✅ وضعیت ایران با انتخابات آمریکا تغییری نمیکند، چه جمهوریخواه، چه دموکرات؛ این سخنی به حق است، زیرا خوی استکباری دولتمردان امریکا با روحیه استقلالطلبی ایرانیها نمیسازد و قطعا سیاستهایشان تغییری نخواهد کرد...
اما
چرا این تصویر؟
چرا باز سوءاستفاده از قشر مستضعف؟
♦️«آقای محمدزاده! خانم میلانی!» وضع سلبریتیهایی چون شما چگونه خواهد بود؟
باید جانب انصاف را رعایت میکردید و تصویری از ″آفتاب گرفتن″ کنار استخرتان یا حضور در رستورانی شیک در کنار همسرتان را هم به اشتراک میگذاشتید که با انتخابات امریکا این هم تغییری نمیکند.
📹کاش میتوانستید در قامت فرهنگسازان کشور، در حیطهی تخصصتان، گامی موثر در عرصه ″عدالت اجتماعی و ایضاً تغییر نگرش سیاستمداران″ مورد علاقهتان در همهکاره دانستن امریکا و اروپا برمیداشتید....
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🔴مصادیق تخلف و جرم آپارات
🔺شرکت آپارات بدلیل فعالیت آشکار در راستای تحقق سند ۲۰۳۰؛ به ویژه بند ″چهار و پنج″ آن مجرم شناخته شد. کلیپ ژلوفن به عنوان پایه اصلی و مصداق جرم آپارات عنوان شد، در حالی که این بستر در ″تولید، نشر و تقویتِ مشاهدهی محتواهای مجرمانه″ یدِ طولایی داشته است.
🔺آپارات در باب ″کنترل محتوا″ نیز تخلفات آشکاری داشته و نه تنها نظارت قانونی اعمال نکرده بلکه در مواردی محتوای ناسالم و ضد فرهنگی را به عنوان پیشنهاد به مخاطب عرضه نموده است. تعداد بالای پیامهای بازرگانی متعارض با فرهنگ ایرانی_اسلامی و بعضا مبتذل، بارگذاری فیلمهای خارجی که خط قرمزها را نادیده گرفته، پوشش برخی مراسمهای ضد فرهنگی و حتی تقویت نشر و مشاهده برخی آثار ضد امنیتی و... نشان از بیمبالاتی مسئولان و مهیا نمودن بستر ضد فرهنگی دارد.
⛔️نکتهی حائز اهمیت این است که این شرکت مسئولیت انتشار محتوا را از خود ساقط و آن را به کاربر منتسب میکند، در صورتی که بدیهیست زیرساخت این رسانه و هر رسانه مشابه دیگر، در انحصار ″عوامل فنی″ قرار دارد و کد نویسی آن در اختیار هیچ کاربری نیست! ❌لذا این ادعا مضحک است و وظیفهی نظارت بر محتوای منتشره و خروجی رسانههایی از این دست، در اختیار عوامل پلتفرم میباشد.
🔺از موارد دیگر بحث ″دریافت مجوز قانونی″ است؛ این پلتفرم در دورهای که ویاودیها با مصوبه دولت از زیر نظر وزارت ارشاد خارج میشوند و ملزم به اخذ مجوز از رسانههای فراگیرند با چه مجوزی فعالیت داشته است؟
ادامه دارد..
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ لیبرالیسمِ روابط در فیلمها و سریالها
✍ قسمت سوم
✅ به واسطه علل اجتماعی، روانشناختی و... بین نیازهای عاطفی_جنسی با برآوردهساختن آن از راه ازدواج فاصله ایجاد شده است.
⚠️اکثرِ فرهنگسازانِ رسانه با ″عادیسازی″ روابط عشقیِ بدون تعهدِ شرعی و جداسازی آن از فضای تعبدی، نوعی ″لیبرالیسم اجتماعی″ را ترویج و با توجیه پذیرش عرف و واقعیت اجتماعی، این نوع نمایش را توجیه میکنند.
این در حالی است که شریعت نه تنها این روابط را تایید نکرده بلکه برای آن چارچوب تعیین نموده است.
🔶 با نگاهی مجموعهای به احکام دین در حوزه روابط دختر و پسر، راهکارهایی چون کنترل شهوت ازطریق کنترل چشم و مشغول کردن ذهن و جسم با فعالیتهای مختلف، زمینهسازیِ ازدواج توسط حاکمیت و خانواده و در نهایت در صورت عدم موفقیت در روشهای پیشگفته، ″صیغه″ مطرح میشود.
