سخنرانی دکتر زعتری از کشور سوریه.mp3
7.52M
سخنرانی دکتر زعتری از کشور سوریه در همایش بین المللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن»
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
سخنرانی استاد آیت الله هادوی تهرانی از حوزه علمیه قم.mp3
17.98M
سخنرانی استاد آیت الله هادوی تهرانی از حوزه علمیه قم
📒در همایش بین المللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن»
موضوع:نظریه اندیشه متون در اسلام
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
🔰سلسله نشست های تخصصی حکمرانی
⬅️ نشست هشتم: حکمرانی اجتماعی در قرآن کریم
✅جنبش نرم افزاری تفسیر اجتماعی قرآن کریم
🎙 ارائه دهنده: حجت الاسلام دکتر نجف لک زایی
⬅️لینک ورود به جلسه: http://dte.bz/D3Sji
📅زمان: سه شنبه 23 خرداد 1402
⏰ساعت 10
🔹مکان: مشهد- چهارراه خسروی- خیابان آیت ا... خزعلی- نبش خیابان آیت ا... طبسی- دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
⬅️ویژه برنامه چهلمین روز شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی(ره)
📁همراه با رونمایی از کتاب «نگاهی راهبردی به آموزه های اسلامی در بیان و بنان شهید آیت الله عباسعلی سلیمانی(ره)»
🎙سخنرانان :
👤حجت الاسلام و المسلمین استاد نجف لک زایی
◾️حجت الاسلام و المسلمین استاد شمس اله مریجی
🗒حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالواحد بامری
📁حجت الاسلام و المسلمین علی سلیمانی ( فرزند شهید سلیمانی)
📅زمان : دوشنبه ۱٤۰۲/۰۳/۲۲ ساعت : ۱۲/۳۰
📁مکان: قم،پردیسان، بلوار دانشگاه ،پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
💠لینک فضای مجازی
🌐 dte.bz/iscaconf
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
#تازه_های_نشر
📚معرفی کتاب "واپسین روزهای تاریخ از نگاه قرآن و نظریههای معاصر" در کتابخوان همراه پژوهان
🔹قرآن کریم، آخرین کتاب آسمانی و معجزه جاودانه رسول اکرم (ص)، رسالت بیان نیازهای بشر تا انتهای عالم را بر عهده دارد. از جمله مسائلی که بشر همواره به آن اندیشیده و در سالهای اخیر در کانون اندیشه دانشمندان و اندیشوران قرار گرفته، آگاهی از پایان تاریخ و مسائل پیرامونی آن است. برخی با نگرانی و شماری نیز با امیدبستن به لیبرال دموکراسی درباره پایان تاریخ اظهار نظر کردهاند. ...
🎯مطالعه در اپلیکیشن پژوهان
🌐Pajoohaan.ir
تلاش دفتر تبلیغات اسلامی برای ارائه اندیشه های اصولی در حل مسائل نوپدید
رئیس پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به اهداف و محورهای همایش بین المللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن» از تلاش این همایش برای ارائه اندیشه های اصولی در حل مسائل نوپدید خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین صیف الله صرامی در افتتاحیه همایش بین المللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن» که به همت پژوهشکده فقه و حقوق دفتر تبلیغات اسلامی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در راستای برگزاری این همایش گفت: "ایجاد فضای ارتباط علمی و دستیابی به دستاوردهای علمی اصولی در حل مسائل نوپدید در سطح کشورهای اسلامی"و "ارائه اندیشههای اصولی در حل مسائل نوپدید"از جمله اهداف این همایش است.
وی افزود: "زمینهسازی برای ظرفیتشناسی و توسعه علم اصول، به ویژه در چارچوب مبانی اصول فقه امامی" و همچنین "زمینهسازی برای کارایی و توانمندی هرچه بیشتر فقه و اصول فقه به ویژه در چارچوب مبانی اصول فقه امامیه" از دیگر اهداف این همایش است.
رئیس پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در خصوص محورهای این همایش اظهارداشت: "دایره اعتبار سیره های عقلایی در حل مسائل نوپدید (بررسی لزوم معاصرت زمان معصوم در سیره های عقلانی، امکان تمسک به سیره های نوپدید و ...)" ، "نقش مناطات احکام در حل مسائل نوپدید (تنقیح مناط، قیاس اولویت و ...)" و "دایره اعتبار ظهور الفاظ قرآن و سنت (مانند عام و مطلق) در حل مسائل نوپدید" از جمله محورهای این همایش بود.
وی در پایان با قدردانی از دست اندرکاران این همایش بویژه گروه دانش های وابسته به فقه دفتر تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: "نقش، روش و شرایط اعتبار موضوع شناسی در حل مسائل نوپدید" و " امکان سنجی کاربرد اصول عملیه در فقه مسائل نوپدید اجتماعی و حکومتی" از دیگر محورهای در نظر گرفته شده برای این همایش است.
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
آیت الله علیدوست:
ضرورت مطالعه ساختار اصول فقه و تحول تکامل آفرین در آن
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه آنچه که امروزه در بین حوزه های علمی و مدارس علمی رایج است ساختاری است که در کتاب کفایه الاصول ارائه شده است گفت: لازم است ساختار اصول فقه مطالعه گردد و تحول تکامل آفرین در آن ایجاد شود.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، آیت الله ابوالقاسم علیدوست در افتتاحیه همایش بین المللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن» که به همت پژوهشکده فقه و حقوق دفتر تبلیغات اسلامی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، تصریح کرد: آنچه که امروزه در بین حوزه های علمی و مدارس علمی رایج است ساختاری است که در کتاب کفایه الاصول ارائه شده است و ساختار موجود دارای ملاحظاتی است که در سه محور خلاصه می شوند.
استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم با بیان اینکه ملاحظه اول فقدان تبیین نقطه مرکزی مشترک و جامع بین همه مسائل دانش در این ساختار است ادامه داد: می دانیم که علم اصول به اقتضای دانش بودن نیاز به اهداف معین دارد و نیل به این اهداف نیازمند محوری معین برای طرح مسائل است که آن محور می تواند یک موضوع مشخص و یا غرض معین باشد.
وی بیان داشت: ملاحظه دوم فراگیر نبودن آن نسبت به مسائل مختلفی است که در علم اصول مطرح می شود و گاهی در مباحث علم اصول، مسائلی مطرح می شود که برخی گمان می کنند به مقدار لازم بیان شده است در حالی که در لابلای مباحث فروعی دیده می شود که بحث کردن از آنها برای ارائه روش استنباط لازم است اما حد و مرز مشخصی برای آنها تعیین نشده است بنا بر این این گونه موارد نیاز به بحث و تکمیل دارد.
آیت الله علیدوست گفت: ملاحظه سوم توجه نشدن به وظیفه تبیین کنندگان شریعت بوده و منظور این است که در ابلاغ شریعت الهی همه آنهایی که تبیین کننده شریعت هستند وظیفه ای در این رابطه داشته اند.
وی خاطرنشان کرد: در نتیجه لازم است است یک جایی از اصول فقه درباره آنچه بر عهده آنها بوده است بیان شود تا بر اساس آن راه استنباط احکام الهی باز شود و با این سه نوع ملاحظه لازم است ساختار اصول فقه مطالعه گردد و تحول تکامل آفرین در آن ایجاد شود.
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
آیت الله هادوی تهرانی:
در هر حوزه از حیات انسان توقع موضعگیرى دین و ارائه رهنمود وجود دارد
استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم گفت: در هر حوزه از حیات انسان، خواه فردى و خواه اجتماعى، توقع موضعگیرى دین و ارائه رهنمود وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، آیت الله مهدی هادوی تهرانی در افتتاحیه همایش بین المللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن» که به همت پژوهشکده فقه و حقوق دفتر تبلیغات اسلامی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه اسلام دین خاتم و کاملترین دین مُرسَل است گفت: از اینرو، در هر حوزه از حیات انسان، خواه فردى و خواه اجتماعى، توقع موضعگیرى دین و ارائه رهنمود وجود دارد.
وی افزود: این رهنمودها که در واقع عناصر تشکیل دهنده دین هستند، به دو دسته قابل تقسیم هستند که دسته اول عناصر دینیاى هستند که نُمُود جهانبینى اسلام در یک حوزهی خاص، مانند سیاست یا اقتصاد است و نسبت بین آنها و جهانبینى اسلامى، همان نسبت جزئى به کلى، یا صغرا به کبرا است.
استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم ادامه داد: اینگونه عناصر از قبیل قضایاى «هست» میباشند و رنگ کلامى - فلسفى دارند، مانند سلطهی تکوینى خداوند در حوزهی مباحث سیاسى، یا رازقیّت او در زمینهی اقتصاد و ما از این عناصر به عنوان «فلسفه» یاد میکنیم.
وی بیان داشت: پس «فلسفهی سیاسى اسلام» مجموعه عناصرى از اسلام در حوزهی سیاست است که نُمُود جهانبینى و از جزئیات آن محسوب میشود.
آیت الله هادوی تهرانی در تبیین دسته دوم گفت: دسته دوم عناصر دینی هستند که نتایج جهانبینى اسلامى، بویژه فلسفهی آن یعنى عناصر دسته اول هستند و این عناصر از قبیل قضایاى «باید» میباشند و جنبه اعتبارى دارند و به نوبه خود به دو گروه تقسیم میشوند.
وی بیان داشت: برخى از این عناصر جنبهی زیر بنا براى بقیه دارند، و به نحوى آنها را تبیین و تعیین میکنند و این عناصر یا به صورت اصول و امور مسلم در یک زمینه هستند که از آن به «مبانى» یاد میکنیم و یا اغراض و مقاصد دین را در یک حوزهی مشخص مینماید که به آن «اهداف» میگوییم.
استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم ادامه داد: مجموعهی این مبانى و اهداف، «مکتب» را تشکیل میدهند، پس «مکتب سیاسى اسلام» همان مجموعهی مبانى و اهداف سیاسى اسلام میباشد.
وی در تبیین گوره دوم گفت: بر اساس مبانى موجود در یک زمینه، براى رسیدن به اهداف همان زمینه، مجموعه عناصرى در دین ارائه شده است که از آن به عنوان «نظام» یاد میشود، که در واقع دستگاه نهادهاى جهانشمول است و بنابراین، ما در هر ساحت از حیات بشر با سه گروه از عناصر جهانشمول فلسفه، مکتب و نظام، مواجه هستیم که بین آنها ارتباط مستحکم و منطقى وجود دارد.
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
📸گزارش منتخب تصویری افتتاحیه همایش بینالمللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن»
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
📷 نشست کلام سیاسی قرآن بنیان در اندیشه ی آیت الله شیخ عیسی قاسم
🔹 از سلسله نشست های علمی همایش آیت الله شیخ عیسی قاسم، نشست "کلام سیاسی قرآن بنیان در اندیشه ی آیت الله شیخ عیسی قاسم" با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رهدار عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
آیت الله مبلغی:
نقش مهم ارتکازات در روشمندی تولید علم فقه و پاسخگویی به مسائل مستحدثه
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شناسایی مجموعه ای از ارتکازات تاثیر والایی در شناخت و کشف عمیق تر ظرایف و دقایق احکام و استنباط فقهی دارد گفت: ارتکازات نقش زیادی در روشمندی تولید علم فقه و پاسخگویی به مسائل مستحدثه دارد.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، آیت الله احمد مبلغی در همایش بین المللی «ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید با رویکردی مقارن» که به همت پژوهشکده فقه و حقوق دفتر تبلیغات اسلامی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، تصریح کرد: ارتکازات نقش زیادی در روشمندی تولید علم فقه و پاسخگویی به مسائل مستحدثه دارد و هر چه فقیه ارتکازشناس تر باشد و ذهنش مجهزتر به ارتکازات و قواعد ارتکازی باشد اصولش دقیقتر و فقهش قوی تر است.
وی با بیان اینکه به طور کلی ارتکازات سه گونه اتحادی، انضمامی و انبعاثی هستند گفت: در ارتکاز اتحادی، محتوا همان محتوای حکم شرعی است مثل حرمت کشتن زنان و بچه ها در جنگ که ارتکاز عقلاء نیز بر همین حکم استقرار یافته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص ارتکاز انضمامی بیان داشت: این ارتکاز از انضمام اموری در کنار هم به وجود می آید و موجب شکل گیری ظهور جدید می شود و به سه گونه ارتکاز تعبیری ، تبدیلی و تکوینی تقسیم می شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر برای عقلاء ارتکازی نسبت به یک واژه باشد انضمام آن با استعمال شارع باعث می شود ارتکازی شکل گیرد که لازم است آن واژه بر مرتکز عقلایی حمل شود نه معنی موضوع له که این ارتکاز انضمامی تعبیری است و به عنوان مثال مراد از مرء در روایات، انسان است و اختصاص به مرد ندارد و شامل زن و مرد می شود.
آیت الله مبلغی اضافه کرد: زیرا در ارتکاز عقلاء مواردی هست مثل مرء که اختصاص به زن یا مرد ندارد بلکه مشترک است و لذا در این موارد اگر تعبیر مرء وارد شده است نباید به مدلول مطابقی و موضوع له لفظی آن توجه کرد و بر انسان مذکر حمل نمود بلکه باید الغاء خصوصیت نمود و بر انسان بدون لحاظ جنسیت که مرتکز عقلایی هست حمل کرد.
وی با اشاره به ارتکاز انضمامی تبدیلی بیان داشت: ارتکاز عقلائی که از بدل قرار دادن برای برخی امور شکل می گیرد و آن اهمیت امرجامع بین بدل و مبدل منه است که تلاش شده حتما به دست آید و از دست نرود، ارتکاز انضمامی تبدیلی است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ارتکاز انضمامی تکوینی هم ارتکازی است که در مواجهه و تعامل انسان با طبیعت، برای انسان شکل گرفته است در تبیین ارتکاز انبعاثی گفت: این واژه از بیانات محقق اصفهانی الهام گرفته شده است.
وی اظهارداشت: محقق اصفهانی بیان می دارد که قواعد و احکام و روایات مربوط به کیل و وزن مشتمل بر حکمیست که خاستگاه فکری آن حکم به اجتناب از غرر و انبعاث از آن و التزام به ملزومات آن است یعنی عقلاء می گویند که باید از غرر اجتناب کرد و این ارتکاز، مستلزم آن است که حکم خاصی که متناسب با آن است صادر شود که از قضا شارع نیز حکمی با همان ویژگی ها را صادر کرده است. پس این حکم شارع منبعث از آن ارتکاز است.
آیت الله مبلغی بیان داشت: ارتکازات زمینه ساز شکل گیری سیاق و مناسبات حکم و موضوع خاصی می شود و حکم متفاوتی را به دنبال خواهد داشت که برای شناخت دقیق کاربردهای آن باید گونه های آن که شامل عقلایی، انبعاثی فرانسلی، حادث، انبعاثی متجدد و ارتکاز در حالت حرکت است، شناخته شود.
وی در ادامه در تبیین گونه های ارتکازات خاطرنشان کرد: شناسایی مجموعه ای از ارتکازات تاثیر والایی در شناخت و کشف عمیق تر ظرایف و دقایق احکام و استنباط فقهی دارد.
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
#تازه_های_نشر
📚معرفی کتاب "واقعیت آموزش در سند توسعه پایدار 2030 (فلسفه، تضادها و چالش ها)" در کتابخوان همراه پژوهان
🔻یکی از نیازهای اساسی در راستای محافظت فرهنگی بومی و اسلامی در کشور، بحث تربیت و بهطور ویژه تربیت جنسی است. چنانچه به درستی به آن پرداخته نشود، میتواند منشأ بسیاری از معضلات اجتماعی و فرهنگی باشد و حیات جامعه را به خطر اندازد. بهدلیل اهمیتِ مواجهه صحیح ...
🎯مطالعه در اپلیکیشن پژوهان
🌐Pajoohaan.ir
⬅️ویژه برنامه چهلمین روز شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی(ره)
📁همراه با رونمایی از کتاب «نگاهی راهبردی به آموزه های اسلامی در بیان و بنان شهید آیت الله عباسعلی سلیمانی(ره)»
🎙سخنرانان :
👤حجت الاسلام و المسلمین استاد نجف لک زایی
◾️حجت الاسلام و المسلمین استاد شمس اله مریجی
🗒حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالواحد بامری
📁حجت الاسلام و المسلمین علی سلیمانی ( فرزند شهید سلیمانی)
📅زمان : دوشنبه ۱٤۰۲/۰۳/۲۲ ساعت : ۱۲/۳۰
📁مکان: قم،پردیسان، بلوار دانشگاه ،پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
💠لینک فضای مجازی
🌐 dte.bz/iscaconf
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
#همایش_ظرفیت_شناسی_اصول_فقه
#پژوهشکده_فقه_وحقوق
#پرونده_شنیداری
⬅️اولین همایش بین المللی ظرفیت شناسی اصول فقه در حل مسائل نوپدید (با رویکرد مقارن)
📅زمان: یکشنبه 21 خرداد ماه 1402
📁 مجری: پژوهشکده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📁مکان برگزاری: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،پژوهشکده فقه و حقوق
⬅️بارگزاری شده در:
رادیو پژوهش| کانال رادیو پژوهش در ایتا| کانال رادیو پژوهش در تلگرام
1️⃣آئین افتتاحیه همایش ( فایل کامل)
🎙سخنرانان:
◾️حجت الاسلام سیف الله صرامی رئیس پژوهشکده فقه و حقوق
◾️حجت الاسلام خادمی کوشا دبیر علمی همایش
🔹آیت الله ابوالقاسم علیدوست استاد حوزه علمیه قم
🔹آیت الله شیخ مهدی هادوی تهرانی استاد حوزه علمیه قم
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/usul01
2️⃣سخنرانی حجت الاسلام سیف الله صرامی رئیس پژوهشکده فقه و حقوق
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/usul02
3️⃣سخنرانی حجت الاسلام محمد علی خادمی کوشا دبیر علمی همایش
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/usul03
4️⃣سخنرانی حضرت آیت الله ابوالقاسم علیدوست استاد حوزه علمیه قم
📁موضوع:ضرورت تحول تکاملی ساختار علم اصول
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/usul04
5️⃣سخنرانی استاد دکتر زعتری از کشور سوریه
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/usul05
6️⃣🎙سخنرانی حضرت آیت الله شیخ مهدی هادوی تهرانی
🗒موضوع: نظریه اندیشه مدون در اسلام
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/usul06
7️⃣کمیسیون تخصصی بررسی ادله غیر لفظی و سیره عقلائیه و نقش آن در مسائل مستحدثه
✍️مدیر جلسه: حجت الاسلام استاد حسنعلی علی اکبریان
🎙ارائه دهنده:حضرت آیت الله احمد مبلغی استاد حوزه علمیه قم
📁موضوع: ضرورت گونه شناسی ارتکازات در استنباط فقهی مسائل جدید
🎧از رادیو پژوهش بشنوید
🌐http://dte.bz/usul07
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
گزارش تصویری از سخنرانی آقای دکتر علی اکبری معلم، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در نشست بسیج اساتید، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی ره
با عنوان
منظومه اندیشه سیاسی امام خمینی ره و نقش آن در موفقیت امام
خرداد ۱۴۰۲
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
📸منتخب گزارش تصویری ویژه برنامه چهلمین روز شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی(ره)
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
📸 گزارش تصویری رونمایی از کتاب «نگاهی راهبردی به آموزه های اسلامی در بیان و بنان شهید آیت الله عباسعلی سلیمانی(ره)»
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️سلسله نشستهای علمی درآمدی بر مسائل الهیاتی حکمرانی در ایران ( جلسه پنجم)
🎙 حجت الاسلام والمسلمین استاد محمدتقی سبحانی
📒دبیر علمی: دکتر محمد پزشگی
📅زمان: چهارشنبه 1402/3/24
⏰ساعت 8 الی 10
💠لینک ورود به جلسه
🌐 dte.bz/cptconf
🗒مجری: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
✅ بازدید رئیس محترم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهائی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
جلسه امروز کارگروه فرهنگ و هنر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور دکتر حسینی معاون امور مجلس رییس جمهور با موضوع تدوین ایده اولیه سیاست های فرهنگ و هنر
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
در این جلسه آقای دکتر کریم ابراهیمی به مدت یک سال به عضویت کارگروه فرهنگ و هنر منصوب شد
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
🔻مراسم ختم اخوی بزرگوار جناب حجتالاسلام والمسلمین دکتر علیزاده (رئیس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی دفتر تبلیغات اسلامی)
چهارشنبه، ۲۴ خردادماه
ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰
روبروی صحن جوادالائمه، انتهای کوچه آبشار، خیابان بوعلیسینا، کوچه۱۹، حسینیه شهید آیتالله مؤیدی قمی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📒نشست علمی فلسفه امنیت از منظر حکمت متعالیه
🗒ذیل کلان پروژه حکمت سیاسی متعالیه
⬅️نشست هفتم: دلالت های امنیتی مشهد پنجم الشواهد الربوبیه
🎙ارائه دهنده: حجت الاسلام استاد نجف لک زایی
📒دبیر علمی: دکتر رجبعلی اسفندیار
📅زمان: چهارشنبه 1402/3/24 ساعت 10 الی 12
📁مکان: قم؛ پردیسان،پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،تالار سردار شهید سلیمانی
⬅️لینک ورود به جلسه
🌐 http://dte.bz/danaee
🗒مجری: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/