی جدی برای تأمین و تضمین امنیت غذایی جامعه است. قانون جهش تولید مسکن امروز تهدیدی برای بخش کشاورزی کشور بوده که به گفته کارشناسان این حوزه پیش از تصویب قانون هفتم توسعه باید اصلاح شود.
بر اساس فصل مسکن لایحه هفتم توسعه در ماده ۵۰ آن آمده «وزارت راه و شهرسازی در اجرای قانون جهش تولید مسکن مکلف است به منظور زمینه سازی و تسهیل دسترسی به مسکن مناسب به ویژه برای افراد فاقد مسکن و در راستای ارتقای کمی و کیفی سکونت، اقدامات زیر را در طول برنامه انجام دهد:...
ت- از طریق توافق با مالکین اراضی غیردولتی فاقد کاربری مسکونی با رعایت ماده (۸) قانون جهش تولید مسکن نسبت به تأمین زمین برای اجرای طرحهای حمایتی ساخت مسکن و یا احداث شهرکهای مسکونی توسط بخش خصوصی، تعاونی و عمومی غیردولتی با اولویت تعاونیهای مردمی و با رعایت ضوابط وزارت راه و شهرسازی اعم از رعایت سرانههای شهری و تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی مورد نیاز و همچنین سایر قوانین و مقررات اقدام نماید». به گفته کارشناسان حوزه کشاورزی این دستورالعمل تهدیدی برای اراضی کشاورزی بوده و در ادامه امنیت غذایی را دچار مخاطره میکند. همچنین بر اساس قانون اراضی ۳ و ۴ کشاورزی میتواند تغییر کاربری داشته و برای نهضت مسکن سازی مورد استفاده قرار گیرد.
حال پرسش این است که چند درصد اراضی کشور جز اراضی درجه ۱ و ۲ بوده و آیا اراضی ۳ و ۴ قابلیت احیا ندارند؟
بر اساس آمار منتشر شده ۵۰ درصد اراضی کشاورزی کشور دیم بوده که جز اراضی ۳ و ۴ محسوب میشوند. میزان کشت محصول بستگی به میزان بارندگی داشته و با تصمیمات اتخاذ شده به نظر میرسد تغییر کاربری در اراضی کشاورزی قرار است شکل قانونی بگیرد.
کامبیز بازرگان، یکی از کارشناسان و محققان مؤسسه تحقیقات خاک و آب درباره بند «ت» ماده ۵۰ فصل مسکن لایحه هفتم توسعه به مهر گفت: این بخش از لایحه هفتم توسعه تهدیدی برای بخش کشاورزی بوده از این رو از انجمن علوم خاک به کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی نامهای نوشته و درخواست شد تا این بند لغو شود.
وی با تاکید بر اینکه قانون جهش تولید مسکن نیاز به اصلاح دارد، افزود: با برنامههایی که برای جهش تولید مسکن دیده شده، اراضی کلاس ۳ و ۴ که در حال تولید غذا برای کشور هستند متأسفانه در معرض تهدید تغییر کاربری قرار گرفتهاند.
وی با اشاره به مساحت اراضی قابل کشت کشور، ادامه داد: در حال حاضر ۱۸ میلیون هکتار اراضی قابل کشت در کشور وجود دارد که از این آمار فقط ۱.۵ میلیون هکتار آن در کلاس ۱ قرار دارد. حدود ۲.۵ میلیون هکتار کلاس ۲ و باقی یعنی بیش از ۷۰ درصد این اراضی کشاورزی مربوط به کلاسهای ۳ و ۴ است.
وی یادآور شد: بر اساس تقسیم بندی اراضی، زمینهای کلاس ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ قابل کشت بوده و فقط اراضی کلاس ۶ قابلیت کشت ندارند؛ البته کشت در اراضی کلاس ۵ هم دشوار بوده و با یک سلسله روشهایی میتوان کشاورزی کرد.
این پژوهشگر حوزه خاک و آب در ادامه سخنان خود توضیح داد: محدودیتهای کشت به لحاظ تقسیم بندی رتبه اراضی کشاورزی این گونه است که اراضی کلاس یک بدون هیچ مشکلی توان کشت دارند. از زمینهای کلاس یک که جلوتر میرویم محدودیتها آغاز میشود. مثلاً در اراضی کلاس ۲ ممکن است با سفتی خاک رو به رو باشیم که قابل اصلاح است. اصلاح زمینهای کشاورزی کلاس ۳ سختتر بوده اما میتوان هزینه کرد و در ادامه از سود آن در تضمین امنیت غذایی بهره مند شد.
وی اضافه کرد: زمین که کمی شورتر میشود جز دسته کلاس ۴ قرار میگیرد. زمینهای کلاس ۵ هم که قابل کشاورزی دارد میتوان برای برخی محصولات خاص در نظر گرفت.
وی افزود: این زمینها ممکن است سنگلاخی باشد که شاید برای کشت گندم مناسب نباشد ولی بستگی به نوع محدودیت میتوان محصول مناسب این زمینها را انتخاب کرده و با عملیات زه کشی کشت موفق داشت.
وی اظهار کرد: هزینه دارد اما از سود تولید، کشور بهره مند میشود. حتی ممکن است کشاورز زمین را تبدیل به باغ کرده و درختکاری کند. درآمد طولانی از آن نیز سرمایه گذاری را برای باغدار توجیه میکند. بنابراین سرمایه گذاری اولیه سنگین است اما برای کشور ما که محدودیت خاک حاصلخیز دارد اتفاقاً صرفه اقتصادی دارد که دولت به کشاورز کمک کند و وام بلندمدت بدهد تا خاک را اصلاح کند.
https://eitaa.com/bkjAbadi
🌳☘️🌳☘️🌳☘️🌳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 در راه از تنهایی نترس
🎙 عینصاد
#⃣ #ویدیو #کلیپ #سیر_و_سلوک
▫️@einsad | 📥: download
🌳☘️🌳☘️🌳☘️🌳
https://eitaa.com/bkjAbadi
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ایمان داشته باشیم مشكلات زندگى هیچگاه نمي آیند تا نابودمان كنند،اغلب به این دلیل اتفاق می افتند تا به ما كمك كنند پتانسيلها ، توانیها و استعدادهای خدادادی نهفته در درون خود را بشناسیم...
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
سلام صبح زیبا و با صفای دوشنبه تون بخیر وشادی همواره در آرامش وسلامت باشید . ان شاءالله
https://eitaa.com/bkjAbadi
🌳☘️🌳☘️🌳☘️🌳
حضرت عیسی و مرد زارع
🌳🌾🌾
روزی حضرت عیسی ع در محلی نشسته بود. پیرمردی داشت زمین را برای زراعت آماده می کرد.
حضرت گفت:
خدایا، امید و آرزو را از دل این مرد زایل کن!
همان دم، پیرمرد بیل خود را به یک طرف انداخت و روی زمین خوایید.
ساعتی گذشت.
عیسی ع باز گفت:
خداوندا، دوباره امید و آرزو را به او برگردان!
ناگاه پیر مرد از جا برخاست و شروع به کار کرد.
حضرت از او پرسید :
چه شد که بیل را بر زمین گذاشتی و باز بعد از ساعتی، آن را برداشتی و به کار مشغول شدی!
پیرمرد گفت:
در حین کار کردن، با خودم گفتم تا کی باید زحمت بکشی؟!
تو پیر و از کار افتاده ای! شاید اجل،
همین الان به سراغت بیاید.
با این اندیشه دست از کار کشیدم؛
اما وقتی روی زمین دراز کشیده بودم با خود گفتم حالا که زنده هستی، باید کار کنی و زاد و توشه ای فراهم آوری. این بود که باز بیل برداشتم و مشغول به کار شدم!
ویکتور هوگو:
«امید در زندگی انسان، همان قدر اهمیت دارد که بال برای پرندگان»
🌳☘️🌳☘️🌳☘️🌳🌳☘️
@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درختکاری در اربعین‼️
حمایت از محیط زیست منحصر به یک روز خاص، یک مسیر و یک سرزمین نیست...
#نهضت_درخت
🌾 باشگاه کشاورزان جوان
🆔 @bkjAbadi
باشگاههای کشاورزان🍀 جوان
باسمه تعالی/ در این دوره از مسابقات ورزشکارانی در ردههای سنی ١٢ تا ۱۶ سال در حال رقابت هستند که البته هر فدراسیون با صلاحدید خود، این رده سنی را با یکی دو سال اختلاف برگزار میکند. این مسابقات در ۵۱ رشته ورزشی برگزار میشود، از این تعداد ورزشکاران در ۲۹ رشته برای پسران و ۲۲ رشته برای دختران با یکدیگر به رقابت میپردازند.
مدیر کل دفتر استعدادیابی و آموزش پایه خاطر نشان کرد: پنج استان تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و فارس میزبان این مسابقات هستند. در این مسابقات علاوه بر ۳۱ استان شرکت کننده، مناطق آزاد کیش و اروند هم به صورت مستقل حضور دارند. این مسابقات از ۱۸ مرداد آغاز شده و تا ۲۷ شهریور ماه سال جاری ادامه خواهد داشت و طبق برنامهریزی قرار بر این است که در روز ۲۸ شهریور ماه با حضور مسئولان کشوری اختتامیه این مسابقات برگزار شود.
وی با بیان اینکه در این مسابقات ۱۲۰۰۰ ورزشکار دختر و پسر و ۲۰۰۰ نفر تحت عنوان مربی و کادر اجرایی حضور دارند، خاطرنشان کرد: در این مسابقات برای برگزاری مسابقات در تمام رشتههای ورزشی ناظرانی از طرف ستاد بازیها در نظر گرفته شده که طبق ابلاغی که خدمت این عزیزان داده شده، مکلف به حضور در هنگام برگزاری مسابقات هستند. همچنین این ناظران قبل از آغاز مسابقات وظیفه بررسی شرایط مساعد استانهای میزبان را بر عهده دارند و حتی پیش از مسابقات شروع به فعالیت کردند.
دبیر چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر با اشاره به اینکه از هر فدراسیون یک تا سه مربی استعدادیاب برای شرکت و شناسایی استعدادهای جدید در هر رشته ورزشی در این دوره از مسابقات حضور دارند، اظهار کرد: وقتی صحبت از انتخاب استعدادهای برتر از سوی مربیان معرفی شده از سوی فدراسیونها میکنیم صرفا به این معنا نیست که نفرات اول تا سوم آن، استعداد مورد نظر هستند بلکه نظر فنی مربیان مربوط به همان رشته مهم است.
کیانیزاده در بخش دیگری از صحبتهایش به اولین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر کشور اشاره کرد و افزود: دور اول و دوم این دوره از مسابقات در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ برگزار شد و به دلیل شیوع بیماری کرونا در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ این مسابقات برگزار نشد و مجدد علیرغم نگرانیهایی که همچنان در زمینه این بیمای وجود داشت اما به واسطه ضرورتی که بر انجام این مسابقات احساس میشد، سومین دوره این مسابقات در سال ۱۴۰۱ برگزار شد و سرانجام امسال چهارمین دوره مسابقات استعدادهای برتر ورزش کشور با مشارکت و استقبال علاقهمندان در حال برگزاری است.
@bkjAbadi
🔹حسینیه هنر مشهد برگزار میکند:
⭕️دوره آموزشی شهید دانیال رضازاده
🔰کارگاه نویسندگی و تدوین مصاحبه در تاریخ شفاهی
🔸مدرس: حجت الاسلام اشرفی نسب
📅 زمان برگزاری دوره: 28 , 29 و 30 شهریور 1402
🔰در پایان این دوره گواهی شرکت در دوره آموزشی تاریخ شفاهی ارائه میشود.
▪️به برگزیدگان پروژه های تاریخ شفاهی واگذار می شود.
💠مکان: مشهد، مدرس۴، حسینیه هنر
🌐جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره زیر تماس حاصل فرمایید یا در پیام رسان ایتا پیام دهید:
☎️ 09394793062
@bkjAbadi
هدایت شده از یاران خراسانی
🔰 فراخوان همکاری جهادی
🔸 موکب رسانه ای امام رضا علیهالسلام
🔹 قالب فعالیت ها
۱ عکاسی
۲ فیلمبرداری
۳گزارش مردمی
۴ پادکست
۵ تدوین( فتوشاپ ،پریمیر و....)
۶ خرده روایت
📆 ایام شهادت امام رضا علیهالسلام
📌 مسیر کاروان های پیاده امام رضا (ع) و خیابان امام رضا (ع) در ایام شهادت امام رضا (ع)
🔻 شما عزیزان هم اگر گروه رسانه ای دارید
و یا خودتون به صورت انفرادی در یکی از قالب های ذکر شده میتوانید فعالیت کنید هرچه سریع تر ثبت نام کنید .
🔻 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره زیر در شبکه های اجتماعی ایرانی پیام دهید و یا تماس بگیرید.
۰۹۹۶۲۷۰۵۴۶۲
@yaran_khorasan
🎋🎋🎋
امام حسن مجتبى عليه السلام :
🌾☘️
كانَ رَسولُ اللّه صلي الله عليه و آله فَخْما مُفَخَّما... يَتَـكَلَّمُ بِجَوامِعِ الكَلِمِفَصْلاً لا فُضولَ فيهِ و لا تَقصيرَ. دمثا، لَيْسَ بِالجافى و لا بِالْمَهينِ تَعظُمُ عِنْدَهُالنِّعْمَةُ و اِنْ دَقَّت لا يَذُمُّ مِنها شَيئا غَيْرَ اَنَّهُ كانَ لا يَذُمُّ ذَواقا و لا يَمدَحُهُ و لا تُغضِبُهُالدُّنْيا و ما كانَ لَها، فَاِذا تُعوطىَ الحَقّ لَم يَعْرِفهُ اَحَدٌ، و لَم يَقُمْ لِغَضَبِهِ شَى ءٌ حَتّىيَنتَصِرَ لَهُ... ؛
امام حسن مجتبى عليه السلام :
رسول اكرم صلي الله عليه و آله (در نظرها) با شكوه و بزرگوار بودند. سخنانى كوتاه، جامع و بى چون و چرا مى گفتند؛
بدون كم و زياد!
نرم خو و مهربان بودند،
در حق كسى ظلم نمى كردند،
كسى را خوار نمى شمردند،
نعمت را اگر چه كم بود،
بزرگ مى دانستند و چيزى از آن رانكوهش نمى كردند.
دنيا و آنچه به آن مرتبط است ايشان را خشمگين نمى ساخت.
و هرگاه حقى ضايع مى شد،
احدى راملاحظه نمى كردند و چيزى باعث رفع خشمشان نمى شد،
تا آن كه حق را حاكم سازند.
عيون اخبار الرضا، ج 2، ص 283
🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴
سلام صبح زیبا و با صفای چهارشنبه تون بخیر و آرامش همواره در صحت وسلامتی روزگار بگذرانید. ان شاءالله
@bkjAbadi
🔴 منطقه محروم؟ یا منطقه مظلوم؟!
🔘 هنوز نفهمیدهام چرا به انبوه مناطقی که وضع ظاهریشان مثل تهران و چند کلانشهر خاص، بزک دوزکشده نیست، میگوییم محروم؟!
آیا صرف تفاوت در امکانات و ظواهر فیزیکی، ملاک این تقسیمبندی است و منظور از محرومیت، محروم بودن از امکانات است؟
🔸 مثلاً در زمینه بهداشت، درست است که در منطقهی به اصطلاح محروم، ممکن است دندانپزشکی پیدا نشود که ایمپلنت بگذارد! اما از آن طرف هم در کلانشهر، شاهد انواع امراض جدید و مرگآوری هستیم که در شهرهای کوچک و روستاها بندرت دیده میشود.
🔸 یا در زمینه تفریحات، ممکن است در کلانشهر انواع پارکهای آبی و شهربازیهای آنچنانی باشد که هیجان افراد را تخلیه نماید؛ اما از آن طرف در مناطق به اصطلاح محروم، اتفاقاً انواع مناظر بکر و طبیعت وحشی و پدیدههای طبیعی جالبی یافت میشود که مفرح و هیجانانگیز است و خاطراتی ماندگار خلق میکند.
معیار امکانات، نمیتواند
محرومیت را توضیح دهد❗️
↙ معیارهای دیگر، مثلاً فرهنگ عمومی و نرخ آسیبهای اجتماعی و اینها اگر ملاک باشد که اصلاً قضیه معکوس میشود!!
🔸 محروم آن روستا یا شهری نیست که فرهنگ خانوادهمداری و عشیرهگرایی هنوز در آن رونق داشته و لذا بسیاری مفاسد اخلاقی، اساساً مجال بروز و ظهور در آنجا نیافته. و توسعه یافته هم، آن کلانشهری نیست که فرزندان به زحمت با والدین ارتباط سازنده دارند چه برسد با خانواده و عشیره.
🔸 محروم آن روستا یا شهری نیست که خیابانهایش خلوت است و بازارهایش اول شب بسته می شود و مردم شبها زود میخوابند. و توسعه یافته هم آن کلانشهری نیست که ترافیکش نفسگیر شده و بازارها تا بوغ سگ باز است و مردم تا نیمهشب در خیابان و پارک ولو هستند و صبحشان از ساعت 12 ظهر شروع میشود.
🔸 محروم آن روستا و شهری نیست که درب خانهها و خودروها باز میماند و کسی به اموال مردم کاری ندارد. و توسعهیافته هم آن کلانشهری نیست که وسط روز با قمه جیب چند نفر را در طول یک خیابان خالی کرده و رهگذران هم تماشا میکنند❗️
◀ لذا میبینید بکارگیری واژه محرومیت، اساساً غلطانداز و انحرافساز است و ذهن مسوولان و توقع مردم را به سمت دیگری میکشاند.
❇️ من محرومیت را با «مظلومیت» جایگزین میکنم. منطقه محروم، آن منطقهای است که «مظلوم» واقع شده، چراکه بخاطر دوری فیزیکی یا سیاسی یا اداری از پایتخت، نمیتواند قابلیتها و توانمندیهای حتی بالفعل خود را کشف و شکوفا کند. لذا مدام دست به دامان مرکز است تا قطره چکانی، چیزی از آن بالا برای این منطقه گسیل شود.
🔻 منطقه ای که به دلیل حاکمیت فضای اداریزدگی وابسته به مرکز، مسئولان محلی به اسم قانونگرایی، جسارت عمل و امکان تحول را از خود سلب کردهاند.
🔻 منطقهای که به خاطر فضای تحجر فکری و کجاندیشیهای قشری، انبوه نخبگان محلی و خبرگان مجرب و دلسوز بومی، به حاشیه کشانده شده و جربزهی خود را برای نواندیشی و تحول فکری در مدیریت توسعه منطقه، از دست دادهاند و درنهایت، از آنجا مهاجرت میکنند.
🔻 منطقهای که به دلیل فقدان ارادهی درونزای اجتماعی، توان مردم بلااستفاده مانده و دچار نوعی ایستایی و بلکه انجماد شده و تلاش مستمری هم نمیشود یا نمیگذارند بشود تا این انجماد به تعامل و همدوشی و همیاری تبدیل شود.
لذا در این منطقه،
🔸 میانسالها تماشاچی شده و منتظر معجزهای هستند که یکشبه رخ دهد و دیگر، حتی حس و حال نقد هم ندارند؛
🔸 جوانترها اصلاً بیخیال آبادانی این منطقه شده و درصدد بروز زمینهی مهاجرت از اینجا برای خود هستند؛
🔸 و سالخوردهها هم در این کانون بازنشستگان و منتظرالموتها (!) به سردی عمر سپری میکنند.
⭕️چنین منطقهای را من منطقهی مظلوم و بلکه منطقهی منجمد مینامم.
در اینصورت، باید عمیق اندیشید و فکر دیگری برای آبادانی و پیشرفت این مناطق کرد و دست به هر اقدام خلقالساعه و سهلالوصولی نزد و اینجا را آزمایشگاه سعیوخطای دستاندرکاران ِ پایتختنشین ِ توسعه منطقهای نکرد!
✳️ این منطقه، بدون نیاز به اعانات کلانشهر یا ستادهای پایتختنشین، خودش دریایی از قابلیت و مزیت و حمیت است؛ اما معالاسف یخزده و معطل مانده.
معطل چی؟ امکانات؟ نخیر!
معطل انگیزهها و ارادههایی همینجایی
و نقشهراهها و برنامههایی غیروارداتی
و اقدامها و همیاریهایی تحولی.
#روح_الله_ایزدخواه
._______________________________
پ.ن.: این مطلب در سال ۹۵ زمانی که در هجرت به جنوب شرق کشور به سر میبردم، به قلم آمد.
@dr_izadkhah
@bkjAbadi
باشگاههای کشاورزان🍀 جوان
کتاب مسئولیت و سازندگی استاد صفائی، برای تمامی کسانی که در جوامع روستایی و شهری، مسئولیتی تربیتی و اجتماعی دارند فوق العاده ارزشمند و راهگشای بسیاری مسائل و مشکلات ارتباطی اعم از فردی و گروهی است؛
بخشی از کتاب:
هر کس افراد تحت اختیارش را برای محیطی که در نظر دارد، تربیت میکند. من فرزندم را برای خانهام، استاد شاگردش را برای جامعهٔ محدودش و یک دانشمند، انسان را حداکثر برای این زمین و برای هفتاد سال زندگی، تربیت میکند و بر طبق شرایط موجود، بارور و شکوفایش میسازد. ولی انسان فرزند خانه و جامعه و حتی دنیای محدود و سرزمین خاکی نیست.
انسان سرمایههای زیادتری دارد. انسان فرزند تمام هستی است و تا بینهایت راه در پیش دارد. لذا باید طوری تربیت شود که در تمام این عوالم و در تمام این مسیر بتواند چه بکند و چگونه بماند و چگونه برود. وقتی که ما مرزها را برداشتیم و دیوارها را شکستیم و با این دید وسیع به هستی و به انسان نگاه کردیم و با این جهان بینی به فکر تربیت افتادیم ناچار مسائل به صورت دیگری طرح میشوند و راه حل پیدا میکنند.
دیدگاهها
جواب صحیح این سؤال در گرو طرح صحیح این سؤال است. در گرو این است که ما به هستی و به انسان از چه دیدی نگاه میکنیم و او را چگونه میشناسیم. وقتی که انسان یک دهان و یک تن باشد، ناچار باید طوری تربیتش کرد که آبخور و آخورش را بدست بیاورد و نیازهایش را مرتفع کند و در صورت اصطکاک و برخورد منافع، قدرت از میدان به در کردن حریف را داشته باشد.
وقتی که انسان فرزند خاک باشد باید طوری تربیت شود که با قانونهای حاکم بر این خاک و بر این سرزمین درگیر نشود و باید طوری تربیت شود که طرز بهرهبرداری را بشناسد.
وقتی که انسان محدود به هفتاد هشتاد سال شد، ناچار جوری تربیت میشود که استعداد و سرمایههایش در این هفتاد سال کارگشا باشند. دست و پا و دندان و سر و صورت و فکر و عقل او برای هفتاد سال زندگی، بیمه شوند و برای هفتاد سال مورد بهرهبرداری قرار گیرند و ناچار با قانونهایی زندگی میکند که در این هفتاد سال تجربه شدهاند و بدست آمدهاند و برای مسائلی میکوشد که در این هفتاد سال آمد و شد دارند.
اما در آنجا که ما هستی را با وسعتی شناختیم که تا بینهایت راه دارد و انسان را به عظمتی شناختیم که این هستی را زیر پا دارد، ناچار انسان به گونهای تربیت میشود که با قانونهای حاکم بر این عوالم درگیر نشود و به گونهای تربیت میشود که استعداد و سرمایههایش در تمام این عوالم کارگشا باشند و با قانونهایی دمخور میشود که در تمام این عوالم تجربه شدهاند و شناخته شدهاند و وضع شدهاند و برای مسائلی میکوشد که در این بینهایت فرصت، آمد و شد دارند. و ناچار مربی این انسان عظیم، در این پهنای هستی و این وسعت گسترده، وجودی میتواند باشد عظیمتر و وسیعتر. وجودی محیط و آگاه و در عین حال مهربان و دلسوز.
وجودی آگاه از ما و استعدادهای بینهایت ما و آگاه از هستی و قانونهای بیشمار آن. وجودی مهربان و دلسوز برای رشد ما و کمال ما و سعادت و بهزیستی ما.»
@bkjAbadi
@bkjAbadi
خواندن کتاب حرکت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگی سعادتمند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حرکت
فطرت؛ یعنی همین ترکیب و ساخت انسان، به گونهای است که برایش امکان ایستادن نیست. آدمی طوری آفریده شده که نمیتواند بماند. در او شوری ریختهاند، به او خود آگاهی و بینشی دادهاند که میداند قلّههایی که باید به دست آورد، غیر از چیزی است که امروز در آن قرار دارد. همین احساس، حرکت انسان را چه در مراحل عالی روحیاش، چه در جامعهاش و چه در تاریخش، تأمین میکند.
ضرورت حرکت، از ترکیب ما، از فطرت ما، از ساخت ما مایه میگیرد و به همین خاطر کسانی که حرکتی ندارند، مجبورند با تنوعها خودشان را مشغول کنند. تنوعطلبی، نشان دهنده نیازی است که ارضاء نشده؛ مثل گرسنهای که اگر به او غذا ندهند، کثافتها را هم میخورد.
وقتی آدمی حرکتی ندارد، مجبور است خودش را با شکلهای مختلف زندگی فریب دهد تا خیال کند که حرکتی دارد.
۲. قدر انسان
عامل دوم حرکت، شناخت «قدر و ارزش» انسان است. شناخت این نکته است که اگر بمانیم، میگندیم.
انبیاء از همین جا آغاز میکردند و به آدمی نشان میدادند که ارزش او بیش از چیزی است که میخواهد به آن برسد و برای این کار از معلومات بلاواسطه او استفاده میکردند، نه تجربیات و معلومات با واسطه.
🌳🌾🌾🌾
@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
🔴 *روضه در خاله بازی*
🔹 روایتی از یک عزاداری کودکانه
🔺 روستای وراوی؛ شهرستان دشتی - ۱۳۴۰
#روستانگاری
منبع : «کیچه پس کیچه» رسانه تاریخ شفاهی استان بوشهر
@kichepaskiche
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
#باشگاه_کشاورزان_جوان
🌱@bkjAbadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خدمت نانواهای کرمانی به زائران امام رضا (علیه السلام)
🔹گردانی از زنان روستایی کرمان که حاج قاسم سلیمانی نام آنان را گردان نانواها گذاشته است و در سال های دفاع مقدس برای رزمنده ها نان می پختند امروز با فرزندانشان برای زائران پیاده امام رضا (علیه السلام) نان می پزند.
@bkjAbadi
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله
🌾
أيُّها النّاسُ ، إنّ الرائدَ لا يَكذِبُ أهلَهُ ، و لَو كُنتُ كاذِبا لَما كَذَبتُكُم ،
و اللّه ِ الّذي لا إله إلاّ هُو
إنّي رَسولُ اللّه ِ إلَيكُم حَقّا خاصَّةً ،
و إلَى النّاسِ عامَّةً .
و اللّه ِ لَتَموتونَ كما تَنامونَ ،
و لَتُبعَثونَ كما تَستَيقِظونَ ،
و لَتُحاسَبونَ كما تَعمَلونَ،
و لتُجزَونَ بالإحسانِ إحسانا و بالسُّوءِ سُوءا ، و إنّها الجَنَّةُ أبَدا و النّارُ أبَدا .;
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
اى مردم!
بلدِ راه به كسان خود دروغ نمى گويد. و من اگر هم دروغگو بودم به شما دروغ نمى گفتم.
به خداوندى كه هيچ خدايى جز او نيست،
من فرستاده به حق خدا به سوى شما خصوصا،
و به سوى همه مردم عموما هستم. به خدا قسم،
همان گونه كه
مى خوابيد، مى ميريد!
و همان گونه كه بيدار مى شويد، برانگيخته خواهيد شد!
و مطابق كردارتان حسابرسى خواهيد شد و در برابر نيكى،
پاداش نيك خواهيد يافت،
و در برابر بدى، كيفر بد خواهيد چشيد.
بهشتِ جاويدان در كار است،
و دوزخِ هميشگى.;
بحار الأنوار : 18 / 197 / 30 .
@bkjAbadi
نرخ خرید تضمینی گندم تعیین شد، اما ابلاغ نه!
🌾🌾🌾
شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم برای سال زراعی حاری ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کرده اما این نرخ هنوز نهایی و ابلاغ نشده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم نرخ خرید تضمینی در شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی تعیین شده اما این نرخ هنوز ابلاغ نشده است.
نرخ تعیین شده هفته آینه با هماهنگی دستگاه های مختلف توسط وزیر جهاد کشاورزی اعلام خواهد شد.
بیشتر بخوانید
دستور رئیس جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران تا پایان شهریور
در شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی قیمت خرید تضمینی مردم 19.5 هزار تومان با این شرط تعیین شده است که اگر تورم در اسفند ماه بیش از 30 درصد باشد قیمت این محصول تغییر و تا 21.5 هزار تومان افزایش خواهد داشت.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@bkjAbadi