⛔️ارمغان غربی؛ حسرت بیحاصل
💢خلأ بعضی از تصمیماتِ بهظاهر درست با گذر زمان نمایان میشود. تصمیم به کار حرفهای بدون توجه به سایر ابعاد وجودی، تنها زیستن و مسئولیتِ اجتماعی را بر مسئولیت خانوادگی ترجیح دادن از آن جمله است. وقتی ماحصل زندگی افرادی که چنین راهی را برگزیدهاند با سرانجام افرادی که به تمام ابعاد وجودی خویش، بهویژه بُعد خانوادگی توجه نمودهاند مقایسه میشود، نتیجه حسرتآفرین است.
📽 دهههاست فیلمسازان غربگرای ایرانی از بازیگران برای تبلیغ و ترویج سبک زندگی غربی بهره بردند و تیشهها به ریشه مبانی مترقی اسلامی در تشکیل خانواده، ازدواج و تولید نسل زده و میزنند.
❓پاسخ جوانان فریب خورده و از جمله همین بازیگران و نمونههای بسیار دیگر که قربانی این تفکرات شدند بر عهده چه کسانی است؟؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
✍ جای خالیِ دانش
🔅این روزها برنامههای استعدادیابی تلویزیون در حال شکلدهی اهداف ذهنی نوجوانان هستند. جوان و نوجوانی که میبیند فردی به خاطر هنر یا مهارت ورزشی مورد تشویق قرار میگیرد، ناخودآگاه از آن متاثر میشود.
⁉️سوال مهم این است که کجا باید او را به کسب علم تشویق کرد؟ در برنامههای گفتگو محور؟ در سخنرانی؟ چطور از هیجان برنامههایی چون عصر جدید بگذرد و تشویق حضار و حمایت میلیونی بینندگان تلویزیونی را نادیده بگیرد و قدم در راه علم بگذارد؟
🏆کفهی ترازوی استعدادیابی به نفع هنر و ورزش سنگین شده است؛ بد نیست؛ ولی کشوری که میخواهد حرفی برای گفتن داشته باشد به علم و عالِم نیاز بیشتری دارد.
🤖مدیران و تهیهکنندگان قدم در این راه بگذارند و به سوی تولید برنامههای پرجاذبهی علمی گام بردارند. کارهای تهیه شده در این موضوعات بسیار کم است. اگر هنوز خلاقیتها در این زمینههای مهم شکوفا نشده، میتوانند الگوهای موفق جهانی مانند "رباتهای جنگی" یا هر برنامهی علمی پُر کششِ دیگر را بومی کنند. هیجان و آب و رنگش دل جوانان را خواهد برد.
⚠️مسئولین محترم! در رسانهی ملی جایی برای برنامههای جوان و نوجوانپسند که مشوق علم آموزی و دستیابی به تکنولوژیهای برتر باشد باز کنید.
👤امیرپور
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″روشهای تهیه مشروب در تلویزیون″
🍷کسانی که مشروب تقطیری مینوشند با متانول دچار مسمومیت میشوند؛ نوشیدنِ مشروب تخمیری، مسمومیتزا نیست.
⚠️تعجب نکنید! این کلمات شگفتانگیز از زبان کارشناس یکی از شبکههای استانی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شده است. همهی عوامل برنامه از جمله ناظر پخش، سخنان استاد را که صفر تا صد روش ساخت مشروبات خانگی را آموزش میداد ایستاده گوش فرا دادند، با این استدلال که آمار مرگومیر بر اثر نوشیدن الکل سمیِ دستساز در استان بالاست.
❗️جناب برنامهساز ″غافل یا عامد"! اگر بتوانیم با واقعیت گویی در مورد خطرات استعمال مشروبات الکلی، غافلی را از ″جهل″ برهانیم هنر است؛ وگرنه اگر به بحث علمی باشد همان جوامع غربی نیز دریافته اند که حتی مصرف مقدار بسیار کمی از مسکرات و نوشیدنی های الکلی چه خطراتی بهدنبال دارد!
📺ظاهرا شبکههای استانی زیر سایهی غفلت مسئولین مرکزی و سادهلوحی یا نفوذ مسئولین محلی فرصت را مغتنم شمرده، اعتقادات یک ملت را به سخره گرفته و در ملاء عام تفاوت انواع مشروب را با رسم شکل توضیح میدهند!
🔴این افراد حتی به ″برنامههای کودک″ رحم نمیکنند و طرز تهیه مشروب را در قالب ″پتومتِ″ معروف و پرطرفدار به خوردِ ذهن کودکان میدهند.
👤امیرپور
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″هنجارشکنی در شبکههای استانی″
⭕️پخش فیلم مستهجن، دعوت از فرد لاابالی و معرفی او بهعنوان نخبه، عقد قرارداد تجاری و پخش تبلیغات غیرشرعی و خلاف قوانینِ شرکت مایبیبی، استفاده ابزاری از زنان و دختران در تبلیغاتِ محصولات مختلف و اخیرا هم فاجعه روشهای تهیه مواد الکلی در شبکههای استانی!
‼️جالب است که مسئولین مربوطه پس از رخ دادن اشتباهات بعضا عمدی، رویهی عذرخواهی پیش میگیرند و با بهانهتراشی از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند. انگار نمیدانند وقتی برنامهای روی آنتن قرار گرفت تاثیر مخربش را خواهد گذاشت؛ حال چه مدیران استانی معذرت بخواهند یا خیر!
🔔این نهاد عریض و طویل که با هجوم اسپانسرهای تبلیغاتی به آشفته بازاری مبدل شده نیاز به سروسامانی عاجل و درخور دارد!! باشد که مدیران بهای کوتاهیهای خود را بپردازند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
″صندلیهای خالی کمسیون فرهنگی″
♨️برخلاف انتظارها اوضاع کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم بهتر از مجلس دهم نیست؛ در حالیکه در پیام رهبر معظم انقلاب به مجلس یازدهم، ″اقتصاد و فرهنگ″ دو اولویت مهم کشور ذکر شده است.
❌رها کردن حوزه فرهنگ در اوضاع ″ولنگار″ کنونی و گرایش صرف به حوزههای اقتصادی، قطعا توفیق چندانی بههمراه نخواهد داشت چرا که بخشی از بحرانهای اقتصادی ریشه در امر فرهنگ دارد. اصلاح شیوه صحیح مصرف و به صورت کلی، ″سبک زندگی مصرفگرا″ سبب افزایش موفقیت در پیادهسادی اقتصاد مقاومتی خواهد شد.
⛔️از طرف دیگر، زیرساختهای عریض و طویل فرهنگ کشور در رویارویی با ″تهاجم و نفوذ فرهنگی″ در باتلاقی عمیق گیر کرده و عاجز از حرکت ماندهاند؛ لذا اکنون زمان ورود و اقدام جهادی در این عرصه است.
⛔️کمسیون فرهنگی جایگاه ″بازماندگان از کمسیونهای دیگر″ نیست و نیاز به نمایندگان عالم و شجاع دارد تا بتوانند در برابر ″تقیزادهها و قرارگاههای دچار اختلال″ قد عَلم کنند و دست به جراحی گسترده بزنند. چراکه مرحله بعدی ولنگاری فرهنگی، چیزی نیست جز ″فروپاشی فرهنگی″!
🔔نمایندگان محترم مجلس! نکند با نحوه چینش کمسیون فرهنگی، عجز و ناامیدی از اصلاح فرهنگ را القا کنید!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام
@irwipe
💻 با تلویزیون اینترنتی همراه باشید؛ دستودل بازیِ مسئولان فضای مجازی رها شده برای اعتلای فرهنگ مردم!
❓تلویزیون اینترنتی؛ بستر بی دروپیکریست که شهوات کلامی و فیزیکی، لاابالیگری و ضدارزشها در آن موج میزند و پایهگذاران آن در صدد تقویت آن به موازات رسانهی ملی هستند. آنان با استدلالهای مسامحهگرانه بستری را ایجاد میکنند که نقش کاتالیزوری بر وخامت وضعیت ولنگار کنونی دارد.
‼️اقدام غیرقانونی وزیر ارتباطات در طرح مسئله تلویزیون اینترنتی و مدیریت تبعی آن در حالیست که ایشان باید پاسخگوی بخش اعظمی از لجام گسیختگی فضای مجازی باشند.
⁉️جای تاسف است که وزیر جمهوری اسلامی، علیرغم آگاهی به غیرقانونی بودن راهاندازی و مدیریت تلویزیون اینترنتی توسط وزارت ارتباطات و با عِلم به فضای مسموم و مغایر با فرهنگ اسلامی ایرانی حاکم بر محتواهای تولیدی این فضا، با پروپاگاندای تبلیغاتی بر آن اصرار میورزد. پای لجبازی در میان است، قدرتنمایی یا فرافکنی؟
⚠️ایشان بهتر است به جای اینکه همصدا با بدخواهان، با رقیبتراشی، مرجعیت رسانه ملی را خدشهدار کنند، فکری به حال حوزهی مدیریتی خویش کنند تا اندیشه جوان و نوجوانمان را بیش از این لجنمال نکند؛ گرچه رسانهی ملی خود نیاز به بازسازی و ارتقا دارد، ولی این قطعا به معنی حذف و تضعیف آن نیست.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️دختری مجبور به سیگار کشیدن و عذرخواهی میشود، زنی بدلیل حفظ شأن خود، بیکاری را به هرزه شدنش ترجیح میهد!!
♨️همان زنی که آه و نالهها از عدم آزادیش به پا میکنند و درامها میسازند از پایمال شدن حقوقش!!
⁉️این سینمای جمهوری اسلامیست یا باتلاق انسانیت؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🌺روزِ مبارکی است، روزِ دختر🌺
یادآوری است بر لطافت و حرمتش.
💣 مدتیست که بهانه دست عدهای افتاده تا تفکر بیمنطق خود را به شکلی شعارگونه فریاد بزنند. آنها دم از ظلم به دختران در خانواده میزنند؛ فارغ از اینکه بدانند همین اظهار فضلهایشان یک ظلمِ واقعیست. چراکه سبب میشود دختران، خود را بیارزش تصور و هویت مردانه را آرزو کنند. این خیانتی بزرگ در حق روح لطیف و ظریف زن است.
❌این جماعت هیچ اشارهای به عطوفت پدرانه، حمایت برادرانه و عشق همسرانه که در اکثر خانوادهها جریان دارد نمیکنند تا مبادا انصاف در کلامشان رعایت شود.
💢کاش جماعت همهچیز دان به جای این گفتار نسنجیده به همصنفیانشان میتاختند که چرا ارزش واقعی زن را در قالب فیلم و سریال و تئاتر به نمایش درنیاوردند. چرا در تبلیغات، از زن به شکل منزجرکنندهای استفاده میشود؟ چرا در سریالهای شبکه خانگی، زنان یا اغواگر هستند یا سادهلوح؟ چرا در سالهای اخیر چند فیلم سینمایی با موضوع خیانت مردان ساخته شد که در آنها تلویحا علت هوسبازی مرد مورد اشارهی فیلم، سادگی زن یا عمل نکردن به وظایفش بیان شده است؟ و چراهای دیگر!
🔆 تصویر حقیقی زن همان است که بزرگ ما فرمود: زن، تاریخساز است. زنِ ایرانی، زنِ با اراده و معتقد به ارزشهاست و هرچه از ارزشها کوتاه بیاید، بیشتر شبیه بدبختها میشود.
👤زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
کمرنگ کردن نقش صداوسیما
✅ رسانهی ملی، ملزم به رعایت قوانین مشخص و موظف به پاسخگویی در قبال کمکاری و ولنگاری محتوایی است؛ بدین معنا که سازوکار از پیش تعیین شدهای برای اخطار در مواجهه با خطاها وجود دارد.
🔍 مرجعیت صداوسیما در تمامی زمینههای مرتبط با رسانه بسیار اهمیت دارد؛ چراکه کشور همواره آماج حملات ضدتبلیغی انواع رسانههای فارسیزبان معاند و فجازیهای به ظاهر دوست و در باطن دشمن است. در صورتیکه سازمان در مواقعی که بحرانی بر کشور پنجه میکشد به درستی تصمیم بگیرد، میتواند نقشی راهبردی در اقناع فکری مخاطب ایفا کند؛ نقشی که جایگزین نخواهد داشت.
📍تا قبل از بالا بردن غنای محتواییِ صداوسیما، ترویج تلویزیون اینترنتی که بستری گسترده برای عرضهی آثار ضد فرهنگ فراهم میکند چه طرحی را دنبال میکند؟ ارائهی انواع فیلم و سریال بعضا مبتذل، رئالیتیشوهای سخیف و تاکشوهای کمارزش که در بسیاری از مواقع به صورت منزجرکنندهای ضدارزش عمل میکنند و به حداقل خطوط قرمزی پایبند نیستند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🔴فوری فوری🔴
تعدادی سلبریتی با شرایط زیر واگذار میشوند:
–جمعیت بسیار اندک، اما با هوچیگری خودشان را قشر کثیری میپندارند.
–نقنقوهایی با توهم همهچیزدانی که در راستای منافع شخصیشان هر نوع اظهارنظری در هر حوزهای انجام میدهند.
–عمدتاً اهل مطالعه نبوده، با خودتحقیری و سیاهنمایی محض، سعی در نادیده گرفتن داشتههای مملکتشان دارند و در بزنگاههای تاریخی اجتماعی کشور حضوری ندارند.
–متاسفانه هیچکس مسئولیتشان را بر عهده نگرفته، حتی آقای دکتری که بنفش پوشش بودند!!!
–هزینه: رایگان
✅متقاضیان حتی شده از سر کنجکاوی تماس بگیرند تا دلمان خوش باشد که این جماعت خواهان دارند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
″وقت خواب! آقای کارگردان″
💢 عباس امینی کارگردان فیلم ضعیف "کشتارگاه" که در فروش برخط شکست خورده است، با رسانه ضدانقلاب و تحتالحمایه کنگره آمریکا مصاحبه میکند و سفره دلش را پهن کرده و از پشیمانی حضور در جشنواره "حکومتی" و "سیاسی" فجر که خود با طیب خاطر در آن شرکت کرده سخن میراند.
‼️گرچه کارگردان اثر خود میداند فیلمش آنچنان که باید نتوانست پیام مورد نظر را القا کند؛ که اگر چنین بود از سوی همان جشنواره فجری که از آن گلهمند است، مفتخر به دریافت جایزه لگدپرانی به نظام میشد.
🚫 با این وجود همچون گذشته در وزارت فخیمه ارشاد، آب از آب تکان نخورده!
آقای وزیر ارشاد! این چه وضع فضاحت باریست که هر دفعه خبر چنین مصاحبههایی با رسانهای ضدانقلاب منتشر میشود شما زبان در کام کشیده و روزه سکوت میگیرید؟!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
طبل توخالی
📣سریال پرگار با تبلیغات پرطمطراق آمد تا نمایشی باشد از داستان هولناک اعتیاد و مسائل تربیتی نوجوانان و خانواده هایشان؛ ولی تنها به اشارهای کوتاه به بخش تاریک زندگیشان اکتفا کرد.
⚠️در عوض زن مقید و موفقی چون خانم بانیان را در ارتباط با فرزندانش ناتوان جلوه داد. هر یک از نوجوانان را درگیر مسائلی نشان داده، فضای اثر را سیاه و سرد کرد و در قسمت آخر اندک نوری به آن تاباند که نتوانست گرمابخش باشد.
🚫در طول سریال محبوبه بارها بدون هیچ قیدی با حمید پارسا در ارتباط بود، بدون کمترین حساسیتی از سمت همسرش. تا جایی که گاهی بیننده هم این روابط را حق زنی میدانست که میخواهد سامانی به زندگیاش بدهد. جالبتر آنکه محبوبه در انتهای سریال به بلند نظری همسر سابقش پی برد و افسوسی پنهان وجودش را فراگرفت.
🔴پرگار را میتوان مصداق واقعی طبل توخالی دانست که با ریتم کند روایتگری، دستهای خالی از محتوای غنی را به نمایش گذاشت.
👤امیرپور
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe