"دوپینگ بیرمق"
💊 نوروز ۹۹ مجموعه دوپینگ با موضوعی فانتزی، از شبکه سه سیما روی آنتن رفت.
🔺مجموعهای که انتظار میرفت با وجود قهرمان و ضدقهرمانهای خارقالعاده ما را با داستانی پر فراز و نشیب روبرو کند؛ اما نتوانست آنگونه که باید از پتانسیلهای موجود در فضای فانتزی برای جذابیت اثر بهره بَرَد و بیشتر شاهد یک داستان روزمره عادی بودیم؛ شبهایی مخاطب به اشتیاق یک حرکت تازه و تماشای آنچه با آن همذات پنداری کرده پای تلویزیون مینشست اما، سوژههای تکراریِ دزدی و یخچالی که با یک حرکت از زمین کنده میشد را تماشا میکرد!
✅ فارغ از ضعفهای داستانی که مجال نمایشِ توان بازیگری را از بازیگران سلب کرده بود؛ سوژه قصه از این منظر که خواسته یا ناخواسته به تواناییهای انسان و نحوه درست استخدام آنها پرداخته؛ نقطه قوتی بود که البته میتوانست پرداخت مناسبتر و روایت جذابتری از "پیوسته بهدنبال قدرت برتر بودن" داشته باشد.
🔸کامران و شیوا سعی میکنند از نیرویی که در اختیار دارند برای رسیدن به آرزوهایشان بهره ببرند، اما کامران پی میبرد که نیروی واقعی هوش و دقت نظر درونی اوست؛ شیوا نیز که راه را اشتباه رفته، پیوسته رنج میبرد، و همین رنج، نهایتا او را در صدد جبران برمیآورد.
✅ یکی از موارد قابلتوجه در جریان داستان درگیری و دغدغه دائمی افرادی چون حسن و توران است که حرص و طمعشان آنها را از لذت آنچه که دارند محروم کرده.
✅ برخلاف برخی آثار نمایشی دیگر احترام و صمیمیت در غالب روابط حاکم است، طرح برخی اشتباهات رفتاری و گفتاری نیز بیش از آنکه منجر به تزلزل جایگاه پدری باشد، ناشی از خطای جوانیست که عموماً جبران میشود.
👤معصومه عمرانی
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🎶 ″انحرافِ استعداد″
🔹تَتلو یک «استعداد درحد خودش» است و با بهکارگیری خلاقیت، هنر و تغییر سنتها؛ طرفدارانی پیدا کرده، به گونه ای که حتی عدهای حاضرند به درخواست او «بغبغو» کنند.
💡 حقیقت آنست که داشتن استعداد شرط نیست، بلکه ″جهتدهی آن″ است که سبب ارزشمندی میشود. اگر جهت نباشد، هنر سخیف میشود و سُنَت ناهنجار؛ مسیر نامعلوم و مقصد ناکجاآباد.
❗️یکروز برای شهدا میسراید و روز دیگر هنجارهای همان شهدا را زیر سوال میبرد؛ عذرخواهیها بعد از دستگیری، سپس تکرار همان کارها با آزادی، نشانی از سرگردانی اوست. او برای آرام شدن، عصیان را در پیش گرفته است.
🕹اگر استعدادی که به کمال رسیده، ساکن و بیتحرک شود؛ به تباهی و بنبست خواهد رسید و دلیلی برای جهتدهی به استعدادش نمییابد، بنابراین چارهای جز سرگرم شدن با تنوعها نخواهد داشت! همچون تتلو، به همین نوع زندگی دلخوش میشود و جنجالها و طرفداران سینهچاک؛ او را از نیاز اصلیاش یعنی قدرت خلیفةالهی و جاودانگی دور خواهد ساخت. نیازی که امتداد عظیم و محدود نبودن به زندگی فانی را یاد آور است.
👤زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″پناهگاه ناامن رسانه″
🖋 افرادِ صاحب سبک، طرفداران خود را دارند. تَتلیتیها، مریدانِ سبکِ تَتلویی هستند که همواره در جامعه بودهاند و خواهند بود. آنها دوست دارند حرفها و احساساتشان را بیپرده بگویند؛ عمدتاً نوجوان هستند؛ نوجوانی که تازه خود را کَس میپندارد و برای خودش حساب باز میکند، در این سن و سال احساساتش را نشناخته و از طرفی عمدتاً در مواجهه با وقایع، توسط الگوهای رفتاری غلط سرکوب میشود. طبیعی است در این عرصه، اگر راهی برای خروج یابد، شکل انفجاری💣 بهخود میگیرد.
دیدن شخصی همچون تَتلو که تمام زندگیاش شفاف است و هیجاناتش را با ادبیاتی بسیار باورپذیر ابراز میکند، برای این قشر جذابیت دارد. لازم بهذکر است که استفاده تَتلو از ابزار شهوت نیز عامل دیگری در جذب نوجوانانی است که دوست دارند با ناهنجاریها، تا حدی هیجان را نیز تجربه کنند.
📌 نوجوانی سنِ انتخاب است، باید انتخابشان را پذیرفت، تخطئهشان نکرد و به آن جهت داد، زیرا اسلام برای انسانِ مختار ارزش قائل است نه انسانِ تحت اجبار. از طرفی انتخاب نیاز به سنجش دارد و سنجش، نیاز به شناخت و معرفت؛ پس باید بر روی معرفت و شناخت تمرکز نمود. تَتلو از جنس رسانه است و بدیهیست که شناخت باید در حیطه رسانه و با ابزار رسانه باشد تا مقدمهای برای انتخاب درست آنان، قرار گیرد. لذا همت ویژه مسئولینی را میطلبد که تاکنون از این قشر غافل بودهاند.
👤زهرا خندان
📡 وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
💨اتمسفر فضای مجازی: چالش بی چالشی!
❌حرکات موزون، رقص یا بعبارتی طنازی زنان سلبریتی، مدتی است با عنوان چالش ورزش و به بهانه تندرستی، پرورش روحیه و رهایی از افسردگی ناشی از قرنطینه خانگی، در فضای مجازی ترویج میشود.
🔺️سلبریتیهایی که خود افسردهاند و با بیبند و باری، برهنگی، انس با حیوان خانگی و تفریحات غیر معمول در پی درمان آنند، چطور میتوانند با چنین حرکات نمایشی، مخاطب را کیفور کنند؟
🚻 آیا ورزش موزیکال زنان سلبریتی و در مواردی همراهی با آقایان و حتی مربی آقا، پروژه جدیدی است که کلید خورده؟
واقعا تفریحی سالمتر از چالشهای تقلیدی و مضحک رقص یا بالشت برای جلب توجه مخاطب سراغ ندارید؟؟
⁉️با چه معیار عقلی و کدام استدلال، شأنیت زنانگی خود را در مقابل دیدگان میلیونها کاربر به تاراج گذاشته و ابایی از ترویج این ولنگاریها ندارید؟!
🕹روی صحبت با شما مسئولین مجازی است! وزیر ارتباطات و البته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی! فضای مجازی مدتهاست که فضای خلا را درنوردیده و با سرعت نور در حال گذر از اتمسفر متعفن به فساد است، درحالیکه شدیداً مشام کاربران را آزار میدهد! اما مطابق معمول، تا به مشام شما برسد چندین سال نوری طول خواهد کشید!
🔔ملتفت باشید قطعاً مسئول آلودگی روحی و ذهنی کاربران نوجوان و جوان این فضای شلختهی آغشته به فساد، بیکفایتی شما در نظارت و البته نبود قانون متقن حاکم بر فضای مجازی است!
👤اسلامی
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍نبرد تکنیکها
📺برخلاف کودکان امروزی که با جهش در حیطه تکنولوژی ساخت فیلم و انیمیشن مواجهند، بخشی از خاطرات دوران کودکی و نوجوانی ما شامل فیلمها و انیمیشنهایی میشود که از سادهترین تکنیکها شروع و به مرور زمان بر پیچیدگیهای آنها افزوده شد؛
🖥فناوری به کمک ذهنهای خلاقی آمده است که از کمبود امکانات حرفهای گلایهمند هستند. تکنیک deep fake یکی از آنهاست که طی سالهای اخیر از الگوریتمهای هوش مصنوعی متولد شد. با این ابزار استعدادهای جوان میتوانند انیمیشنهایی با کیفیت بالا تولید و محتوای ارزشی و اخلاقی را با قالبی نو به جهانیان عرضه کنند. این فناوری خارقالعاده میتواند از طریق انتخاب کاراکتر یا بازیگر توسط مخاطب برای هر فیلم دلخواه جذابتر شود. حتی میتوان با این فن، شخصیتی خلق کرد که به چند زبان زنده دنیا صحبت کند، بدون اینکه شخصیتپردازان، ذرهای از آن زبانها آگاهی داشته باشند. میتوان از یک صدای دلخواه یا تلفیقی از چند صدا بر روی کاراکتر مورد نظر استفاده کرد.
📽مثالی جالب برای استفاده از این فناوری، نقش آفرینی ستاره فیلم "سریع و خشن"، پس از مرگش در این اثر سینمایی است. بنابراین ضروریست فیلمسازان جوان بشتابند تا از قافله عقب نمانده با استودیوهای مجهز هالیوود در این عرصه رقابت کنند.
🔴لازم به ذکر است که سوءاستفاده از هر تکنولوژی نوظهور در هر عرصهای اجتناب ناپذیر است. با این وجود بستر ویژهای برای افزایش کیفیت فیلم و انیمیشن و حتی بازیهای رایانهای فراهم شده است.
👤امیرپور
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥″حکایت جاسوس موصاد در ایران″
🔺پس از فیلم مامور مخفی، با موضوع جاسوسی رژیم صهیونیستی علیه ایران و ترور دانشمندان هستهای، این روزها شبکه تلوزیونی کان اسرائیل با همکاری شرکت نتفلیکس در تدارک سریالی به نام تهران است. این در حالیست که سینما و تلویزیون ایران در غفلتی عجیب فرو رفته و جامعه را درگیر بسیاری از سرگرمیهای بیهوده ساخته، از طرفی در زمینه برونمرزی نیز کنشگری خاصی ندارد.
🎞سریال تهران به عنوان جدیدترین اکشن-کمدی رژیم صهیونیستی، به موضوع نبرد اطلاعاتی موصاد و سپاه پاسداران اختصاص دارد و چهرههای سرشناس هالیوودی و یک خواننده اسرائیلی ایرانی تبار در آن حضور دارند. عوامل سریال برای بازسازی شهر تهران شهرکی را در آتنِ یونان ساختهاند تا صحنهها را در باورپذیرترین فضای ممکن بازآفرینی کنند.
🔍تهران، روایت ماموریت زن جوانی در قامتِ افسر تازه کار موصاد است که در کودکی به اسرائیل مهاجرت کرده و اکنون برای ماموریت به تهران سفر میکند. او نقش هکری را بازی میکند که ماموریت ایجاد اختلال در سیستم پدافندی ایران را دارد تا جنگندههای اسرائیلی بتوانند مراکز هستهای را از بین ببرند. او در این میان عاشق یک جوان مخالف نظام ایران میشود و این موضوع دستآویزی برای معرفی سبک زندگی متفاوت و غربگرایانه جوانان مخالف نظام، به عنوان نماینده اکثریت مردم میشود. بهعبارتی؛ تمایلات و گرایشهای سکولاری و غیر دینی، از جوان ایرانی در این سریال تصویر میشود.
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🖊بررسی سریال مسیحا ″Messiha″
🎥سالهاست سینمای غرب توجه ویژهای به مبحث آخر الزمان و منجیگرایی معطوف داشته، منجیهای گوناگون در لباس حیوان، جن و موجودات تخیلی به مردم دنیا معرفی کرده است.
⚔ منجیباوری انسانها و موضوع آخرالزمان، مستمسک مناسبی برای توجیه و پیشبرد ″سیاستهای آمریکا و غرب″ در جلب نظر جوامعشان و ″همراهی″ با سیاست دولتها محسوب میشد.
🔺نیاز بشر به آگاهی و همچنین سیاستی که در پی افزایش توجه به موضوع آخرالزمان وجود داشت، منجر به تولید بیش از ″صد و پنجاه″ فیلم در طول سه دهه گذشته شده است. فیلمهایی که منجی انسانی در آنها تحریف شده و متفاوت و حتی متناقض با آنچه در ادیان به آن بشارت داده شده، است.
♨️امروزه متناسب با مقتضیات زمان، رویکرد متفاوتی در فیلم و سریالها و بطور کلی رسانه اتخاذ شده و پس از معرفی انواع منجی و مسیح یا مسیحای تحریف شده، به صورت ویژه به موضوع ″دجال یا ضد مسیح و حتی تحریف منجی شیعیان″، پرداخته میشود.
📺سریال مسیح و بهعبارت صحیح؛ مسیحا محصول آمریکا که همزمان با شروع سال ۲۰۲۰ میلادی در شبکه ″نتفلیکس″ پخش شد؛ به موضوع ظهور منجی و اتفاقات پس از آن پرداخته است. این سریال از جذابیت هنری و داستانی بالایی برخوردار است و مخاطبان بسیاری را با خود همراه ساخته است.
💡در ادامه به بررسی فصل اول این سریال پرحاشیه که با تمرکز در حوادث پس از ظهور مخاطب را مجذوب و همراه میکند خواهیم پرداخت.
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🖊بررسی سریال مسیحا ″Messiha″
🔺سریال مسیحا با انتقادهای فراوانی از سوی مسیحیان روبرو شده؛ ادامه تولید و انتشار آن نیز در حال حاضر در هالهای از ابهام است. در این پست خلاصهای از فصل ابتدایی سریال بیان میشود.
📺این سریال منجی آخر الزمانی را به تصویر کشیده که در ″سوریه″ ظهور میکند و همزمان بواسطهی طوفان، شکست داعش را رقم میزند. او در این مدت در سوریه مشغول تبلیغ است و پیروانی به او میپیوندند که او را ″امام″ خطاب میکنند. پس از شکست داعش، مسیح مردم را خلع سلاح کرده و با آنان به سمت مرزهای اسرائیل حرکت میکند. حرکت آنان مورد توجه نیروهای امنیتی و سازمان سیا قرار میگیرد و بهدنبال آن زنی، مأمور پیگیری پرونده میشود.
🔗مسیح در مرز اسرائیل دستگیر و بازجویی میشود اما بهصورت معجزهآسایی از زندان غیب شده و پس از شفای پسربچهای در قبةالصخره، برای نجاتِ دختر نوجوان یک کشیش، به آمریکا میرود. رسانهای شدن حضور او منجر به جلب توجه مردم شده و چند شهر آمریکا از حالت عادی خارج میشود. او مدتی در واشنگتن ساکن شده و دست به کارهای خارق العاده میزند؛ روی آب راه می رود، مریض شفا میدهد، سخنرانی میکند و منتظر تصمیم خداوند است.
⚠️او دیداری با رئیس جمهور آمریکا دارد و از او میخواهد نیروهای آمریکایی را از پایگاههایشان در سراسر جهان فرا بخواند. در این میان بهدنبال تحقیقات مأمور سیا مشخص میگردد مسیحا فردی ایرانی بهنام پیام گلشیری است که فارغ التحصیل یکی از کالجهای آمریکاست و با استادی تحت حمایت روسها در ارتباط بوده که سیا معتقد به تروریست بودن وی است. فصل ابتدایی سریال با ماجرای دستگیری مجدد وی توسط مأمور اسرائیلی و انتقالش به سرزمینهای اشغالی و ناامیدی مردم از مسیح به اتمام میرسد.
ادامه دارد...
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
📹 یک بازیگر، در ویدئویی ضبط شده خواهان آزادی مجرمانی است که با تشویش اذهان عمومی برای کشور ایجاد ناامنی کرده؛ با جاسوسی منافع ملی را بهخطر انداختهاند.
تعدادی از همپالگیهایش نیز با استوری کردن پیامش، او را حمایت کردند.
❓آیا در پس این تقاضا، منافع شخص یا اشخاصی در میان است؟!...
👤نرجس احمدی
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🖊بررسی سریال مسیحا ″Messiha″(پایان)
⁉️دجال یا امام زمان دروغین
🎞سریال مسیحا، منجی را فردی صلحجو با چهرهای شرقی و گریم معصومانه، نه چشم آبی و مو بور معرفی میکند؛ او صاحب معجزه است، در سوریه ظهور میکند، مادری مسیحی و پدری یهودی دارد و ″ایرانیست″، اهل مذاکره است و بهدنبال جنگ با اسلحه نیست. او رئیس جمهور امریکا را به صلح دعوت میکند و او را بابت ادعای ایجاد صلح در جهان مورد عتاب قرار میدهد. شخصیت مسیح در این سریال خصیصهای از هر یک از منجیان ادیان ابراهیمی را دارد؛ او امام، مسیح و مسیحا خوانده میشود؛ طبق معمول مشخص نیست مسیح، پدر است یا پسر و یا روح القدس!
🔺آنچه حائز اهمیت است تصویرسازی ناصحیح و تحریفشده از منجی و ایجاد باوری بیاساس و غلط در ذهن مخاطب است. چرا که دو پایان از ادامه و هدف سریال قابل پیشبینی خواهد بود؛
🔍احتمال اول: شبکه نتفلیکس در پی شناساندن چهرهای دروغین و ساختهی ذهن عوامل فیلم از امام زمان است؛ بهگونهای که بتوانند هدایت افکار عمومی در دوران ظهور را در اختیار بگیرند و با تنزل و عادیسازی معجزات و کرامات حضرت، از اقبال مردم بهسمت ایشان ممانعت کنند. همچنین با القای صلحجو بودنِ مطلق ایشان نسبت به جنگهای آن دوران و قدرت رعبآورِ سپاه حضرت، در اذهان مردم ایجاد تشکیک نمایند.
🔍احتمال دوم: منجی ایرانیتبار در انتهای داستان، فردی دروغگو و مکار یا بهعبارتی دجال معرفی میشود؛ که در آموزههای دین مسیح جایگاه ویژهای در ضدیت با مسیح آخرالزمان دارد. دجالی که ایرانیست، قرآن میخواند و حمایت روسیه را نیز به همراه دارد.
🔺جالبتر آنکه در این سریال تمرکزی کلینگر به موضوع آخرالزمان شده و علاوه بر منجی، به نقش تعیین کننده امریکا در کنار طعنه به روسیه نیز پرداخته شده؛ بهگونهای که امریکا نابود کننده داعش معرفی میشود و بهنظر میرسد ماجرای فراخواندن نیروهایشان از سراسر دنیا نیز نوعی پیشدستی و مصادره به مطلوب، از اخراجشان از منطقه خاورمیانه و سایر نقاط جهان باشد. با این حال نتیجهگیری به فصلهای بعدی سریال بستگی دارد.
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🎊"چالش جشن تولد"
📌در شرایط کرونایی که مردم از نظر اقتصادی تحت فشار و از جانباختن عزیزانشان داغدارند، ممنوعیت تجمعات و خانهنشینی سلبریتیها، سبب خیری شده تا بهنمایش گذاشتن لاکچریبازیها، عکس سفرها، رستوران رفتنها و جشنتولدها با تم مرفه بیدردشان کاهش یابد. برای نمونه، یک سلبریتی کمحاشیه به دعوت خواهرش تولد خود را بدون ذوقزدگی و شلوغکاریهای مرسوم سلبریتیها برگزار کرده و بهجایش تصمیم میگیرد اثرات مثبتی از خود بهجای بگذارد.
🔔این تصمیم دلخوشمان میکند تا از دیگر هنرمندان هم انتظار داشته باشیم این پیشنهاد خواهرانه را چالشی کنند بین خودشان و از فضای بیهودگی و فرسایشیِ خودنمایی فاصله بگیرند. تصمیم به مفید و اثرگذار بودن و داشتن رفتارهای منطبق بر اخلاق انسانی، مسئولیت اجتماعیِ یک هنرمند است که میتواند جایگزینی درخور برای انتشار عکس جشن تولدها، هدیههای چشمپرکن و یا حتی عکسهای برهنه از خود باشد!
✅هنرمند واقعی کسی است که زمان منشا اثر و بهتر شدن خود را، روز تولد واقعی خود میداند! یادمان باشد متولد شدهایم تا اثرگذار باشیم. روز تولد هرکس یادآور تکلیفی است که بهخاطر ادای آن پا به عرصه وجود گذاشته و در قبال آن باید پاسخگوی خالق خود باشد!
👤اسلامی
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″فرسودگی هنر زیرسایه مدیران غافل″
❌پروژههایی همچون 'مسیح'، نشاندهنده ایدئولوژیست بودن سازندگان اثر است. اغلب فیلمهای هالیوود و سریالهای شبکههای آمریکایی، مطابق با فلسفه تمدن مادی ساخته میشوند. آنها در فیلمهایی چون مرد عنکبوتی، قهرمانسازی نموده و فرهنگشان را به جهان صادر میکنند؛ یا با محور قراردادنِ مردی سرکش و پیروزیاش بر سیستمِ معیوبِ حاکمیت آمریکایی در فیلم ایلیسیم، تابآوری اجتماعی را بالا میبرند. فیلمهای داستان ازدواج، انیمیشن شرک، عصر یخبندان، بچه رئیس و... به آنها کمک میکند فروپاشی خانواده در آمریکا را کمی مدیریت کنند. جالب اینکه در اغلب فیلمها و سریالها قهرمان یک آمریکاییست که در ایجاد هویت اجتماعی بسیار موثر است. آنقدر جذابیتهای بصری و تکنیکهای اقناعی را بهدرستی بهکار میبرند که تحریف گذشته و آینده جهان و حتی تاریخ معاصر برایمان باورپذیر میشود.
⏳ سینمای غرب، ″فرسنگها عقبماندگی″ سینما و تلویزیون ایران از رسالتی که بر عهده دارد را بیشازپیش نمایان میسازد. سینمایی که با داشتن عقبهی متقن تاریخی، قهرمانهای واقعی و محتواهای آماده و وافر، میتوانست جایگاهی رفیع در عرصه بینالمللی و داخلی نزد عامه مردم و علاقمندان به هنر داشته باشد.
پروژههایی مانند مختارنامه و یوسف پیامبر که در منطقه و حتی جهان اسلام بازخوردهای وسیعی داشته، نمونههایی هستند که نشان از ظرفیتِ بالای هنرمندان متخصص و متعهد این سرزمین دارند.
🔴مدیران خوابزدهی حوزهی هنر، متخصصینِ بیتعهد و بیدغدغه، گرایشاتِ بیهویتی در سازندگان و بازیگران، همه و همه از دلایل صرفِ بودجههای کلان برای محتواهای بیهوده، خودتحقیری و دوقطبیسازی شده است و صدای آه حسرتها را بلند کردهاند.
👤زهرا خندان
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
”جهلِ مرکب“
🕹 فقط همین یک نکته را اگر میفهمیدیم خیلی از گرفتاریهایمان حل میشد! حیات ایمانی را نمیتوان با "نُؤمِنُ بِبَعض وَ نَکفُرُ بِبَعض" ادامه داد، که کفرهایمان کمکم از بعضی به اصلیترین اعتقادات کشیده میشود. نمونهاش فراوان است؛ مانند زنِ چادری و فعال اصلاحطلب که "نَکفُر"هایش در بعضی از موارد به کشف حجاب و ازدواج سفید ختم شد.
جناب سابقهدار فرهنگی و رسانهای! اظهارنظرتان مخدوش است زیرا جامعهی آماریتان را درست انتخاب نکردهاید.
📿 اکثر مردمی که قرآن به سر میگذارند، در شب عروسی با ”ایشالا مبارک بادا” نمیرقصند؛
🎵 همانطور که برخی از آنانی که در شب جشن آهنگ ابی را میشنوند، در شب عاشورا با حاج منصور گریه نمیکنند.
🔍 هیچکس نمیتواند و نباید حسینِ زهرا را از مردم بگیرد؛ اما وظیفهی جامعهی اسلامی حکم میکند زمینه را بهگونهای فراهم کند تا هرکسی با هر مرتبه از ایمان، بتواند به درجات بالاتر برسد.
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
"پروانه های زخمی"
📽 در سالهای اخیر تولید آثار تصویری، به لحاظ کمّی رشد چشمگیری داشته، درحالیکه محتوای غالب آنها ضعیف بوده و مجموعهای کامل از ناهنجاریهای فرهنگی، ضدیت با دین و التقاط، بهصورت هماهنگ، در داستانِ محوری، خرده روایتها، پوشش، گریم، لوکیشن، موسیقی، نور و سایر زوایای فیلم حلول کرده است.
📃 باوجود اینکه برای دریافت پروانه ساخت و نمایش یک فیلم، سازوکارهای نظارتیِ چندمرحلهای وجود دارد و فیلمنامه و نسخه نهایی توسط گروههای چندنفره بررسی میشوند، شاهد تولید و عرضه آثار سخیف و بیمحتوا هستیم. ⭕️ بهنظر میرسد اعضای گروههای ناظر از دانش کافی برای تعیین صلاحیت یک اثر و هماهنگی آن با فرهنگ مخاطب ایرانی برخوردار نبوده، تعهدی نسبت به دین و فرهنگ ایرانی اسلامی ندارند و حتی فراتر از آن، بهدنبال تخریب همهجانبه آن هستند، یا سازوکارهای قانونی اعمال نظارت ⚖ بهگونهایست که آن را پوچ و بیثمر نموده است.
🔑 برای سامان یافتن اوضاع ولنگار فعلی، مشاوره افراد متعهد و متخصص دارای علم رسانه، متناسب با موضوع اثر اعم از روانشناس، تاریخدان، جامعه شناس، کارشناس دینی، حقوقی یا نظامی ضروری است.
❌ لازمبهذکر است ارائه لیستی از مشاورین که ادعا میشود در فرآیند تولید فیلم حضور دارند و عموما به درج نامشان در تیتراژ بسنده میشود پذیرفتنی نیست؛ چرا که اگر موثر میبود بهجای فیلمهای بدون محتوای کنونی، با آثاری ارزشمند و قابل قبول مواجه بودیم. درد محتوای ضعیف و ضدفرهنگ فیلمها به درمان عمیقتر و عزمی جدیتر نیاز دارد.
👤معصومه عمرانی
📡 وایپ در پیام رسان های بله، ایتا، سروش، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
⚠️ چندیست برخی جریانهای بهحاشیه رانده شده در رسانه ملی به موازات فعالیت در این سازمان، پیج و کانالی را در راستای تکریم و گرامیداشت چهرههای نامآشنا تاسیس کردهاند. در این میان افراد معلومالحال و فاسد فرهنگی پیش از انقلاب تا عناصر فراری و زاویه دار با نظام و مردم نیز بینصیب نماندهاند.
❗️گویندگی این سلسله کلیپهای تبلیغاتی را جمعی از مجریان صداوسیما، از ″حمید محمدی″ مجری برنامه فوتبال ۱۲۰ تا ″الهه پرسون″ مجری برنامه چهل تیکه و ″علیرضا مویدی″ دوبلور صداوسیما و همکار فعلی سایت نماوا و برخی دیگر از مجریان ورزشی کشور برعهده دارند.
🔺به طور مثال برای ″عادل فردوسیپور″ به دفعات و مکرر در این پیج رپورتاژ صورت گرفته و جالب آنکه ″تهیهکنندگی و تدوینگری″ این کلیپها توسط مازیار کوپیدار رفیق گرمابه و گلستان ایشان و همکار فعلی برنامه فوتبال ۱۲۰ شبکه ورزش، انجام میشود.
🔔 این سطح از نفوذ با چاشنی وارونهنمایی و تخریب تلویزیون و همزمان، تطهیر و بزک چهرههای مبتذل فرهنگی و الگوسازی این افراد در هر کشوری براحتی مصداقی از توطئه درون سازمانی و نفوذ ساختاری قلمداد شده و بشدت توسط حراست آن نهاد و دستگاههای امنیتی مورد برخورد قرار میگیرد اما گویی در رسانه ملی هرکس بیشتر فحاشی کند بیشتر تحویل گرفته خواهد شد.
⁉️ سوال از متولیان سازمان و شورای نظارت بر صداوسیما این است که این داستانها چندبار باید تکرار شود؟ چه کسانی هدایت و مدیریت این قبیل کارها را برعهده دارند؟
👤حسینی
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 برشی از سریال زیرخاکی
مادر، پسرش👦 را نزد همسایه که دخترانی دارد، به امانت میسپارد، همسایه که باردار است میگوید: دعا کن این آخری پسر باشه!
مادر میگوید: دختر و پسر فرقی نداره .👦=👧
وقتی مادر برمیگردد پسر را ببرد، میبیند پسر لباس دخترانه پوشیده و لاک زده.
به او میگوید: چرا لاک زدی؟💅
پسر جواب میدهد: خودت گفتی دختر و پسر نداره.
مادر: حالا که اینطوره بیا بریم گوشتم سوراخ کنم تا بفهمی فرق نداره!
🗣هر سخنی که میگوییم دارای تبعات است، گاهی حرفمان، هرچند جذاب، عواقبش برایمان خوشایند نیست.
⭕️ مَثل این مادر، مَثل ″برخی از اصحاب رسانه و متولیان فرهنگ″ است.
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
📉نمونههایی از این دست را پیشتر دیدهایم، نموداری نزولی که اولش با بیحجابی شروع شده کمکم بهسمت لایوهای زیاده از حد صمیمانه میرود، با سرعت به برهنگی فرهنگی و فرهنگ برهنگی مبدل شده؛ در نهایت با یک تیرخلاص تو را در خلسه کامل هویتی و فروپاشی روحی، الی الابد سرگردان و متحیر خواهد کرد.
🕳در این باتلاق مکنده فرقی ندارد برصیصای زاهد باشی یا بلعم باعورا، حواست نباشد و به تمنای نفساماره دل سپاری تو را ذره ذره در ژرفای اقیانوس بیانتهای شهوات مستغرق ساخته، گنجینه حیا و کرامت نفسانیت تو را به یغما خواهد برد.
📱در این ایام قرنطینه و خانهنشینی، برخی سلبریتیها هیجانزده از سیر صعودی بازدیدکنندگانشان در فضای مجازی، هر آنچه را که نباید، هر آنطور که نباید در صفحاتشان به اشتراک گذاشتند. از چالشهای کپی شده، تجویز دارو، غر زدنهای مکرر تا چشممان روشن؛ لایوهای جهتدار با پوششهای غیر متعارف!
❗️مواجه شدیم با شکل جدیدی از حجاب، تفاسیر جدیدی از مصادیق دین، خواستگاری از زن شوهردار و کامنتهای شرمآور! این لایوها، محتوا و حواشی متعفن پیرامونش ادامه دارد و بیننده آن جوانان و فرزندان ما...
❄️″وزیر جوانمان″ هم در راستای تحقق تعهداتش ترافیک رایگان اینترنت هدیه میدهد، توئیت بازی میکند و ″سرش را تا گردن″ در برف فرو میکند تا جهانش سپید باقی بماند...
«حیا و ایمان در یک رشته و همدوش یکدیگرند، و هروقت یکی از آن دو برود، دیگری هم در پی آن میرود» امامصادق(ع)
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″مکثی بر بیقانونی رسانه ملی″
🔺خانم بازیگری! مجریِ برنامه افطاری ″مکث″ در شبکه دوم سیما شده که با طیب خاطر عکسهای بیحجاب و بسیار زننده خود را در صفحات بی در و پیکر مجازی منتشر کرده است! وقتی این سلبریتی چنین برنامهای را اجرا میکند، عوامل برخی از سریالها نیز ابایی نخواهند داشت که محتوای ناهنجار در فیلم خود بگنجانند. زیرا اطمینان خاطر دارند که با وجود عناصر نفوذی در بدنه رسانه ملی کارشان نیمه تمام نخواهد ماند!
⁉️سوال اینجاست که تصمیم گیرندگان و تهیه کنندگان تلویزیون بر اساس کدام شاخصه و با استناد به چه دلیل عقلی و حرفهای از چنین افرادِ باری به هر جهت! برای اجرای برنامه و حضور در سریالها دعوت بهعمل میآورند؟ افرادی همچون این بازیگر که یک روز برای ظاهرسازی و خودنمایی بیانیه تصنعی صدای آبان را امضا میکنند، روز دیگر در تنور آتش دخترآبیِ توهمیشان میدمند و روز دیگر برای نوشین جعفری هتاک به مقدسات اسلامی و جاسوس سرویسهای اطلاعاتی به مرثیه و ماتم سرایی میپردازند!
✅طرح این سوال عقلانی بجاست که قانون گم شدهی اداره صداوسیما چه زمانی رخ خواهد نمود؟ امیدواریم مجلس جدید به دور از انفعال، کلید وصلی برای یافتن این حلقه مفقوده باشد...
👤حسینی
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🚀"خروج" نیرو محرکهی "طلا"
💻🎞در ایام قرنطینه و تعطیلی سالنهای سینما، پس از اکران آنلاین موفق فیلم سینمایی "خروج"، چند روزی است نمایش آنلاین "طلا" آغاز شده است؛ ذوقزدگی و شعف ناشی از این اکران، از پستها و استوریهای بیشمار سلبریتیها و لایوهای متعدد با عوامل فیلم، به شدت عیان است! به گونه ای که در روزهای اخیر جا دارد اینستاگرام، از هجمه "طلا"یی شدن صفحاتش در هر لحظه، سرویسدهی به کاربران غیرسلبریتی را مختل نماید!
📣حقیقتا سوال برانگیز است که آیا اکران آنلاین خروج هم اینچنین ستون فقرات اینستاگرام را به لرزه افکند و سلبریتی ها را به وجد آورد؟؟!
علت این حجم ذوقزدگی، حمایت از محتوا و عوامل فیلم طلاست یا تقلید از اکران آنلاینی که ترس از شکست را با استقبال مردمی زیر پای نهاد و راه را برای مابقی آثار هموار نمود؟
❗️این چه تعصبی است که دامان مدعیان فرهنگ و هنر را آلوده ساخته بهطوریکه از ماحصل تلاش و خطرپذیری هنرمندی همچون حاتمی کیا بهره برده، اما درعین حال چشم بر تکنیک او میبندند و مجدّانه با تبلیغات فراوان، بهدنبال اکران اثر معلوم الحالی چون طلای پرویز شهبازی هستند؟
🎇ضروریست که متولیان سینمایی شفاف کنند که آیا در اکران آنلاین هم ممیزیها پابرجاست یا فیلمهای ضد فرهنگ و خانوادهستیزی همچون طلا بواسطه ایام قرنطینه از ممیزی بینصیباند!
🥇طلا کمیاب است و ارزشمند؛ هرروز قیمتیتر میشود، حیف است پارهای آهن بهجای آن، به مردم شریف ایران عرضه شود!
👤اسلامی
📡وایپ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
📱آخوندِ سلبریتی
🔍جملهی 💢دین را تحمیل نکنید💢 حرف حساب و مستند به آیهی «لآ إکراهَ فِیالدّین» است. ⛔️اما این استناد، از زبان کسی که صفحهاش پُر است از تساهل و مغلطه، مصداق سخن امیرمؤمنان میشود، ″کلامِ حقی است که از آن اراده باطل دارند″.
‼️ آقای حوزوی! هیچکس نباید در خلوت افراد، آنان را مجبور به دینداری کند زیرا اسلام، انسانِ مختار را مکلف میداند.
📍با این وجود زمانی که نظامی شکل میگیرد، به دلیل پیچیدگی ارتباط بین افراد و رفع تزاحم احتمالی، قانون لازم است. بنابراین فرد عاقل در اجتماع از قانون تبعیت میکند، در خفا هرچه کُند به خود کُند؛ این موضوع از بدیهیات است. حتی در لائیکترین جوامع بسیاری از قوانین تحمیلیست، چراکه لازمه زندگی اجتماعی است. لذا مسلماً در جامعهای که سنگ بنای آن اسلام است، قوانین باید اسلامی باشد.
🕹بسط حرف حقی که در حوزه فردی و باور قلبی بیان شده به حوزه اجتماعی و حکومت اسلامی، ″آدرس غلط″ است.
🔍 آقای فرهنگی! از تاریخ درس بگیرید؛ بدانید با تسامح و طبق میل قشرِ کمآگاه به مبانی دین سخن گفتن، آنها را به خدا وصل نمیکند بلکه محدود به افکار سطحی شما خواهند شد؛ شما نیز باید برای محبوب ماندنتان همواره حدود دینی را کمرنگ کنید تا خوشآیند باقی بمانید! عاقبت این کار جز خسران در حیات ایمانی نخواهد بود.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
چالشهای اکران اینترنتی
🎥اکران اینترنتی، گام نوینی برای بیشتر دیده شدن فیلمها از سوی مخاطب ایرانی است؛ اما این اقدام تنها در صورتی میتواند در مسیر رشد سینمای ایران باشد که:
⚠️ نظارت موثر بر محتوا در زمان اکران و دقتی بیش از پیش در صدور پروانه ساخت فیلمها بهجای حذف آن، در این بستر وجود داشته باشد؛ در غیر اینصورت ضرری به مراتب گستردهتر از سینمای ولنگار کنونی به بار خواهد آمد.
🔴مردمی که سرگرم مشغلههای روزمره بودند و فرصت تماشای فیلم در سینما را نداشتند و به نوعی از آسیبهای آن در امان بودند، اینک با صرف هزینهای اندک تمام آنچه را که نباید ببینند در خانه و در کنار فرزندان به تماشا مینشینند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
🔍تناسخ در خورده شده
🎬فیلم انیمیشن ″خورده شده″ که از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است، بهتازگی در جشنواره انیمیشن اشتوتگارت آلمان اکران شد؛ جشنوارهای که از رویدادهای مورد تائید آکادمی اسکار بهشمار میآید و اکران آنلاینش آغاز شده است.
🇮🇷نماینده ایران، مفهوم "تناسخ" که عقیدهای ضد دینی و معادستیز است و صریحا در احادیث ائمه علیهمالسلام، به معتقدانِ آن نسبتِ ″کافر″ داده شده را، به تصویر کشیده است.
🔺بر کارگردان جوانِ اثر، حرجی نیست چراکه ممکن است براساس عقیده شخصی و یا حتی از سر ناآگاهی و تمایل به دیده شدن به این موضوع پرداخته باشد؛ اما مسئولین مرکز گسترش بهویژه معاون وقت انیمیشن، باید پاسخگوی ″بیسوادی و یا بیمبالاتی″ خویش باشند که اینگونه استعدادهای جوانان را هدر میدهند!!
🔔اگر مدیران، توان ″هدایت و جهتدهی″ صحیح پتانسیل هنرمندان جوان را داشته باشند، هزینههای مادی و معنوی این سرزمین در خدمت ″مبانی پوچ و بیهوده″ صرف نخواهد شد!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe