#پاسداشت_حماسه_نهم_دی
هر زمان فتنه ای بپا گردد
تازه آغازِ کارِ ما گردد
حق ز باطل چنین جدا گردد
با ولایت مسیر، وا گردد
راه ما جز رهِ ولایت نیست
چارۀ کار جز بصیرت نیست
نُه دی نصرت ولی فقیه
صحنه قدرت ولی فقیه
نَمی از هیبت ولی فقیه
امت و بیعت ولی فقیه
کشور آل عصمت است اینجا
مهد صبر و بصیرت است اینجا
نُه دی عزت ولائی ها
نه دی روز با وفائی ها
نه دی جلوۀ خدائی ها
نه دی مزد کربلائی ها
نه دی شعبه ای ز عاشوراست
پاسخی بر سقیفه و شوراست
هر کجا صحنه شد بنام حسین
دم به دم میرسد پیام حسین
کربلا میکند، قیام حسین
بر همه مؤمنین سلام حسین
که گرفتند سنگرِ وحدت
آفریدند صحنۀ عزت
تا که یک گوشه ای خیانت شد
بر حسینِ زمان اهانت شد
از خداوند استعانت شد
رأی مردم ولی صیانت شد
پرچم و خیمه ای در آتش سوخت
فتنه گر، ریشۀ حیاتش سوخت
گرچه آتش به خیمه ها زده شد
گرچه دامن به غصه ها زده شد
نَه سری روی نیزه ها زده شد
نَه سنانی به بچهها زده شد
وای از غصه های کرب و بلا
وای از هجمه های کرب و بلا
کربلا اهلبیت، مظلوم است
زیر پاها امامِ معصوم است
صوتِ قرآن ز نیزه معلوم است
و امامی به خیمه مهموم است
بر عزیز خدا جسارت شد
بعد از آن نوبت اسارت شد
زینب و بی وفائیِ ایام
زینب و زخمِ کینه و دشنام
زینب و ازدحام کوفه و شام
زینب و سنگ های روی بام
چه بگویم زپاره معجرها
چه بگویم زاشک دخترها
روضه خوانم، چه چاره ای دارم
من فقط یک اشاره ای دارم
روضۀ استعاره ای دارم
سخن از قلب پاره ای دارم
دختران را هجومِ هیزی چیست؟
ماه را تهمت کنیزی چیست
#پاسداشت_حماسه_نهم_دی
@hajmahmoodzholideh
-1173479678_57938990.mp3
3.91M
یا زهرا(س).... نه یکبار بلکه چندین بار گوش کنید، شب جمعه التماس، شادی روح امام و شهدا و هم درگذشتگان، بخوانید فاتحه مع الصلوات، ارادتمند
ناصر کاوه:
❓از نسل z چه می دانید؟
🔷 نسل نت یا زد (Gen Z) اولین نسلی اند که در عصر دیجیتال یعنی اواخر دهه 90 (حدود 1995) یا اواخر دهه 2000 (حدود 2010) به دنیا آمدهاند،
از همان ابتدا با ابزارهای دیجیتال آشنا شدهاند و خیلی از کارهای خود را بوسیله آنها انجام میدهند.
🔷 به آنها نسل اینترنت، نسل نت، بومیهای دیجیتال یا دیجیتالهای مادرزادی نیز می گویند.
🔷 آنها اولین نسلی هستند که در دوران جهانی سازی، چندگانگی فرهنگی و پسانوگرایی متولد شدهاند و با اینترنت قابل حمل بزرگ شده اند.
🔷 در واقع مهم ترین ویژگی و شاخصه این نسل رها شدن در دنیای دیجیتال می باشد. با وجود اینکه نسل هزاره که نسل پیش از آن ها می باشد اولین برخورد را با دنیای دیجیتال داشته اند اما نسل Z اولین نسلی بود که دوران نوجوانی و جوانی را در ارتباط مستقیم با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و اینترنت گذراند.
⭕️ البته این ارتباط گسترده با اینترنت برای این نسل مزایا و معایبی هم داشته است برای مثال
1️⃣ در جستجوی حقایق شخصی و اجتماعی هستند و برای این منظور هزینه می کنند. این جستجو منجر به آزادی بیان در جوامعشان خواهد شد؛ بنابراین این افراد پذیرش بیشتر در مورد انواع متفاوت انسانها خواهند داشت. هویت فردیشان برایشان بسیار مهم است اما از اینکه بخواهید آنها را در یک قالب مشخص بگنجانید بشدت گریزانند.
2️⃣ استفاده بیش از حد از اینترنت و وقت گذرانی در فضای مجازی باعث شده این نسل نسبت به نسل پیشین خود از مهارت های اجتماعی کمتری برخوردار باشد و باعث ایجاد مشکلات روانی و اضطراب شده است.
3️⃣ اهمیت دادن به عمل گرایی و مسائل مالی، از آنجا که این نسل شاهد مشکلات مالی والدین خود و از خود گذشتگی آنها بوده اند می خواهند دوران جوانی خود را به کسب ثروت و مسائل عملگرایانه بپردازند. بر عکس نسل پیشین خود که همان نسل هزاره بودند و دیدگاهی آرمان گرایانه داشتند نسل زد عملگرا هستند و بیشتر دنبال سرمایه گذاری و مشاغل پایدار می باشند.
4️⃣ مشکلات روانی و چالش های رفتاری، همانطور که گفتیم استفاده زیاد از فضای مجازی و غرق شدن در دنیای اینترنت باعث شده این نسل تنهاترین نسل بشر از نگاه روانشناسان شناخته شود. استفاده افراطی از شبکه های مجازی و دوستی های دیجیتالی به جای دنیای واقعی باعث افسردگی این نسل شده است.
همچنین مسائل و چالش های به ارث رسیده از نسل های قبلی هم روی دوش نسل زد جمع شده و سنگینی می کند.
5️⃣ ویژگی پنجم این نسل زیرک بودن آن ها در خرید کردن و نحوه مصرف می باشد: در حالی که نسل قبلی جزو مصرف کنندگان ساده بودند و قدرت انتخاب و تنوع زیادی در هنگام خرید نداشتند، نسل زد بیشتر خریدهای خود را به صورت اینترنتی و با حجم زیادی از تنوع محصولات و کالاهای مورد نیاز خود انجام میدهند که همین امر باعث رونق شغل هایی مثل دیجیتال مارکتینگ و آنلاین شاپ ها شده است.
این نسل بدون ترس و تعارف نظر خودش را در مورد محصولات مصرفی در شبکه های اجتماعی به اشتراک میگذارد و در نقش مصرف کننده عادت ها و ارجحیت های متفاوتی با نسل قبلی دارد.
6️⃣ ویژگی ششم نسل زد دیدگاه متفاوت سیاسی است. آن ها بر خلاف نسل پیش نگاه محافظه کارانه به مسائل سیاسی ندارند و عقاید خاص خودشان را دارند که پیشرو با زمان می باشد. حتی اگر جوانان محافظه کاری هم در این نسل وجود داشته باشد بیشتر از نسل قبلی با تغییرات و تحولات سیاسی سازگار هستند.
⭕️به صورت کلی در مورد شاخصه ها و خصوصیت های نسل زد باید بگوییم که این نسل در پی واقعیت و حقیقت می باشد و ارزش به احساسات و نظرات فردی و دوری از برچسب زدن ویژگی اصلی آن ها می باشد. تصمیم گیری نسل Z بسیار واقع گرایانه و گفتگو محور است. این نسل بین دوستان واقعی و دوستانی که در فضای مجازی پیدا می کنند تفاوتی قائل نمی شوند و همه گرا هستند.
🔻پس از نسل زی یا زد، نسل آلفا می باشد که متولدین سال 1385 به بعد یا دهه نودی ها را شامل می شود.
✍️امامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: باید نگاه کنیم ببینیم چه بذری در جامعه خودمون میکاریم؟
#به_وقت_حاج_قاسم 💔
#جان_فدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخدا قسم با دیدن این کلیپ ارادت جنابعالی به مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز به اوج خود خواهد رسید. من تا کنون این کلیپ زیبا ودلنشین را مشاهده نکردم. جانم فدای چنین رهبر عزیزی که سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی اینگونه در وصفش سخن میگوید: والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه ی قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را بدست دارد در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است. عزیزان این کلیپ سخنان حاج قاسم نیست. مشاهده کن تا به حق برسید و دلتان و قلبتان خدائی تر شود.
❣️ chamran
💠 #حماسه_نهم_دی
💐 امام خامنهای:
💠مسئلهی نهم دی، پاسداشت آزمونهای بزرگ یک ملّت، یک مسئلهی اساسی است. آزمونهایی سر راهِ کشورها و ملّتها قرار میگیرد که در آن آزمونها گاهی خوب میدرخشند؛ مخصوص ملّت ما هم نیست، منتها برای ملّتِ ما در دوران انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب تا امروز از این آزمونها زیاد بوده است و از این درخششها هم زیاد بوده است و ملّت درخشیده که یکیاش روز نهم دی سال ۸۸ بود. یعنی حضور ملّت در عرصهی فضای عمومی و در کف خیابانها توانست یک توطئهی ریشهدار و مهم را از بین ببرد.۹۸/۱۰/۱۱
🔷 اینفوگرافی ۲۲ گناه نابخشودنی👈 فتنه گران ۸۸
💠رهبر حکیم انقلاب اسلامی گناه فتنه گران سال ۸۸ را نابخشودنی می دانند. ایشان طی چندین سال بارها به تشریح خطا و گناه فتنه گران در سال ۸۸ پرداخته اند. که مجموعه این گناهان در اینفوگرافی قرار گرفته است
💬 امروز 9 دی شانزدهمین سالگرد اعدام صدام حسین است.
شاه اردن در کتاب خاطراتش مینویسد:《صدام پس از حمله به کويت به او گفته بود که به اين دليل از پوشيدن لباس نظامي پس از فتح کويت خودداري کرده که در جنگ با اين کشور، مردي را در برابر خود نميبيند و آنچه باعث شد، او لباس نظامي در جنگ برابر ايران بپوشد، اين بود که با مرداني بسيار آهنين و جنگي رودرو بودم.》
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ بازنشر به مناسبت ۹دی
📹 نماهنگ | أین عمار...
🔻 رهبر انقلاب: من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮
╰═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╯
#حماسه_۹_دی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطرهگویی رهبر انقلاب از حاج قاسم سلیمانی و بغض ایشان
39.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متن نامه شهید سلیمانی به دخترش، حتما گوش کنیدونشر دهید
کتاب من قاسم سلیمانی هستم
ناصرکاوه
2_144123984265107111.mp3
14.86M
🌷خاطره گویی ناصر کاوه، درباره شهدای امنیت و جنایات کومله، دمکرات، صدام و منافقین، دیماه ۱۴۰۱
💢ناموس این روزهای اروپا
🔹فرانسه که خود را مهد آزادیبیان میداند، ادریسا گانا هافبک تیم پاری سن ژرمن را به خاطر «امتناع از همراهی با ابتکاری در حمایت از همجنسگرایان» به کمیته انضباطی فراخوانده است.
🔸آزادیبیان در اروپا چیزی شبیه این است. احضار شدن به کمیتههای بازجویی برای ممانعت از همراهی با زشتترین فرهنگها و سیاستهای به شدت تبلیغ شونده در اروپا.
🔹همجنسبازی به ناموس اروپا تبدیل شده و هر کس علیه این سنگر بایستد یا کوچکترین مخالفتی بکند یا حتی از همراهی با آن امتناع کند به جوخههای ترور شخصیتی، دادگاههای تفتیش عقاید و میزهای بازجویی سپرده میشود.
هدایت شده از جهاد تبیین
2_1152921504615830378.mp3
15.64M
🌷خاطره گویی در رابطه با شهید حاج قاسم سلیمانی، ۱۳۹۹.... ناصرکاوه
#به_وقت_تفکر
برگرفته از کتاب اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب (شهید مطهری )
تحلیل و انتقاد از اخلاق نوین جنسی (#قسمت_سوم)
اكنون كه مالكیت مرد نسبت به زن از میان رفته است، اطمینان پدری را از راه استفاده از داروهای ضدآبستنی- كه در اثر پیشرفت طب پیدا شده- بدون به كار بردن روشهای خشونت آمیز قدیم می توان به دست آورد، عقاید مرتاضانه و راهبانه به سوی زوال و نیستی می رود، احساس پلیدی عادت زنانه را با بالابردن سطح معلومات و تفهیم اینكه یك عمل ساده ی وظایف الاعضایی بیش نیست می توان از بین برد، دوران آن مجازاتهای سخت و شدید هم دیگر سپری شده است، عوامل اقتصادی كه زن را اسیر می كرد دیگر وجود ندارد و زن امروز استقلال اقتصادی خود را بازیافته است، بعلاوه دولت تدریجاً دستگاههای خود را بسط می دهد و زن را در ایام بارداری و زایمان و شیردادن تحت حمایت خود قرار می دهد و او را از مرد بی نیاز می كند و درحقیقت دولت جانشین پدر می شود، حسادتها را با تمرینهای اخلاقی باید از میان برد؛ با وجود اینها دیگر لزومی ندارد ما همچنان به این اخلاق كهن بچسبیم.
این است انتقادات و خرده گیری هایی كه بر اخلاق كهن جنسی گرفته می شود و این است دلایلی كه ایجاب می كند حتماً رفرمی در این بخش از اخلاق بشری صورت گیرد.
اكنون ببینیم چه موادی در این سیستم اخلاقی پیشنهاد می شود. البته از اول باید توجه داشته باشید كه همه ی این مواد اصلاحی بر محور شكستن قیود كهن و رفع منعها و محدودیتهای قانونی گذشته می چرخد.
@ircom_8
#داستان_کوتاه
برگرفته از کتاب دختر شینا (قدم خیر محمدی کنعانی)
#فصل_دوم (#قسمت_سوم)
آنقدر گریه می کردم که از حال می رفتم . همه فکر می کردند من برای مرده آن ها گریه میکنم . پدرم هم نسبت به من همین احساس را داشت . با اینکه چهارده سالم بود ، گاهی مرا بغل می کرد و موهایم را می بوسید . آن شب از لابه لای حرف های مادرم فهمیدم آن پسر ، نوه ی عموی پدرم بوده اسمش هم صمد است . از فردای آن روز ، رفت و آمد های مشکوک به خانه ما شروع شد . اول عموی پدرم آمد و با پدرم صحبت کرد . بعد نوبت زن عموی پدرم شد . صبح ، بعد از اینکه کارهایش را انجام می داد ، می آمد و می نشست توی حیاط خانه ما و تا ظهر با مادرم حرف می زد . بعد از آن ، مادر صمد پیدایش شد و چند روز بعد هم پدرش از راه رسید .
@ircom_8
🔴 ناگفتههای سردار غیبپرور از تحویل پیکر حاج قاسم
👤 جانشین فرمانده کل سپاه:
🔹 پس از شهادت حاج قاسم در دفتر سردار سلامی جمع شدیم؛ چهار پنج نفر بودیم و لحظات خیلی سختی بود؛ نفهمیدیم که چگونه صبح شد؛ هوا که روشن شد تصمیم گرفتیم به منزل حاج قاسم برویم و این کار را کردیم.
🔸 در آن جلسه من مسئول تحویل پیکر شهدا در خوزستان و سردار نقدی مسئول تحویل پیکر شهدا در مشهد تعیین شد، اما در همان جلسه مجدد گفتند که در مشهد هم مسئولیت با من باشد. حوالی ساعت ۲ بامداد پرواز ما در اهواز نشست، گروهی از پزشکان که تخصص آنها ژنتیک و DNA بود با من آمده بودند؛ پیکرها را تحویل گرفتیم.
✅ در جلسه با مسئولان اهواز تصمیم گرفتم که مسیر کوتاه را برای تشییع شهدا انتخاب کنیم چون باید سریعتر به مشهد و پس از آن به تهران میرفتیم و چارهای نبود.
🔹 مراسم تشییع پیکر شهدا در اهواز با چه شوری انجام شد، من نگران ازدحام جمعیت در فرودگاه اهواز در زمان برگشت بودم که همینطور هم شد. وارد فرودگاه اهواز که شدیم ازدحام جمعیت بود و مردم حتی تا داخل باند آمده بودند.
🔸 قبل از بلند شدن پرواز، به سردار نظری، استاندار فعلی خراسان رضوی زنگ زدم و گفتم در اهواز این اتفاق افتاد، اوضاع مشهد چگونه است؟ آیا میتوانید آنجا را مدیریت کنید؟ گفت «خیالت راحت، اینجا منظم است».
✅ به مشهد که رسیدیم دیدم مشهد شلوغتر از اهواز بود؛ مردم قابل کنترل نبودند، ازدحام جمعیت به اندازهای بود که تصمیم گرفتم پیکرهای شهدا وارد حرم نشود و از زیرگذرهای قبل از حرم پیکر شهدا برگردند.
🔹 در فرودگاه دیدم آقای رزم حسینی، استاندار وقت خراسان رضوی و از دوستان حاج قاسم پایین هواپیما ایستاده و اشک میریزد؛ به من گفت "بیا برویم حرم"؛ امام رضا(ع)، حاج قاسم را میخواهد و حاج قاسم هم امام رضا(ع) را.
💢 پیکرها را به حرم برگرداندیم، نم نم باران بود پیکرها را یادم نیست از کجا بردیم که سر از رواق امام خمینی (ره) درآوردیم؛ نگاه میکردم به پیکرها وقتی که خادمان تابوت حاج قاسم را به ضریح چسباندند لحظه عجیبی بود؛ چه وصال زیبایی و چه پیوند قشنگی اتفاق افتاد.
#فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
#روایات_پیشرفت
بـا اسـتناد بـه آمـار منتشرشـده از سـوی مرکـز ملـی آمـار، در سـال 1357 میــزان تولیــد آب 1/5 میلیــارد مترمکعــب و تعــداد انشــعاب آب 2/7 میلیــون بـوده اسـت. تعـداد مشـترکان آب سـالم و بهداشـتی در آن سـال، 2/7 میلیـون رشـته بـوده کـه تـا سـال 1395 بـه 12/5 میلیـون رشـته افزایـش یافتـه اسـت.
تعـداد شـهرهای تحتپوشـش آب شـهری از 45 شـهر در سـال 1357 بـه 1113 شـهر درحال حاضـر افزایـش یافتـه و آبرسـانی بـه روسـتاها از 12000 روسـتا در سـال 1357 بـه 33297 روسـتا در سـال 1391 رسـیده اسـت. در طــول حاکمیــت رژیــم پهلــوی، یکــی از معضــلات مناطــق روســتایی کشــورمان، دسترسی نداشــتن بــه آب ســالم و بهداشــتی بــود؛ به طوریکــه بــر اسـاس آمارهـای مرکـز آمـار ایـران، در سـال 1355 ،از حـدود 2/9 میلیـون واحـد مسـکونی روسـتایی، در حـدود 2/3 میلیـون یـا به عبارتـی 79درصـد از جمعیـت روســتایی، فاقــد تأسیســات لوله کشــی لازم بوده انــد . در حالی که در حال حاضر 97% از مردم ایران به آب اشامیدنی سالم دسترسی دارند .
@ircom_8