♨️ فیلمسازان معدودی این احکام را مدنظر قرار میدهند؛ که البته مورد هجمههای فراوانی قرار میگیرند. مانند سکانس معروف صیغه در سریال «آقازاده».
⛔️چگونه است که اکثر اصحاب رسانه با ″نمایش احکام″، سینه چاک میدهند و وااسفاگویان و با پیروی از ″جریانات معلومالحال داخلی و خارجی″ به آن میتازند، درحالیکه در مورد نمایش ″روابط حرام″ در فیلمها و سریالها سکوت اختیار میکنند؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
🗣 اظهارات پرویز پرستویی در مورد انتخابات آمریکا، ضمن اشاره به این کلیپ:
🇮🇷❌🇺🇸 نه بودن ترامپ برای ملت ما خیری داشت و نه با آمدن بایدن آبی گرم خواهد شد. حکایت ضرب المثل "کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من" است.
🔆امیدوارم پس از این جابجاییها و جارو جنجالها، دولتمردان ایران زمین، برای این بحرانهایی که در مملکتمان وجود دارد چاره ای بیندیشند. چاره که میگویم، بنده نه سیاستمدارم و نه تصمیم گیرنده، پس چشم امید ملت ایران به شما مسئولین است و بس؛ بهامید آرامش و آسایش و سلامتی برای ملت دوست داشتنی ایران.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 دغدغهای که نیست
🔶 سریِ جدیدِ مجموعه «بچهمحل» را میتوان از نظر محتوایی، برنامهای مفید دانست؛ آموزش غیرمستقیم مهارتهای زندگی در قالب قصهای خلاقانه به همراه نمایش پررنگ خوبیها در مقابل بدیها نشان از دقت بالای عوامل دارد. حضور روحانیِ مطلع و همراه، اهالیِ باصفا و ریشسفیدانِ متعهد؛ از نکات مثبت این برنامه است.
🔴 ریتمِ تند موسیقی، حرکات موزون برخی از بازیگران که گاه به ″رقص″ شباهت بیشتری دارد و برخی از حرکات بازیگران زن، که با جایگاه ارزشی زن مغایر و لبِ مرز خروج از عفت میباشد را میتوان از ضعفهای برنامه برشِمُرد. ضمناینکه قسمتی از ″گفتگوهای همسرانه″ این مجموعه با مخاطب کودک و نوجوان هماهنگی ندارد.
🔷 با اصلاح نکات منفی این برنامه، یک محصول فرهنگی مناسب تولید خواهد شد و طبعا مخاطبان آن افزایش مییابند.
💢 اما اینکه تاکنون اقدامی برای رفع این نواقص نشده، جای تامل دارد و با نگاهی خوشبینانه میتوان گفت علت، ناآگاهی مسئولین امر است و با نگاهی واقعبینانه میتوان دریافت که نه در عوامل و نه در ناظرین، دغدغهای در زمینه توجه به ″موسیقی طیّب و روابط عفتمحور″ وجود ندارد.
👤 زهرا خندان
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
❌ سلبریتیها پیادهنظامِ سیاسیون
🇱🇷در هفته اخیر، بازار انتخابات آمریکا در بین برخی سلبریتیها داغ بود! خانم کارگردانی که از پیروزی بایدن که از دیدگاه او نویدِ شکست پوپولیستهاست کِیفش کوک شده، با استناد به حرف زیباکلامِ آمریکاپرست، نتایج آمریکا را نشان از قدرت قانون و نه قدرت حاکمیت میخواند. از آنسو، عموی برنامه کودکونوجوان، با مادرش کلیپی بازی میکند که پیروزی بایدن را برابر با ارزانی و مهیاشدن شرایط ازدواج میداند.
❌ چرا؟ چون برخی از مسئولین حل مشکلات را به ″مذاکره″ گره زدهاند و بایدن نویدِ بازگشت به میز مذاکره است.
و برخی از سلبریتیها دانسته یا ندانسته پیادهنظامِ القای ″طلبِ مذاکره″ در بین عموم مردم هستند.
⛔️ نگرانی آنجا شدت میگیرد که در گفتههای رییس انجمن داروسازان ایران درمورد واکسن کرونا، بوی کاسبی بلند میشود و چندین سلبریتی آگاهانه یا ناآگاهانه آن را پخش میکند! "واکسن کرونا اگر به تولید انبوه برسد ابتدا در کشور سازنده و بعد کشورهایی که رابطه نزدیکتری با آمریکا دارند پخش میشود و در نهایت به ایران میرسد!!!!"
💢 آرزو برای پیروزی بایدن و خوشحالی از قانونمداری کشور متخاصم و بعد دریافت واکسن را منوط به رابطه نزدیک با کشور سازنده بیان کردن یک اتفاق است؟! حضور ″پررنگ و اطلاعرسانی″ سلبریتیها در بین عموم نیز اتفاقی است؟!
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
📍لزوم پاسخگویی مدیران رسانهها
🔔با توجه به فضای ناسالم و بعضا آلوده تعدادی از پلتفرمها، نیاز به اقدام مشابهی همچون محکومیت مدیر آپارات و اجرای ″قانون مجازات اسلامی″ در تمامی رسانههای مجازی وجود دارد.
🔸زیرا اگر نظام پاسخگویی و ″پیوست حقوقی و قضایی″ مناسب بر تمامی پلتفرمها و به طور کلی بر تمامی ″زیرساختهای ارتباطی″ کشور حاکم شود، تحول مثبتی در فضای رهاشدهی فعلی که کنشگر اصلی آن دشمن است، ایجاد خواهد شد.
❌با عینیت بخشیدن به لزوم پاسخگویی مدیران در ارائه ″محتوای ناسالم″ و ″ممانعت از نشر محتوای سالم″ زمینه مطالبات عمومی گسترده شده و مردم حق شکایت خواهند داشت.
🔺 اکنون که حاکمیت تصمیم بر عملیاتی نمودن طرح ″شبکه ملی اطلاعات″ دارد، این امر نیز ضروریست که همگام با اجرایی شدن طرح، فرایند قضایی؛ بدون توجه به مقاومت جریان لیبرال و نفوذیها، در زمینه ارائه محتوا نیز دنبال شود تا وضعیت فضای مجازیِ ولنگار کنونی بهبود یابد. زیرا در این صورت است که مدیران امکان ″شانه خالی کردن″ از زیر بار مسئولیت را نخواهند داشت و از طرف دیگر امکان پیگیری گسترده ″سیاستهای خبیث نفوذیها″ برای غرق کردن جوان و نوجوان بیگناه در منجلاب فساد، زایل خواهد شد.
🔸لذا لزوم پاسخگویی مدیران انواع پلتفرمهای داخلی در زمینه ارائه و نشر محتوا از ضروریات است تا علاوه بر سروسامان دادن به فضا، باورِ ما میتوانیم در ″عرضه محیطی سالم″ نیز در اذهان بسیاری از ″مدیران″ شکل گیرد.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
👤مقصودی:
💸یکی از تهیهکنندگان به من زنگ زد و تقاضا کرد فیلمنامه"بفروش" بنویس. این تهیهکننده است که تصمیم میگیرد در چه زمینهای و با چه محتوایی فیلم بسازد و تصمیم او مبتنی بر مسئله مالی و اقتصادی است که آیا سرمایه من برمیگردد یا خیر؟ تهیهکنندگانی که دچار ورشکستگی میشوند از نویسندگان میخواهند که فیلم بعدی را کمدی و نشاط آور بنویسند تا دوباره اوضاع مالی خوبی پیدا کنند. مشکل بسیاری از فیلمهایی که فروش و مخاطبین زیادی ندارند این است که، برای مخاطب فیلم نمیسازند و اصولا جامعه هدفشان جشنوارههای خارجی است؛ که با بدست آوردن جوایز نقدی آن جشنوارهها پول خوبی به جیب بزنند.
🎞سینمایی که برای تمام علایق فیلم بسازد سینمای پیشرفتهای است که در کشور ما موجود نیست و نمونه آن، سینمای آمریکا است که تمام ژانرها را مانند ژانر وحشت، علمی-خیالی، اکشن، جنگی، تاریخی و... دارد، چون هم مخاطبش هست و هم امکاناتش. اما ما در چنین موقعیتی قرار نداریم و نمیتوانیم اینگونه عمل کنیم.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🌟ایدهپردازیها در شبکههای کودک
🧕انیمیشن "ساختمان گلها"، با موضوع حجاب برای اولین بار تفاوت حجاب داخل و خارج خانه مادران ایرانی را به تصویر میکشد. این انیمیشن دارای ایدهای نو در زمینه آموزش به کودکان است، هرچند پرداخت به مبحث حجاب در آن نیاز به مباحث تربیتی نزد صاحبان فن دارد و باید مورد بررسی دقیق کارشناسان دینی و تربیتی قرار گیرد.
🌀از تولیدات درخور توجه و مورد استقبال شبکه نهال، تولید و پخش انیمیشنی با عنوان "بچرخ تا بچرخیم" است که در راستای تقویت حس باور ملی کودکان در زمینه پرونده هستهای ایران و تحریم آمریکا بوده و مورد انتقاد رسانههای معاند نیز قرار گرفته است.
🚀پخش انیمیشن "شهر موشکی" در نهال نیز با استقبال گسترده روبرو شده و ضمن استفاده ماهرانه از جمله "دوران بزن و دررو تمام شده" رهبر انقلاب در دیالوگ پدربزرگ، مبارزه و مقاومت در مقابل دشمن را به کودکان آموزش میدهد؛ درحالیکه شبکه منوتو با ابراز عصبانیت از تولید چنین محتوایی در انیمیشن، آن را ناسازگار با روحیه کودکان عنوان کرده است!
✅افزایش تولیدات بومی که از منظر تکنیکی و محتوا غنی باشد نیاز امروزی کودکان و آیندهسازان این مرزوبوم است.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🕋افشار: من در سفر حج سال ۸۸، یکی از خواستههایم از خدا، ساخت این سریال بود. از سریال گاندو به بعد هر کاری پیشنهاد شد را کنار زدم و از خود حضرت معصومه خواستم این فرصت را ایجاد کنند.
⚠️پ.ن: جای خالی سریال حضرت معصومه (س) برای دختران ایران و بلکه جهان، در روزگاری که ارزش و کرامت دختران مورد هجمه است بیش از پیش هویداست!
در طی گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی، این انتظار وجود داشت که جمهوری اسلامی بتواند در سطح جهانی اثرگذار باشد و طلبکاریاش در موضوع زن را به گوش همگان برساند.
✅اگر چه دیرهنگام، اما باید تولید این سریال را به فال نیک گرفت به امید روزی که انواع آثار هنری با قابلیت عرضه جهانی نیز تولید شود و سینما و تلویزیون ایران بجای تولید فیلمها و سریالهایی که جایگاه دختران را تنزل داده و میدهد، شخصیتهای درخشانی همچون حضرت معصومه (س) را معرفی نماید.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
🕹 احمقهای بیدرجه
💢 آرزوهای بربادرفته استکبار برای تسلط بر ایران، از آنها احمقهایی ساخته که به دنبالِ تحلیلهای سطحی از ایرانیان، پایان جمهوری اسلامی را با اقداماتِ مذبوحانهشان دنبال میکنند.
⛔️در این میان بیان زشت و ابراز خوشنودی سلبریتیِ کمتر دیده شده از ترور شهید علم! قابل تأمل است! شاید حماقت بیشازحد یا منفعتی ناپیدا او را به این کنش واداشته...
❌خیل کثیری از سلبریتیها در قبالِ ترورِ دانشمند هستهای که تماما منفعت و سود برای جامعه بوده، سکوتی مضحک در پیش گرفتند؛ همانانی که در هنگام مجازات جاسوسان و محکومان ضدامنیتی و هرآنچه خلاف مصالح مردم است، همسو با احمقهای درجه یک، قیلوقال به راه میاندازند و برخی از مردم را دچار خطا میکنند. اگر علت این سکوت عدم ارتباط به حوزه فعالیتشان معنا شود، آن یقه دریدنها برای ″جاسوسها و مسائل تخصصی و غیر مربوط″ به آنان، چگونه معنا میشود؟! مگر آنکه بگوییم اکثر اینان عامدانه در پیِ منفعتهای پنهان هستند یا ″عروسکان خیمه شب بازیاند″ که کورکورانه عمل میکنند.
✅در این بین هنرمندانی هم بودند که موضعگیریهایی در شان یک ایرانیِ میهنپرست اتخاذ کرده و به وظیفهی شهرتشان عمل کردند.
♨️بنظر میرسد این جماعتِ طماع نهایت درک و فهمشان همین است و انتظاری نیست ...تنها گلایه از مسئولینِ ″رسانهای و قضایی″ است که چشم بر این اعمال نبندند تا این جماعت با تحمیق مردم بیش از این فربه شوند.
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe